Vinsmagning Jylland: Nyd En Hyggelig Aften & Dejlig Vin i Jylland

Bor du i det jyske eller skal du på ferie i Jylland, så er der rig mulighed for at prøve en lækker vinsmagning i en af de større jyske byer. Jyderne går op i gode kvalitetsvine, og så kan du endda få en vinsmagning til ikke særlig mange penge.  

Vinsmagning er en perfekt aktivitet i løbet af en ferie. Der har du tid til bare at slappe af, og nyde det, og så sker der ikke så meget ved, at drikke en masse vin, når du bare skal holde fri dagen efter. Så går du og overvejer at prøve en vinsmagning i din ferie i Jylland, så læs med på denne side.

Udover at passe godt til ferie, så er vinsmagning også en oplagt weekend-aktivitet, i en weekend, som gerne må være noget helt særligt. Måske en weekend uden børn? Eller en weekend med vennerne, som I har ventet på længe?  

Vinsmagning er hyggeligt og lækkert, og så er det en god måde, at være sammen på, hvis du og dit selskab gerne vil prøve noget andet end i plejer.  

Vinsmagninger i Jylland finder du mange former. Du kan komme til vinsmagning i en stor gruppe, bare to personer, eller I kan holde en privat vinsmagning hjemme, hvor i får vinene leveret. Alt er muligt. Vinsmagning i Jylland passer perfekt il polterabender, personalearrangementer, en festlig aften med gutterne, tapas og vin med veninderne osv.  

Er du på udkig efter en vinsmagning i Jylland, så er der mange muligheder. Og oven i købet så kan Jylland altså noget, når det kommer til vinsmagninger – det er et kæmpe udvalg af jyllands vinsmagninger, og du kommer til at møde folk, som er meget passioneret omkring vin, når du booker en vinsmagning – hvad enten det er vinsmagning i Nordjylland, Vinsmagning i Midtjylland eller Vinsmagning i Sønderjylland.  

Skønne Vinsmagninger i Jylland
Vinsmagning Århus

Vinsmagning Århus

Destination ikonÅrhus – Smagførst
Tid ikon 1½ Times Vinsmagning Hos Smagførst

Tjek ikon Gode Historier Om De Vine i Smager
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 7-9 Vine i Smukke Omgivelser
Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Vinsmagning Aalborg

Vinsmagning Aalborg

Destination ikonAalborg – Vino y Pintxos
Tid ikon 3 Timers Vinsmagning Hos Vino y Pintxos
Tjek ikon Sjovt & Hyggeligt vinsmagning i Aalborg
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 6 Vine i Smukke Omgivelser

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 349,- Pr. Person

Vinsmagning & Petanque

Vinsmagning & Petanque

Destination ikonÅrhus – Vin & Petanque
Tid ikon 55 Minutters Petanque & Vinsmagning

Tjek ikon Vinsmagning Med 3 Glas Vin & Petanque
Personer ikon 3 Personer Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 3 Vine i Smukke Omgivelser
Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 597,- For 3 Personer

Vinsmagning & Middag

Vinsmagning & Middag

Destination ikonRanders – Cold Hand Winery
Tid ikon 3½ Times Skøn Vinsmagning & Middag
Tjek ikon 4-Retters Middag + Kaffe Med Avec
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 6-7 Vine i Smukke Omgivelser 

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 650,- Pr. Person

Vinsmagning Randers

Vinsmagning Randers

Destination ikonRanders – Cold Hand Winery
Tid ikon 2½ Times Skøn Vinsmagning i Randers
Tjek ikon Snacks, ost, sødt & kaffe undervejs
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonSmag 5-6 Vine i Smukke Omgivelser

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 300,- Pr. Personer

Besøg På Vingården Lindely

Besøg På Vingården Lindely

Destination ikonKolding – Vingården Lindely
Tid ikon 2 Timers Vinsmagning & Rundvisning
Tjek ikon Guidet Rundtur På Vingården i Kolding
Personer ikon 2 Personer Som Minimum Er Fyldt 18 År
Vin IkonDer Vil Sikkert Være En Lille Smagsprøve

Info ikon Læs Mere Om Denne Vinsmagning
Pris ikon Priser Fra 399,- For 2 Person

Gavekort Til Vinsmagning i Jylland

Et gavekort på vinsmagning er noget nær den perfekte gave til folk der kan lide vin. Det er hyggeligt, det er lærerigt og det er anderledes. Giver du et gavekort til vinsmagning Jylland, så bliver du helt sikkert populært. Og hvem ved, måske bliver du inviteret med selv?  

Så sidder du og ikke ved, hvad du skal give i julegave til din far eller til din mor i 60 års fødselsdagsgave, så er vinsmagningsgavekort Jylland en god ide.  

Alle de byer, som er nævnt ovenfor, hvor du kan komme til vinsmagninger, laver helt sikkert også gavekort til vinsmagninger. Så se hvilket sted, der vil passe bedst og bestil et gavekort til vinsmagning i Jylland hos dem.  

Et gavekort til vinsmagning i Nordjylland, vinsmagning i Midtjylland eller vinsmagning i Sønderjylland er den perfekte personlige gave til en du holder af.  

En vinsmagning er ikke helt billig og derfor kommer mange folk ikke afsted til vinsmagning. Derfor er et gavekort på en vinsmagning en rigtig god gave, da det er en oplagt mulighed for at komme afsted og smage på lækre vine og for at lære noget om vin.  

Mulighederne er mange for gavekort til vinsmagninger i Jylland, så Google dig frem til, hvilken en der vil passe bedst til den, som du skal give gavekortet til. Husk at det er en fordel, at man ikke skal køre hjem efter en vinsmagning, så vælg gerne en tæt på, hvor personen bor.

Gavekort Til Vinsmagning i Jylland

Populære Jyske Byer At Nyde En Vinsmagning

Vinsmagninger i Jylland er populært, og derfor finder du dem flere steder i de større jyske byer. Faktisk byder flere af de jyske byer på flere forskellige vinsmagninger, så du kan vælge den vinsmagning i jylland der passer bedst til dig og dit selskab.  

Der er mange events og festivaler der er kombineret med vinsmagninger i det jyske. Her får du både en udsøgt vinoplevelse, sammen med at du kan opleve andre sjove ting.  

Hele Jylland byder på vinsmagninger, og i nogle byer finder du nogle ret populære vinsmagninger, som helt sikkert er en oplevelse værd.   

Nedenfor kan du læse om, i hvilke byer det er populært at tage til vinsmagning i.  

Vinsmagning Århus 

Jyllands “hovedstad”, Smilets by, byder selvfølgelig på et hav af lækre vinsmagninger i topkvalitet. Først og fremmest kan du komme til vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt, som er et af landets mest populære vinhandlere, da de er kongelige hofleverandører, og har en historie der går lang tilbage. Kjær Sommerfeldt i Aarhus finder du tæt på Aarhus Ø. Du kan også komme til vinsmagning ved Smagførst i Aarhus, som ligger på stemningsfyldte og hipster-hyggelige Jægergårdsgade. Her finder du vinsmagninger til overkommelige priser, hvor alle kan være med. Desuden kan du også her komme til andre smagninger fx champagne, gin osv. Vin Danmark er også et populært sted at tage til vinsmagning i Århus. Faktisk et af de mest populære steder for aarhusianerne. Grunden til det er, at det har en fantastisk placering på Aarhus lystbådehavnen i Aarhus. Her kører de forskellige koncepter med fx tapas og vinsmagning, som er et godt valg. Lokalerne er hyggelige og rustikke, og byder ind til en lang aften, hvor du får smagt på mange forskellige vine.  

Du finder gode vinsmagninger i Aarhus mange flere steder. Disse 3 er blot de mest populære. Det gode ved en vinsmagning i Aarhus er, at du efter eller før vinsmagningen kan nyde Aarhus kultur, lækker mad ved åen eller gå en tur på Aros. Aarhus er spækfyldt med gode tilbud, som du kan kombinere med din vinsmagning aarhus jylland.  

 Vinsmagning Aalborg 

Den nordjyske perle Aalborg er en by, der er bevidst om kvalitet. Nordjyderne går op i god kvalitet og en god handel, og det bærer byens vinsmagninger også præg af. Til en vinsmagning aalborg jylland, kan du nemlig være sikker på, at komme til en vinsmagning, hvor der er udvalgt lækre vine, som passer perfekt til en vinsmagning.  

Vinsmagning hos Vinspecialisten i Aalborg er et godt valg. Denne vinhandel inviterer til mange lækre vinsmagninger, hvor det at du skal lære noget om vin er i fokus. Her møder du nemlig professionelt personale, som står klar til at hjælpe dig med din vinsmagning hos vinspecialisten i Aalborg. Vil du have en vinsmagning i rustikke rammer, så kan du komme til en vinsmagning på Nordkraft i Aalborg, som ofte indbyder til store vinsmagningsarrangementer. Også Salling, Aalborg håndbold og Aalborg stadion holder nogle gange populære vinsmagninger i Aalborg.  

Når du har været til din vinsmagning i jylland aalborg, så har du rig mulighed for at fortsætte aftenen i Aalborgs summende natteliv i den kendte Jomfru Ane gade.  

Vinsmagning Vejle 

Kom til vinsmagning i Vejle centrum. De populære vinsteder med vinsmagninger i Vejle er: Vinmedkant, La Fontana vinbar og no. 14 vinbar. Derudover kan du også komme til vinsmagninger igennem Vinoble Vejle vinsmagning og Hedemanns vinsmagning Vejle. Alle Vejles vinsmagning emmer af lækre vine, som er udvalgt til en ægte jysk vinsmagning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten selvom vinsmagningerne er billigere end i de helt store danske byer.  

Vinsmagning Esbjerg 

I kystbyen Esbjerg er der også muligheder for populære vinsmagninger. Når du er i Esbjerg er du i den grad på Danmars vestkyst, og det bærer vinsmagningen præg af. Til vinsmagningerne i Esbjerg, er det nemlig populært at servere lækker lokal mad, som passer god til vine. I Esbjerg er der tre populære vinhandler, som jævnligt byder indenfor til vinsmagninger i Esbjerg. Det er Esbjerg Vinbutik vinsmagning, som har store lokaler til rådighed, hvor du kan samles med en hel gruppe. Og så er der Slik for voksne vinsmagning, som ikke kun byder på vinsmagninger, men også har gin, whisky og romsmagninger på kortet. Derudover er der Vinoman Vinhandel vinsmagning, hvor du helt sikkert kommer til at lære meget nyt om vin, at det professionelle personale.  

Du kan også få en vinsmagning i Esbjerg gennem Vinhuset Top Wine vinsmagning og Restaurant Loftet vinsmagning vejle. Der er altså massere af vinsmagninger i Esbjerg at vælge imellem.  

Vinsmagning Kolding 

I den historiske og centrale by Kolding er der også mange vinsmagninger at vælge imellem. Vil du have en helt speciel oplevelse, skal du tage til vingården Lindely lidt uden for Kolding, som selv producerer danske vine, som du kan få lov at smage på.  

Inde i Kolding finder du blandt andet vinsmagninger hos Osten Kolding og Kolding Vinhandel. Er du fan af Ost og vin, så skal du tage til Osten i Kolding, her får du nemlig rig mulighed for at smage en masse lækre oste sammen med din vinsmagning. Er du på jagt efter ny viden om vin, og vil gerne til en vinsmasgning for at lære en masse om vin, så skal du tage til Kolding vinhandels vinsmagninger i jylland.  

Læs mere om: vinsmagning Kolding

Vinsmagning Silkeborg 

Sejl på Gudenåen og tag til vinsmagning i Silkeborg. Det er idyllisk! Vinsmagning i Silkeborg er populært, fordi det er en hyggelig by, som emmer af sommerstemning om sommeren, når byen er fyldt med kano-gæster der sejler forbi på Gudenåen.  

I Silkeborg finder du populære vinsmagninger her: Vinspecialisten Silkeborg vinsmagning, Vinkrogen Silkeborg vinsmagning og Wine Wine Silkeborg vinsmagning.  

Vinsmagning Herning 

Midt i Jylland finder du Herning, og denne jyske by byder også på lækre vinsmagninger. Vinsmagning Herning Jylland kan perfekt kombineres med en koncert eller et arrangement i Jyske Bank Boksen.  

Vinsmagninger i Herning er muligt ved Uhrskov Vinhandel vinsmagning, Vinspecialisten Herning vinsmagning og Bohéme mad og vinbar Herning vinsmagning.  

Vinsmagning Fredericia

 Lige ved Lillebælt ligger Fredericia, og denne hyggelige by i Jylland byder også velkommen til flere vinsmagninger, som du kan komme til, hvis du skulle komme til Fredericia. I Fredericia kan du booke en privat vinsmagning gennem Hedemanns og Vinmedkant. Derudover kan du tage ind til Fredericia vinsmagning i byen, hvor du kan komme til en vinsmagning ved en af byens vinhandlere eller barer fx Vinoble Fredericia vinsmagning eller Vinspecialisten fredericia vinsmagning.  

Vinsmagning Horsens 

I Horsens er der faktisk mange muligheder for vinsmagninger. En vinsmagning Horsens Jylland byder på lækker vin og ny viden om vin. Tre populære steder at tage til vinsmagning i Horsens er: Vinoble Horsens vinsmagning, An Agency vinsmagning Horsens og Holte vinlager Horsens vinsmagning. Tag et kig på stederne og fin ud af hvilken vinsmagning i Horsens der passer bedst til dig.  

Vinsmagning Sønderborg 

Er du i det sønderjyske, så er en vinsmagning i Sønderborg en mulighed for en hyggelig aften. I Sønderborg finder du populære vinsmagninger ved Wohlenberg vinhandel vinsmagning Horsens, Vinspecialisten Sønderborg vinsmagning og Marcellos Sønderbors vinsmagning. Sønderborg er en hyggelig by, hvor du kan slentre rund i og nyde efter din vinsmagning i Sønderborg by.  

Vinsmagning Randers 

Gør et stop i Randers for at komme til en vinsmagning. Det vil du ikke fortryde. I Randers er der flere muligheder for vinsmagninger. Du finder både vinsmagninger for to, for større grupper og så finder du vinsmagninger i Randers i forbindelse med fx Randers Ugen som er festligt.  

Et af de populære steder at tage til vinsmagning i Randers er ved Cold Hand Winery tæt på Randers. Det er et frugtvineri, hvor du kan komme til vinsmagning med frugtvine. Det er en fantastisk oplevelse, da du også får at se, hvordan vinen bliver produceret fra start til slut.  

Derudover kan du komme til vinsmagning i Randers i Jylland ved Værket Randers vinsmagning, Ridehuset Randers vinsmagning og Kvickly Randers vinsmagning.

Vinsmagning Haderslev 

Er du på tur i det sønderjyske, så tag til en vinsmagning i Haderslev. En stor oplevelse er, at tage til vinsmagning på Årø Vingaard som ligger lidt fra Haderslev. Her får du lov at smage på gården vine, og ser, hvordan de bliver produceret.  

Inde i Haderslev kan du komme til vinsmagning på Tappo Restaurant Haderslev vinsmagning og ved Vinspecialisten Haderslev vinsmagning. De er begge lækre, med kvalitetsvine og god professionel betjening.  

Vinsmagning Holstebro  

Vil du til en vinsmagning i Holstebro, som kan du komme til vinsmagning her: Estate Wine på Apotheket vinsmagning, Vild med vin vinsmagning Holstebro og Vin- og delikatessehuset vinsmagning Holstebro. Holstebro vinsmagninger er for dig, der er på tur i det midt- og vestjyske og har brug for en pause, hvor du får smagt på lækker vin af god kvalitet. 

Populære Jyske Byer At Nyde En Vinsmagning
Derfor Er Jylland Så Godt Et Sted At Finde Gode Vinsmagninger

I Jylland er der uendelig mange muligheder for at finde en god vinsmagning, lige meget hvor i Jylland du befinder dig. I Jylland er der mange store byer, som alle byder velkommen til vinsmagninger. Derfor er det let at finde en vinsmagning i Jylland.   

Er du i Nordjylland finder du vinsmagninger i Aalborg. Er du Midtjylland finder du vinsmagninger i Holstebro, Silkeborg, Aarhus, Herning og Randers. Og er du i Sønderjylland finder du vinsmagninger i Vejle, Esbjerg, Kolding, Horsens, Sønderborg og Haderslev. 

Mange i Jylland går op i vin, og derfor finder du også flere vingårde, som byder indenfor til jyske vinsmagninger.  

Vinsmagning Jylland

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: