Vinsmagning Kjær Sommerfeldt: Nyd En Autentisk Vinsmagning i Århus Eller København

En vinsmagning ved Kjær Sommerfeldt er hyggeligt, fyldt med kvalitet og en lækker smagfuld oplevelse. Kjær Sommerfeldt vinsmagninger fås i forskellige pakker alt efter, hvad du og dit selskab er på udkig efter. Der er både vinsmagninger for to, vinsmagninger for større forsamlinger, grundskole i vin, vinsmagning med lækker middag til osv.  

Kjær Sommerfeldt er kongelige hofleverandører, og er derfor trænede i, at levere den bedste kvalitet af vine. Derfor kan du være sikker på, at når du booker en Kjær Sommerfeldt vinsmagning, så får du en oplevelse som de kongelige.  

Kjær Sommerfeldt vinsmagning er muligt flere steder i Danmark fx i København og Aarhus. Så er du på ferie i København eller Aarhus eller har du bare lyst til en hyggelig aften med vennerne, hvor i skal lave noget anderledes, så er en vinsmagning hos Kjærsommerfeldt en god idé.  

Tager du til en vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt, kan du forberede dig på en udsøgt vinoplevelse. Du kommer til at smage på et stort udvalg af lækre kvalitetsvine, som alle er udvalgt nøje til Kjær og Sommerfeldts vinsmagninger.  

Kjær Sommerfeldt holder løbende tema-bestemte vinsmagninger, så er du fx mest til vine fra et bestemt område i Frankrig, så kan du være heldig, at der afholdes en vinsmagning kun med vine fra det område i Frankrig.  

Når du er til vinsmagninger hos Kjær Sommerfeldt kommer du til at møde professionelt personale, så ved alt om de vine der bliver serveret. Derfor kan du også være sikker på, at du vil lære en masse om vin, druer, områder, smage osv., hvis du tager til en af Kjær Sommerfeldts vinsmagninger.  

Du kan finde vinsmagninger hos Kjær Sommerfeldt i forskellige prisklasser, oftest omkring 399 kr. Men du finder både billigere og dyrere smagninger hos Kjær Sommerfeldt.  

Kjær Sommerfeldt er kendte for vin, men sommetider åbner de også op for arrangementer og smagninger på andet spiritus. Fx kan du komme til Kjær Sommerfeldt Cocktail kursus. Hold øje på deres hjemmeside, hvis du kunne tænke dig et sådant arrangement.  

Her på siden kan du læse mere om Kjær og Sommerfeldts vinsmagning i København og Aahus, om Kjær Sommerfeldts historie og hvorfor de er blevet så populære blandt mange vinelskere.

Vinsmagning Hos Kjær Sommerfeldt
Vinsmagning Århus Hos Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning Kjær Sommerfeldt

Destination ikonKøbenhavn / Århus – Kjær Sommerfeldt
Tid ikon 2 Timers Skøn Vinsmagning i København

Tjek ikon Lær At, Dufte & Vurdere Vidunderlig Vin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 6-7 Vine i Smukke Omgivelser
Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 399,- Pr. Person

Kjær Sommerfeldt København

Kjær Sommerfeldt i København finder du i hjertet af København på Gammel Mønt. Her holder de til i smukke og historiske lokaler, som i sig selv er en stor oplevelse værd.  

I Kjær Sommerfeldt København finder du både en vinhandel, en vinbar, vinsmagninger og andre events. Så der er lidt til alle slags vinelskere.  

Hos Kjær Sommerfeldts vinhandel finder du vine fra kælder til kvist, der er simpelthen alt hvad et vinhjerte begærer. Så skal du købe vine, og ønsker det største udvalg og den bedste rådgivning til at finde de perfekte vine, så er det Kjær Sommerfeldts vinhandel du skal tage forbi.  

Er du mere til at tage ud og drikke vin, samtidig med, at du får fortalt om de lækre vine, så skal du besøge Kjær Sommerfeldt vinbar København. Denne vinbar er nok Københavns hyggeligste. Du kan købe alle vine i vinhandlen og nyde dem i den stemningsfyldte vinbar. Der er lidt til alle. Kunne du tænke dig at smage en af de helt dyre vine til vange tusind kroner, så kan du det, og vil du bare gerne have et enkelt glas vin til 80 kr. Så er det også en mulighed i Kjær Sommerfeldts vinbar i København.  

Skal du have en vin-oplevelse ud over det sædvanlige, så skal du tage til vinsmagning ved Kjær Sommerfeldt i København. De historiske og flotte lokaler gør en vinsmagning Kjær Sommerfeldt København til en særlig oplevelse. Året rundt er der vinsmagning ved Kjær Sommerfeldt, så det er altid muligt at booke en tid, til en vinsmagning. Kjær Sommerfeldt København afholder forskellige vinsmagninger, så find den, der passer bedst til dig. 

Hos Kjær Sommerfeldt i København kan du også købe forskelligt spiritus. Fx cognac, bitter, likør, gin, rom, whisky osv. Så er du på udkig efter en god flaske fx til en gave, så slå turen forbi Kjær Sommerfeldt butikken i København, så hjælper personalet dig med at finde den helt rette flaske.  

Læs ligeledes: Vinsmagning København

Kjær Sommerfeldt København

Kjær Sommerfeldt Århus

Kjær Sommerfeldt i Aarhus finder du i det 120 år gamle pakhus på Skovvejen i Aarhus. Stedet i sig selv er en oplevelse. Kjær Sommerfeldt vinhandel Århus er hyggelig og har en rigtig Aarhus stemning, som hører sig til i smilets by.  

Høs Kjær Sommerfeldt i Aarhus kan di købe lækre vine, få rådgivning af professionelt personale, som kan fortælle dig alt om vinene, og så kan du deltage i en Kjær Sommerfeldt vinsmagning.  

Kjær Sommerfeldt er specielt et samlingssted om sommeren. Det ligger lige ved Aarhus havn, og er derfor et sted, hvor Aarhusianerne og turister i byen elsker at sætte sig og nyde et glas rosé.  

Vinsmagning ved Kjær Sommerfeldt Århus er også populært. Du kan både deltage i Kjær Sommerfeldts planlagte vinsmagninger i Aarhus. Der holdes både vinsmagninger hos Kjær Sommerfeldt i forbindelse med vinfestival, men du kan også komme til vinsmagninger, både store og de mere intime.  

Det er også muligt at booke en privat vinsmagning Kjær Sommerfeldt Aarhus i Kjærs Sommerfeldts flotte lokaler på Skovvejen 2 A. Her hjælper Kjær Sommerfeldt dig med at strikke den perfekte vinsmagning på benene for dit selskab, hvad enten det er en personalefest, et familiearrangement, en aften med vennerne eller lignende. En ting er sikkert, og det er at en vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt kan blive lavet, lige som du ønsker den. 

Hos Kjær Sommerfeldt i Aarhus kan du også købe forskelligt spiritus. Fx cognac, bitter, likør, gin, rom, whisky osv. Så er du på udkig efter en god flaske fx til en gave, så slå turen forbi Kjær Sommerfeldt butikken i Smilets by, så hjælper personalet dig med at finde den helt rette flaske. 

Læs Ligeledes: Vinsmagning Århus

Kjær Sommerfeldt Århus

Populære Kjær Sommerfeldt

Kjær Sommerfeldt er populært blandt danskerne. Det er ikke bare noget de er blevet inden for de sidste år, nej Kjær Sommerfeldt har været en populær vinhandel i snart 150 år.  

Kjær Sommerfeldts popularitet skinner også igennem ved, at de er udnævnt til kongelige hofleverandører, og derfor leverer vine til det danske kongehus.  

Det der gør Kjær og Sommerfeldt populært er, at det er noget andet end bare en vinhandel. Kjær Sommerfeldt bygger på en historie langt tilbage, og det formår de at bruge i dag. Besøger man Kjærsommerfeldts vinhandel og vinbar i København, kommer du ind i de smukkeste lokaler, som emmer af historie og sjæl. Når man skal nyde de dyre dråber vin, så betyder det meget, at omgivelserne også er perfekte. Og det er de i Kjær Sommerfeldts lokaler – både i København og Aarhus.  

Kjær Sommerfeldt er også populær, fordi de altid leverer kvalitet. Derudover finder du hos Kjær Sommerfeldt vine i alle prisklasser. Derfor er Kjær Sommerfeldts vine populære for mange danskere, når de skal ud og købe eller smage på god vin.  

Kjær Sommerfeldt er populær fordi de har formået at følge med i, hvad folk gerne vil have når det kommer til vin. De vil gerne have kompetent rådgivning, gode tilbud og spændende vinsmagninger, og alt det har Kjær Sommerfeldt formået at give gennem tiderne.  

Både i Kjær Sommerfeldt Århus og Kjær Sommerfeldt København er de et foretrukken valg, når man skal ud og drikke vin, eller skal købe en flaske vin af god kvalitet.  

Kjær Sommerfeldt tilbyder kvalitetsvin, rådgivning i særklasse, flotte stemningsfyldte lokaler, spændende vinsmagninger og events. Det gør Kjær Sommerfeldt populær!  

Kjær Sommerfeldt
Kjær Sommerfeldt Historien Bag

Kjær Sommerfeldt historie er noget for sig og er Københavns ældste vinhandel. Kjær Sommerfeldt blev grundlagt i 1875 og siden 1928 har man kunne købe vin i de flotte lokaler på Gammel Mønt i København. Lokaler emmer af historie og selvfølgelig vine i alle afskygninger, som du kan få lov at købe og smage på, når du besøger Kjær Sommerfeldts butik i København.  

Tidligere kunne man besøge Kjær Sommerfeldt på Christianshavn og på adressen Ved Stranden i København, før de flyttede til de flotte lokaler på Gammel Mønt, hvor de ligger i dag.   

Kjær Sommerfeldts vinhandel København kan lige om lidt fejre150-års jubilæum. I 1875 åbnede Charles Christian Kjær og Vilhelm Ferdinand Sommerfeldt butikken, og havde en ambition om, at vinhandlen skulle blive noget helt særligt. Kjær Sommerfeldt blev også 25 år efter udnævnt til kongelige hofleverandører, så man må sige at deres mission lykkes.  

Kjær Sommerfeldt var i de første 100 år af deres historie en familieejet virksomhed, men i 1973 blev de overtaget af Vingaarden A/S i Odense. Siden da har Kjær Sommerfeldt været ejet af udenlandske virksomheder, men i 2008 købte direktør Mads Stensgaard Kjær Sommerfeldt sammen med andre investorer, og på den måde kom Kjær Sommerfeldt igen tilbage på dansk jord, og er den dag i dag danskejet.  

Efterkommerne i vinhandlen har ført de gode takter videre, og har gennemtiden formået at styre en butik, som kun er blevet mere og mere populær. Kjær Sommerfeldts historie passer perfekt til de flotte lokaler i København på Gammel Mønt. Nå du træder ind i Københavns Kjær Sommerfeldt bliver du mødt af flotte træhylder fra gulv til loft, som er fyldt med kvalitetsvine fra hele verden.  

Gennem tiderne har Kjær Sommerfeldt udviklet sig. Der er blevet åbnet i butik i Aarhus, og derudover har Kjær Sommerfeldt åbnet vinbarer i både Aarhus og København, og byder også velkommen til vinsmagninger.  

Synes du at Kjær Sommerfeldts historie er interessant og kan du lige at handle et sted, som har en lang og stolt historie bag sig, så skal købe Kjær Sommerfeldt vin eller tage til en vinsmagning i deres flotte og historiske lokaler.

Læs meget mere om Kjær Sommerfeldt på deres hjemmeside.  

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: