Whiskysmagning Kolding: Nyd De Skønneste Whiskyer i Kolding

Det er populært at tage til whiskysmagning i Kolding. Der findes endda flere forskellige spændende steder, der byder på berigende smagninger for det helt almindelige menneske. Men hvad kan man forvente af en whikysmagning i Kolding? Man kan som det første forvente at få en rigtig stor oplevelse. Til de mange smagninger venter altid en god stemning, og folk er i godt humør. I Kolding findes der whiskysmagninger i højklasse, og man kan dele oplevelsen med dem, man holder af. Er man helt ny inden for området, kan det sommetider være ekstra spændende at kaste sig ud i det. Man kan forvente at smage helt op til 4-6 forskellige slags whiskyer. Det interessante er også, at de smager vidt forskelligt og har mange forskellige år på bagen.

Med en passion for whisky findes der ikke noget bedre end at tage til en smagning i Kolding. Man skal blot vælge det sted, man ønsker at tage hen. Samtidig med smagningen vil der være rig mulighed for at få en indsigt i whiskyens verden. Flere forskellige eksperter inden for området står nemlig klar til at dele deres viden. Man kan allerede nu glæde sig til 1-2 timers oplevelse i denne spændende verden.

Whiskysmagninger i Kolding
Danmarks Største Whiskyevent

Danmarks Største Whiskyevent

Destination ikonKolding / Jylland – Wiskymessen 2021
Tid ikon 8  Timers Whiskymesse i Sydbank Arena
Tjek ikon Smagning Af Mindst 50 Skønne Whiskyer
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne whiskysmagning
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Dit Eget Whiskyfad Hos Trolden Destilleri

Dit Eget Whiskyfad

Destination ikonKolding – Trolden Bryghus & Destilleri
Tid ikon Smagninger Hver 6. Måned i 4 År
Tjek ikon Mulighed For At Få Egen, Unik Etikette 
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne whiskysmagning
Pris ikon Priser Fra 2995,- Pr. Person

Lav Din Egen Flaske Hos Trolden Destilleri

Lav Din Egen Flaske

Destination ikonKolding – Trolden Bryghus & Destilleri
Tid ikon 1½ – 2 Timers Whiskysmagning i Kolding
Tjek ikon Fyld Din Egen Whiskyflaske + Valgfri Øl
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne whiskysmagning
Pris ikon Priser Fra 399,- Pr. Person

Danmarks Største Whiskyevent

Danmarks Største Whiskyevent

Priser fra 299 DKK

Dit Eget Whiskyfad Hos Trolden Destilleri

Dit Eget Whiskyfad Hos Trolden Destilleri

Priser fra 2995 DKK

Lav Din Egen Flaske Hos Trolden Destilleri

Lav Din Egen Flaske Hos Trolden Destilleri

Priser fra 399 DKK

Whiskysmagning Kolding Gavekort

Det har altid været populært at købe et gavekort til whiskysmagning i Kolding, og det er det stadig. Der er heldigvis også forskellige muligheder at vælge imellem, og alle byder på en stor oplevelse i whiskyens verden. Den perfekte gave til den, man holder af, kan være et whiskysmagning Kolding gavekort, og man kan også købe et til sig selv. Uanset hvilken tid på året, det er, vil der som regel blive afholdt smagninger hver måned. Man vil kunne læse nærmere om betingelserne på det gavekort, man køber. Her vil man også kunne læse om, hvad oplevelsen indeholder. Når først man har gavekortet, er det nemt at booke en tid til at komme af sted til en smagning. De bedste smagninger afholdes som regel på en whiskybar med kompetent personale, der har forstand på sagerne. Men der findes også andre muligheder på markedet den dag i dag.

Det er vigtigt at tage en whiskysmagning som det, det er – nemlig en stor oplevelse. Lige fra man træder ind i lokalet, begynder den gode stemning allerede. Der er altid spændende i luften, og det er forrygende af smage på de forskellige whiskyer. Lukker man øjnene imens, er det som om, at smagen bliver endnu mere kraftig. Det er også nemt at smage, at ikke to whiskyer er ens. Det gør naturligvis det hele endnu mere forrygende. Er der en smagning, man er ekstra vild med, vil man de fleste steder kunne tilkøbe et ekstra glas til billige penge. Når selve whiskysmagningen er overstået, har man naturligvis også mulighed for at købe en eller flere flasker med hjem efter behov. Det er bare at lade sig inspirere, mens smagningen står på. Man vil samtidig også kunne få en indsigt i den historie, der ligger bag whiskyen.

Læs ligeledes: Whiskysmagning KøbenhavnWhiskysmagning Århus

Whiskysmagning Kolding

Whiskysmagning Hos Trolden Bryghus Og Destilleri

Hos Trolden Bryghus og Destilleri kan man komme til en helt fantastisk whiskysmagning. Man kan blandt andet vælge en Masterclass Whiskysmagning, og her vil man få at smage, at kun det bedste er godt nok. Det er nemlig også mantraet hos Trolden Destilleri. Til en smagning på dette sted svæver de skønne dufte i luften, og man kan være med, når der åbnes for whiskyfadene. Her ligger de gyldne dråber og venter på, at de får den rigtige nuance, og så gælder det ellers bare om at smage på herlighederne. Der er mulighed for at købe et gavekort til stedet, og det er nemt at booke en smagning. Stedet er kendt for at tiltrække rigtig mange mennesker, og der venter altid whiskyer i god kvalitet. Vil man opleve en smagning i særklasse, så er der ingen tvivl om, at dette kan være stedet.

Hos Trolden Destilleri er der mulighed for at få en ultimativ whiskyoplevelse. Stedet har man år på bagen, og de bedste eksperter står klar til at servere velsmagende whiskyer. Uanset hvilke typer af whisky, man er til, vil man kunne forvente at finde dem på dette sted. Trolden Destilleri tiltstræber altid at bruge egen dansk bygmalt til deres whisky, og den smager helt i top. Uanset om man har prøvet en smagning før eller ej, så venter der en stor oplevelse. Der er ikke noget bedre end at smage på de bedste whiskyer i gode omgivelser og sammen med et hold af eksperter. Den gode historie bag whiskyerne får man naturligvis også på stedet.

Whiskysmagning i Kolding

Oplev Whiskymessen i Kolding

Whiskymessen Kolding finder sted hvert år i marts måned. Det er Danmarks største whiskyevent, og man møder blandt andet et hav af udstillere fra både ind- og udland. Messen finder sted i Sydbank Arena. Som whiskyelesker kommer man ikke udenom, at det er et absolut must at tage af sted til denne messe. Man kan både smage på alverdens whiskyer, købe dem med hjem, og man kan deltage i forskellige masterclasses mod ekstra betaling. Det er med andre ord en stor og berigende oplevelse at tage af sted til denne messe. Den første messe af slagsen fandt sted i 2001, og siden da er der løbet rigtig meget whisky gennem systemerne.

Til messen får alle udleveret et whiskyglas, og der findes masser af gratis smagsprøver på alle mulige slags whiskyer. Har man lyst til at læse mere om messen, kan man finde en masse brugbar information på den tilhørende hjemmeside. Her kan man blandt andet læse om, hvilke udstiller der kommer. Man kan også læse om de masterclasses, der er at finde på messen, og man kan også købe sin billet.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: