Weekendophold: STOR Guide Til Jeres Kommende Weekendophold, Inkl. Deals & Tilbud

Weekendophold er noget som de fleste af os kan have behov for nu og da. Når hverdagen er stresset og man trænger til en ferie, så kan man nemt komme til at kigge på kalenderen med længsel i blikket og drømme om en tur sydpå. Heldigvis er weekendophold tilbud en ting og det kan være lige det man går og har behov for, når man savner spænding, eventyr og ikke mindst intimitet i ens forhold. Der er så mange forpligtelser og ansvar man skal tage stilling til og det gælder i endnu højere grad når man får børn. Men hvis man tillader sig selv en weekendophold deal nu og da, så vil man komme hjem sprængfyldt med energi og fornyet overskud. Så hvorfor ikke overveje at prøve det selv?

For mange kan det godt være svært at pejle ind på hvornår der er behov for noget spænding i hverdagen, men hvis man er opmærksom og har fingeren på pulsen, så kan man godt forudse det, og ikke mindst tage affære. Så er det at man skal bestille en lille lækker ferie, om det så bare er i et par dage, så kan det gøre underværker. Men hvad nu hvis man kan gøre det endnu bedre?

Gaveavisen har masser af dejlige weekendophold for 2, så hvorfor ikke udnytte muligheden for at komme lidt hjemmefra og opleve verden på ny? Ikke overbevist? Så læs med herunder og se hvordan du får mest muligt ud af et weekend ophold.

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Spa Ophold På Falkenberg Strandbad

Priser fra 2779 DKK

Gourmetophold På THE THIEF

Priser fra 4485 DKK

Spa Ophold På Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

Kroophold På Den Gamle Grænsekro

Priser fra 1450 DKK

Spa Ophold På Kurhotel Skodsborg

Priser fra 2600 DKK

Gourmetophold På Marienlyst Strandhotel

Priser fra 3545 DKK

Spa Ophold På Kragerup Gods

Priser fra 2549 DKK

Spa Ophold På Marienlyst Strandhotel

Priser fra 2645 DKK

Gourmetophold På Fakkelgaarden

Priser fra 2800 DKK

Orient Deluxe Spa Ophold På Alter Meierhof

Priser fra 11050 DKK

Spa Ophold På Hotel Skansen

Priser fra 2040 DKK

Gourmetophold På Kragerup Gods

Priser fra 2300 DKK

Spa Ophold På Himmerland Golf & Spa Resort

Priser fra 3790 DKK

Getaway På Hotel Amerika

Priser fra 1798 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

Gourmetophold På Hotel Thinggaard

Priser fra 1996 DKK

Spa Ophold På Hotel Thinggaard

Priser fra 2596 DKK

Gourmetophold På Hvalpsund Færgekro

Priser fra 1798 DKK

Spa Ophold På Alter Meierhof

Priser fra 2977 DKK

Spa Ophold På Hotel Amerika

Priser fra 2298 DKK

Luksus Kanoophold

Priser fra 1765 DKK

Spa Ophold På Benniksgaard Hotel

Priser fra 2598 DKK

Spa Ophold På THE THIEF

Priser fra 4450 DKK

Kroophold Med Dans På Rudbøl Grænsekro

Priser fra 1698 DKK

Kroophold På Rold StorKro

Priser fra 2356 DKK

Kroophold Med Dans På Agerskov Kro

Priser fra 1610 DKK

Gourmetophold På Hotel Amerika

Priser fra 2198 DKK

Overnatning I Horsens Statsfængsel

Priser fra 850 DKK

Gourmetophold På Lyng Dal Hotel

Priser fra 1790 DKK

Friday At The Lodge

Priser fra 2999 DKK

Forlæng weekendopholdet

To dage er vidunderligt, men det betyder også at fire dage må være dobbelt så godt. Naturligvis ligger det i navnet at et weekendophold kun er et par dage, men ofte kan man være heldig at finde en god deal, så man kan blive lidt længere. Hvis man tager afsted torsdag aften og kommer hjem tirsdag morgen, så kan man få en fornemmelse af en hel lille ferie, samtidig med at man får hele fire overnatninger på et dejligt fremmed sted. Det er også noget helt magisk ved at vågne op om mandagen velvidende at man stadig har en hel dags frihed endnu, især når man ser andre tage hjem og betragter folk tage på arbejde. Kan man få fri til det og finde en god deal, så er et forlænget weekendhold en rigtig lækker løsning og det er i høj grad pengene værd.

Weekendophold

Forlæng weekendopholdet

Det er så nemt og bekvemt at have et favoritsted, et ”go-to” sted, hvor man kender det hele og næsten føler sig hjemme. Når man rejser til et nyt sted, er alt ukendt og man er lidt på herrens mark. Det er en situation hvor en selv og ens partner begge kan få lov at lege turister, fordi i ikke har set alting før. Intet slår den fornemmelse, også selvom det bare er for en weekend. Det er spændende og man får den der unikke følelse af at være på eventyr.

Hvis man gør det rigtigt, så kan man ende med at få det bedste weekendophold nogensinde. Man er på fremmed jord, man ved ikke hvor man skal tage hen eller hvor man skal spise, og det er noget, der kan få en op på mærkerne. Det er lige netop i disse situationer at man får de bedste oplevelser, der bliver i ens bevidsthed meget længere end en tur til det samme gamle hotel, som man altid besøger.

Nu er Danmark jo ikke så stort, så det er oplagt at tage en tur til udlandet og her er Tyskland et yderst populært rejsemål. Det kan godt være at det ligger på, men bare det at man taler et andet sprog giver en helt anden fornemmelse. Man føler sig som en turist på eventyr og det giver en dejlig fornemmelse af at være ”sig selv”, fordi de færreste forstår ens sprog (medmindre man er i Slesvig, hvor mange rent faktisk forstår og taler dansk).

Weekend Ophold
Nyd den god mad og forkælelse

Når man tager på et billig weekendophold for 2, så er der ikke nogen garanti for at der er mad inkluderet i prisen, men det kan faktisk være en god ting, for det giver en mulighed for at prøve nogle af de lokale spisesteder. Man skal faktisk ikke rejse ret langt før man oplever helt nye madvaner og en masse interessant retter, som man ikke er vant til herhjemme, og det gælder uanset om man tager til Tyskland, Norge eller Sverige på weekendophold. Det er noget spændende ved at gå ud i byen og lede efter et sted at spise og hvis man er heldig, så kan de på hotellet give nogle gode tips til dejlige oplevelser. Ellers findes der stensikkert en app, der kan hjælpe dig.

Men mad er ikke nok, for man skal også forkæles rigtigt godt. Livet er hårdt og vi arbejder hårdt, så nu og da skal der virkelig forkælelse på bordet og et lækkert weekendophold er da det helt rette tidspunkt at opleve det på. Mange hoteller har en wellnessafdeling, hvor man kan gå ned og få en dejlig massage, der får dig til at føle dig frisk og stærk. Det giver fornyet energi, så man kan tackle de udfordringer, der venter når man rejser hjem igen. Derudover er der en masse andre herlige wellnessbehandlinger, som enten er en del af prisen på jeres deals ophold, eller også kan man tilkøbe det. Uanset hvad, så bør man ikke snyde sig selv for dette, da man føler sig som en regulær konge eller dronning. Din krop vil takke dig, og det vil din partner helt sikkert også.

Weekendophold For 2
Gå og anvend offentlig transport

Det er så nemt at hoppe i en taxa, hvis man er afsted på et ophold, men hvis man risikerer at sidde fast i trafikken, hvad glæde har man så af det? Det samme gælder når det kommer til at køre selv. Naturligvis kan man sagtens køre til sit hotel selv, men når man skal ud og se på byen, så er det altså bare meget sjovere, hvis man gør et lille eventyr ud af det. Afsted på gåben og far vild.

Oplev din destination på samme måde som de lokale oplever det hver eneste dag. Det giver en unik mulighed for at opleve stedet på en måde, som man ikke gør når man sidder i en bil eller et tog. Nu er der måske nogen, der mener at de svenske og nordtyske byer liger vores egne til forveksling, men når man først kommer ud på gaderne, så vil man alligevel opleve alle de små forskelle, der er så væsentlige.

Man får mulighed for at opleve de lokale butikker, specielle bygninger man måske ville have overset og måske finder man endda en seværdighed, som er et besøg værd. Alt kan ske når man tager på små eventyr og et weekendophold er den perfekte mulighed for at gøre det.

Skal man absolut længere væk, så benyt den offentlige transport, da det kan være en hel oplevelse i sig selv. Om det er undergrundsbaner eller busser, så er det altid en interessant oplevelse, som man ikke bør gå glip af.

Weekendophold Tilbud
Skab minder og tag billeder

Selvom det kun er et lille ophold, så er der ingen, der siger at det ikke kan være en ganske speciel oplevelse. Sørg derfor for at i gør noget ud af det og får en masse dejlige minder, som i vil huske på og som kan gøre at i får lyst til at gentage succesen. Det kan være at i køber en souvenir, der for altid vil minde jer om dette lille weekendophold, eller måske finder i på noget andet sjovt. Mulighederne er mange og man skal sørge for at udnytte muligheden.

En anden god mode at sikre sig, at man får gode minder på, er ved at tage en masse gode billeder. Et billede kan ofte vække minder i os på en måde, som intet andet. Pludselig kan man fornemme lydene, duften og stemningen fra sin ferie igen. Helt lige som hvis man ser nogle billeder fra da man var barn & hold sommerferie i et sommerhus tæt på vandet. Det er noget helt specielt som man bestemt ikke må undervurdere. VI vil dog råde til at man dropper Instagram og alverdens filtre. Måske er kanin ører og sepia-looket sjovt nu, men om 20 år vil i græmmes over at man ikke blot har et ganske almindeligt billede. Hvis det virkelig skal være specielt, så drop mobilens kamera og brug i stedet et rigtigt kamera, hvor man for alvor kan få tingene til at se fantastiske ud.

Billigt Weekendophold

Spar penge på et dejligt weekendophold

Ovenfor har vi givet en masse gode tips til hvordan du får mest muligt ud af et hotelophold for 2, men så skal man naturligvis også lige have råd til det. Heldigvis er der en del måder at spare penge på, så man bedre kan finde råd til et dejligt weekendophold sammen med en man holder af. Så læs med herunder, hvor vi giver en række tips til, hvordan du sparer penge på weekendophold.

5 Konkrete Tips Til Billigere Weekendophold

  • Hvis i gerne vil spare lidt penge på mad, så kan man med fordel tage sin frokost med hjemmefra, eller købe den i det lokale supermarked på destinationen. Dette kan typisk opbevares i minibaren på hotellet. Det samme gælder naturligvis for drikkevarer, der er blandt de dyreste ting på et hotel.
  • Sørg for at bestille jeres weekendophold i god tid, da der kan være mange penge at spare. En af de mange gode deals, som du kan finde herinde på Gaveavisen kunne måske være en ide. Hvis i samtidig sørger for at bestille turen til hverdage, så vil der også være en besparelse, da det som regel er weekenderne der er de dyreste.
  • Vælg et hotel, der ligger tæt på de ting i gerne vil se og opleve, så i kan slippe for at skulle benytte jer af offentlig transport. Medmindre det naturligvis er en del af oplevelsen for jer.
  • Parkering er dyrt, så hvis man kommer i egen bil, så er det en rigtig god ide, at man vælger et hotel med parkering. Ellers skal man i hvert fald sikre sig, at der er en gratis parkeringsplads i nærheden af hotellet. Det kan blive en ganske kostelige affære ellers.
  • Vil i spare penge på madbudgettet, så kan man med fordel besøge cafeer fremfor restauranter, da maden oftest er mindst lige så god og i den grad billigere. Desuden er det en hyggelig måde at opleve de lokale beboere på.

Forhåbentlig har dette være en hjælp til hvordan man får mest muligt ud af en weekendtur for 2. Der er meget at opleve og ikke megen tid, så sørg for at udnytte den bedst muligt. God fornøjelse.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: