Vinsmagning Kolding: Nyd Den Dejligste Vin Til En Vinsmagning i Kolding

Der er flere muligheder for at komme til vinsmagning i Kolding. Kolding byder på forskellige former for vinsmagning, så du kan vælge den, der vil passe bedst til dit arrangement.

Vinsmagninger er hyggelige, lækre og er et rigtig godt, socialt arrangement. Mange bruger det som kollega-tur, andre som en god og særlig oplevelse med vennerne, men du kan også tage din gamle far, som selv mener, at han er vinekspert med til en vinsmagning i Kolding. Det vil være en succes til flere lejligheder.  

Til vinsmagninger i Kolding, kommer du til at smage på specielt udvalgte vine, som både er importeret fra de sydlige lande, men du kan også komme til at smage på lokale vine. Du vil garanteret kunne smage en stor forskel. Men gad vide, hvilken du bedst kan lide?  

Til de forskellige vinsmagninger Kolding har du også mulighed for at designe din egen vinsmagning. Kunne I fx tænke jer, kun at smage på franske vine, økologiske vine eller andet, så er det også en mulighed. Tag en snak med dem, hvor du køber vinsmagningen, og så vil de sørge for, at du får en vinsmagning, så den passer til jeres arrangement. Der vil de fleste steder også være mulighed for at købe en let anretning mad eller middag sammen med din vinsmagning.  

I Kolding kan du både komme til Vinsmagning på vingård, hos en ostehandler eller hos eksperter fra en vinhandel. Her på siden kan du læse mere om mulighederne for vinsmagninger Kolding, og hvad du kan forvente af Kolding by. Så er du fra Kolding, eller skal du på weekendtur i nærheden, så er en vinsmagning i Kolding en helt oplagt mulighed for en hyggelig og smagfuld aften.  

Smukke Vinsmagninger i Kolding
Besøg På Vingården Lindely

Besøg På Vingården Lindely

Destination ikonKolding – Vingården Lindely
Tid ikon 2 Timers Vinsmagning & Rundvisning
Tjek ikon Guidet Rundtur På Vingården i Kolding
Personer ikon 2 Personer Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonDer Vil Sikkert Være En Lille Smagsprøve

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 399,- For 2 Person

Vinsmagning & Foredrag

Vinsmagning & Foredrag

Destination ikonHele Danmark – Rasmus Holmgård
Tid ikon 2 Timers Skøn Vinsmagning & Foredrag
Tjek ikon Underholdning & Lærerig Vinsmagning
Personer ikon 1-12 Personer Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 6 Vine i Smukke Omgivelser

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 4200,- For 1-12 Personer

Vinsmagninger Kolding

Er du mere til en vinsmagning i det centrale Kolding, så er det også en mulighed.  

Fordelen ved at tage til en vinsmagning i det central Kolding er, at du nemt kan fortsætte en festlig aften videre i byen efter en lækker vinsmagning. Kolding rummer mange cafeer og barer, som står klar til at tage i mod dig efter din vinsmagning i Kolding.  

Der er to muligheder for lækker vinsmagning centralt i Kolding by, som du kan se nedenfor:  

Vinsmagning Osten Kolding  

Ost og vin. Ja behøver vi at sige mere? Det er den perfekte kombination, hvis du vil have en lækker smagsoplevelse sammen med din vinsmagning. Hos butikken Osten i Kolding kan du komme til en lækker vinsmagning i deres nye lokaler, som ligger oven på butikken. Til en vinsmagning hos Osten Kolding kan du få serveret gourmet tapas sammen med din vin til gode priser.  

Til vinsmagning Osten Kolding vil du komme til at smage på en række forskellige vine, som nøje er udvalgt, fordi de passer godt til tapas – Alt sammen fordi du skal have den perfekte smagsoplevelse under dit besøg.  

Når du er til vinsmagning ved Osten Kolding, sommer du til at møde andre vinelskere, som er kommet for at få en oplevelse med en vinsmagning i Kolding.  

Efter vinsmagningen hos Osten Kolding har du både mulighed for at købe vin og ost med hjem. På den måde kan du købe ind til at gentage den lækre smagsoplevelse fx for andre venner eller familie, som du også synes fortjener en sådan smagsoplevelse.  

Vinsmagning Kolding vinhandel  

Tager du til vinsmagning hos Kolding vinhandel, så kan du være sikker på at gå derfra, med en masse ny viden om vin. For her har vi med vineksperter at gøre. Når du er til vinsmagning ved Kolding vinhandel får du udover smagning af de lækre vine også et foredrag, hvor du vil lære en masse om vin og få nogle gode historier.  

Kolding vinhandel vinsmagning kan tilpasses så det passer til dit arrangement. I kan både være i vinhandlens lokaler, men Kolding vinhandel står også for vinsmagninger uden for butikken. Så vil du fx gerne holde en privat vinsmagning, så står de klart til at hjælpe dig og levere de lækre vine. På den måde får du kompetent viden om vin, så du kan holde en vinsmagning i Kolding, som slår benene væk under dine gæster.  

Er I til vinsmagning i Kolding vinhandels lokaler, vil i også få mulighed for at købe de lækre vine, som i har smagt på, med hjem. Det er populært for mange vinelskere at gøre.  

Vinsmagninger Kolding vinhandel er oplagt for dig, som både gerne vil smage lækker kvalitets vin men også gerne vil udvide din viden om vin.  

Vinsmagninger Kolding

Besøg Vingården Lindely - Rundvisning På Gården Samt Vinsmagning

Vil du have en vinoplevelse i særklasse? Så besøg Vingården Lindely. Her får du en helt unik oplevelse, som du måske kun troede var muligt, når du tog til syden? Men du kan besøge denne vingård i Kolding.  

I et besøg på vingården i får du at se, hvordan danske vine bliver produceret, hvordan de bliver hældt på flasker, og så får du mulighed for at smage på alle de lækre vine.  

På Vingården Lindely Kolding producerer de danske vine i særklasse og i mange forskellige smagsklasser. Derudover er vinene både bæredygtige og økologiske.  

På denne vingård ved Kolding kan du starte med at få en rundvisning og få spændende indblik i, hvordan vinene bliver produceret Helt fra når de bliver plukket på marken til de bliver hældt af flasken igen som lækker smagfuld vin. 

Efter rundvisningen på Vingården Lindely kan I komme til vinsmagning. Her kommer I til at smage på gårdens egne vine, og personalet står klar på at svare på alle jeres spørgsmål om vin fra Lindely. Sammen med vinsmagningen får i en servering af oste og pølse, som passer perfekt til vinene fra gården. Til sidst under jeres besøg, vil personalet give jer mulighed for at købe nogle af de lækre vine fra Vingården Lindely med hjem til gode priser. 

Så lyder en rundvisning og en vinsmagning på Vingården Lindely som noget, du kunne tænke dig, så book et vingårdsbesøg med vinsmagning på Vingården Lindely nær Kolding.

Husk at der er mulighed for at vælge forskellige arrangementsformer, når du besøger vingården Lindely i Kolding – hvad enten du skal holde et stort arrangement for mange mennesker, eller bare besøge gården nogle få mennesker.  

Vinsmagning Kolding
Kolding By

Den flotte fjordby Kolding byder på et hav af lækre kulinariske oplevelser. Og specielt vinsmagninger prioriterer Kolding by højt.  

Som Danmarks 7. største by kan Kolding nemt måle sig med andre store byer i Danmark, og derfor kan du også sagtens kigge mod Kolding hvis du er på udkig efter en lækker vinsmagning i det sydjyske.  

Kolding er en flot og historisk by, som er de perfekte rammer for en god vinsmagning. Inden jeres vinsmagning kan i fx tage forbi det kendte Kolding Hus. Ved at kombinere den smukke Kolding by med en vinsmagning i centrum har i rammerne for et perfekt firmaarrangement eller en god familiedag, som skal være noget særligt.  

Vinsmagninger Kolding er fulde af kvalitet og du kommer helt sikkert til at lære meget om vine. En vinsmagning i Kolding god for dig, som gerne vil være sikker på at få god service og kvalitet. Sydjyderne i Kolding er ægte jyder, og går op i at du får noget for pengene.  

Kommer du fordi Kolding i sommerhalvåret, så summer byen af liv og glade dage. Mange gæster Kolding som turister og bor i området. Så skal du holde ferie i området, så er det helt klart en god ide, at booke en af aftenerne til en vinsmagning i Kolding by. En vinsmagning er perfekt til en ferieaften, hvor i kan blive hængende så længe i vil og nyde sommervarmen sammen med de lækre vine i glasset.  

Du finder både lækre muligheder for vinsmagninger i Kolding centrum og uden for Kolding på Vingården Lindely.  

Så når du sidder og planlægger dit vinsmagnings-arrangement, så kig mod Koldings vinsmagninger. Det vil du ikke fortryde.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: