Valentinsgaver: STOR Guide Med Inspiration Til Personlige Valentins Dag Gaver

Valentinsgaver er en fast del af den 14. februar, hvor vi traditionens tro fejrer valentinsdag. Det er en dejlig tradition, som vi naturligvis har importeret fra USA, hvor de har dyrket den i årevis. Men faktisk er selve traditionen ikke spor amerikansk, men stammer fra det gamle Rom. En kristen præst ved navn Valentin ægtede unge elskende i en tid, hvor det var forbudt. Den romerske kejser ønskede ugifte mænd til sine hære og derfor blev Valentin henrettet. Før sin henrettelse skrev han et romantisk brev til sin fangevogters datter, hvilket lagde kimen for den tradition vi stadig dyrker i dag. 

Det er måske en lidt makaber baggrund for en dag, der skal hylde kærligheden, men uanset hvad, så kan vi ikke se bort fra at Valentinsdag er blevet yderst populær herhjemme i løbet af de seneste 20 år. Så hvis du og dit hjertes udkårne skal gøre noget specielt ud af valentinsdag, så er det jo bare med at få gang i nogle dejlige valentins gaver. Heldigvis for jer har vi her på siden masser af søde ideer til hvad man kan give i valentinsgave. 

Det må gerne være rigtigt pladderromantisk, for dette er lige netop den ene dag på året, hvor der ikke er noget, der er for overdrevet. Valentinsdag handler om hjerter, lyserøde kærlighedsbreve og masser af romantik.

Oplevelser
Oplevelser
Gadgets
Gadgets
Bolig Og Hobby
Bolig & Hobby
Traditionelle Gaver
Traditionelle Gaver
Fitness Og Træning
Fitness & Træning
21 Udvalgte Oplevelser Som Valentinsgaver

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra 499 DKK

3-Retters Menu For 2

Priser fra 599 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

4 Udvalgte Gadgets Valentinsgaver

Bluetooth Højtaler

Priser fra 89 DKK

Høretelefoner

Priser fra 168 DKK

6 Bolig & Hobby Valentinsgaver

Louis Poulsen

Priser fra 1850 DKK

5 Traditionelle Valentins Dag Gaver
5 Fitness & Trænings Valentinsgaver

Træningselastikker

Priser fra 85 DKK

Forkæl hende på valentinsdag

Nu er det nok ikke nogen stor hemmelighed, at det er kvinderne og pigerne, der går mest op i valentinsdag. De er nok bare mere fokuserede på det romantisk end mænd, der ikke vil genkende romantisk om det så ramte dem lige i ansigtet. Men det kan altså godt betale sig at skrue en smule op for romantikken, når det bliver den 14. februar. Køb en sød gave til hende og sørg for, at hun ved hvorfor hun er den mest specielle person i dit liv. Det er ikke for meget, at man i det mindste på valentinsdag sørger for at være ekstra romantisk.

Hvis du vil gøre noget helt unikt for hende, så giv hende et spa ophold på et af de mange romantiske hoteller i landet. Det er en unik mulighed for at tilbringe valentinsdag sammen, hvor i har tid til forkælelse og ikke mindst masser af romantik. Dinner in the dark er også en oplagt mulighed, da i både får et lækker måltid, men også en spændende oplevelse, som man ikke glemmer lige med det første.

valentinsgaver

Valentinsgaver til ham

Selv mænd kan være nogle uromantiske høveder, så elsker man dem alligevel. Derfor skal de naturligvis også have valentins dag gaver, som viser dem at de er højt elsket. Det skal måske ikke være den mest lyserøde og pladderromantisk gave man vælger til sin mand, men snarer en gave, der er både sjov og betænksom. Heldigvis er der masser af gode gaver at vælge imellem. 

Du kan f.eks. give ham et gavekort til en privat helikoptertur over København. Det er en oplevelse, som han aldrig glemmer og der er en sjov oplevelse at få sammen. Der er noget romantisk ved at se byen fra oven på valentinsdag. Men du kan også tage ham med til en eksklusiv vinsmagning, hvor i får mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af de meste interessante vine på markedet. Det er perfekte valentinsgaver til manden, der har alt og som måske ikke er den mest romantiske i verden.

valentins gave
Gør valentinsdag til noget særligt

Nu er der mange danskere, der ikke ligefrem synes om at vi importerer en masse amerikanske traditioner, men det er noget pjat. Det kan da godt være, at det er lidt amerikaniseret, men på den anden side er det da altid dejligt med endnu en mulighed for at hygge sig. Hygge er nemlig noget vi danskere er verdensmestre i. 

Så tag imod valentinsdag med åbne arme og forkæl hinanden med en masser romantik og gaver. Selv hvis i gør det med et ironisk smil på læben, så er det da altid en vidunderlig ting at fejre kærligheden. Her på siden kan i finde de perfekte gaver, der er med til at gøre valentinsdag til noget udover det sædvanlige. Så hvad venter i på? Grib romantikken og forkæl hinanden med valentinsgaver.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu