Weekendophold for 2: STOR Guide Til Et Skønt Weekendophold For 2

Weekendophold for 2 kan være en absolut uundværlig ting, når to voksne mennesker trænger til at komme hinanden lidt nærmere og få et afbræk fra den travle hverdag. Det er ikke en lang ferie, som kræver måneders planlægning og som koster en mindre formue, men derimod et hyggeligt ophold, hvor i får mulighed for at stresse lidt af. 

Når hverdagen bliver lidt presset og man ser hvordan bunken af snavset vasketøj bliver større og større, så kan man nemt gå hen og blive lidt stresset. Før eller siden må man væk fra det hele og lade sig forkæle i et par dage. Det kan man heldigvis nemt finde, hvis man leder lidt. Her på siden har vi masser af billig weekendophold for 2, hvor i kan få lidt tid helt for jer selv. Uanset om det skal være i Danmark eller i et af vores skønne nabolande, så er det en mulighed med et af vores weekendophold for 2 tilbud.

Når man tager afsted sammen på et romantisk weekendophold for 2, så kan man koncentrere sig om at pleje parforholdet, hvilket alt for mange danskere negligerer. Det er ikke uden grund, at skilsmisseraten i Danmark er rekordhøj og det kunne stensikkert forhindres, hvis flere par sørgede for at pleje deres forhold. Naturligvis kan et hotelophold for 2 ikke udrette mirakler, men hvis man får mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen, så kan det altså gøre underværker.

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Spa Ophold På Falkenberg Strandbad

Priser fra 2779 DKK

Gourmetophold På THE THIEF

Priser fra 4485 DKK

Spa Ophold På Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

Kroophold På Den Gamle Grænsekro

Priser fra 1450 DKK

Spa Ophold På Kurhotel Skodsborg

Priser fra 2600 DKK

Gourmetophold På Marienlyst Strandhotel

Priser fra 3545 DKK

Spa Ophold På Kragerup Gods

Priser fra 2549 DKK

Spa Ophold På Marienlyst Strandhotel

Priser fra 2645 DKK

Gourmetophold På Fakkelgaarden

Priser fra 2800 DKK

Orient Deluxe Spa Ophold På Alter Meierhof

Priser fra 11050 DKK

Spa Ophold På Hotel Skansen

Priser fra 2040 DKK

Gourmetophold På Kragerup Gods

Priser fra 2300 DKK

Spa Ophold På Himmerland Golf & Spa Resort

Priser fra 3790 DKK

Getaway På Hotel Amerika

Priser fra 1798 DKK

Gourmetophold På Hotel Thinggaard

Priser fra 1996 DKK

Spa Ophold På Hotel Thinggaard

Priser fra 2596 DKK

Gourmetophold På Hvalpsund Færgekro

Priser fra 1798 DKK

Spa Ophold På Alter Meierhof

Priser fra 2977 DKK

Spa Ophold På Hotel Amerika

Priser fra 2298 DKK

Luksus Kanoophold

Priser fra 1765 DKK

Spa Ophold På Benniksgaard Hotel

Priser fra 2598 DKK

Spa Ophold På THE THIEF

Priser fra 4450 DKK

Kroophold Med Dans På Rudbøl Grænsekro

Priser fra 1698 DKK

Kroophold På Rold StorKro

Priser fra 2356 DKK

Kroophold Med Dans På Agerskov Kro

Priser fra 1610 DKK

Gourmetophold På Hotel Amerika

Priser fra 2198 DKK

Overnatning I Horsens Statsfængsel

Priser fra 850 DKK

Gourmetophold På Lyng Dal Hotel

Priser fra 1790 DKK

Friday At The Lodge

Priser fra 2999 DKK

Mere tid til hinanden

I hverdagen, hvor man skal stresse over ens arbejde, daglige indkøb og alverdens andre pligter, så er det nemt at blive en smule tyndslidt. Derudover er der børn, venner og fritidsaktiviteter, som også kræver sin del energi. Det lyder måske ikke af så meget, når man ser på tingene enkeltvis, men når det kombineres, så begynder døgnet hurtigt at løbe tør for timer. Der er med andre ord ikke megen tid og overskud til at passe på sig selv og ens parforhold/ægteskab. Den slags sætter sine tydelige spor, hvis det får lov at stå på i en længere periode. Men der er heldigvis muligheder for at rette op på det.

Hvert eneste år er der hele 52 weekender, og det skulle være meget sært om man ikke kunne afsætte et par stykker til billige weekendophold for 2. Hvis i sørger for at planlægge det i god tid, så burde i nemt kunne afsætte nogle weekender til at få plejet forholdet. Vælg et af de vidunderlige hoteller og kroer over hele landet. Kombineret med lækre middage og afslapning er der masser af muligheder for at lade romantikken blomstre og komme hinanden mere nær. Et dejligt weekend ophold kan altså være en af de bedste ting i overhovedet kan gøre for hinanden. 

Lyder det som noget for jer, så se vores mange gavekort til weekend ophold for 2. Se f.eks. det vidunderlige svenske hotel Falkenberg, hvor i kan nyde det bedste fra den svenske vestkyst. Det er uden sammenligning et af de bedst spahoteller i Sverige og er dermed perfekt til et luksus weekendophold for 2. Men er man mere til en hyggelig kroferie i Danmark, så kan man med fordel tage et par dage på Hvalpsund Færgekro, der er et hyggeligt lille sted ved havet. 

weekendophold for 2

Det behøver ikke at koste en formue

Når man snakker om luksus weekendophold Jylland og deslige, så er der nogen det oplever at alarmklokkerne ringer. For det må jo være uhyggeligt dyrt og det er jo ikke alle, der uden videre kan smide flere tusinder på border blot for en weekendtur for 2. Men det er faktisk ikke så slemt, som det måske kan virke. Først og fremmest skal man huske på, at man ikke alene får overnatninger, men også lækre middage med i prisen. Derudover er der mange steder, hvor man også får adgang til hotellets spa område, hvor man kan nyde alt fra sauna og lækre behandlinger til swimmingpool og massage. Det er ikke gratis, men hvis man synes det bliver en smule for kostbart, så kan man jo vælge billigere alternativer. 

Man kan også spare penge på andre måder. Medbring selv snacks og hyggelig ting til værelset. Vælg hoteller, hvor der måske ikke er en omfattende spa afdeling, som er med til at presse prisen i vejret. Har man mulighed for det, så kan forsøge at finde et kropophold tilbud, som ikke ligger i weekenden, for det er naturligvis der hvor det er dyrest. Men ellers anbefales det at man leder efter billig weekendophold for 2 og weekendophold tilbud, da der kan være gode penge at spare. 

Men nu og da vil man ikke mangle noget og så skal man naturligvis også sørge for at forkæle sig selv. Så kan man vælge et af de mange luksusophold, hvor det ikke skorter på noget som helst. Luksusværelser, en fantastisk wellnessafdeling og naturligvis en gourmetrestaurant er med til at gøre det til det bedste weekendophold.

billig weekendophold for 2
Et weekendophold er en perfekt gave

Hvis du går og døjer med at finde den perfekte gave til dine forældre eller måske til et vennepar, så er det i høj grad værd at overveje et gavekort til et weekendophold for 2. Vi kender jo alle de mennesker, der er rigtigt dårlige til at ønske sig ting og som derfor er uhyggeligt svære at købe gode gaver til. Men en weekendophold deal er altid en god gave, for man kan anvende gavekortet når man vil. På den måde kan de selv vælge hvornår de vil afsted og derfor er der ikke noget pres.

Et gavekort er desuden altid en dejlig gave at få, for det viser at nogen tænker på jer og vil jer det bedste. Det er en betænksom gave og så kan den virkelig være med til at styrke jeres gode forhold. Alle fortjener jo at komme væk på et weekendophold nu og da, så du kan være sikker på at det er en gave, som bliver taget vel imod hver eneste gang. 

Som nævnt tidligere, så behøver det ikke være noget som koster en mindre formue. Led efter et kroophold tilbud og deal weekendophold, så du kan spare en masse penge. Det gør jo ikke oplevelsen dårligere for dem, der får gaven. Det er tanken der tæller og uanset hvad, så får modtagerne et par skønne dage væk fra det hele.

weekendophold for 2 tilbud
romantisk weekendophold for 2
Få mest muligt ud af jeres weekendophold

Hvis du og din partner gerne vil have mest muligt ud af jeres weekendophold for 2, så er det vigtigt at i tager jer tid til hinanden. Så derfor kan i med fordel følge vores 10 gode råd til et romantisk weekendophold for 2.

 

  1. Sluk mobiltelefonerne
  2. Snak sammen om jeres forhold
  3. Del gode oplevelser og nyd hinandens selskab
  4. Prøv noget nyt og spændende
  5. Husk at tage billeder, så i har minder, men fokuser på det vigtigste
  6. Vær ikke nærige når det kommer til at forkæle jer selv
  7. Overrask hinanden med små romantiske gaver
  8. Nærvær og intimitet er vigtigt for romantikken
  9. Gå ture i lokalområder og få udvidet jeres horisont
  10. Husk at romantikken ikke behøver at stoppe når i kommer hjem igen

 

Disse er blot de vigtigste ting, som man skal huske på under et weekendophold for 2. Man skal naturligvis nyde opholdet som i helst vil, så hvis i foretrækker at hygge på værelset, så gør det. Det er jeres ophold og derfor er det også jer, der skal bestemme hvordan det skal foregå. Men hvis man følger ovenstående råd, så er man godt på vej til at få et vidunderligt weekendophold for 2.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: