Søde & Hyggelige Værtindegaver Til Enhver Anledning & Person

Værtindegave er et begreb, som man benytter sig utroligt meget af i f.eks. USA, men det er bestemt også noget, der har vundet indpas herhjemme. Der er mange, der ikke helt ved om de bør give værtindegaver, men det er altid en høflig ting at gøre, så længe men gør det rigtigt. Det er en dejlig måde at vise værtinden at man sætter pris på gæstfriheden og det bliver som regel altid modtaget med åbne arme.

Værtindegaver behøver ikke være ekstraordinære eller kostbare, men blot passe til begivenheden og de skikke, der nu er på området. Nogle mennesker anser en værtindegave som en selvfølge, hvorimod andre har et noget mere afslappet forhold til det. Hvis man skal til en fest eller et selskab hos nogen for første gang, så er det kutyme at man medbringer en erkendtlighed i form af en god værtindegave. Brug et par minutter på at pakke den ind, da det blot er med til at gøre gaven mere speciel.

Gode ideer til værtindegaver kan f.eks. være vin, blomster, delikatesser eller en lille nipsgenstand til huset. Blomster er nok den mest populære og hvis man vil gå skridtet videre, så giver man også en enkel vase med i købet. Tilbyd at sætte blomsterne i vand og arranger dem for værtinden, så hun ikke skal have noget besvær med det. Blomster er godt fordi det ikke er noget, der bliver i huset permanent og dermed ikke forstyrre den stil værtinden har i sit hjem. Det samme gælder med vin, der som regel også bliver drukket. Forvent dog ikke at den vin man giver som værtindegave serveres samme aften, da der måske allerede er udvalgt vin.

Søde & Betænksomme Værtindegaver

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Smuk Buket

Sikker Favorit

Luksus Brunch

1. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Vil du gerne give en særlig værtindegave til hende, der fortjener at få noget ud over det sædvanlige? Så bør du glæde hende med en skøn Kay Bojesen figur. Vælg den klassiske abe, eller overrask hende med en mere unik træfigur. Uanset hvad er det en herlig gaveidé, hun med sikkerhed vil blive glad for.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En god bog er den helt perfekte værtindegave til læsehesten. Hos saxo finder du et bredt udvalg af bøger i alle genrer, så du kan vælge alt fra hårrejsende gyserromaner til lærerige fagbøger. Det er en skøn værtindegave, der med garanti vil få en fast plads på bogreolen. 

3. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Leder du efter en god værtindegave til hende, der aldrig ønsker sig noget? Så glæd hende med en skøn oplevelse. Et gavekort til Dinner In The Dark er en oplagt gaveidé til hende, der elsker at udfordre sig selv og spise lækker mad. Her nyder man nemlig et skønt måltid i bælgravende mørke.

4. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Forkæl en særlig kvinde i dit liv med disse lækre japanske køkkenknivene i værtindegave. Knivene er i særdeles høj kvalitet, så det bliver en leg at lave retter, som selv Gordon Ramsay ville være stolt af. De er også smukke at se på, så de vil helt sikkert pynte i køkkenet.

5. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Er du på jagt efter en værtindegave til slikmunden? Så er et flødebollekursus en sjov og anderledes gaveidé. Her lærer man at lave flødeboller helt fra bunden, og så får man selvfølgelig masser af smagsprøver undervejs. Det er både en hyggelig og lærerig oplevelse, som hun sent vil glemme.

6. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er en god værtindegave til hende, der altid fryser. Med en lækker uldplaid kan man nemlig holde sig varm på selv de koldeste vinteraftener. Plaiderne fås i flere forskellige farver, så du kan helt sikkert finde en, der passer perfekt til hendes indretning. Det er en herlig gaveidé.

7. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.

Det er altid en god ide at give værtindegaver som kan smukkesere værtens hjem, vel at mærke kun hvis man kender personens stil eller kører med en sikker ting så som et lammeskind. For hvem vil ikke blive utrolig glad for at modtage et lammeskin i værtindegave fra en god bekendt, ven eller veninde?

8. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Det er ikke alle, der bliver glade for at få blomster i værtindegave. Et cafébesøg for 2 er en genial gave, som de færreste vil forvente at få, men som de fleste vil blive glade for. Der er nemlig intet skønnere end at nyde et lækkert måltid mad sammen med en, man holder af.

9. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Et gavekort til en luksus brunch for 2 er en oplagt værtindegave til par. Så kan de nyde hinandens selskab over et herligt måltid mad med æg, bacon, pandekager, og hvad hjertet ellers begærer. Det er en skøn gave, der med garanti ikke vil havne bagerst i et skab.

10. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Hvis du gerne vil glæde din veninde med lidt pænt til hjemmet, så er en museums plakat en sød værtindegave. Der er et hav af smukke og unikke plakater at vælge imellem, som med garanti vil pynte flot på væggen.

11. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Leder du efter en unik og personlig værtindegave til en, der betyder noget helt særligt for dig? Så er en fotocollage en helt perfekt gaveidé. Find de flotteste, skøreste og vildeste billeder af jer, og sæt dem sammen i en skøn collage. Den vil vække gode minder og pynte flot på væggen.

Gode Værtindegaver

Når man har inviteret til en særlig sammenkomst, så gør man sit bedste for at gæsterne skal få så dejlig en oplevelse som overhovedet muligt. Man laver god mad, sørger oftest for noget underholdning og generelt sørger man for at der er god stemning. Det er en sand fornøjelse at være gæst til sådan et arrangement, men det er også noget, der kræver at man viser sin påskønnelse. Det er derfor rigtig god stil at have en værtindegave med til værterne. Traditionelt var det primært noget til husets frue, men i vores moderne tider er der ligestilling og en god værtindegave er til dem begge. Det har naturligvis gjort, at markedet for gode værtindegaver er blevet meget større, da der skal findes gaver til begge køn.

Men hvad er en god værtindegave? Er det noget stort og dyrt? Nej det behøver det overhovedet ikke at være. Det er primært en lille erkendtlighed, der fungerer som en anerkendelse af det store arbejde som værterne har lagt i arrangementet. En god værtindegave kan altså være noget så enkelt som en flaske lækker vin eller måske en æske chokolade. Der op til dig at finde den bedste gave, men så længe den viser din påskønnelse, så kan det ikke gå helt galt.

Hvis du døjer med at finde på noget, så kan Gaveavisen hjælpe for vi har naturligvis altid en masse gode værtindegaver på lager og derfor behøver du bare, at finde den, som passer dig bedst. Overrask dine værter med en god gave, som viser at du er taknemmelig for invitationen. Så bliver du nok også inviteret næste gang.

god værtindegave

Værtindegave Ideer

At finde på den perfekte ide til en værtindegave kan være noget af en udfordring, for det er meget stor forskel på hvad folk kan lide og sætter pris på. Men faktum er, at man stadig gerne vil vise sin påskønnelse og derfor vil man gerne have en lille ting med. Det er en symbolsk handling, der viser at man sætter pris på den gestus, at andre lægger hus til et arrangement. Men hvis du alligevel døjer med at finde på noget, så kan du her hos Gaveavisen finde en masse fine værtindegave ideer. Så lad os da se nærmere på hvad man kunne give.

En gammel klassiker indenfor værtindegave ideer er en flaske god vin. En lille erkendtlighed, som langt de fleste vil kunne sætte pris på og som kan gemmes. Den kan naturligvis også åbnes med det samme og spises til middagen, hvis man har lyst til det. Med andre ord er en flaske vin altid en god værtindegave.

En af de andre populære værtindegave ideer er chokolade og det er måske den mest populære af dem alle. Alle kan lide chokolade og hvis man finder en særligt lækker variant, så kan man med fordel tage noget med til sin vært. Det er velsmagende og en fin måde, at vise sine værter at man sætter pris på deres værtskab.

Slutteligt er en buket blomster en god værtindegave ide, for en smuk buket er værdsat af alle. Men hvis du gerne vil have endnu flere værtindegave ideer, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores store og varierede udvalg.

værtindegave ideer

Værtindegave Til Par

Når man bliver inviteret i byen, så vil man naturligvis gerne medbringe en lille erkendtlighed, så værterne føler at man sætter pris på invitationen. Derfor er værtindegaver til par blevet så populært og det er god stil at have noget med, selv hvis det bare er en lille sammenkomst. Værtindegaver til par er oftest ikke superdyre eller noget ekstraordinært. Oftest er det bare en lille betænksom gave, der viser ens påskønnelse og at man har tænkt på sine værter. Når de lægger hus til og sikkert også har slidt i det med madlavning, så vil man da gerne kunne vise at man er glad for det. Men hvad skal man så give i værtindegave til par?

Det er ikke altid nemt at finde på den perfekte værtindegave til én enkelt person og det bliver bestemt ikke nemmere når det er et par. Men heldigvis kan Gaveavisen være dig behjælpelig, for vi har naturligvis en masse lækre ting, der passer perfekt som værtindegaver til par. Du behøver altså bare at udvælge noget og bestille det. Så har du en lille ting med, som vil glæde værterne.

Når man køber en værtindegave til par, så er det naturligvis smart at købe noget, som de begge kan få glæde af. Det kunne være en flaske vin eller måske noget chokolade. Men alternativt kunne det være et gavekort til en luksusbrunch for 2. En dejlig gave, som de vil kunne nyde sammen og som er en flot måde, at vise sin påskønnelse på. Se hvad vi kan tilbyde og find den perfekte værtindegave til par hos Gaveavisen.

værtindegave til par

Værtindegaver Til Kvinder

Når man skal ud at finde en værtindegave til et bestemt køn, så er der forskellige tanker man kan gøre sig om dette. Der er jo unægteligt forskel på mænd og kvinder, og det gælder også når man skal finde på gode værtindegaver. Det som en mand vil sætte pris på, vil ikke nødvendigvis ramme plet hos en kvinde, selvom der naturligvis altid er undtagelser. Men hvis du specifikt skal finde værtindegaver til kvinder, så kan du med fordel lave en smule research først, så du kan være sikker på at komme med den bedste gave. Alternativt kan du bare tage et kig hos Gaveavisen.

Her hos Gaveavisen har vi alt hvad hjertet kan begære af lækre værtindegaver til kvinder i alle aldre. Det er lige meget om det er til en housewarming eller om det bare er et hyggeligt lille besøg, for det er altid god stil at komme med en lille ting til værtinden. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge hendes partner, hvad der kunne være et godt valg. Det er måske lidt snyd, men alle kneb gælder, når man vil finde den perfekte gave.

Det virker måske ikke så oplagt, men det er faktisk blevet ret populært at komme med gavekort til værtinden og Gaveavisen er specialister i gavekort til lækre oplevelser. Så se hvad vi kan tilbyde og se om ikke, der skulle være den perfekte værtindegave til en som du holder af. Det kan være alt fra et gavekort til en brunch eller en wellness behandling. Mulighederne er uendelige så det er altså kun din fantasi der sætter grænsen når det kommer til værtindegaver til kvinder.

Værtindegaver Til Kvinder

Værtindegaver Til Mænd

Værtindegaver er traditionelt set noget man giver til husets frue som tak for at man bliver inviteret og for et godt traktement. Men i disse moderne tider er det jo ikke spor unormalt, at det er en mand, der har stået for disse ting. Så det er altså heller ikke sært, at man giver værtindegaver til mænd, selvom det nok er mere nærliggende at kalde det en værtsgave. Hvorom alting er, så kan man sagtens komme med en lækker værtindegave til en god kammerat eller et nært familiemedlem, når man bliver inviteret på besøg. Især hvis

det er en lidt speciel lejlighed. Men hvad giver man som værtindegaver til mænd? Det kan vi hjælpe dig med at svare på herunder. Gaveavisen er din ven når det kommer til at finde inspiration til gode gaver, uanset om det er julegaver, fødselsdagsgaver eller som her: Værtindegaver til mænd.

En god værtindegave til en mand kunne være en spændende og sjov oplevelse. Der er masser af gode muligheder for at finde sjove gaver til din vært, så det er altså bare med at finde på noget han kan lide. Det kunne f.eks. være et gavekort til en lækker ølsmagning eller whiskysmagning. Enhver mand vil elske det. Men det kan også være noget mere utraditionelt som f.eks. et gavekort til Urban High roping eller noget andet ekstremt. Så længe man giver noget, som man ved at modtageren vi bliver glad for, så er der fire hænder indenfor værtindegaver til mænd.

værtindegave til mænd

Værtindegave Til Jul & Nytår

Når man skal fejre jul eller nytår hos nogen, så er der forskellige gaver til værtinden, der passer bedre end andre. De må gerne være lidt festlige og interessant, så gør lidt ekstra ud af det. Værtindegave jul kunne være særligt smukke blomster eller måske små julelækkerier. Det er noget, der ikke alene er praktisk men også betænksomt. En værtindegave behøver som sagt ikke være specielt dyr, men lige til højtiderne må man gerne flotte sig lidt ekstra, for man kan være sikker på at værtinden også har gjort en stor indsats.

En værtindegave nytår må også gerne være lidt speciel, men måske ikke helt så meget som til jul. Tag en god flaske champagne med eller måske en lækker kransekage. Man kan også finde noget, der symboliserer en ny start og et nyt år. Mulighederne er mange og det er kun fantasien, der sætter grænsen. Du kan som nævnt se lidt på Gaveavisens udvalg og få værtindegave ideer.

værtindegave jul
værtindegave nytår

Værtindegave Til Housewarming

Hvis nogen man kender, er flyttet og har fået en ny lejlighed eller måske endda et hus, så er det i høj grad velset at man kommer med en værtindegave eller indflyttergave. Det kan være mange ting, men lige her er det faktisk vigtigt at man køber noget, der er mere permanent end f.eks. blomster.

Det kan f.eks. være gæstehåndklæder, en potteplante eller måske en flot billedramme. Uanset hvad du giver i værtindegave, så husk den game tradition for at give brød og salt. Det kan f.eks. gøre ved at medbringe et lækkert hjemmebagt brød og et flot saltkar med eksklusiv salt.

værtindegave

Værtindegaver Til Fødselsdagsfester

Når man skal til fødselsdag kan man godt medbringe en værtindegave, selvom det ikke er hende, der har fødselsdag. Husk blot på at man naturligvis også har en gave til fødselaren. Værtindegaven må i disse tilfælde gerne være noget mere beskeden, da den helst ikke skal fjerne opmærksomheden fra den, der bliver fejret.

Værtindegaver Til Fødselsdagsfester
Inspiration Til Værtindegaver

Der er masser af værtindegave inspiration her på siden, så du kan sikkert finde en fin værtindegave til kvinder og mænd. En værtindegave til par er også et godt valg, da man inkluderer værtindens partner i gaven og dermed viser sin taknemmelighed til dem begge.

Vigtigst af alt er det at man husker, at en værtindegave er givet fordi man sætter pris på invitationen og gæstfriheden. Lad være med at gøre for stort et nummer ud af det, for så kan det komme til at virke kunstigt. Omvendt må man ikke tage for let på det, da man så kan virke ligeglad. Det er lidt en balance, men når man finder den, kan man give den perfekte værtindegave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: