Sikre Julestemningen Frem Til Juleaften Med En Whisky Julekalender

Whisky julekalender er det helt rette for dig, der synes at jule i høj grad er kommet til at handle for meget om børn. Ikke fordi der er noget galt med børn eller fordi de ikke skal have lov at fejre den søde højtid. Men det er også vigtigt, at vi ikke glemmer, at julen bestemt også er for de voksne og det er der desværre ikke ret mange julekalendere der husker på. Langt størstedelen er fyldt med chokolade, legetøj eller slik. Nu kan voksne mennesker naturligvis også godt nyde slik og chokolade, men det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste julekalendere er rette mod de mindste. Men det er forbi nu.

En julekalender med whisky er en perfekt måde at skabe lidt mere julestemning for sig selv eller en som man holder meget af. Så køb en whiskey julekalender og overrask din kæreste, bror eller far. De er en gave som de helt sikkert vil sætte stor pris på og du kan være helt sikker på, at den ikke bliver byttet. 

Men du kan som sagt også bare købe den til dig selv. Lad blot de andre om at spise chokolade, mens du nyder en ny og dejlig whisky hver dag indtil jul. Kan man finde en sødere måde at fordrive den lange ventetid på? Det tror vi bestemt ikke og derfor kan du altid finde en dejlig whisky kalender her hos os.

Hyggelige Whisky Julekalendere

1. Whisky Julekalender

Priser fra: 599 kr.
Leder du efter en julekalender til en, der ikke er vild med chokolade? Så er denne skønne whisky julekalender en skøn gaveidé. Bag lågerne gemmer der sig 24 krydrede, milde og røgede whiskyer, der med garanti vil gøre december måned lidt varmere. En herlig gave til din far, bedste ven eller en anden whisky-entusiast.

2. Whisky Julekalender

Priser fra: 549 kr.
Julekalendere kan være så meget mere end små stykker billig chokolade. Denne whisky julekalender er en skøn gave til din svigerfar, kæreste eller en anden, der holder af god whisky. Julekalenderen indeholder 24 nøje udvalgte varianter af whisky, der vil få smagsløgene til at synge. Den har et flot design, der gør den oplagt at vise frem på køkkenbordet.

God Julekalender Med Whisky

Har du haft tanken om at skifte den traditionelle chokolade julekalender ud med en lidt mere farverig og god julekalender med whisky? Så er det måske i år at det skal ske, for der findes faktisk en del gode julekalendere med whisky på det danske market. Fælles for dem alle er naturligvis at chokoladen er blevet skiftet ud med whisky i samtlige 24 låger. Så hvis du har en forkærlighed for god whisky vil det være en fornøjelse at få indkøbt en whisky julekalender.

Du har faktisk også mulighed for at lave din helt egen hjemmelavet whisky julekalender. Dette kræver dog at du er en anelse kreativ og kan få lavet en hyggelig kurv eller æske, hvorfra du kan tage et lille nips af flasken hver dag i december helt frem til juleaften.

God Julekalender Med Whisky

Forkæl Dig Selv Hver Dag I December

At drikke whisky 24 dage i træk kan måske godt virke en smule voldsomt, men på den anden side er det kun en lille flakse man får og så længe det kun sker den ene gang om året. Der er absolut intet galt med en dejlig whisky on the rocks, når man trænger til at slappe af. Men nogle whiskyer egner sig også fantastisk til at blive blandet op, så du kan få alt den variation du ønsker, så længe du i det mindste ønsker whisky. Så køb en julekalender whisky allerede i dag og vær klar til at byde julemåneden velkommen. 

Danskerne er ikke helt så gode til at drikke whisky og derfor er whiskykalenderen et genialt tiltag, der kan lade almindelige danskere prøver kræfter med en række af de mest velsmagende varianter på markedet. Der er noget for enhver smag og du kan være sikker på, at du bliver ført gennem alt hvad whisky kan tilbyde. For whisky er nemlig ikke bare whisky. Det er en oplevelse og en rejse gennem verden og dens mange smagsindtryk. Her bliver de blot serveret praktisk og nemt hjemme hos dig selv. Hvad mere kan man ønske sig?

whisky julekalender

Giv En Whisky Julekalender Til En Du Holder Af

Kender du en der holder rigtigt meget af en god whisky? Det kan f.eks. være din far, bror eller måske blot din kæreste. Er whisky hans passion og elsker han at prøve nye smagsvarianter og årgange? Så er en whiskey kalender altså det helt rigtige at give ham. Her få han nemlig ikke blot lov at smage på en enkelt god whisky, nej han får hele 24 forskellige. Det er simpelthen for spændende og du kan være sikker på, at han bliver meget glad for gaven. 

På den anden side kan det være, at du selv er whisky entusiast og gerne vil dele din glæde med en du holder af. Så kan man med fordel give dem en julekalender med whisky, så i sammen kan gå på opdagelse i denne herlige drik, der med sine mange sanseindtryk kan være med til at få gang i den herlige julestemning.

julekalender med whisky
Ud Med Chokoladen, Ind Med Whiskyen

Så lad det en gang for alle være forbi med tarvelige chokoladejulekalendere, der indeholder den billigste chokolade man kan få på markedet. Brug dine penge på noget, du virkelig vil nyde og som gør hver eneste dag i december til noget ganske særligt. Med en whisky kalender kan du være sikker på, at der altid er noget at glæde sig til, selvom det kan anbefales, at man ikke tager hul på kalenderen ligesom ens børn. Whisky og morgentrafik er aldrig gode venner.

En god whiskykalender er resultatet af mange måneders tests og vurdering, så du som kunde kan få mulighed for at smage de bedste whiskyer på markedet. Der er alt muligt spændende at glæde sig til, så der er ingen grund til at tøve længere. Køb din helt egen whisky kalender i dag og vær klar til den søde juletid. Der er naturligvis ingen der siger, at den kun kan nydes til jul. I bund og grund er der jo altid en god grund til at drikke en god whisky, så køb kalenderen uanset hvornår på året det er. Den gode whisky smager lige godt året rundt. Men skal der være god julestemning, så gem den til den 1. december.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: