Vinsmagning Randers: Vidunderlige Vinsmagninger i Randers

Vinsmagning er den perfekte oplevelse, hvis du er på jagt efter en hyggelig og smagfuld oplevelse til et socialt arrangement. En vinsmagning Randers er oplagt til et personalearrangement eller en god aften med vennerne, hvor I gerne vil lavet noget spændende og anderledes.  

Under en vinsmagning er der en helt speciel stemning, og som smagningen skrider frem bliver stemningen kun bedre og bedre. Det gode ved en vinsmagning er, at der er utrolig meget at snakke om, fordi i er fælles om at smage på vinene.  

Danmarks 6. største by, Randers byder også på et hav af lækre vinoplevelser. Vinsmagninger i Randers er populært, og du skal ikke lede længe, for at finde en god vinsmagning, som du kunne tænke dig at deltage i.  

Randers er en hyggelig by og det er Randers vinsmagninger også. Randers ligger lige ved Gudenåens slutning og ud til Randers Fjord, så før eller efter jeres vinsmagning er der rig mulighed for at gå en tur i de natursmukke omgivelser som Randers byder på.  

Til vinsmagning i Randers vil du komme til at smage på forskellige lækre vine, blive klogere på vine generelt og lære, hvad de mest brugte ord og vendinger er inden for vin. På den måde kan du bare ved at tage til en Vinsmagning ved Randers blive den af dine venner, som ved mest om vin. Lyder det ikke meget godt?  

Her på siden kan du læse mere om, hvilke forskellige vinsmagninger du finder i Randers og Omegn. Specielt er Randers kendt for frugtvineriet Cold Hand Winery, som du kan læse mere om nedenfor.  

Hyggelige Vinsmagninger i Randers
Vinsmagning Randers

Vinsmagning Randers

Destination ikonRanders – Cold Hand Winery
Tid ikon 2½ Times Skøn Vinsmagning i Randers
Tjek ikon Snacks, ost, sødt & kaffe undervejs
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 5-6 Vine i Smukke Omgivelser

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 300,- Pr. Personer

Vinsmagning & Middag

Vinsmagning & Middag

Destination ikonRanders – Cold Hand Winery
Tid ikon 3½ Times Skøn Vinsmagning & Middag
Tjek ikon 4-Retters Middag + Kaffe Med Avec
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 6-7 Vine i Smukke Omgivelser 

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 650,- Pr. Person

Vinsmagning & Foredrag

Vinsmagning & Foredrag

Destination ikonHele Danmark – Rasmus Holmgård
Tid ikon 2 Timers Skøn Vinsmagning & Foredrag
Tjek ikon Underholdning & Lærerig Vinsmagning
Personer ikon 1-12 Personer Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 6 Vine i Smukke Omgivelser

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 4200,- For 1-12 Personer

Populære Vinsmagninger Randers

I den midtjyske by, Randers finder du flere vinsmagninger som ligger centralt i byen. Randers er også kendt for gode event fx Randers ugen, hvor det også ofte er store lækre vinsmagninger på programmet.  

Bor du i Randers eller kommer du forbi i forbindelse med ferie eller lignende, så er det værd at undersøge om du har tid til at sætte en aften af til en vinsmagning. Det er bestemt en god oplevelse, som du ikke vil fortryde.  

Populær vinsmagning i Randers finder du flere af. Nedenfor kan du læse om de populære vinsmagninger i Randers, som du kan vælge imellem.  

Vinsmagning Værket Randers 

En vinsmagning i Randers du skylder dig selv at prøve er når værket i Randers slår dørene op for vinsmagning. Værket i Randers er et lokalt musik– og kulturhus, hvor der løbende bliver holdt forskellige kultur- og erhvervsarrangementer, og her er vinsmagning på værket et af dem.  

Så vil du gerne til en vinsmagning i flotte rammer i Randers, så tag til vinsmagning på værket i Randers. Tager du til vinsmagning på værket, kan du evt. Kombinere vinsmagningen med et andet kulturelt arrangement, hvis det er oplagt.  

Til en vinsmagning på værket Rander, vil du blive præsenteret for lækre specialvine, som en professionel vinleverandør leverer til arrangementet. Vinene er nøje udvalg til vinsmagning på værket Rander, og derfor er du sikker på at få en god smagsoplevelse, som passer til omgivelserne.  

Værkets vinsmagninger er kendte for at være festlige, og der er god mulighed for at tage direkte fra Vinsmagning på værket til Randers by, hvor festlighederne kan fortsætte.   

Vinsmagning Ridehuset Randers 

Ridehuset på værket i Randers ligger rammer til store vin-arrangementer, hvor der inviteres store vinhuse fra hele verden, som kun kommer for at dele ud af deres viden og vin, til alle de interesserede deltagere.  

Til en vinsmagning i Ridehuset på værket Randers, vil du befinde dig i et mekka for vinelskere. Der vil være mange vinleverandører og vinhuse, som stiller en stand op, som du kan besøge.  

Randers Vinsmagning Ridehuset fungerer på den måde, at du kan gå rundt og smage forskellige vine. Der er selvfølgelig også mulighed for at sætte sig ned, og få en bid mad sammen med de lækre vine.  

Rudehusets vinsmagning er noget som folk vender tilbage til og har lyst til at komme igen til. Hver gang der bliver holdt vinsmagninger i Ridehuset i Randers er der et nyt koncept, nye vine og nye trend indenfor vin, som du kan møde.  

Vinsmagning Randers Ugen 

Randersugen! Så er der fest i byen! Og selvfølgelig byder også Randers ugen på vinsmagning.   

Kom til vinsmagning i Randers Ugen, og mød mange andre vinelskere, som er kommet for at smage lækre vine, men også for at have en fest med de andre deltagere.  

Randers Ugen vinsmagning er for dig, der gerne vil deltage i arrangementer til Randers Ugen, men som gerne vil opleve noget specielt og anderledes. Til vinsmagninger ved Randers Ugen får du muligheden for at smage på mange forskellige vine, som forskellige lokale butikker er kommet med. Sammen med vinsmagningen Randers Ugen får du en bid mad, som passer til de forskellige vine.  

Vinsmagningsarrangement til Randers Ugen er et af de arrangementer, hvor du kan blive kloge og lær meget mere om vin. Det er et rigtig godt tilbud, som skal overveje at benytte dig af, hvis du skal til Randers Uge.  

Vinsmagning ved Randers festuge er altid i starten af august måned, så chancen for, at du kommer til at kunne nyde de lækre vine i dejligt solskin er stor. Lyder det ikke som en perfekt måde at nyde din ferie eller weekend på?  

Har du længe gået og overvejet at du gerne vil til en vinsmagning i Randers, så er det oplagt at gøre det i løbet at fest ugen, hvor du kan få en vinsmagning i Randers centrum til billige penge og med en helt ekstraordinær god og festlig stemning i byen.  

Vinsmagning Kvickly Randers 

Vinsmagning Kvickly i Rander er for dig, der elsker vine og gerne vil til en billig vinsmagning. Når Kvickly i Randers holder vinsmagning finder de et bredt udvalgt af de lækrest vine fra deres enorme vinlager i butikken, og byder dig velkommen til at smage.  

Kvickly Randers vinsmagning byder på mange forskellige vine, så kunne du tænke dig at lære at smage forskel på australske, franske, spanske, amerikanske, danske, portugisiske osv. Vine, så er det der her arrangement, du skal deltage i. Der vil nemlig være vine fra hele verden til denne vinsmagning i Randers.  

Vinsmagninger i Kvickly Randers er perfekte for dig, som plejer at handle i Kvickly, og ofte har stået ved vinhylden og været i tvivl om, hvad du skal vælge. Efter du har været til vinsmagningen i Kvickly Randers, så lover vi, at du har en bedre idé om, hvad du skal vælge. Mange af de vine du kommer til at smage på til Kvickly Randers vinsmagning, er nemlig et udpluk af de vine, som altid stå på hylderne.  

Tag din mor, bror eller vennerne med til denne vinsmagning i Kvickly i Randers, og få en hyggelig og ikke mindst lærerig oplevelse sammen.  

Når I er færdige med vinsmagningen, vil der være rig mulighed for at købe de lækre vine, i har smagt på, til gode priser. På den måde kan I få fyldt lageret op derhjemme. Og det gode er, at I lige har smagt på vinene og fundet ud af, hvad i godt kan lide, så i kan købe lige netop jeres yndlingsflasker med hjem.  

Vinsmagninger Randers

Cold Hand Winery Vinsmagning

Skal du have en oplevelse med vinsmagning ud over det sædvanlige, så skal du tage til vinsmagning ved Cold Hand Winery vinsmagning.   

Cold Hand winery er et frugtvineri, hvor noget af verdens bedste frugtvin bliver produceret. Ja verdens bedste og så i Randers! På Cold Hand Winery bliver der både lavet vin af kirsebær, solbær, ribs, æbler, pærer, brombær og blommer, så der er noget til en hver smag. Hos Cold Hand Winery Randers går de op i at sammensætte og udvikle de helt rette smage på frugtvinen. De eksperimenterer og smager hver eneste dag, som gør at de får skabt de bedste kvalitetsfrugtvine. Hos Cold Hand Winery går de op i at udvælge de allerbedste frugter. For dem er kirsebær ikke bare kirsebær, men de bruger lang tid, på at finde de helt rette kirsebær, som har den bedste smag.  

Cold Hand Winery ved Randers skal opleves! Og det er der rig mulighed for til Cold Hand Winerys vinsmagninger. Til vinsmagning Cold Hand Winery kommer du både til at smage på et stort udvalg af deres lækre vine, men du får samtidig også en rundvisning og fortælling om stedet, så du kan lære alt om produktion af frugtvine.  

Vinsmagning hos Cold Hand Winery kan foregå på to måder. Er I en gruppe over 12 personer kan i få et vinsmagnings-arrangement i nogle af stedet flotte lokaler. Er i under 12 anbefales det, at man tager til Cold Hand  Winerys åbne vinsmagninger. Her møder man simpelthen bare op, og kan så komme til at smage løs af de dejlige vine.   

Når du bestiller en vinsmagning hos Cold Hand Winery, har de sørget for, at det også er muligt for dig at bestille mad med til dit arrangement. Du kan enten bestille en let anretning mad, en middag eller endda en gourmet middag, for at få den ultimative oplevelse.  

Cold Hand Winery Vinsmagning

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: