Wellness Ophold: Balsam For Krop & Sjæl - Find Jeres Kommende Wellnessophold

Wellness Ophold – Der findes steder, hvor tiden står stille, og hverdagens trummerum og travlhed forsvinder i dampene fra varme bade og bassine. Hvor du genvinder varme og vitalitet i hele kroppen. Hvor du kan tanke op på mental og fysisk energi. Hvor wellness og og nydelse skal fylde hele din dag. Det er mere end sandt. For med vores mange tilbud på wellness ophold, findes disse steder faktisk ganske tæt på dig og alligevel langt nok væk til, at du kan få krop og sjæl helt væk fra hverdagen.

Hvor vi engang var dårlige og ikke i stand til at prioritere både tid og penge på os selv, så har vi i dag langt større behov og mulighed for at give os selv lidt selvforkælelse. Ganske forståeligt prioriterer moderne travle mennesker at nyde pauser med velvære og nærvær, og er der noget mere oplagt til det end et wellness ophold?

Vi har udvalgt hoteller i både Danmark, Sverige og Tyskland, så samtidig med, at du får et skønt ophold, kan du også opleve skøn natur og hyggelige byer. På vores mange forskellige hoteller kan du se frem til både unikke og idylliske omgivelser og madoplevelser og behandlinger, der tilsammen vil sørge for, at du efterfølgende kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi.

Wellness Ophold På Falkenberg Strandbad

Priser fra 2779 DKK

Wellness Ophold På Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Wellness Ophold På Kurhotel Skodsborg

Priser fra 2600 DKK

Wellness Ophold På Kragerup Gods

Priser fra 2549 DKK

Wellness Ophold På Marienlyst Strandhotel

Priser fra 2645 DKK

Wellness Ophold På Hotel Skansen

Priser fra 2040 DKK

Wellness Ophold På Hotel Thinggaard

Priser fra 2596 DKK

Wellness Ophold På Alter Meierhof

Priser fra 2977 DKK

Wellnessophold På Hotel Thinggaard

Priser fra 1896 DKK

Wellness Ophold På Hotel Amerika

Priser fra 2298 DKK

Wellness Ophold På Benniksgaard Hotel

Priser fra 2598 DKK

Wellness Ophold På Himmerland Golf & Spa Resort

Priser fra 1590 DKK

Wellness Ophold På THE THIEF

Priser fra 4450 DKK

Wellness ophold i Danmark

Kender du de danske perler indenfor wellness hoteller? Ellers er der bestemt al mulig grund til at udforske dem. For ikke nok med at de er på fuldt højde med de udenlandske, når det gælder behandlinger og udvalg af bade, saunaer osv. Du vil også finde dem på nogle af de smukkeste destinationer i Danmark – ofte tæt på helt fantastisk natur.

Naturoplevelser tæt på Nationalpark Thy kan du kombinere med wellness og gastronomi på Hotel Thinggaard eller hvis du er golfspiller, så kan det hele fås i én pakke på Himmerland Golf & Spa Resort. Begge steder kendt for deres gode service og for, at man altid kan være sikker på en charmerende stemning, god mad og lækre faciliteter.

Benniksgaard Hotel er Sønderjylland, når den betagende historie udspiller sig på den mest charmerende måde. Hotellet kan dateres tilbage til 1393, og blev indtil 1997 drevet som et landbrug ved Gråsten – kun 10 minutters kørsel fra den dansk-tyske grænse. I dag er Benniksgaard et luksuriøst hotel, der ligger i naturskønne oplevelser og med mange muligheder for golf, aktiviteter og et besøg i Flensborg. Så lad dig forføre af historiens vingesus, romantikken og betagende faciliteter. 

Hotel Amerika ved Hobro er et moderne, 4-stjernet hotel, der ligger midt i skov og natur med kort afstand til Mariager Fjord og Hobro Havn. Gå en hyggelig aftentur og nyd hinandens selskab eller kør ud på opdagelse i det midtjyske. En ting er sikker – på hotellet vil I finde ultimativ afslapning og nydelse. Læs mere om wellness ophold Jylland.

wellness ophold
wellness ophold tilbud
wellness ophold danmark

Wellness ophold på Sjælland

Nord for København finder du Danmarks ukronede dronning indenfor wellness hoteller. Kurhotel Skodsborg er et af Danmarks mest luksuriøse spahoteller, der med sin prisvindende og arkitekttegnede spaafdeling, indbyder til afslapning og velvære i naturskønne omgivelser. Udsigten over Øresund danner rammen om jeres wellness ophold og oplevelsen af en helt særlig nordisk stemning understøttes af lysindfaldene og det rene design, der løber gennem Kurhotel Skodsborg. Det er kun sjældent, at dette hotel udbyder deres ophold til deal priser – så du skal være hurtig, hvis du vil med en tur på Kurhotel Skodsborg. 

Kragerup Gods er en anden af vores bestsellere på Sjælland. Her bor I i majestætiske og historiske rammer, og vil på tæt hold kunne se, hvordan godset siden 1610 har dyrket afgrøder og mestret at følge alle tidens trends og bl.a. har opnået ”Den Grønne Nøgle”, som betyder, at godset er CO2-neutralt. Wellness her på stedet er de smukke skove og rammer for et romantisk ophold. 

Vil I hellere have dyppet fusserne i Østersøen, så er Marienlyst Strandhotel ved Helsingør en oplagt mulighed. Her vil I også kunne prøve lykken på casinoet og ellers bare læne jer tilbage og få det bedste med fra dette 4-stjernede strandhotel, der siden 1861 har sat servicen i højsædet, forkælet gæsterne med god mad, spabehandlinger og svømmeture i havet. Marienlyst Strandhotel er Danmarks største strandhotel, der med 155 års historie er klar til at byde dig velkommen ved vandet.

wellness
wellness ophold sjælland
wellness ophold for 2
Wellness ophold i Sverige

De sydsvenske wellness ophold og spahoteller er noget for sig. De bygger videre på den hundredårige tradition med vinterbadning og sauna og tilbyder velvære for både krop og sjæl.

En af vores allermest populære deals er Ystad Saltsjöbad, for dette badehotel i Sydsverige er nemlig noget helt unikt. Med kun en times kørsel fra København bevæger du dig hurtigt over til en verden af smuk natur, god mad og skønne wellness oplevelser. Så kan man godt forstå, at det er så populært at tage på weekendophold og wellnessophold her. På Ystad Saltsjöbad kan du få et skønt ophold ved at kombinere spa, god mad og en smuk natur. Badehotellet kan bl.a. byde på den prisbelønnede spaoplevelse ”The Creek Experience”, hvor du får en spa oplevelse, der tager udgangspunkt i de fire elementer: ild, vand, jord og luft – det SKAL prøves, når du besøger dette spa hotel tæt på Malmø.

Hos Falkenberg Strandbad bliver du ikke forstyrret af larm og trafikstøj, for spahotellet ligger ude midt i naturen, så her er der ro og fred til afslapning, lange gåture og forkælelse i spaområdet. Indbyder vejret til det, kan du gå en tur eller tage et dyp i havet, som grænser op til spahotellet. Lyt til bølgernes rullen og mågernes skrig og nyd bare livet.

Hotel Skansen ligger i Båstad kun et par timers kørsel fra København. Det smukke landskab omkring hotellet er det perfekte udgangspunkt for smukke oplevelser på jeres wellness ferie. Hotel Skansens spafaciliteter er ganske særlige og i Kallbadhuset, der er bygget ude på vandet, kan man bl.a. sidde i saunaen og nyde udsigten over Kattegat.

wellness ophold sydsverige
wellnessophold
wellness ophold sverige

Wellness ophold i Tyskland

Tyskerne er verdensmestre i spa og wellness, og vi har forhandlet os frem til de allerbedste tilbud på wellness ophold syd for grænsen i Tyskland. I forhold til nogle af de bedre spahoteller i Danmark kan et wellness ophold i Tyskland faktisk blive en billig fornøjelse. I århundreder har folk fra hele Europa valfartet til de berømte hoteller med kurbade rundt omkring i Tyskland. I dag kaldes kurbade for spa og wellness, men tankegangen er den samme: Vi trænger til ro og afslapning, kolde og varme bade, fordybelse, god mad og motion i form af lange vandre-, løbe-, cykel- eller svømmeture.

Det ved tyskerne alt om, og de går grundigt til værks, når de opbygger de helt perfekte spafaciliteter på deres hoteller. Her er styr det hele, vandet har den helt rette temperatur, motionscyklerne er velsmurte, maden er god og rigelig, og personalet er både vidende og venlige. Bare rolig: De fleste taler et udmærket engelsk, hvis du ikke forstår tysk. Så lad dig endelig ikke afskrække, hvis du kun husker få gloser fra tysktimerne. Tyskland er et oplagt valg, når det handler om wellness og spa ophold. Og så gør det jo ikke noget, at man på vejen kan shoppe ved grænsen og fylde bar- og køkkenskabene op til fordelagtige priser. 

Alter Meierhof er et 5-stjernet luksushotel, der ligger lige ned til Flensborg Fjord. Hotellet tilbyder bl.a. 2 restauranter, hvoraf den ene er den 2-stjernede Michelin-restaurant ”Meierei Dirk Luther”. Spa afdelingen når ligeså højt et niveau, og særligt det 1400 m2 store hammam bad er en oplevelse ud over det sædvanlige sammen med den kombinerede inden – og udendørs pool. 

wellness ophold nordtyskland
wellness ophold tyskland

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: