Urban High Roping: Prøv Kræfter Med High Roping i B&W Hallerne København

Urban High roping er en af de fedeste og mest udfordrende oplevelser, man kan finde på Refshaleøen. Det er en del at Urban Ranger Camp, hvor man kan udfordre sig selv og ens venner på flere forskellige måder. Man får altså rig mulighed for at presser sig selv til det yderste, når man prøver kræfter med High roping. 

High roping går i al sin enkelthed ud på, at man klatrer rundt oppe under loftet på en specielt konstrueret bane. Det er noget, der kan få gang i adrenalinen og få hjertet til at hamre derud af. Men det er ligeledes en oplevelse for livet, der får en til at føle, at man virkelig lever. Der er en chance for at vise sig som den ultimative urban ranger, der har styr på tingene. Man kan med fordel give et gavekort til en man holder af. På den måde kan de komme til at opleve Ranger camp og urban high roping Refshaleøen. Så hvorfor tage af sted alene, når man kan få oplevelsen i herligt selskab. Det er altid sjovere når man er flere.

Crazy Prøv Urban High Roping
Urban High Roping

Urban High Roping

Destination ikonKøbenhavn – Urban Ranger Camp
Tid ikon 3-4 Timers Oplevelse i B&W Hallerne
Tjek ikon 28 Forhindringer i Stigende Sværhedsgrad
Personer ikon 1 Person Som Måler Mindst 155 cm
Info ikon Læs Mere Om Urban High Roping
Pris ikon Priser Fra 395,- Pr. Person

Urban High Roping

Urban High Roping

Urban High Roping på Refshaleøen, i de gamle B&W-haller. Tør du klatre rundt i 50 meters højde & ikke nok med det men på en udfordrende bane med 28 forhindringer i stigende sværhedsgrad? Er du højdeskræk er dette nok lidt for stor en udfordring, men lider du ikke af højdeskræk & har mod på en udfordring er High Roping i København den oplagte udfordring.
Priser fra 395 DKK

Information om Uban High Roping

Hvis man gerne vil prøve Urban High roping Copenhagen, så kan det varmt anbefales at man gør dette i de legendariske B&W haller. B&W hallerne klatring er noget, som man aldrig glemmer for man kommer til at klatre rundt i hele 50 meters højde. Dette lyder måske ikke af så meget for en ægte vovehals, men faktisk er det den højeste high roping bane i hele verden. Det er altså ganske specielt og en helt unik mulighed for at prøve noget, som de færreste kommer til at opleve i deres liv.

Man behøver dog ikke være nogen superhelt eller i vanvittig fysisk form for at kunne prøve urban high roping hos Urban Ranger camp. Der er flere forskellige baner og øvelser, så man kan udfordre sig selv på et niveau, der passer til ens evner og fysiske form. Dette gør urban high roping til en rigtig sjov oplevelse for enhver. Men hvis du tror at banen er sjov, så er turen ned endnu sjovere. Man kan naturligvis tage elevatoren, men man kan også få et sus i maven med den 100 meter lange Deathslide. Det er en sjov svævebane, der hurtigt får en ned på fast grund igen. 

Man kan naturligvis være sikker på, at alt foregår under skarpt opsyn fra professionelle folk. Så man er altså altid i sikre hænder og banen er gennemtjekket. Så man aldrig behøver at frygt noget. Det er trodsalt mange meter oppe i luften.

urban high roping
urban ranger camp
high roping
urban ranger

Giv en oplevelse for livet

Hvis du har en ven, der har alt og som er svær at købe gaver til, så kan en oplevelsesgave til High roping København være svaret. Det er en fed gave, der ikke alene er betænksom, men også virkelig sjov. Man giver en oplevelse, der vil skabe minder. Som modtageren kan bære med sig resten af livet. Dette gælder i endnu højere grad. Hvis man tager med og deler oplevelsen. 

Så go high København og tag en god ven med på en ekstrem tur. Der vil få enhver Ranger til at synke en nervøs klump. Det er spændende og udfordrende på den gode måde. Man kan være sikker på, at man får de bedste 3-4 timer længe. Der er valuta for pengene. Når man klatrer rundt oppe under loftet i en højde, der er højere end selveste Rundetårn

Urban ranger camp byder på mange specielle oplevesler. Men High roping hører blandt til at de absolut bedste og man bør ikke snyde sig selv for den.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0