Stort Inspirationsguide Med Unikke Gaver Til Ham & Hende

Unikke gaver som vi vil huske i mange år, måske for evigt, er gaver vi alle ønsker at modtage. Der er her ikke tale om en dyr flaske rødvin eller et klassisk armbåndsur. Det skal være lidt mere personligt og unikt! Derfor vil du opleve at der blandt vores forslag til unikke gaver til kæresten er mange oplevelsesgaver. For er der en gave type som man aldrig vil glemme er det en særlig god oplevelse sammen med dem man elsker aller højest.

Men hvis det ikke skal være en oplevelse, hvad er en unik gave så og hvordan finder man den helt rette gave til den man holder af. Det er bestemt ikke let! Men du kan let finde inspiration til unikke gaver på denne liste. Så læn dig tilbage og find unikke gaver til ham, hende, kæresten og babyen lige her.

Unikke Gaver Til Ham & Hende

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Nogle gode bøger er en god gave, som er nem at gøre unik og personlig. Ved at vælge specifikke bøger du ved, at modtageren vil elske, kan du tilpasse gaven til deres smag. Du kan finde spændende bøger indenfor alt fra faglitteratur til krimi, romantik, fantasy, klassikere eller endda tegneserier.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Spændende oplevelser er en god unik gave at give. Giv nogen du holder af en tur til Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro. Her kan de få lov at gå på tværs af broen sammen med en gruppe andre. Samtidigt kan de nyde den smukke udsigt ud over det glitrende vand.

3. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Vil du gerne give nogen, du holder af, en sjov og unik gave, der kan pynte deres hjem? Så kan du give dem en sjov plakat fra Dialægt med oversatte danske ordsprog. Her vil du finde sjove citater som “Don’t come here and play King Carrot” og “Pat the horse”.

4. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Giv kaffeelskeren i dit liv en unik gave, de vil blive glad for. Med et kaffekursus kan de ikke bare få lov at smage på kaffen, men også lære at lave den. Der er mange aspekter, der går ind i kaffebrygning, som du kan give dem mulighed for at lære.

5. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Citatplakater er en fin, personlig og unik gave, du kan give til nogen i dit liv. Der er mange forskellige citater at vælge imellem, som kan gøre plakaten sjov, romantisk eller motiverende. Du kan gøre gaven endnu mere unik ved at vælge citater fra deres favoritter indenfor film og serier.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Kender du én, som er helt vild med lækker vin og altid snakker om nye typer? Så vil de elske at få en tur til vinsmagning i gave. Det er en perfekt aktivitet at tage afsted til med en ven eller partner for at kunne prøve mange vine.

7. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis du vil finde den perfekte unikke gave til madelskeren, kan du give dem et godt sæt japanske køkkenknive. De gør madlavningen sjovere og nemmere at lave derhjemme, og knivene kan passe ind i ethvert køkken. Et godt sæt køkkenknive gør en kæmpe forskel for madlavningen, ligegyldigt hvad man laver.

8. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Vil du give en god oplevelse i gave til én, du holder af? Så kan du invitere dem med op blandt skyerne med en tur til flyvning i luftballon. Det føles magisk at være oppe i en vaskeægte luftballon og kunne nyde den smukke udsigt fra kanten af ballonen.

9. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fin fotocollage kan være den perfekte måde at give nogen en unik og speciel gave. Du kan fylde collagen med billeder fra alle de bedste øjeblikke i deres liv. Rammen kan stå på sengebordet eller hænge på væggen, for at få dem til at smile, når de ser den.

10. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Kender du nogen som altid ender med at lave de samme tre retter, når de skal lave mad? Så kan du gøre dem inspireret, ved at give dem et madkursus i gave. Her kan de lære om forskellige lækre råvarer og hvordan de skal tilberedes for at lave dejlige måltider.

11. Parfume

Pris: 100 kr.
Du kan give en fin og unik gave med en parfume, som du har specielt udvalgt til modtageren. Der findes så mange forskellige dufte at du nemt kan finde én, som passer til dem. De vil blive glade for en dejlig parfume som passer til deres personlighed og stil.

12. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Vil du finde den perfekte gave til en person som elsker fart over feltet og sved på panden? De vil være helt vilde med at få lov at køre djævleræs på banerne. De kan sætte sig ind i en bil designet til ræset og få brændt en masse krudt af.

13. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
En personlig nøglering er en fin unik gave at give, hvis du vil finde noget småt og brugbart. Du kan få indgraveret en sød besked, inside joke, modtagerens navn eller noget helt andet. Det kan få dem til at smile og sørge for, de aldrig mister deres nøgler ved uheld.

14. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Skal du finde en unik gave til en person som elsker gin og lækre drinks? Giv dem en dejlig ginsmagning i gave, hvor de kan få lov at prøve et stort udvalg af forskellige gins. Det vil samtidigt give dem inspiration til at lave nye drinks og cocktails med gin.

15. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Det er ikke alle, som er gode til at passe på deres hud og bruge gode cremer. Med en fugtgivende ansigtscreme i gave, kan du hjælpe dem med at tage sig af deres hud. Det er en nem måde at få huden til at se mere frisk og ungdommelig ud.

16. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Et Tivoli Årskort er en oplagt gave til personen i dit liv som elsker rutsjebaner og candy floss. Årskortet giver dem en masse frihed til at kunne tage afsted lige, når de har lyst. Det er nemt at vende tilbage mange gange og invitere venner eller familie med.

17. Guitar

Pris: 499 kr.
For den musikinteresserede vil en guitar være den perfekte unikke gave. Du kan vise, hvor godt du kender dem, ved at vælge deres yndlings mærke til guitarer. Det er en gave, som de kan for stor brug af og være glad for i mange år, hvor den stadig kan bruges.

18. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Vil du give nogen en ny oplevelse, de ikke har prøvet før? Så kan du invitere dem med til en tur til dinner in the dark. Her får I oplevelsen af at spise på en restaurant i hinandens selskab. Men det er lidt anderledes, for hele rummet vil være mørkt.

19. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Kaj Bojesen Figurer er en tidløs gave, som altid kan være god at give. Det er en unik gave, som kan passe ind i de fleste hjem og være fin pynt. Gør gaven mere speciel ved at vælge det dyr, modtageren allerbedst kan lide, som en Kaj Bojesen figur.

20. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Leder du efter en unik gave til dit familiemedlem eller ven med en kæmpe sød tand? Så behøver du ikke lede længere. Et flødebollekursus er den perfekte gave at give til den inspirerende konditor. Til kurset kan de lære at lave lækre flødeboller og eksperimentere med mange forskellige smagskombinationer.

21. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
En unik gave, som kan give en vild oplevelse til modtageren, er en tur i helikopter. Mange drømmer om at prøve at komme op at flyve i en helikopter, fordi det er spændende at opleve. Nu kan du få drømmen til at gå i opfyldelse, for nogen du holder af.

22. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Giv en bluetooth højtaler i gave, for at give nogen god lyd, ligegyldigt hvor de er henne. Det er rart at have en god højtaler til mange sociale arrangementer. En bluetooth højtaler er perfekt til picnic i parken, fest i haven eller bare til hygge på værelset med brætspil.

23. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Vil du finde en unik gave, kan du vælge at give nogen et cafébesøg for 2. Det er en god måde for dem at få noget god kvalitetstid og lækker mad på én og samme tid. Du kan invitere dem ud at spise eller selv lade dem vælge caféen.

24. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Kender du nogen, som godt kunne bruge lidt luksus i deres hverdag? Så er en luksus ansigtsbehandling præcis den unikke gave, du mangler. Her vil de kunne få renset deres hud i dybden og plejet den med produkter, som passer til deres hudtype. Vil vil vende tilbage med glødende hud.

25. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.
Hvis du har en ven, som arbejder meget ved skrivebord hele dagen, kan du give dem en skøn massage. Det er en fin gave, som kan hjælpe med at få alle spændingerne ud af deres skuldre og nakke. Massage er både sundt for kroppen og en utroligt afslappende oplevelse.

26. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Kender du nogen, som har en kæmpe sød tand, der aldrig kan blive helt tilfredsstillet? Så vil de elske at få en chokoladebrunch hos Peter Beier i gave. Det har de helt sikkert aldrig prøvet før. De kan få lov at prøve mange nye typer chokolade og finde deres yndlings.

27. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Vil du give nogen en fin gave blandt skyerne, kan du give dem en tur til svæveflyvning. Det er den perfekte unikke gave til en eventyrlysten ven eller et familiemedlem som elsker højder. De kan få lov at se et svævefly indefra og nyde den smukke udsigt ud fra vinduerne.

28. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.
Giv nogen et spændende perspektiv, de ikke har kunnet få før. Byvandring med gadens stemmer er en måde at give nogen gaven af at høre andres historie. Her kan de få historier fra mennesker på kanten, der er i forskellige udsatte situationer som hjemløshed eller misbrug.

29. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Har du også en ven, far eller bror som elsker at tage på fisketur? Nu kan de prøve noget nyt og opgradere deres fiskestang til en harpun og gummistøvlerne til en våddragt. Til undervandsjagt kursus lærer de både at dykke og fange fisk under vandet, de kan tage med hjem.

30. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
At køre i sportsvogn er en drøm for mange, som de sjældent kan få opfyldt. Nu kan du give nogen mulighed for at køre i en lækker sportsvogn på en bane. De kan selv vælge bilen og det er en fed oplevelse at få lov at prøve at køre dem.

31. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Lad én du holder af, nyde sommeren som den burde nydes: Fra kanten af en sejlbåd. Med GoBoat kan du give nogen mulighed for at sejle rundt i en dejlig båd i deres eget tempo. De kan tage hele familien med og nyde vinden i håret og synet af byen.

32. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
Kombiner spændende historier med lækker mad, ved at give en food walk i gave. Det er en spændende og unik gave, som giver en rundvisning af byen fyldt med spændende historier. Samtidigt vil der blive serveret god mad fra de nærliggende caféer og restauranter på turen.

33. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.
Ens verdenssyn bliver tit formet af, hvordan man selv er vokset op og hvordan man lever. Giv nogen en guidet tur med en hjemløs i gave, og lad dem få et helt andet perspektiv. Det er vigtigt at høre på folk i mindre privilegerede situationer og lære om deres liv.

34. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Skal du finde en gave til nogen, som altid gerne har villet prøve at være pilot? Så kan du få drømmen til ske, ved at give dem en unik gave med pilot for en dag. De vil lære at flyve et rigtigt fly og få lov til at prøve det.

35. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Hvis du har en ven som elsker underholdning, kan du gøre dem lykkelige ved at lade dem prøve virtual reality. Det er ligesom at stå midt i en film eller computerspil og de vil blive blæst væk af oplevelsen. Det er en unik gave, som ikke minder om noget andet.

36. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.
Vil du finde en god og unik gave til nogen, som elsker fisk og vandet? Så kan du give dem en tur til prøvedyk i Kattegatcentret. Det vil lade dem lære at dykke og prøve at svømme blandt de mange sjove fisk, der er i Kattegatcentret.

37. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.
Lad en af dine venner prøve at flyve blandt skyerne med en tur til flyboard. Det er en helt ny måde at dyrke sport på og kan være en sjov oplevelse at prøve. For den eventyrlystne ven, vil det være den perfekte unikke gave at give dem.

38. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Om de har gået til ridning i mange år eller aldrig prøvet det, vil ridning i dyrehaven være spændende. Det er en fin og unik gave, som giver en interessant oplevelse til modtageren. Det kan være hyggeligt at se parken fra hesteryg og ride sammen med andre.

39. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Hvis en af dine venner er helt vilde med kampfly, vil de elske at prøve en F16 simulator. De kan tage afsted med en ven og prøve at finde ud af, hvem der vinder kampen. Eller de kan tage kampen op mod computeren og se om de kan undgå fjenden.

40. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Giv en unik gave til en modig person i dit liv, som ikke er bange for at få sved på panden. Til Big Swing skal de turde tage skridtet direkte ud i frit fald fra 40 meters højde. Det vil give dem blod på tanden og adrenalin i blodet.

Hvad er en unik gave?

Lad os forsøge at skære det ud i pap, selv om det ikke er helt let. For en gave kan for nogle være anderledes gaver, men for andre blot en almindelig gave. Det er derfor det er så svært at finde en unik gave. Hvis du kender en som eksempelvis elsker fodbold, eller nærmere bestemt holder med et spansk fodboldhold, kunne en unik gave til ham, være en fodboldrejse til Spanien. Dette er helt sikkert en gave som for mange vil være unik, men som for største delen vil være en underlig gave.

Unikke gaver er altså individuelle, en gave kan altså sagtens være unik for en person og alt andet for en anden person, trods der er tale om samme gave. Man kan godt sige at en unik gave ligeledes er en personlig gave, det skal altså gerne være en gave som passer til personens interesser eller noget som personen holder meget af.

For andre kan en unik gave også være en gave, som ikke er det oplagte. F.eks. en sjov gave, eller en anderledes gave der i sandhed er unik fordi der kun findes ganske få eksemplarer. Det kunne f.eks. være en hjemmelavet gave.

unikke gaver til kæresten
unikke gaver
unik gave

Sådan Finder Du Unikke Gaver

At finde unikke gaver er bestemt ikke let, det er faktisk super svært. Det skal gerne være en af de såkaldte personlige gaver, men samtidig være unikke på en eller anden måde. Det er derfor at oplevelsesgaver tit er den helt perfekte og unikke gave til dem man holder af. Men hvordan finder man så lige den rette oplevelsesgave eller en helt anden gave, tænker du måske.

Det gør du ved at tænke over hvilke interesser personen har og om du ud fra dette kan finde en unik gave. Du kan ligeledes prøve at tænke tilbage på nogle af jeres seneste samtaler, måske personen har talt om noget de virkelig gerne vil prøve. Dette kunne eksempelvis være oplevelser så som bridgewalking eller lidt mere adrenalin præget oplevelser som eksempelvis et faldskærmsudspring

unikke gaver til ham
unikke baby gaver
unikke gaver til børn
unik gave til henne
Find Unikke Gaver På Denne Liste

Som du ovenover kunne se har vi lavet en længere liste fyldt med unikke gaver til ham, samt unikke gaver til hende, kæresten og babyen. Der er kort sagt kan du finde en unik gave til alle! Så hvis du mangler inspiration eller måske ligefrem en liste hvor fra du kan vælge en unik gave, finder du netop denne liste ovenover.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: