Romantiske og personlige valentinsgaver til ham du elsker højt

Valentinsgave til ham er altid en sjov gave at skulle købe. Det er nemlig en oplagt mulighed for at vise sin kærlighed og fejre jeres forhold. Ah ja valentinsdag. Den 14. februar finder årets største kærlighedsdag sted og det betyder, at der skal være røde hjerter og romantik over hele banen. Det er måske en relativt ny ting i Danmark, men det betyder ikke at man ikke kan fejre det til den helt store guldmedalje. Især ikke hvis man hører til blandt de yngre generationer, som især er glade for en mulighed for at fejre ting. Helt ærligt, hvem elsker ikke en fest?

Når du leder efter en valentinsdags gave til ham du holder af, så skal du aldrig glemme, at det er tanken der tæller og selve gaven kan være ligegyldig, hvis den ikke gives af kærlighed. Vis ham at du er interesseret og giv ham en rigtig god gave, som symboliserer hvor meget han betyder for dig. Gør noget ud af det og få ham til at føle sig rigtigt speciel. Vælg den bedste valentinsgaver til ham og se hvordan han gengælder det.

Kærlige og romantiske valentinsgaver til ham

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Skal du finde den rigtige valentinsgave til ham, kan du give ham nogle gode bøger. Det er nemt at finde et stort udvalg af spændende bøger, som han ikke har læst endnu. Vælg noget i hans yndlingsgenre eller find en bog, som du ved, han vil elske at læse.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Et kaffekursus er den perfekt gave til ham, som ikke kan starte dagen uden en god kop kaffe.  Der er mange spændende måder, man kan brygge kaffe på, for at opnå forskellige typer smage. Lad ham lære mere om kaffebønner og bryggemetoder, ved at give ham et kaffekursus i valentinsgave.

3. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Gør din kæreste glad, ved at give ham nogle dejlige Shaping New Tomorrow bukser. Det er ikke alle som går så meget op i deres stil, men så kan du hjælpe ham. Et par gode bukser i høj kvalitet er noget alle burde have, fordi de kan bruges til alt.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Til vin-elsker kæresten kan du give give ham en tur til vinsmagning i valentinsgave. Det kan også være en hyggelig aktivitet for jer at tage afsted til sammen og bruge en aften på. I kan prøve mange forskellige vine, og lære om hvordan de bliver skabt og smagsnuancer i dem.

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis du har en kæreste som elsker at lave mad, kan du give ham et sæt japanske køkkenknive i valentinsgave. De er af høj kvalitet og perfekt til alle former for madlavning. Knivene skærer igennem steak som var det blød smør og ser samtidigt hamrende godt ud i køkkenet.

6. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Vil du gerne give din kæreste lidt ekstra luksus i gave? Så kan du invitere ham til Ystad Saltsjöbad og få ren afslapning i et par dage. Her kan I nyde de mange sjove aktiviteter eller gøre brug af det store spa område. Det er det perfekte afbræk fra hverdagen.

7. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Kunne din kæreste godt bruge lidt mere pynt på sine vægge i hjemmet? Så kan du give ham nogle fine citatplakater. Vælg citater fra film eller serier han er vild med, for at gøre gaven lidt personlig. Det er hyggelig pynt at have hængende derhjemme som dekoration i værelset eller stuen.

8. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Med en tur til ballonflyvning kan du give din kæreste en romantisk tur i valentinsgave. Det er meget magisk at stå oppe i ballonen og nyde den smukke udsigt over land og by. Det er ikke hver dag, han får muligheden for at komme op i en vaskeægte luftballon.

9. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
En personlig nøglering gør, at du kan minde din kæreste om dig, hvor end han går hen. Det er en fin lille gave at give i valentinsgave, som kan gøres meget personlig. Du kan selv vælge om du vil have hans navn, en sød besked eller jeres årsdag indgraveret.

10. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Er din kæreste ikke den største kok, men kunne godt tænke sig at lære mere? Så kan du give ham et madkursus i valentinsgave, hvor han kan udvikle sine kulinariske evner. Det giver ham mulighed for at få viden om forskellige råvarer og retter, samt få inspiration til nye måltider.

11. Parfume

Pris: 100 kr.
Parfume er en klassisk valentinsgave til din kæreste, som han vil blive glad for. En god parfume gør kæmpe forskel på ens udtryk og udstråling. Find en dejlig duft, som passer til din kæreste, som han kan gøre brug af til hverdag. Der er mange forskellige at vælge imellem.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
En valentinsgave bestående af ginsmagning er perfekt til din kæreste, hvis han godt kan lide en god gin. Han vil kunne prøve at smage mange forskellige typer gin og udvikle sin smag. Finder han en ny yndlings, kan han endda købe en flaske med hjem, I kan drikke sammen.

13. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
For den kunstinteresserede kæreste vil nogle fine museums plakater være en god valentinsgave. Du kan finde værker fra hans yndlingskunstner eller selv vælge noget, du tror, han ville kunne lide. Det vil give smagfuld pynt til hans hjem, som han kan nyde at se på i mange år derefter.

14. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Har du en kæreste, som er helt vild med specialøl af alle slags? Så kan du give ham en ølsmagning i valentinsgave, han kan tage afsted til alene eller med vennerne. Han vil få mulighed for at prøve mange forskellige specialøl fra forskellige bryggerier, han aldrig har prøvet før.

15. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Skab god lyd i høj kvalitet for din kæreste, selv når han er på farten. Et par Apple AirPods er en perfekt valentinsgave, som din kæreste kan bruge hver dag. De er små og diskrete, så de nemt kan transporteres rundt i lommen og sikrer god lyd hele dagen lang.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Giv din kæreste en lidt anderledes restaurantoplevelse med en valentinsgave til dinner in the dark. Her vil I blive guidet igennem restauranten i fuldstændig mørke. Prøv at spis dejlig mad og snak med fremmede, uden at kunne se nogle af delene. Det er en oplevelse, I ikke vil glemme.

17. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Vil du gerne give din kæreste en gave, så han kan spille god musik? Med en bluetooth højtaler i valentinsgave er han altid klar på at sætte baggrundsmusik på. Den er nem at transportere rundt og er perfekt til alle former for sociale sammenkomster, hvor hyggen skal skrues op.

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Har din kæreste før har snakket om, at han ville elske at flyve i helikopter? Så kan du nu få den drøm til at gå i opfyldelse med din valentinsgave. Du kan nemlig give ham mulighed for at flyve i en helikopter, snakke med piloten og nyde den smukke udsigt.

19. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
For den aktive kæreste, er en backpacker rygsæk den perfekte valentinsgave, du kan give til ham. Den har plads til alt han skulle have brug for, for at kunne tage afsted på tur. Om det er cykelferie, vandretur eller spejderlejr er en god backpacker rygsæk nødvendig at have med.

20. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Giv din kæreste mulighed for at svæve blandt skyerne og få luft under vingerne til svæveflyvning. Det er en sjov valentinsgave du kan give til jer begge to, hvor I kan tage afsted sammen. Nyd flyet og hold øje med den smukke udsigt, I kan se ud fra vinduerne.

21. Dialægt Citatplakat Far Humor

Pris: 249 kr.
Vil du gerne give en humoristisk valentinsgave til din kæreste, som han vil blive glad for? Så kan du give ham en citatplakat fra Dialægt fyldt med dårlig far humor. Her er fjollede jokes som “Hvad er den græske nationalret? Kartofler med Zeus” og “Hvad har får under ulden? Fårhud.”

22. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Er din kæreste interesseret i dykning, fiskning eller bare generelt livet under vand? Så vil han elske at få et kursus i undervandsjagt. Her vil han lære at dykke i våddragt og fiske med en harpun. Han kan endda tage alt fangsten med hjem bagefter til en lækker aftensmad.

23. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
En praktisk valentinsgave til den sneaker-elskende kæreste er et sneaker cleaning kit. Det kan hjælpe ham med at holde sine sneakers rene og pæne at se på. De bliver hurtigt beskidte og går i stykker, hvis de ikke bliver passet ordentlig på. Hans sneakers vil komme til at takke dig.

24. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Inviter din kæreste ud at spise med lækker tapas for 2 til valentinsdag. Det er en hyggelig måde for jer at bruge mere tid sammen og samtidigt smage en masse lækker mad. Tapas er perfekt, fordi man har mulighed for at prøve så mange forskellige retter på én gang.

25. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fotocollage er perfekt, hvis du vil give din kæreste en sentimental valentinsgave, han kan holde af i mange år. Du kan samle alle de bedste øjeblikke I har sammen i én ramme. Den er perfekt som pynt på hans sengebord eller til at hænge på væggen som et minde.

26. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Nyd sommeren med din kæreste ved at give ham en tur med GoBoat i valentinsgave. Her kan I sejle sammen på vandet i København og nyde den friske luft i håret. I bestemmer helt selv tempoet og kan nyde en afslappende dag med udsigt over hele byen fra vandet.

27. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Ved at give din kæreste en Danish Sayings Plakat i valentinsgave er du sikker på at give ham et godt grin. Der er fjollede ordsprog som “Can we fart about the price?” og “No cow on the ice”. Det er en sjov plakat at vise frem, når han får gæster.

28. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Du og din kæreste har nok bestilt pizza et utal af gange, når der er dømt hygge. Men med et pizzakursus i valentinsgave, kan han lære, hvordan man laver det fra bunden. Tag afsted sammen og lær at lave hjemmelavet pizza til næste gang I holder filmaften hjemme i stuen.

God valentinsgave til ham

Siden du befinder dig her på siden, kan man udlede, at du nok er på udkig efter valentinsdag gaver til ham, der er manden i dit liv. Det er jo alletiders, for vi har et stort udvalg af lækre gaver, der vil passe perfekt til manden der har alt. Han har jo allerede en dejlig kæreste, der vil købe gode gaver til ham, så hvad behøver han egentlig mere? Jo det skulle da lige være et par vidunderlige oplevelser, som han kan dele med sin skønne kæreste. Men hvad skal man finde på?

Hvis du gerne vil have en uforglemmelig oplevelse sammen med din kæreste, kan du med fordel give ham et gavekort til ballonflyvning. Det er en utroligt spændende og romantisk gave. Kan du forestille dig noget bedre end at være sammen med dit hjertes udkårne mange hundrede meter oppe i luften i en luftballon? Se verden fra oven og nyd hinandens selskab. Det er ægte romantik. 

En anden perfekt valentinsgave til mænd er er luksus spa ophold på Ystad Saltsjöbad. Her bliver i forkælet med lækre spa oplevelser og dejlig mad. Lad romantikken råde og få den bedste valentinsdag nogensinde.

valentinsgave til ham

Fremragende valentinsgave til mænd

Kan du og din dejlige kæreste eller måske ligefrem mand snart fejre valentinsdag sammen? Så vil det være helt på sin plads at du finder en fremragende valentinsgave til ham, som I eventuelt kan nyde sammen. Men hvilken form for valentinsgave til mænd skaber den største glæde hos de kære mænd tænker du måske! Dette har vi en række gode bud på! Vi er helt overbevidste om at langt de fleste mænd vil elske at tilbringe langt mere tid med deres livs store kærlighed (dig) og derfor vil vi da også klart anbefale dig at glæde ham med en oplevelse eller måske lige frem et ophold, hvor i sammen kan nyde hinandens selvskab og finde tid til at nyde hinandens nærhed helt på ny.

Har du ikke allerde taget et kig på vores liste ovenover vil vi forslå dig at gøre dette! Denne liste er nemlig fyldt med gode ideer til hvad du kan glæde manden i dit liv med til valentinsdag.

Valentinsgave Til Mænd

Romantiske valentinsgaver til ham

En af de ting, der er vigtigt når man giver en valentinsgave til ham er, at man gør det romantisk. Det vil sige, at man ikke bare skal stikke ham en pakke, men derimod gøre noget ud af det. Tænd nogle stearinlys og lav noget god mad. Han har jo sikkert også forberedt noget romantisk til dig, så det er bestemt ikke spildt arbejde.

Når i så nyder et glas dejlig vin og romantikken melder sig, så kan du give ham hans valentinsdags gave. Glæd dig over hvor glad han bliver og nyd følelsen af at forkæle et menneske som du holder meget af. Det er en af de ting, som aldrig bliver kedelig. Især ikke, når han så også finder sin gave til dig frem.

Valentinsdag er en hyggelig og romantisk tradition, som vi kun kan elske. Så udnyt den til fulde og find gode valentinsdags gaver til ham du holder allermest af. Det betaler sig altid.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: