Romantiske og personlige valentinsgaver til ham og hende

Valentinsgaver er en fast del af den 14. februar, hvor vi traditionens tro fejrer valentinsdag. Det er en dejlig tradition, som vi naturligvis har importeret fra USA, hvor de har dyrket den i årevis. Men faktisk er selve traditionen ikke spor amerikansk, men stammer fra det gamle Rom. En kristen præst ved navn Valentin ægtede unge elskende i en tid, hvor det var forbudt. Den romerske kejser ønskede ugifte mænd til sine hære og derfor blev Valentin henrettet. Før sin henrettelse skrev han et romantisk brev til sin fangevogters datter, hvilket lagde kimen for den tradition vi stadig dyrker i dag. 

Det er måske en lidt makaber baggrund for en dag, der skal hylde kærligheden, men uanset hvad, så kan vi ikke se bort fra at Valentinsdag er blevet yderst populær herhjemme i løbet af de seneste 20 år. Så hvis du og dit hjertes udkårne skal gøre noget specielt ud af valentinsdag, så er det jo bare med at få gang i nogle dejlige valentins gaver. Heldigvis for jer har vi her på siden masser af søde ideer til hvad man kan give i valentinsgave. 

Det må gerne være rigtigt pladderromantisk, for dette er lige netop den ene dag på året, hvor der ikke er noget, der er for overdrevet. Valentinsdag handler om hjerter, lyserøde kærlighedsbreve og masser af romantik.

Kærlige & Romantiske Valentinsgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Leder du efter en romantisk valentinsgave til hende? Smykker er en af de helt store klassikere, som langt de fleste kvinder vil elske at få på valentinsdag. Hos Abelstedt finder du smykker for enhver smag. Vælg en smuk ring, et par funklende diamantøreringe eller en halskæde med et fint vedhæng.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Det er romantisk at give en valentinsgave, som modtageren vil få glæde af. Hvis du leder efter den perfekte gave til læsehesten, er en god bog en oplagt idé. Vælg en kærlighedsroman, der vil få din udkårnes hjerte til at banke lidt hurtigere. En skøn og personlig gave til valentinsdag.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Leder du efter en gave, som ikke vil havne bagerst i et skab? Så giv en vidunderlig oplevelse, hvor I kan lære noget nyt i hinandens selskab. Et kaffekursus er en oplagt gave til ham eller hende, der elsker kaffe. Tag sammen afsted på et skønt kaffekursus, og få lidt tiltrængt kvalitetstid med hinanden.

4. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Intet udstråler god stil som et lækkert armbåndsur. Hos Nordgreen finder du ure til ham og hende, der fortjener at blive ekstra forkælet på valentinsdag. Find et ur, der passer til din kærestes personlige stil, og du vil ikke gå galt i byen. Det er en romantisk gave, som din udkårne vil bære med stolthed. 

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Det er ikke alle, der ønsker sig blomster og chokolade på valentinsdag. Forkæl din udkårne, der elsker at lave mad, med et par lækre japanske køkkenknive. Det vil gøre madlavningen til en leg, og så har de et yderst stilfuldt design, der gør dem oplagte at vise frem i køkkenet. 

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Hvad er opskriften på den perfekte valentinsaften? En romantisk vinsmagning, selvfølgelig. Nyd smagen og duften af den søde drue, mens I kigger hinanden dybt ind i øjnene. Så er der lagt op til en særdeles romantisk aften, hvor I har tid til at nyde hinandens selskab og smage en masse god vin.

7. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Giv din udkårne en personlig plakat fra Citatplakat.dk. Det er en skøn gave, der vil pynte flot i hjemmet. Det er en perfekt valentinsgave til ham eller hende, der går op i design og indretning.

8. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Hvad er mere romantisk end en smuk buket blomster? Især kvinder elsker at få en buket med deres yndlingsblomster, som både pynter og dufter skønt. Du kan også skrive et kort med en sød hilsen, der viser din udkårne, hvor meget du holder af hende. Det er en perfekt valentinsgave.

9. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Hvis du vil skrue helt op for romantikken, så bør du glæde din kæreste med et spaophold på Ystad Saltsjöbad i valentinsgave. Hotellet ligger i skønne omgivelser i Sverige, og så er der dømt afslapning og selvforkælelse for alle pengene. Tag væk fra hverdagens stress og jag, og få tid til hinanden på et romantisk spaophold.

10. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Husker du alle de dejlige oplevelser, dig og din kæreste har haft sammen? Forevig de mest romantiske øjeblikke i en personlig fotocollage. Det kan være billeder fra jeres første ferie sammen, en uforglemmelig date eller jeres bryllupsdag. En fotocollage er en unik og personlig valentinsgave, der vil vække skønne minder.

11. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Glæd din udkårne med en ballonflyvning i valentinsgave. Det er en enormt romantisk oplevelse, hvor I kan nyde hinandens selskab, mens I ser det smukke landskab udfolde sig under jer. Hvis du leder efter det perfekte sted at fri, er det oplagt at gøre det, mens I svæver på en lyserød sky.

12. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Det er romantisk at give en personlig valentinsgave. Så hvis din kæreste, ægtefælle eller flirt er helt vild med kunst og design, så er en museums plakat en herlig idé. motiverne på plakaterne er tegnet i en elegant stil med mange flotte farver, så de vil helt sikkert pynte flot på væggen.

13. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Leder du efter den perfekte valentinsgave til ham eller hende, der ikke ønsker sig noget? Så giv en skøn oplevelse for jer begge to. Hvis I nyder at lave mad, er et madkursus en oplagt idé. Lær at lave fyldte chokolader eller østens fristelser, mens I nyder hinandens selskab i fulde drag.

14. Kjole

Pris: 300 kr.
En kjole er en skøn valentinsgave til hende. Stort set alle kvinder elsker nemlig flotte kjoler, og de fås i mange forskellige designs. Du kan eventuelt invitere hende på en romantisk date om aftenen, hvor hun skal have sin nye yndlingskjole på. Så kan det kun blive en skøn og romantisk aften.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
En ginsmagning er en dejlig valentinsgave for parret, der har lyst til at lære den lækre drik at kende. En aften bliver altid hyggeligere med lidt alkohol i blodet, og på en ginsmagning får man samtidig lært en masse om gin – og dens trofaste følgesvend, tonic. Det skal nok blive en skøn valentinsdag.

16. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Har du en kæreste, der altid fryser? Så giv ham eller hende en skøn, klassisk uldplaid i gave til valentinsdag. Uldplaiden er nemlig både blød og varm, så man aldrig mere skal fryse i sofaen om aftenen. Uldplaider fås i mange forskellige farver, så vælg din partners yndlingsfarve, og du har den perfekte valentinsgave.

17. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Vil du gerne invitere din udkårne på en romantisk middag, der er lidt udover det sædvanlige? Så er Dinner In The Dark en perfekt gaveidé til valentinsdag. Her spiser man nemlig en lækker middag i bælgravende mørke, så man må sætte sin lid til sine andre sanser. Det er enormt sjovt og udfordrende.

18. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Pift den hårde spisebordsstol op med et blødt lammeskind. Din kæreste vil helt sikkert takke dig, hvis du giver et lammeskind i valentinsgave. Det er både smukt og enormt komfortabelt, og så fås skindene i mange forskellige farver. Det er en gave, der helt sikkert vil falde i god jord.

19. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Vil du gerne overraske din partner med en vild valentinsgave, der får hjertet til at banke lidt hurtigere? Så er en helikoptertur en super idé. Når først man er lettet fra jorden, begynder adrenalinen at pumpe rundt i kroppen. Og så er det bare at nyde den fantastiske udsigt, når man flyver højt over landskabet.

20. Parfume

Pris: 100 kr.
En skøn parfume er en enormt romantisk gave til kæresten, der fortjener at blive forkælet til valentinsdag. Det er en perfekt gave til hende, men det er bestemt også en skøn gave til ham. Find din kærestes yndlingsduft, eller overrask med noget nyt og spændende. Det vil I begge få glæde af.

21. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Valentinsdag betyder romantik, afslapning og forkælelse. Derfor er en luksus ansigtsbehandling den helt perfekte valentinsgave. Lad din kæreste forsvinde væk fra den grå hverdag og nyde en skøn ansigtsbehandling med lækre produkter og massage. Så kan du være sikker på, at din udkårne vil komme hjem med et smil på læben.

22. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Er din kæreste ikke typen, der elsker blomster og chokolade, men derimod typen, der sætter pris på et godt grin? Så er bogen ”Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning” en herlig valentinsgave. I bogen finder du de allerbedste dilemmaer fra det populære radioprogram ”Mads og Monopolet”, så der er garanti for god underholdning.

23. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Et par Shaping New Tomorrow bukser er en fed valentinsgave til ham. Bukserne kombinerer stil og komfort, så man kan føle sig godt tilpas i et par klassiske herrebukser. Du kan finde bukserne i flere forskellige designs, pasformer og stile, så der er helt sikkert et par, der vil passe din kæreste helt perfekt.

24. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Det er romantisk at gøre noget sammen. Hvis I begge er vilde med at udfordre jer selv, så bør I kaste jer ud i et tandemspring på valentinsdag. Det er en helt ubeskrivelig følelse at være i frit fald, og når faldskærmen har slået sig ud, er udsigten fuldstændigt bjergtagende.

25. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
En romantisk middag er en af de helt klassiske dates, som de fleste har været på. Derfor er det en perfekt valentinsgave. Hvis du alligevel vil prøve noget lidt andet, kan du invitere din udkårne på Tapas for 2. Her får I alt godt fra det spanske køkken, mens I kan nyde hinandens selskab.

26. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vil du overraske din kæreste med en helt særlig valentinsgave, bør du give en 3-dages miniferie på Comwell Hotels. Kom væk fra hverdagen, og få tid til hinanden på et skønt hotelophold med alt, hvad hjertet begærer. Det bliver ikke mere romantisk, og I vil helt sikkert huske tilbage på ferien med et smil.

27. Fifty Nights of Naughtiness

Priser fra: 169 kr.
Nogle gange behøver det hele ikke at være så pladderromantisk. Overrask din kæreste med en fræk gave på valentinsdag. Fifty Nights of Naughtiness er et sex- og romantikspil, der pifter sexlivet op. Spillet har kort på flere forskellige niveauer, så der både er mere uskyldige udfordringer og de helt lumre.

28. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Hvis I bor i nærheden af København, kan I nyde valentinsdag på hovedstadens smukke kanaler med GoBoat København. Det er romantisk at sejle stille og roligt afsted, mens man kan nyde den smukke udsigt. Tag en skøn picnickurv og en lækker flaske vin med, så bliver det helt sikkert en skøn valentinsdag.

29. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Elsker din kæreste pynt til hjemmet og dansk design? Så er en Kay Bojesen Fanebærer en herlig gaveidé til valentinsdag. Fanebæreren kan blive sat frem på morgenbordet til fødselsdage og andre festlige lejligheder. Den blev designet af Kay Bojesen i 1942, så der er kælet for alle detaljer. En skøn valentinsgave.

30. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
Aarhus har mange skønne spisesteder, og det kan være svært at få besøgt dem alle. På en Food Walk går man på opdagelse i de gastronomiske perler i Smilets By, og måske opdager man sin nye yndlingscafé. Det er en hyggelig og anderledes måde at tilbringe valentinsdag med sin udkårne.

31. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Vil du gerne glæde din kæreste med en fin valentinsgave, som kan pynte i hjemmet? Så går man aldrig galt i byen med en Kay Bojesen Abe. Den populære træfigur har et tidløst design, der passer ind i stort set alle hjem. Det er altså en skøn gaveidé til valentinsdag.

32. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
En ridetur i Dyrehaven er en skøn måde at tilbringe valentinsdag på. Kom ud i den friske luft, nyd Dyrehavens smukke natur og tal om alt mellem himmel og jord. Rideturen er for både nybegyndere og erfarne ryttere, så du skal ikke holde dig tilbage, selvom du aldrig har siddet på en hest før.

33. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Er din kæreste stolt af sin hjemby? Så er en byplakat en skøn gaveidé til valentinsdag. Hos Dialægt finder du plakater med mange forskellige byer i hele landet. Plakaterne har et smukt design, og så portrætterer de nogle af de smukkeste kendetegn ved byen. Det vil din kæreste helt sikkert blive glad for.

Sådan finder du personlige valentinsgaver

Glæd dit livs kærlighed med en absolut formidabel og ikke mindst yderst romantisk valentinsgave til dette års valentin. Dette år skal den have alt hvad den kan trække, så hvorfor ikke bare lade os komme i gang med at fortælle vores bedste tips og tricks til hvordan man finder personlige valentinsgaver til den man elsker så højt. Så til dig der gerne vil vide hvordan man finder romantiske og personlige valentinsgaver, her er vores bedste tips og tricks.

  • Tænk over hvilken type din kæreste er så som personlighed, interesser og humor.
  •  Spørg endelig ikke din kæreste om han/hun måtte have nogle ønsker til valentinsdag, nej find selv en valentinsgave.
  • Du kender formentlig din kæreste rigtig godt, så brug alt denne viden til at få ideer til personlige valentinsgaver.
  • Sidst men vigtigst, brug vores liste ovenover som er fyldt med glimrende valentinsgaver som du med fordel kan give din kæreste.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig valentinsdag!

valentinsgaver

Valentinsgaver til hende

Nu er det nok ikke nogen stor hemmelighed, at det er kvinderne og pigerne, der går mest op i valentinsdag. De er nok bare mere fokuserede på det romantisk end mænd, der ikke vil genkende romantisk om det så ramte dem lige i ansigtet. Men det kan altså godt betale sig at skrue en smule op for romantikken, når det bliver den 14. februar. Køb en sød gave til hende og sørg for, at hun ved hvorfor hun er den mest specielle person i dit liv. Det er ikke for meget, at man i det mindste på valentinsdag sørger for at være ekstra romantisk.

Hvis du vil gøre noget helt unikt for hende, så giv hende et spa ophold på et af de mange romantiske hoteller i landet. Det er en unik mulighed for at tilbringe valentinsdag sammen, hvor i har tid til forkælelse og ikke mindst masser af romantik. Dinner in the dark er også en oplagt mulighed, da i både får et lækker måltid, men også en spændende oplevelse, som man ikke glemmer lige med det første.

Læs mere om: Valentinsgaver til hende

Valentinsgaver Til Hende

Valentinsgaver til ham

Selv mænd kan være nogle uromantiske høveder, så elsker man dem alligevel. Derfor skal de naturligvis også have valentins dag gaver, som viser dem at de er højt elsket. Det skal måske ikke være den mest lyserøde og pladderromantisk gave man vælger til sin mand, men snarer en gave, der er både sjov og betænksom. Heldigvis er der masser af gode gaver at vælge imellem. 

Du kan f.eks. give ham et gavekort til en privat helikoptertur over København. Det er en oplevelse, som han aldrig glemmer og der er en sjov oplevelse at få sammen. Der er noget romantisk ved at se byen fra oven på valentinsdag. Men du kan også tage ham med til en eksklusiv vinsmagning, hvor i får mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af de meste interessante vine på markedet. Det er perfekte valentinsgaver til manden, der har alt og som måske ikke er den mest romantiske i verden.

Læs mere om: Valentinsgaver til ham

Valentinsgaver Til Ham
Gør valentinsdag til noget særligt

Nu er der mange danskere, der ikke ligefrem synes om at vi importerer en masse amerikanske traditioner, men det er noget pjat. Det kan da godt være, at det er lidt amerikaniseret, men på den anden side er det da altid dejligt med endnu en mulighed for at hygge sig. Hygge er nemlig noget vi danskere er verdensmestre i. 

Så tag imod valentinsdag med åbne arme og forkæl hinanden med en masser romantik og gaver. Selv hvis i gør det med et ironisk smil på læben, så er det da altid en vidunderlig ting at fejre kærligheden. Her på siden kan i finde de perfekte gaver, der er med til at gøre valentinsdag til noget udover det sædvanlige. Så hvad venter i på? Grib romantikken og forkæl hinanden med valentinsgaver.

valentins gave

Sider du ligeledes vil synes om: