Værtindegave: STOR Guide Med Inspiration Til Gode Værtindegaver

Værtindegave er et begreb, som man benytter sig utroligt meget af i f.eks. USA, men det er bestemt også noget, der har vundet indpas herhjemme. Der er mange, der ikke helt ved om de bør give værtindegaver, men det er altid en høflig ting at gøre, så længe men gør det rigtigt. Det er en dejlig måde at vise værtinden at man sætter pris på gæstfriheden og det bliver som regel altid modtaget med åbne arme.

Værtindegaver behøver ikke være ekstraordinære eller kostbare, men blot passe til begivenheden og de skikke, der nu er på området. Nogle mennesker anser en værtindegave som en selvfølge, hvorimod andre har et noget mere afslappet forhold til det. Hvis man skal til en fest eller et selskab hos nogen for første gang, så er det kutyme at man medbringer en erkendtlighed i form af en god værtindegave. Brug et par minutter på at pakke den ind, da det blot er med til at gøre gaven mere speciel.

Gode ideer til værtindegaver kan f.eks. være vin, blomster, delikatesser eller en lille nipsgenstand til huset. Blomster er nok den mest populære og hvis man vil gå skridtet videre, så giver man også en enkel vase med i købet. Tilbyd at sætte blomsterne i vand og arranger dem for værtinden, så hun ikke skal have noget besvær med det. Blomster er godt fordi det ikke er noget, der bliver i huset permanent og dermed ikke forstyrre den stil værtinden har i sit hjem. Det samme gælder med vin, der som regel også bliver drukket. Forvent dog ikke at den vin man giver som værtindegave serveres samme aften, da der måske allerede er udvalgt vin.

Oplevelser
Oplevelser
Gadgets
Gadgets
Bolig Og Hobby
Bolig & Hobby
Traditionelle Gaver
Traditionelle Gaver
Fitness Og Træning
Fitness & Træning
41 Udvalgte Oplevelser Til Værtinden

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra 499 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

3-Retters Menu For 2

Priser fra 599 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra 995 DKK

Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Priser fra 299 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Gourmetburger For 2

Priser fra 299 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

Vildmarksbrunch I Mols Bjerge

Priser fra 275 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra 99 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

7 Udvalgte Gadgets Værtindegaver

Bluetooth Højtaler

Priser fra 89 DKK

Høretelefoner

Priser fra 168 DKK

8 Bolig & Hobby Værtindegaver Til Kvinder & Mænd

Louis Poulsen

Priser fra 1850 DKK

5 Traditionelle Værtindegaver
5 Fitness & Trænings Værtindegaver

Træningselastikker

Priser fra 85 DKK

Værtindegave til jul og nytår

Når man skal fejre jul eller nytår hos nogen, så er der forskellige gaver til værtinden, der passer bedre end andre. De må gerne være lidt festlige og interessant, så gør lidt ekstra ud af det. Værtindegave jul kunne være særligt smukke blomster eller måske små julelækkerier. Det er noget, der ikke alene er praktisk men også betænksomt. En værtindegave behøver som sagt ikke være specielt dyr, men lige til højtiderne må man gerne flotte sig lidt ekstra, for man kan være sikker på at værtinden også har gjort en stor indsats.

En værtindegave nytår må også gerne være lidt speciel, men måske ikke helt så meget som til jul. Tag en god flaske champagne med eller måske en lækker kransekage. Man kan også finde noget, der symboliserer en ny start og et nyt år. Mulighederne er mange og det er kun fantasien, der sætter grænsen. Du kan som nævnt se lidt på Gaveavisens udvalg og få værtindegave ideer.

god værtindegave
værtindegave ideer
værtindegave

Værtindegave til housewarming

Hvis nogen man kender, er flyttet og har fået en ny lejlighed eller måske endda et hus, så er det i høj grad velset at man kommer med en værtindegave eller indflyttergave. Det kan være mange ting, men lige her er det faktisk vigtigt at man køber noget, der er mere permanent end f.eks. blomster.

Det kan f.eks. være gæstehåndklæder, en potteplante eller måske en flot billedramme. Uanset hvad du giver i værtindegave, så husk den game tradition for at give brød og salt. Det kan f.eks. gøre ved at medbringe et lækkert hjemmebagt brød og et flot saltkar med eksklusiv salt.

værtindegave til par
værtindegave inspiration
værtindegave jul
Fødselsdagsfester

Når man skal til fødselsdag kan man godt medbringe en værtindegave, selvom det ikke er hende, der har fødselsdag. Husk blot på at man naturligvis også har en gave til fødselaren. Værtindegaven må i disse tilfælde gerne være noget mere beskeden, da den helst ikke skal fjerne opmærksomheden fra den, der bliver fejret.

værtindegave til mænd
værtindegave nytår
sjov værtindegave

Inspiration til værtindegaver

Der er masser af værtindegave inspiration her på siden, så du kan sikkert finde en fin værtindegave til kvinder og mænd. En værtindegave til par er også et godt valg, da man inkluderer værtindens partner i gaven og dermed viser sin taknemmelighed til dem begge.

Vigtigst af alt er det at man husker, at en værtindegave er givet fordi man sætter pris på invitationen og gæstfriheden. Lad være med at gøre for stort et nummer ud af det, for så kan det komme til at virke kunstigt. Omvendt må man ikke tage for let på det, da man så kan virke ligeglad. Det er lidt en balance, men når man finder den, kan man give den perfekte værtindegave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu