Søde & Hyggelige Værtindegaver Til Enhver Anledning & Person

Værtindegave er et begreb, som man benytter sig utroligt meget af i f.eks. USA, men det er bestemt også noget, der har vundet indpas herhjemme. Der er mange, der ikke helt ved om de bør give værtindegaver, men det er altid en høflig ting at gøre, så længe men gør det rigtigt. Det er en dejlig måde at vise værtinden at man sætter pris på gæstfriheden og det bliver som regel altid modtaget med åbne arme.

Værtindegaver behøver ikke være ekstraordinære eller kostbare, men blot passe til begivenheden og de skikke, der nu er på området. Nogle mennesker anser en værtindegave som en selvfølge, hvorimod andre har et noget mere afslappet forhold til det. Hvis man skal til en fest eller et selskab hos nogen for første gang, så er det kutyme at man medbringer en erkendtlighed i form af en god værtindegave. Brug et par minutter på at pakke den ind, da det blot er med til at gøre gaven mere speciel.

Gode ideer til værtindegaver kan f.eks. være vin, blomster, delikatesser eller en lille nipsgenstand til huset. Blomster er nok den mest populære og hvis man vil gå skridtet videre, så giver man også en enkel vase med i købet. Tilbyd at sætte blomsterne i vand og arranger dem for værtinden, så hun ikke skal have noget besvær med det. Blomster er godt fordi det ikke er noget, der bliver i huset permanent og dermed ikke forstyrre den stil værtinden har i sit hjem. Det samme gælder med vin, der som regel også bliver drukket. Forvent dog ikke at den vin man giver som værtindegave serveres samme aften, da der måske allerede er udvalgt vin.

Søde & Betænksomme Værtindegaver

1. Kaj Bojesen Figurer

Pris: Afhængig Af Figur
Vil du gerne give en særlig værtindegave til hende, der fortjener at få noget ud over det sædvanlige? Så bør du glæde hende med en skøn Kay Bojesen figur. Vælg den klassiske abe, eller overrask hende med en mere unik træfigur. Uanset hvad er det en herlig gaveidé, hun med sikkerhed vil blive glad for.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En god bog er den helt perfekte værtindegave til læsehesten. Hos saxo finder du et bredt udvalg af bøger i alle genrer, så du kan vælge alt fra hårrejsende gyserromaner til lærerige fagbøger. Det er en skøn værtindegave, der med garanti vil få en fast plads på bogreolen. 

3. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Leder du efter en god værtindegave til hende, der aldrig ønsker sig noget? Så glæd hende med en skøn oplevelse. Et gavekort til Dinner In The Dark er en oplagt gaveidé til hende, der elsker at udfordre sig selv og spise lækker mad. Her nyder man nemlig et skønt måltid i bælgravende mørke.

4. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Forkæl en særlig kvinde i dit liv med disse lækre japanske køkkenknivene i værtindegave. Knivene er i særdeles høj kvalitet, så det bliver en leg at lave retter, som selv Gordon Ramsay ville være stolt af. De er også smukke at se på, så de vil helt sikkert pynte i køkkenet.

5. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Er du på jagt efter en værtindegave til slikmunden? Så er et flødebollekursus en sjov og anderledes gaveidé. Her lærer man at lave flødeboller helt fra bunden, og så får man selvfølgelig masser af smagsprøver undervejs. Det er både en hyggelig og lærerig oplevelse, som hun sent vil glemme.

6. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er en god værtindegave til hende, der altid fryser. Med en lækker uldplaid kan man nemlig holde sig varm på selv de koldeste vinteraftener. Plaiderne fås i flere forskellige farver, så du kan helt sikkert finde en, der passer perfekt til hendes indretning. Det er en herlig gaveidé.

7. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.

Det er altid en god ide at give værtindegaver som kan smukkesere værtens hjem, vel at mærke kun hvis man kender personens stil eller kører med en sikker ting så som et lammeskind. For hvem vil ikke blive utrolig glad for at modtage et lammeskin i værtindegave fra en god bekendt, ven eller veninde?

8. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Det er ikke alle, der bliver glade for at få blomster i værtindegave. Et cafébesøg for 2 er en genial gave, som de færreste vil forvente at få, men som de fleste vil blive glade for. Der er nemlig intet skønnere end at nyde et lækkert måltid mad sammen med en, man holder af.

9. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Et gavekort til en luksus brunch for 2 er en oplagt værtindegave til par. Så kan de nyde hinandens selskab over et herligt måltid mad med æg, bacon, pandekager, og hvad hjertet ellers begærer. Det er en skøn gave, der med garanti ikke vil havne bagerst i et skab.

10. Poster & Frame

Priser fra: 179 kr.
Hvis du gerne vil glæde din veninde med lidt pænt til hjemmet, så er en plakat fra Poster & Frame en sød værtindegave. Der er et hav af smukke og unikke plakater at vælge imellem, som med garanti vil pynte flot på væggen. Plakaterne er også bæredygtigt fremstillet, så de kan hænges op med god samvittighed.

11. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Leder du efter en unik og personlig værtindegave til en, der betyder noget helt særligt for dig? Så er en fotocollage en helt perfekt gaveidé. Find de flotteste, skøreste og vildeste billeder af jer, og sæt dem sammen i en skøn collage. Den vil vække gode minder og pynte flot på væggen.

Værtindegave Til Jul & Nytår

Når man skal fejre jul eller nytår hos nogen, så er der forskellige gaver til værtinden, der passer bedre end andre. De må gerne være lidt festlige og interessant, så gør lidt ekstra ud af det. Værtindegave jul kunne være særligt smukke blomster eller måske små julelækkerier. Det er noget, der ikke alene er praktisk men også betænksomt. En værtindegave behøver som sagt ikke være specielt dyr, men lige til højtiderne må man gerne flotte sig lidt ekstra, for man kan være sikker på at værtinden også har gjort en stor indsats.

En værtindegave nytår må også gerne være lidt speciel, men måske ikke helt så meget som til jul. Tag en god flaske champagne med eller måske en lækker kransekage. Man kan også finde noget, der symboliserer en ny start og et nyt år. Mulighederne er mange og det er kun fantasien, der sætter grænsen. Du kan som nævnt se lidt på Gaveavisens udvalg og få værtindegave ideer.

god værtindegave
værtindegave ideer
værtindegave

Værtindegave Til Housewarming

Hvis nogen man kender, er flyttet og har fået en ny lejlighed eller måske endda et hus, så er det i høj grad velset at man kommer med en værtindegave eller indflyttergave. Det kan være mange ting, men lige her er det faktisk vigtigt at man køber noget, der er mere permanent end f.eks. blomster.

Det kan f.eks. være gæstehåndklæder, en potteplante eller måske en flot billedramme. Uanset hvad du giver i værtindegave, så husk den game tradition for at give brød og salt. Det kan f.eks. gøre ved at medbringe et lækkert hjemmebagt brød og et flot saltkar med eksklusiv salt.

værtindegave til par
værtindegave inspiration
værtindegave jul
Værtindegaver Til Fødselsdagsfester

Når man skal til fødselsdag kan man godt medbringe en værtindegave, selvom det ikke er hende, der har fødselsdag. Husk blot på at man naturligvis også har en gave til fødselaren. Værtindegaven må i disse tilfælde gerne være noget mere beskeden, da den helst ikke skal fjerne opmærksomheden fra den, der bliver fejret.

værtindegave til mænd
værtindegave nytår
sjov værtindegave
Inspiration Til Værtindegaver

Der er masser af værtindegave inspiration her på siden, så du kan sikkert finde en fin værtindegave til kvinder og mænd. En værtindegave til par er også et godt valg, da man inkluderer værtindens partner i gaven og dermed viser sin taknemmelighed til dem begge.

Vigtigst af alt er det at man husker, at en værtindegave er givet fordi man sætter pris på invitationen og gæstfriheden. Lad være med at gøre for stort et nummer ud af det, for så kan det komme til at virke kunstigt. Omvendt må man ikke tage for let på det, da man så kan virke ligeglad. Det er lidt en balance, men når man finder den, kan man give den perfekte værtindegave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0