Spaophold På Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad er i sandhed en perle i det allersydligste Sverige. Hotellet ligger helt ned til Østersøen, hvilket på en klar dag gør det muligt at spejde helt til Bornholm. Ystad Saltsjöbad er en af Sveriges klassikere & har siden 1897 dannet rammer om mange fornøjelige øjeblikke. Hvis Østersøen’s friske saltvand er lidt for køligt til en dukkert, kan du frit benytte den opvarmede pool, samt de store spaområder, som giver rig mulighed for afslapning & selvforkælelse. Efter at have nydt deres vidunderlige spafaciliteter, kan I iklæde jer badekåbe & tøfler, eller jeres eget smukke tøj & sammen nyde en velsmagende 3-retters middag i hotellets restaurant Port. Til morgenmad venter der jer ligeledes et væld af en madoplevelser i form af en stor morgenbuffet. Som gæst på Ystad Saltsjöbad, har i ubegrænset adgang til spaafdelingen samt aktiviteterne. Det elegante & smukke værelse “double” vil sikre jer en formidabel nat, i skønne omgivelser.

Om Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad er et yderst moderne 5 stjernet hotel, med elegante detaljer & et luksuriøst spaområde blot 20 meter fra havet. Ystad Saltsjöbad emmer af den lokale Ystad charme, kombineret med udsigten til havet & luksus wellness. Ystad Saltsjöbad er afslapning i ordets reneste betydning. Hotellet er nu mere end 120 år gammelt & har aldrig fremstået nydeligere. Siden 1897 har Ystad Saltsjöbad været et attraktivt badehotel, som har lokket med afslapning blot 20 meter fra havet. I dag er det yndefulde hotel blevet udvidet med et stort spaområde indendørs  samt udendørs med en indbydende bar, som kan nydes i sommermånederne.

Ystad Saltsjöbad DGDA

Praktisk Information

Varighed: 1 overnatning søndag-fredag.
Gyldigt for: Gældende for 2 personer.
Inkluderet: 1 overnatning, 3-retters middag, morgenmad, fri adgang til spa-området.
Tøfler, badekåbe & ekstra håndklæder.
Gratis parkering ved hotellet.
Vigtig info: Ankomst søndag – fredag. Der kan tilkøbes behandlinger.

Priser fra 2999 DKK

Ystad Saltsjöbad Deluxe Go Dream

Praktisk Information

Varighed: 1 overnatning søndag-fredag.
Gyldigt for: Gældende for 2 personer.
Inkluderet: 1 overnatning, 3-retters middag, morgenmad, fri adgang til spa-området.
Tøfler, badekåbe & ekstra håndklæder.
Gratis parkering ved hotellet.
Vigtig info: Ankomst søndag – fredag. Der kan tilkøbes behandlinger.

Priser fra 2810 DKK

Dette indeholder opholdet på Ystad Saltsjöbad

Dette indeholder opholdet på Ystad Saltsjöbad

 • Gratis parkering ved hotellet.
 • En stor & lækker morgenbuffet.
 • Tøfler, badekåbe & ekstra håndklæder.
 • En overnatning i værelsestypen “double”.
 • Ubegrænset adgang til spa-afdelingen samt aktiviteterne.
 • En 3-retters middag i hotellets restaurant Port. (Drikkevarer er ikke inkluderet)
 • Køber du to nætter, er der buffet begge dage & 3-retters middag på første aften.
 • Gratis parkering ved hotellet.
 • En stor & lækker morgenbuffet.
 • Tøfler, badekåbe & ekstra håndklæder.
 • En overnatning i værelsestypen “double”.
 • Ubegrænset adgang til spa-afdelingen samt aktiviteterne.
 • En 3-retters middag i hotellets restaurant Port. (Drikkevarer er ikke inkluderet)
 • Køber du to nætter, er der buffet begge dage & 3-retters middag på første aften.

Anmeldelser Af Ystad Saltsjöbad

De bedste oplevelser til de laveste priser

Ikke altid hænger pris og kvalitet sammen. Nogle gange får du bare meget mere for pengene end forventet. Især hvis du er blandt de heldige, der får fat i vores populære deal på Ystad Saltsjöbad i dejlige Sverige.

Mange før dig har set muligheden for at give sig selv og manden, konen, kæresten, veninderne eller vennerne eller hele familien en skøn fælles oplevelse med et ophold til uhørt lav pris på dette skønne sted.

Book opholdet nu allerede via dette link – og få den bedste deal til dig og dine kære. Så kan du glæde dig til varme spabade, skønne gåture i naturen ved Østersøen, velsmagende middag og morgenmad i historiske rammer. Pak bilen og nyd turen frem til denne lille perle, som åbenbarer sig ikke langt fra Danmark. Tæt på – men alligevel langt nok væk til, at du glemmer hverdagen, travlheden, telefonens kimen og det daglige trummerum.

Riv et par dage ud og gå på opdagelse i vores nabolands sydligste område. Tiden vil flyve afsted – hvadenten du er til smuk natur, dyp i det friske saltvand eller til varmen i spaområdet suppleret med spabehandlinger med luksuriøse produkter og helsebringende yoga. Der er noget for enhver smag og der bliver sørget for dig allerede fra du tjekker ind og møder det venlige og hjælpsomme personale i receptionen og til du uden tvivl vinker farvel med et løfte om snarligt gensyn.

Så ingen tid at spilde – bestil dit ophold på Ystad Saltsjöbad – allerede nu.

Restaurant Port på Ystad Saltsjöbad

Hotellet har flere spisesteder, men vores deal forkæler dig med servering i Restaurant Port, hvis navn leder tankerne hen på havet, havnen og liflige dufte og som rummer historien om veltillavet mad på en ærlig og ukompliceret måde. Stor respekt for lokale råvarer og håndværket præger menuerne. Ofte vil der være både fisk og skaldyr på menuen. Der er naturligvis noget for enhver smag på menukortet, men fælles for alle er, at madoplevelsen bliver understreget af den fantastiske udsigt over havet lige udenfor vinduet.

Så glæd dig til en usædvanlig aften i dejlige omgivelser og lad dig og dine smagsløg forkæle af en menu med de mange nuancerede noter i maden og inspirerende sammensætninger samtidig med, at du ser dagen blive til aften og mørket sænker sig over havets bølger lige udenfor vinduet.

Stå op til en ny dag med morgenmad serveret på buffet og en garanti for, at du får den allerbedste start på dagen med et varieret udbud af morgenmadsprodukter. Så er du klar til at drage ud og enten opleve naturens skønhed lige udenfor hotellet eller til en frisk svømmetur i poolen eller måske er du mere til afslapning med yoga eller en god bog i liggestolen.

Udover restaurantens daglige modtagelse af gæster, er stedet også kendt som der, hvor man holder “livets fester”, hvor man fejrer de helt særlige begivenheder igennem livet. Så tøv ikke med at kontakte hotellet, hvis du har særlige ønsker.  De historiske rammer er oplagte til at give enhver begivenhed et helt særligt løft og præg.

Restaurant Port på Ystad Saltsjöbad

Spaområdet – The Salt Creek Spa

Uanset hvornår på året, du besøger Ystad Saltsjöbad, vil du kunne tage en svømmetur i en opvarmet pool, dase på liggestolene inde eller ude og gå på opdagelse i spaområdets mange tilbud lige fra forskellige typer af massage, ansigtsbehandlinger med dygtige massører og

Allerede fra du træder ind i spareceptionen, ved du, at en særlig oplevelse venter dig. Iklædt dine kraftige og lækre badekåber, som du finder til fri afbenyttelse på dit værelse, træder du indenfor i en magisk verden. The Salt Creek Spa udfolder sig foran dig med en imponerende udsigt over havet. Liflige dufte fra æteriske olier strømmer dig i møde og de smilende værtinder står klar til at give dig den bedste oplevelse. Åbningstiderne i spaen gør, at du kan forkæle dig selv det meste af dagen med f.eks. en skøn fodbehandling, en oliemassage, en tur i hamam, eller hvorfor ikke tage den helt store tur og gå gennem The Creek Experience?

Spaområdet der gør underværker for krop og sind

Dette særskilte område har åbent fra kl. 9-24 og trækker dig ind i en verden af sparitualer, som gør underværker for krop og sind. Du vil blive guidet igennem varme rum med dæmpet belysning, grønne planter overalt på væggene, rislende vandfald og undervejs vil du kunne afprøve alt fra top til tå.

Mærk varmen i hele kroppen, når du stikker fødderne i de smukke mosaikfade med salt fra Det Døde Hav. En renselse fra yderst til inderst og lad dig forføre af varme spabade, omgivet af regnskovsagtige lyde. Den tyrkiske hamam skrubber alt det gamle af og gør dig ren og klar til alt det nye. Nyd processen på de varme stenbænke og bevæg dig videre til den plejende indsmøring af marokkansk ler, som fylder din huds porer med virkningsfulde mineraler. Du kan bruge timevis i dette skønne område med sparitualer fra hele verden. Når du står ren, afslappet og velplejet, kan du med garanti kun ønske dig tilbage snarest muligt.

Spaområdet – The Salt Creek Spa

Bemærk, at The Creek Experience er ekstra tilkøb – men bestemt pengene værd.

Ønsker du at få behandlinger, massage osv. bør du i god tid inden dit ophold bestille tid, så du er helt sikker på ikke at gå glip af denne ultimative spaoplevelse.

Træning i smukke omgivelser

Du behøver ikke opgive din sunde livsstil selvom du tager på et ophold på Ystad Saltsjöbad. Her er der nemlig et stort udbud af aktiviteter, så du enten som erfaren kan videreudvikle på din gode form eller hvis du er nybegynder og er klar til at prøve kræfter med træningsformer, som gør godt for krop og sjæl. Hotellet tilbyder forskellige hold med yoga, meditation og afspænding. Alt foregår i det fri og du kan også prøve kræfter med mere eksotiske træningsritualer som Qiqong. Skal der også sved på panden, klares det også med styrkeøvelser med redskaber. Skal konditionen også skærpes, så er der gode muligheder for løbeture. Men snyd ikke dig selv for de afslappende og beroligende træningstimer, hvor der er fokus på at komme ned i gear, at få åndedrættet til at falde til ro og få energien til at strømme gennem hele din krop.

Ystad Saltsjöbad er den perfekte ramme, hvis du ønsker at få fundet energien igen. Der er så mange forskellige hold og aktiviteter, at det kræver god planlægning at nå det hele. eller også skal du lige snuppe en ekstra dag. For du vil med garanti føle, at tiden smutter væk hurtigere end du regner med, når der er så meget at vælge imellem. Start f.eks. dagen med en skøn Wake up – strækøvelser og åndedrætsøvelser, som vækker din krop på en blid og nænsom måde. fortsæt med din yndlingsyoga, en løbetur og fyld næring på med en sund og nærende morgenmad.

Få ro i sindet efter en god træning

Herefter kan du nyde spaområdet, gå en tur, læse en bog og bare nyde de smukke omgivelser – før det måske igen er tid til lidt aktivitet. Uanset dine præferencer, dine forudsætninger eller træningsniveau, så vil du helt sikkert kunne finde et hold, som giver dig en ny oplevelse og en dejlig fornemmelse i kroppen.

Og når kroppen har det godt, slapper hele systemet af og du får ro i sindet også. Så du kunne sagtens gå hen og føle dig som et helt nyt menneske efter et ophold på Ystad Saltsjöbad, selvom du kun er der et par dage.

Med vores fordelagtige deals, skal du slå til før det er for sent. Din krop og dit sind vil takke dig for det.

Book dit ophold allerede nu og gå i gang med at planlægge, hvad du skal opleve. Hvad enten det er at lave ingenting eller om du skal have bestilt tid til nogle af de mange behandlinger, og holdtræninger. Vær i god tid, da der kan være rift om de mest attraktive tider og behandlinger. Det ville være ærgerligt, hvis du missede chancen for at få lige præcis det, som du ønsker dig.

Værelserne

Når først du har fået parkeret bilen, og løsrevet dig fra udsigten, træder du ind i receptionen for at få udleveret din værelsesnøgle. I skal bo i standard-dobbeltværelse – og det er værelser, som er noget helt for sig selv. Indrettet i smukke lyse farver, store vinduer, hvor lyset strømmer ind og indrammer de komfortable senge og smukke indretning. Værelserne har alle de nødvendige faciliteter og badeværelset er udstyret med bl.a. hårtørrer. Slap af på den behagelige seng, nyd en god bog og lade tankerne flyve – og få sjælen med til dette skønne sted.

Når du er velankommet og klar, så venter både spa, natur og maden på dig. Iklæd dig de lækre morgenkåber og badetøfler og vask rejsestøvet, stress og jag af i det veludstyrede og helt igennem smukke spaområde. Det er særdeles gennemført og der er kræset om alle detaljer. Lige fra du ankommer og til du igen skal forlade dette sted – fyldt op med sanseindtryk. Ta’ et hvil inden middagen, som indtages i restauranten – samme sted som du næste morgen kan nyde en veltillavet morgenbuffet. Du vil suge hvert øjeblik til dig på Ystad Saltsjöbad. Et sted, som du kun vil  længes efter at komme tilbage til.

Værelserne på Ystad Saltsjöbad

Vinter eller sommer – eller bare, når du har lyst

Ystad Saltsjöbad er ideel til et lille getaway hele året rundt. Uanset, om du vil fejre nytår, slippe væk fra vinteren for en stund og nyde de varme bade, mens kulden og frosten regerer udenfor. Eller om du foretrækker sommermånederne, hvor du kan dyppe tæerne i Østersøens forfriskende vand. På Ystad Saltsjöbad står alle muligheder åbne for at få en dejlig pause, som lader dig op med ny energi fra yderst til inderst.

Hver årstid har sin charme og du er altid garanteret, at der er badevejr, for du vil nemlig finde både indendørs og udendørs spabade og pools – så ingen undskyldninger for at få en forfriskende dukkert. Har du svært ved at vælge, hvornår den bedste tid på året er? Så skulle du måske indføre en tradition med et besøg på Ystad Saltsjöbad flere gange om året. En god oplevelse kan sagtens tåle at blive gentaget og med de priser, som vores deals giver dig, så er der plads til forkælelse flere gange.

Planlæg dit ophold allerede nu og skynd dig at booke dine ophold, før alle andre. Så er du sikker på at have en masse at glæde dig til og samtidig spare penge!

Denne deal vil du ikke gå glip af!

Lyder det altsammen for godt til at være sandt, og sidder du og tænker, at det koster nok en formue? Så tager du fejl, for lige nu kan du bestille det skønneste ophold på Ystad Saltsjöbad til en helt uhørt pris. Gå ikke glip af chancen for at bestille et ophold på dette vidunderlige sted til stærk reduceret pris. Så kan du med god samvittighed både nyde godt af stedets fantastiske beliggenhed ved vandet, de prægtige bygninger, velindrettede værelser og naturligvis også det luksuriøse wellnessområde og restauranten – og mon ikke også de skønne krops- og ansigtsbehandlinger skal prøves af? (ikke inkluderet)  

Restaurant Ystad Saltsjöbad

Vores tilbud inkluderer:

En overnatning i værelsestypen “double”.
En 3-retters middag i restaurant Port (drikkevarer er ikke inkluderet). 
Stor morgenbuffet.
Ubegrænset adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne. 
Tøfler, badekåbe og ekstra håndklæder på værelserne.
Gratis parkering ved hotellet.

Hvis der købes to nætter, er der morgenmad begge dage og 3-retters på første aften.

Mangler du en gaveidé, som med garanti ikke skal byttes?

Hvem har ikke stået i den situation, at man skal finde en gave til personen, der har alt? Hvor man har været alle mulige gaveidéer igennem kun for at konstatere, at det har du givet tidligere eller også er det blevet byttet. Men fortvivl ikke, for med vores gavekort til en af vores unikke deals. Får du lige pludselig ikke blot en gaveidé. Men en lang liste med et stort udvalg af skønne oplevelser, som lever meget længere end noget andet. Giv et gavekort til det, der skaber minder. Så skal gaven med garanti ikke byttes.

Gavekort til oplevelser vækker glæde over lang tid, og modtageren vil få den allerbedste gave. Fordi vores gavekort giver mulighed for at vælge lige præcis den oplevelse, som rammer bedst ind i modtagerens interesse. Uanset om det gælder spaophold, restauranter, eller måske en aktiv ferie med træning, tennis eller måske endda afslappende massage eller yoga. Forventningens glæde vil være til at se, når du giver gavekortet til den glade modtager. Det bliver en uforglemmelig gave, så bestil allerede idag – så sørger vi for, at du hurtig og nemt kan aflevere verdens bedste gave, som med garanti ikke skal byttes.

Wellnessområde på Ystad Saltsjöbad

Gør Ystad Saltsjöbad til rammen om din helt særlige fest

Går du med tanker om bryllup og drømmer du om, at dit bryllup skal fejres på et helt igennem unikt sted. Som for altid vil stå som den perfekte dag? Skal det være en romantisk dag fyldt med gode oplevelser. Lyden af havet, smagen af veltilberedt mad. Trygheden ved, at alt bare klapper og at dine gæster og I kan nyde hinandens selskab i de helt rigtige rammer. Hvor ingen skal tænke på andet end at nyde opholdet?

Så lad Ystad Saltsjöbad være stedet, hvor dine drømme bliver opfyldt. Her vil omgivelserne og faciliteterne overgå både dine, din udkårnes og dine gæsters forventninger. Forestil dig at være gæstens midtpunkt! Der byder velkommen til en helt uforglemmelig fest i de smukkeste lokaler med udsigt over havet. Krydret med mad tilberedt af de bedste kokke, luksuriøse faciliteter, spa og wellness, massage og ikke mindst en fantastisk service og imødekommende personale, der tager sig godt af dig og dine gæster. Slip for besværet og overlad det til Ystad Saltsjöbads topprofessionelle personale at stå for alle detaljer til jeres fest. Så skal I blot koncentrere jer om jeres gæster og jeres helt unikke bryllup.

Benyt dig af denne deal til et prøveophold før brylluppet:

Book dit ophold på Ystad Saltsjöbad her – så I kan få planlagt jeres drømmebryllup.

Weekendophold i vandkanten

Når hverdagen er presset, og når det er alt for længe siden, at I har haft kvalitetstid og nydt hinandens selskab uforstyrret. Så er tiden inde til at tage afsted og få indhentet det forsømte. Med denne deal kan du både spare penge og hente points hos familien. Book allerede idag, og overrask dem derhjemme. Der er begrænset antal pladser og tilbuddet gælder kun i begrænset periode. Så vil du ikke miste chancen for at få en skøn og afslappet weekend med dine kære! Så er det nu, du skal booke.

Ystad Saltsjöbad er det perfekte sted til nærvær og hygge. Skønne spa-faciliteter indbyder til afslapning og ro – og I kan forkæle jer selv med behandlinger med nogle af markedets bedste produkter. Drive den af på liggestolene med en skøn bog eller dyppe ned i den indendørs pool eller i den udendørs, når årstiden tillader det. Nyd en forfriskende gåtur ved vandet, lyt til bølgernes skvulpen lige udenfor døren. Slut dagen af med en skøn middag i hotellets restaurant, som serverer de skønneste veltillavede retter i smukke omgivelser.. Forkæl dig selv og familien – I har fortjent et weekendophold på Ystad Saltsjöbad. 

Ystad Saltsjöbad weekend i vandkanten

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: