Afslappende Wellness Ophold På Hotel Thinggaard I Hurup Thy

Wellness Ophold Hotel Thinggaard: Hos Hotel Thinggaard i Nordjylland kan man komme på et luksuriøst wellnessophold. Et wellnessophold er lig med selvforkælelse i høj klasse, og det kan være noget af det bedste at give sig selv i en travl hverdag. Med et wellness ophold på Hotel Thinggaard får man de bedste betingelser for at koble både hjernen og kroppen helt af. Her skal man ikke bekymre sig om noget som helst, og der er heller ingen deadlines at tænke på. Man kan blot overgive sig helt og holdent til den oplevelse, der venter.

Man kan give et ophold i gave til sig selv eller til en, man holder af. Der kan altid være mange gode grunde til at tage på et skønt wellness ophold og trække stikket i nogle dage. Det kan være svært at forestille sig et sted, der er mere fantastisk at koble af, end det er i Thy, hvor hotellet ligger. Der er derfor også plads til at nyde den dejlige natur i løbet af dagene.

Når man vælger et wellness ophold, så får man éntre til Sydthy Kurbad, der er nabo til Hotel Thinggaard. Her kan man boltre sig i den dejlige spa, og der er rigtig plads til at folde sig ud og nyde de dejlige oplevelser. I kurbadet kan man også vælge at få forskellige former for behandlinger, og det kan være den absolut ultimative måde at få en dejlig oplevelse på. Med et wellnessophold kan man både slappe af og få helt ny energi til livet.

Wellness Ophold På Hotel Thinggaard
Wellness Ophold Hotel Thinggaard

Wellness Ophold Hotel Thinggaard

Destination ikon Hurup Thy – Hotel Thinggaard
Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse
Tjek ikon 4-Retters Menu Med Lokale Råvarer
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Pris ikon Pris 2596,- For En Overnatning 2 Personer

Wellness Ophold Hotel Thinggaard

Destination ikon Hurup Thy – Hotel Thinggaard

Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse

Tjek ikon 4-Retters Menu Med Lokale Råvarer

Priser Fra 2596 DKK For 1 Overnatning, 2 Personer

Forkæl Dig Selv Med Et Wellness Ophold

Et wellness ophold på Hotel Thinggaard i Thy er den oplagte måde at forkæle sig selv på. Her er plads til kræsne mennesker, der ønsker kvalitet og dejlige ophold. Der er stor fokus på velvære, og her kan man med sikkerhed forvente at få harmoni i både krop og sjæl. Omgivelserne lægger desuden op til, at man kan nyde den skønne natur.

Når man tager på wellnessophold, så vil man få et dobbeltværelse. På værelset finder man alt det, man har brug for, og her vil man også finde skønne fyldte chokolader, der kommer fra lokalområdet. Det er bare om at smage på sagerne! Man bliver med andre ord forkælet lige med det samme, og man kan roligt sige, at chokoladerne er rigtig gode. Men disse er naturligvis blot en lille del af alt det, der venter. På værelset vil der også være både øl, der er lokalbrygget, og dejlig saftevand. Det kan derfor roligt siges, at der er plads til at få alle sanser og smagsløg stillet fra det øjeblik, man kommer.

Der vil selvfølgelig også være både gratis kaffe, te samt varm chokolade på værelset. Det er jo trods alt ren luksus at komme her.

Det bedste at det hele er selvfølgelig, at man får gratis entré til Sydthy Kurbad, der ligger lige ved siden af. Her kan man få de dejligste spaoplevelser, og det gælder bare om at boltre sig. Der er også fri adgang til både isvand og frugt, så man vil få stillet både sult og tørst, mens man er der. Der er naturligvis også gratis håndklæder til alle.

Efter en dejlig dag i spaområdet, kan man nyde en skøn gourmet middag i hotellets restaurant. Her venter 4 dejlige retter, som består af lokale råvarer. Det er prikken over i’et, når det kommer til et skønt wellness ophold.

Wellness Ophold På Hotel Thinggaard

Nyd Den Skønne Spa På Hotel Thinggaard

Som en del af et wellness ophold på Hotel Thinggaard skal man naturligvis sørge for at nyde den skønne spa hos Sydthy Kurbad. Denne verden her helt særlig,og man finder et univers, der byder på både spa og velvære. Der findes også en god service på stedet, så man vil helt bestemt ikke føle, at der mangler noget. Oplevelsen er god, og man kan nemt få vejledning til, hvordan man benytter spaen bedst muligt.

I kurbadet finder man tre forskellige områder, som man alle kan gøre brug af, mens man er der. Man finder både et kurbad område, en kurbad have og en café. Det er en stor fornøjelse at opleve kurbadet, og det er også dejligt at slappe lidt af i caféområdet.

Det er i kurbad området, at selve spaen findes. Her finder man blandt andet en finsk sauna, der er dejlig varm. Temperaturen ligger på 80 – 100 grader, og det er den perfekte måde at slappe af og give sig hen på. Kurbadet byder dog også på en biosauna, der har 60 varmegrader. Der findes også en køligere sauna på bare 42 grader. Kurbad Området byder også på både saltgrotte, oplevelsesbruser og koldtvands rum. Man finder også et massagebassin, hvor man kan ligge og kigge op på stjernehimlen. Der vil også være afslappende musik imens.

I kurbad haven finder man en udendørs sauna samt en svede tipi. Haven byder også på et vildmarksbad, der tændes op med brænde. Man finder også en smuk have, der blomstrer på alle tider af året. 

I caféen kan man til hver en tid nyde et dejligt glas isvand, og man kan også få alt det frugt, man kan spise.

Wellness Ophold Hos Hotel Thinggaard
Perfekte Rammer Til Det Bedste Wellness Ophold

Hotel Thinggaard ligger perfekt placeret i Thy, og her kan nyde nogle helt fabelagtige omgivelser. Med det samme, man ankommer, vil man nemt kunne sænke skuldrene. Et wellnessophold er her den perfekte måde at koble af på. Der vil også være plads til, at man kan få noget af det bedste med fra Nordjylland, og det er dejligt at kunne dele oplevelsen sammen med en, som man holder af.

Det er ikke bare omgivelserne, der er perfekte. Hotellet er super dejligt og luksuriøst og har en hel masse at byde på. På værelset finder man en fladskærm med kabel-tv. Der er derfor også god mulighed for, at man her kan sidde og hygge sig med en god film eller serie. Der er selvfølgelig også gratis internet på hele området.

Når man er færdig med en dejlig dag i spaen, og man efterfølgende har spist en god middag, så kan man få en god nats søvn i de dejlige senge. Næste morgen vil man blive budt på en dejlig morgenbuffet i restauranten, og her vil man helt bestemt ikke gå sulten fra bordet.

Hotel Thinggaard

Oplev Den Ultimative Forkælelse

Med et wellness ophold på Hotel Thinggaard i Thy kommer man hele vejen rundt, når det kommer til at tilfredsstille både krop og sjæl. Man får både en overnatning i et dejligt værelser, og der er god mad om aftenen. Spaen er helt fantastisk og himmelsk, og man kan sagtens slappe af her i flere timer. Man kan også nyde den smukke natur i Thy, og det er alt i alt en oplevelse, som man sent vil glemme.

Man kan tage af sted på wellnessophold på alle tider af året, og det er også den perfekte gave at give til en, man holder af. Stedet får gode anmeldelser, og man kan sagtens forstå hvorfor, når man først er her. Det føles nemlig som at blive forkælet i særklasse, og man kan bare smække benene op og nyde det.

Et wellnessophold koster mindre, end man skulle tro, og det gælder bare om at få købt et gavekort til oplevelsen. Så kan man booke, lige så snart man ved, hvornår man gerne vil af sted. Det kan jo være, at man allerede ved det med det samme!

Wellness Ophold Hotel Thinggaard Hurup Thy

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: