Vinsmagning Sjælland: Se Sjælland Fra Sin Smukkeste Side Til En Vinsmagning

Vinsmagning Sjælland: På Sjælland er der et hav af muligheder for vinsmagninger. En sjællandsk vinsmagning vil byde på kvalitet, hygge og stemning, som passer perfekt til mange lejligheder.  

Vinsmagninger på Sjælland er oplagt, hvis du og vennerne længe har gået og planlagt, at i skulle lave noget sjovt sammen. Vinsmagning passer også perfekt til en hyggelig og særlig aften med kollegaerne, hvor i bare skal have tid til at slappe af og koble væk fra arbejde. En vinsmagning passer også perfekt til en romantisk aften med din partner, hvor i skal opleve noget sammen og lave noget helt andet end i plejer. Ja vinsmagninger på Sjælland passer til mange lejligheder.  

En vinsmagning er et hyggeligt koncept, hvor en lækker smagsoplevelse kombineres med et socialt arrangement, hvor i er sammen om at smage på de lækre vine og vurdere dem i fællesskab. Vinsmagning er en rigtig sjov aktivitet at lave sammen.  

Udover at vinsmagning er hyggelig og socialt, så er det også meget lærerigt. Når du deltager i en vinsmagning på Sjælland, vil du lære en masse om vin. Alt afhængig af, hvilken vinsmagning du booker, vil du lære om bestemte vine, deres smage og hvilke der går til hvilket mad. Under en vinsmagning vil du komme til at lære det basale om smage fx hvad det vil sige når vinen er tør, fyldig, sød, aromatisk osv. Med det i bagagen vil du lettere kunne vælge den rette vin i supermarkedet, eller kunne snakke med til familiefesten, hvor onkel karl blærer sig med sin viden om vin. Ikke helt dumt vel?  

En Sjælland vinsmagning findes i forskellige prisklasser og med forskellige temaer. Nogle vinsmagninger har fx fokus på franske vine, hvor andre har fokus på en blanding af vine fra hele verden. Væld den, der passer bedst til dig og dit selskab.  

Læser du videre, kan du læse mere om, hvilke vinsmagninger du kan finde på Sjælland og hvad der gør dem til populære sjællandske vinsmagninger. 

Skønne Vinsmagninger På Sjælland
Vinsmagning København

Vinsmagning København

Destination ikonKøbenhavn – Laudrup Vin & Gastronomi
Tid ikon 2 Timers Skøn Vinsmagning i København

Tjek ikon Vinsmagning + Oliven & Saltede Mandler
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 5-8 Vine i Smukke Omgivelser
Info ikon Læs Mere Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Vinsmagning Det Ny Teater

Vinsmagning Det Ny Teater

Destination ikonKøbenhavn – Det Ny Teater
Tid ikon 2 Timers Skøn Vinsmagning i København
Tjek ikon Vinsmagning & Snacks i Det Ny Teater
Personer ikon 2 Personer Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 5-8 Vine i Smukke Omgivelser

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 599,- For 2 Personer

Vinsmagning Århus Hos Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning Kjær Sommerfeldt

Destination ikonKøbenhavn / Århus – Kjær Sommerfeldt
Tid ikon 2 Timers Skøn Vinsmagning i København

Tjek ikon Lær At, Dufte & Vurdere Vidunderlig Vin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 6-7 Vine i Smukke Omgivelser
Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 399,- Pr. Person

Lær At Sætte Vin Til Maden

Lær At Sætte Vin Til Maden

Destination ikonKøbenhavn – Mads Cortsen
Tid ikon 3 Timer Med Vin & Showcooking i Kbh
Tjek ikon Lær Alt Om Vin- & Madsammensætning
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 9 Vine i Smukke Omgivelser

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 995,- Pr. Personer

Vinsmagning & Ost

Vinsmagning & Ost

Destination ikonKøbenhavn – O.M. Nielsen
Tid ikon 2 Timers Vinsmagning & Ostesmagning

Tjek ikon Introduktion Til De Skønne Vine & Oste
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmagning af 6 Vine Samt 6 Oste
Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 395,- Pr. Person

Vinsmagning & Jazz

Vinsmagning & Jazz

Destination ikonKøbenhavn – Not your USUAL Winebar
Tid ikon 2 Timers Live Jazz Vinsmagning i Kbh
Tjek ikon Nyd Lækker Vin, Antipasti & Live Jazz
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 3 Vine i Smukke Omgivelser
Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 249,- Pr. Person

Oplev En Dansk Vingård

Oplev En Dansk Vingård

Destination ikonKøbenhavn – Nordlund Vingård
Tid ikon 1½ Time På En Økologisk Vingård i Kbh
Tjek ikon Stor Rundvisning På Hele Vingården
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 3 Vine i De Smukke Omgivelser

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 195,- Pr. Personer

Sommelier-Kursus Hos WineClass

Sommelier-Kursus Hos WineClass

Destination ikonKøbenhavn – Not your USUAL Winebar
Tid ikon 6 Undervisninger Af 2 Timers Varighed

Tjek ikon Bred & Grundlæggende Viden Om Vin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag Et Utal Af Forskellige Vine i Kbh
Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 2999,- Pr. Person

Vinsmagning & Foredrag

Vinsmagning & Foredrag

Destination ikonHele Danmark – Rasmus Holmgård
Tid ikon 2 Timers Skøn Vinsmagning & Foredrag
Tjek ikon Underholdning & Lærerig Vinsmagning
Personer ikon 1-12 Personer Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 6 Vine i Smukke Omgivelser

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 4200,- For 1-12 Personer

Derfor Er Sjælland Et Godt Sted At Nyde En Vinsmagning

Sjælland har et hav af muligheder når det kommer til vinsmagninger. Selvfølgelig er en stor del af vinsmagningerne i København, men faktisk finder du også flere vinsmagninger uden for den danske hovedstad.  

Fordelen ved at tage en vinsmagning uden for København er, at prisniveauet er lidt lavere ind inde i København. Derimod er fordelen ved en vinsmagning i København, at du er midt i den dejlig by, og nemt kan kombinere din vinsmagning med en tur i København, en kanalrundfart eller andet du kunne have lyst til – kun din fantasi sætter grænser.  

Transporten er altid spørgsmålet, når man skal til vinsmagning. Det gode ved vinsmagningerne på Sjælland uden for København er, at de fleste større byer på Sjælland, hvor du finder vinsmagninger, har let offentlig transport ind til København, hvis det er der, du skal overnatte.  

Til gengæld kan du også benytte lejligheden til at opleve en anden by på Sjælland end København, hvid du bestiller en vinsmagning uden for København. Det er helt klart noget andet disse byer kan byde på end København, og det kan faktisk være ganske interessant at opleve, hvis du er vant til Københavnerlivet.  

Her kan du se, hvilke populære vinsmagninger på Sjælland der findes og i hvilke områder:  

Vinsmagning København  

København er selvfølgelig det oplagte, når du skal booke en vinsmagning på Sjælland. Det er det, fordi der er så mange steder at vælge imellem. Det er vinsmagninger i København til en hver smag. Du finder både vinsmagninger for to, hvor du får 3-retters menu med, du kan komme til store events med vinsmagninger for 50 mennesker, du kan få arrangeret en vinsmagning til polterabend, eller en vinsmagning i det fri – mulighederne er mange når det kommer til vinsmagninger i København.  

En populær vinsmagning i København er Kjær Sommerfeldts vinsmagning i København. Her sidder du i den historiske vinhandel, hvor der på flotte træhylder er fyldt med vine fra hele verden. Det er helt klart i toppen af vinsmagninger. 

To andre populære vinsmagninger i København er Lundgren VIP vinsmagning på Bagerstæde og Ludv. Bjørns Vinhandel vinsmagning. Her får du begge serveret vine af høj kvalitet af professionelt personale, som går op i at give dig en København vinsmagning i topklasse.  

Vinsmagning Roskilde 

I den flotte by Roskilde kan du også komme til vinsmagning af høj kvalitet og god stemning. Roskilde vinsmagning er oplagt for dig, der bor i Roskilde, har en overnatning eller er på ferie i området omkring eller i Roskilde.   

Populære vinsmagninger i Roskilde er: Den franske vinhandel vinsmagning, Otto Suenson vinsmagning og Skänk beer and wine bar vinsmagning. De ligger alle i Roskilde centrum og byder på en vinsmagningsoplevelse i Roskilde, som du ikke kan undvære.  

Vinsmagning Næstved 

Er du på det sydlige Sjælland og på jagt efter en vinsmagning på Sjælland, så kan du tage til vinsmagning i Næstved. Næstved har flere gange budt på vinfestival, hvor de virkelig gør meget ud af at arrangere perfekte Næstved Vinsmagninger.  

Vinsmagninger i Næstved finder du bland andet her: Næstved vinhandel vinsmagning, Vingården Vesterhavegården og Hotel vinhuset vinsmagning. Vinsmagning på vingårdene omkring Næstved arrangeres sammen med en taxi, som kører til Næstved efter vinsmagningen. På vingårdene er der desuden tapas sammen med vinsmagningen.  

Vinsmagning Slagelse 

Du kan finde flere tilbud på vinsmagninger i Slagelse, hvis du er på udkig efter en vinsmagning på Sjælland. Slagelse er kendt for deres vinklub, som ofte holder vinfestivaller med vinsmagning i Slagelse. I Slagelse finder du derudover vinsmagning ved Skjold Burne vinsmagning Slagelse, Slagelse vinkompagni vinsmagning og Portvinsloftet Slagelse vinsmagning. Er du i Slagelse, så overvej et besøg hos en af disse, og få en udsøgt Slagelse vinsmagning.  

Vinsmagning Hillerød 

Vinsmagning i Hillerød er også en mulighed for en sjællandsk vinsmagning. Faktisk finder du nogle gange vinsmagninger i Hillerød som er gratis.  

Kendte steder at komme til en Hillerød vinsmagning er ved: Hillerød vinkompagni vinsmagning, Vinhuset Stoltz vinsmagning og Holte vinlager Hillerød vinsmagning. Alle stederne kan du nyde en professionel vinsmagning med god service og lækker mad til vinene.  

Vinsmagning Nørrebro 

Indre Nørrebro vinsmagning. Lyder det som noget? Det er det helt sikkert! På Nørrebro finder du nemlig flere lækre vinsmagninger, som du let kan komme til. De er alle moderne, fyldt med kvalitet og går op i, at du skal have en god oplevelse til din vinsmagning på Nørrebro. Du kan komme til vinsmagning på Nørrebro København ved: Terroristen vinsmagning, Vintro vinsmagning og VIN på Nørrebro vinsmagning. Book et bord inden du kommer, da det er populært.  

Vinsmagning Fredensborg  

Nordsjælland klinger godt med vinsmagninger, og derfor kan du også finde flere vinsmagninger i Fredensborg og omkring Fredensborg. Vinsmagninger i Fredensborg er alle meget kvalitetsbevidste og byder kun på de lækreste vine, som er specielt udvalgt til vinsmagning i Fredensborg. Vinsmagningerne i Fredensborg finder du ved: Erik Sørensen vin vinsmagning Fredensborg, Vin a la carte vinsmagning Fredensborg og Chátau Wines Direct vinsmagning Fredensborg. 

Vinsmagning Sjælland

Vinsmagning Gavekort Sjælland

Er du på jagt efter den perfekte gave, så er et gavekort til en vinsmagning på Sjælland en god idé, som du ikke vil fortryde.  

En vinsmagning er anderledes, sjovt og lærerigt, og alle der bare er lidt vilde med din, vil elske et gavekort til en vinsmagning. Ud over at vinsmagning gavekort på Sjælland er en sjov og anderledes idé, så er det også let at købe, da du ved de fleste vinsmagning kan købe gavekortet online.  

Hvor kan jeg købe gavekort til vinsmagning på Sjælland? Det kan du købe ved alle de steder, som afholder vinsmagninger. For det meste kan du selv bestemme prisen på gavekortet, men en god ide er, at få gavekortet til fx at passe til en vinsmagning for to med middag.  

Gavekort til vinsmagning på Sjælland er en god gaveidé til din partner, som du godt kunne tænke dig at lave noget helt specielt med. Vinsmagning er nemlig både romantisk og sjovt. Et gavekort på vinsmagninger på Sjælland passer også godt som en gave til dine forældre eller bedste forældre, som måske Sjælland selv kommer afsted på en vinsmagning. Når du giver dem et gavekort på vinsmagning Sjælland, så sikrer du dig, at de kommer afsted og får oplevelsen af at komme til Vinsmagning.  

Et vinsmagning gavekort er en gid julegave eller fødselsdagsgave ide til vinelskerne – ja faktisk er det måske den perfekte gave til dem. På Sjælland er der mange steder, som tilbyder vinsmagninger, og derfor er mulighederne mange for at købe et gavekort på vinsmagning i København eller et andet sted på Sjælland.  

Vinsmagning Gavekort Sjælland

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: