Prøv Urban High Roping i B&W Hallerne København

Urban High roping er en af de fedeste og mest udfordrende oplevelser, man kan finde på Refshaleøen. Det er en del at Urban Ranger Camp, hvor man kan udfordre sig selv og ens venner på flere forskellige måder. Man får altså rig mulighed for at presser sig selv til det yderste, når man prøver kræfter med High roping. 

High roping går i al sin enkelthed ud på, at man klatrer rundt oppe under loftet på en specielt konstrueret bane. Det er noget, der kan få gang i adrenalinen og få hjertet til at hamre derud af. Men det er ligeledes en oplevelse for livet, der får en til at føle, at man virkelig lever. Der er en chance for at vise sig som den ultimative urban ranger, der har styr på tingene. Man kan med fordel give et gavekort til en man holder af. På den måde kan de komme til at opleve Ranger camp og urban high roping Refshaleøen. Så hvorfor tage af sted alene, når man kan få oplevelsen i herligt selskab. Det er altid sjovere når man er flere.

Crazy Prøv Urban High Roping
Urban High Roping

Urban High Roping

Destination ikonKøbenhavn – Urban Ranger Camp
Tid ikon 3-4 Timers Oplevelse i B&W Hallerne
Tjek ikon 28 Forhindringer i Stigende Sværhedsgrad
Personer ikon 1 Person Som Måler Mindst 155 cm
Info ikon Læs Mere Om Urban High Roping
Pris ikon Priser Fra 395,- Pr. Person

Urban High Roping

Destination ikon København – Urban Ranger Camp

Urban High Roping på Refshaleøen, i de gamle B&W-haller. Tør du klatre rundt i 50 meters højde & ikke nok med det men på en udfordrende bane med 28 forhindringer i stigende sværhedsgrad? Er du højdeskræk er dette nok lidt for stor en udfordring, men lider du ikke af højdeskræk & har mod på en udfordring er High Roping i København den oplagte udfordring.

Priser Fra 395 DKK Pr. Person

Urban Ranger Camp

Nu hvor du ved lidt om hvad Urban High roping er for noget, så vil du sikkert også gerne vide en smule mere om, hvem det egentlig er der finder på, at lavet verdens absolut højeste bane af sin slags. Du læste rigtigt, den 50 meter højt High Roping bane i København er den største i hele verden. Det er altså noget, der kan skabe respekt i klatremiljøet, men i den grad også få en til at føle sig lillebitte.

I 2001 grundlagde brødrene Jensen Urban Ranger Camp og dette gjorde de i legendariske værftshaller på Refshaleøen. B&W hallerne er nogle ordentlige moppedrenge, der allerede inden man træder ind kan give en sommerfugle i maven. Dette er naturligvis ikke noget, der kan få de barske jyske brødre til at blegne, for de har siden deres barndom lige syd for Århus udfordret hinanden i konstant vildere fysiske udfoldelser. Det var ikke bare konkurrencer i at klatre, lave armbøjninger og kaste med tunge ting, nej der var også mere ekstreme oplevelser, som f.eks. at tisse på et hegn eller springe ud fra høje steder. De overlevede heldigvis barndommen og i 2013 skabte de den største High Roping bane i verden til glæde for os alle sammen.

Urban Ranger Camp er stedet, hvor drenge bliver til mænd og piger bliver til kvinder. Det er et hardcore sted, hvor man bliver presset og får mulighed for at slippe den indre vovehals løs. Lyder det ikke fedt? Jo det gør, så bestil et gavekort til Urban Ranger Camp allerede i dag. Så kan du blive en ægte Urban Ranger.

Urban Ranger Camp

Information Om Uban High Roping

Hvis man gerne vil prøve Urban High roping Copenhagen, så kan det varmt anbefales at man gør dette i de legendariske B&W haller. B&W hallerne klatring er noget, som man aldrig glemmer for man kommer til at klatre rundt i hele 50 meters højde. Dette lyder måske ikke af så meget for en ægte vovehals, men faktisk er det den højeste high roping bane i hele verden. Det er altså ganske specielt og en helt unik mulighed for at prøve noget, som de færreste kommer til at opleve i deres liv.

Man behøver dog ikke være nogen superhelt eller i vanvittig fysisk form for at kunne prøve urban high roping hos Urban Ranger camp. Der er flere forskellige baner og øvelser, så man kan udfordre sig selv på et niveau, der passer til ens evner og fysiske form. Dette gør urban high roping til en rigtig sjov oplevelse for enhver. Men hvis du tror at banen er sjov, så er turen ned endnu sjovere. Man kan naturligvis tage elevatoren, men man kan også få et sus i maven med den 100 meter lange Deathslide. Det er en sjov svævebane, der hurtigt får en ned på fast grund igen. 

Man kan naturligvis være sikker på, at alt foregår under skarpt opsyn fra professionelle folk. Så man er altså altid i sikre hænder og banen er gennemtjekket. Så man aldrig behøver at frygt noget. Det er trodsalt mange meter oppe i luften.

Uban High Roping København

Refshaleøen Klatring

Når du så endelig kommer til Refshaleøen og har bevæget dig ind i de gigantiske værftsbygninger, hvad kan man så forvente? Hvad får man egentlig med, når man køber et gavekort til Urban High Roping? Det kan du læse om herunder, hvor vi ser nærmere på, hvad du får for dine penge. Du bliver helt sikkert ikke skuffet.

Når du har købt et gavekort, indløst det og booket en tid hos Urban Ranger camp, så får du en dejlig og spændende dag. Det varer typisk 3-4 timer og tro os når vi siger, at det er rigeligt til at blive godt udmattet. Du bevæger dig nemlig ikke bare rundt på en almindelig klatrebane, men derimod 50 meter over jordens overflade. Det lyder måske ikke som vanvittigt meget, men når først man hænger deroppe, så er det faktisk ret overvældende og ufatteligt sjovt.

Du får naturligvis adgang til alle tracks på banen. Det er intet mindre end 28 forskellige forhindringer, der rangerer fra nemme til svære. Men selv hvis du ikke kan klare dem alle, så vil du stadig føle dig som en rendyrket superhelt når du er færdig, for du vil mærke adrenalinen pumpe hele vejen igennem.

Turen ned på jorden igen foregår via 4 kæmpe svævebaner, hvilket er en del af oplevelsen. Udstyr lejer man på stedet og du kan være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Der er ikke spare på noget, når det kommer til sikkerheden. Faktisk er der ikke sparet på noget, punktum! Fra bane til instruktører, alt er førsteklasses. Præcis som det skal være.

Refshaleøen Klatring

Go High København I B&W Hallerne

Når du skal ud at klatre i B&W hallerne, så er det måske ikke noget som du tænker nærmere over. Men hvis man tænker lidt mere grundigt over hvad det egentlig er de har skabt derude på Refshaleøen, så er det svært ikke at blive ramt af en smule ærefrygt. High Roping er normalt noget, som man kender fra skovene, hvor man klatrer rundt på baner oppe blandt trætoppene. Det er et oplagt sted til disse baner, da der ikke er mange steder at lavet dem i byerne. Men fordi B&W hallerne tidligere var anvendt som skibsværft, så er bygningerne enorme og det gør dem perfekte til en Urban High roping bane. Man mærker virkelig et sug i maven, når man klatrer op til toppen, for man er altså højere oppe end Rundetårn og det ser ikke umiddelbart særligt solidt ud. Det er det dog og man kan uden frygt kaste sig ud i de vilde udfordringer.

Nyd de mange forhindringer og mærk, hvordan du presser din krop og hjerne til det yderste, for det er ikke kun musklerne og balancen, der bliver udfordret. Det kræver også at man er mentalt klar. Med andre ord er Go High banen ved Urban Ranger Camp noget ganske særligt, som det er et privilegium at få lov at klatre rundt på. Franske eksperter brugte over to måneder på at konstruere den unikke bane, der som tidligere nævnt er den største af sin art i hele verden.

Så hvad venter du på? Bestil et gavekort allerede i dag og tag ud at klatre hos Urban Ranger Camp på Refshaleøen. En oplevelse for livet.

Go High København I B&W Hallerne
Urban High Roping: En Sjov Oplevelse

Hvis du har en ven, der har alt og som er svær at købe gaver til, så kan en oplevelsesgave til High roping København være svaret. Det er en fed gave, der ikke alene er betænksom, men også virkelig sjov. Man giver en oplevelse, der vil skabe minder. Som modtageren kan bære med sig resten af livet. Dette gælder i endnu højere grad. Hvis man tager med og deler oplevelsen. 

Så go high København og tag en god ven med på en ekstrem tur. Der vil få enhver Ranger til at synke en nervøs klump. Det er spændende og udfordrende på den gode måde. Man kan være sikker på, at man får de bedste 3-4 timer længe. Der er valuta for pengene. Når man klatrer rundt oppe under loftet i en højde, der er højere end selveste Rundetårn

Urban ranger camp byder på mange specielle oplevesler. Men High roping hører blandt til at de absolut bedste og man bør ikke snyde sig selv for den.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: