Undervandsjagt kursus: Lær Alt Om UV Jagt Til Et Af Disse Kurser i Danmark

Et undervandsjagt kursus lader dig komme helt tæt på fiskene på deres hjemmebane. Dette har gjort, at undervandsjagt bliver omtalt som den mest autentiske form for jagt. Det er mere sportsligt, da man ikke har alverdens hightech grej. Man er på mere lige vilkår og dette er en meget særlig oplevelse. Oplev fiskene i deres naturlige omgivelser og få dig nogle fede minder, du aldrig glemmer. 

Der er dog en meget god mulighed for at du kan blive afhængig af uvjagt, så vær forsigtigt. Det er en uhyre spændende oplevelse og der er noget ganske unikt ved at være under vandet på jagt efter fisk. Prisen er også ganske lav, så det er faktisk noget man nemt kan gøre flere gange, hvis man skulle have lyst. Derudover er et undervandsjagt kursus en virkelig lækker gaveide, som kan givet til både venner og familie. Det er en unik naturoplevelse, som de vil huske på i mange år frem. 

Herunder kan du lære mere om uvjagt, så du kan se om det skulle være noget for dig. Derefter kan du begynde at overveje, om du skal booke en tid. Det er i hvert fald ikke kedeligt og den lave pris gør det endnu mere tillokkende.

4 Fabelagtige Undervandsjagt Kurser
Undervandsjagt Kursus København

Undervandsjagt Kursus København

Destination ikonKøbenhavn / Sjælland – Amager Kiteskole
Tid ikon 3 Timers Undervandsjagt Kursus i Kbh
Tjek ikon Leje Af Relevant Undervandsjagt Udstyr
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Undervandsjagt Kursus
Pris ikon Priser Fra 795,- Pr. Person

Undervandsjagt Kursus Århus

Undervandsjagt Kursus Århus

Destination ikonÅrhus / Østjylland- Dykkerbutikken
Tid ikon 5 Timers Undervandsjagt Kursus i Århus
Tjek ikon Lær De Grundlæggende Jagtteknikker
Personer ikon 1 Person Med Gyldigt Fisketegn
Info ikon Læs Mere Om Undervandsjagt Kursus
Pris ikon Priser Fra 399,- Pr. Person

Undervandsjagt Kursus Bornholm

Undervandsjagt Kursus Bornholm

Destination ikonHasle – Bornholms Outdoorcenter
Tid ikon 3 Timers Undervandsjagt Kursus Bornholm
Tjek ikon Gennemgang Af Teori & Sikkerhed
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 15 År
Info ikon Læs Mere Om Undervandsjagt Kursus
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Hummerjagt ved Limfjorden med Dykker-Butikken

Hummerjagt ved Limfjorden

Destination ikonÅrhus / Limfjorden – Dykkerbutikken
Tid ikon 6 Timers Hummerjagt Ved Limfjorden
Tjek ikon Introduktion Til Hummerjagt Af Instruktør
Personer ikon 1 Person Som Kan Dykke Ned Til 3 Meter
Info ikon Læs Mere Om Denne Hummerjagt
Pris ikon Priser Fra 695,- Pr. Person

Undervandsjagt Kursus København

Undervandsjagt Kursus København

Dette undervandsjagt kursus i københavn, klæder dig på så du i fremtiden kan fortsætte på egen hånd. Har du nogensinde tænkt at det kunne være fedt at fange fisk, men synes du at det lyder lidt kedeligt at fange dem med fiskestang? Så er dette undervandsjagt kursus på Sjælland lige noget for dig.
Priser fra 795 DKK

Undervandsjagt Kursus Århus

Undervandsjagt Kursus Århus

Dette undervandsjagt kursus i Østjylland, finder sted nærmere bestemt ud for stranden ved smiletby Århus. Dette er det perfekte undervandsjakt kursus til dig der ønsker at prøve kræfter med harpunfiskeri. Kurset varer 6 timer & giver dig den optimale instruktion i undervandsjagt.
Priser fra 399 DKK

Undervandsjagt Kursus Bornholm

Undervandsjagt Kursus Bornholm

Kunne du tænke dig at jage fisk under vandet, mellem de mange stor granitblokke på Bornholm? Så er dette den helt perfekte oplevelse for dig. Dette undervandsjagt kursus tager jer nemlig med ned i dybet omkring Hasle på solskinsøen Bornholm. Der er lagt op til en utrolig sjov, hyggelig & ikke mindst lærrerig dag.
Priser fra 499 DKK

Hummerjagt ved Limfjorden med Dykker-Butikken

Hummerjagt ved Limfjorden

Priser fra 695 DKK

Her Kan Du Deltage i Et Undervandsjagt Kursus

Der er masser af steder i Danmark, hvor man kan prøve at komme på undervandsjagt. Så hvis du gerne vil på undervandsjagt kursus Fyn eller prøver undervandsjagt København, så er det muligt. Man kan også prøve harpunfiskeri andre steder i landet, så det er altså ikke sport svært at finde. Du behøver slet ikke at tænke på udstyret, da det er muligt at leje.

undervandsjagt kursus

UV Jagt Kursus København

Hvis du har lyst til at prøve undervandsjagt kursus København så anbefaler vi, at du bestiller et UV-jagt kursus gennem Amager Kiteskole. Det er det absolut bedste sted i København at lære om undervandsjagt og få de forskellige teknikker på plads. De har flere erfarne instruktører, der altid står klar til at hjælpe dig med at blive bedre og du kan altid få et godt råd, hvis du beder om det.  Skolen er certificeret af Dansk Sejlunion og har altid styr på tingene. 

Selve kurser starter naturligvis på landjorden, hvor du som nævnt ovenfor bliver grundigt undervist i de forskellige regler og teknikker, samt lovgivning. Dette sikrer at du får den bedste mulige opgave, men også at du ikke udgør en fare for miljøet under vandoverfladen. UV-jagt er en af de mest skånsomme former for fiskeri og det skulle gerne blive ved på den måde. 

Oplevelsen varer i ca. 3 timer og inkluderer naturligvis leje af udstyret samt et grundigt informationshæfte, hvis du selv ønsker at fortsætte efterfølgende. Det er alt i alt et meget omhyggeligt og fuldendt kursus, hvor man lærer alt hvad man behøver for at komme godt i gang med undervandsjagt. Så hvis du er bosat i eller nær ved København, så bør du tage et smut forbi Amager Kiteskole og lære hvordan man UV-jager. Det er en oplevelse for livet.

UV Jagt Kursus København

UV Jagt Kursus Århus

Du kan naturligvis også komme på UV-jagt kursus Århus, hvis du er interesseret i den unikke sport. Hvem gider at så passivt med en fiskestang i timevis, når man kan tage jagten ned under overfladen og opleve det hele fra fiskenes perspektiv? Med svømmefødder, våddragt og snorkel har man det fulde overblik og kan langt mere effektivt jage den helt rette fisk. Lyder det som noget for dig, så bør du booket en plads på et UV-jagt kursus Århus hos Dykker-butikken, der i årevis har afholdt dykkerkurser og ture. De tilbyder nu også jagtkurser, så man kan lære at håndtere harpun på en optimal måde. Med erfarne instruktører og en brændende passion for undervandsliv er det uden sammenligning det bedste undervandsjagt kursus Århus kan byde på. 

Selve kurset varer omkring 5 timer og inkluderer naturligvis flere timers dykning og jagt. Men før man kommer så vidt, skal man lære de grundlæggende jagtteknikker, der gør at man på en optimal måde kan jage under vandet uden at være til gene for miljøet. Det er en jagtmetode, der er meget skånsom for fiskenes verden og sådan skulle det gerne blive ved med at være, så det er vigtigt at man lærer at gebærde sig ordentligt. Et undervandsjagt kursus med Dykker-butikken er en rigtig god måde at komme i gang med UV-jagt på, så book en tid allerede i dag.

UV Jagt Kursus Bornholm

Hvis man bor på Bornholm, så er der ret langt til både Århus og København, så det er utroligt heldigt at øen er omgivet af skønne farvande. I sådanne farvande er der naturligvis også herlige muligheder for at dyrke undervandsjagt og nu kan du helt selv komme til at prøve denne spændende sport. Med Bornholms Outdoorcenter kan du deltage i det bedste UV-jagt kursus Bornholm kan tilbyde. Centeret blev startet i 2013 af den erfarne friluftsmand Anders Pedersen, der udover at have undervist på Bornholms Efterskole også er kyndig med klatring, at sejle, køre mountainbike og naturligvis undervandsjagt. Dette betyder at man får den bedste instruktion muligt når man tager på et undervandsjagt kursus på Bornholm. Lær fra en ekspert, der elsker det han laver og som helt sikkert kan give dig alle de tips, som du behøver.

Selve kurset i UV-jagt varer omkring 3 timer og omfatter bl.a. instruktion i de forskellige ting man skal kende til for at jage under vandet. Du skal naturligvis have et gyldigt fisketegn for at deltage, men det er heldigvis ikke ret dyrt. Derudover gennemgår man det nødvendige udstyr og lignende, så du hurtigt kan blive klar til at komme ud på det dybe vand. Udstyret med svømmefødder og snorkel, og bevæbnet med en harpun kan du lære hvordan man dyrker undervandsjagt på Bornholm. Det er en oplevelse du aldrig glemmer og måske får du lagt kimen til en helt ny hobby.

UV Jagt Kursus Bornholm

Sådan Forløber Et Undervandsjagt Kursus

Hvis du skulle være blevet interesseret i et undervandsjagt kursus, så er du heldig, for der findes faktisk en masse forskellige muligheder for at komme i gang. Vi ser lidt nærmere på de forskellige lokationer lidt senere, men for nu skal vi gennemgå hvordan et undervandsjagt kursus typisk vil forløbe. Det er nemlig en sport, der kræver at man har styr på en række grundlæggende ting for man kan komme i gang.

På et undervandsjagt kursus lærer man først og fremmest hvordan du finder og fanger en række forskellige fisk. Der er jo tidspunkter, hvor nogle fisk er sjældnere og hvor andre findes i stort antal. Det er derfor en god ide at få en basal viden om dette. Derudover skal man naturligvis lære om den lovgivning der gælder, for en harpun er et våben og derfor skal man sættes grundigt ind i våbenlov, fisketegn, mindstemål og fredningstider for fisk. Alt dette er med til at sikre, at man dyrker undervandsjagt på en ansvarlig og sikker måde, så man ikke bliver en belastning for miljøet og andre. På kurser lærer man også om forskellige fangstredskaber samt hvordan man bedst får aflivet en fanget fisk.

Når man er sat ind i det teoretiske, tager man ud og dykker. Det er naturligvis dette man er kommet for og når man først har lært de teoretiske ting, behøver man ikke gennemgå det næste gang men skal ud og dykke. Man fisker i nogle timer og tager hjem med sin fangst.

Hvordan forløber et undervandsjagt kursus?
Sådan Foregår Et Undervandsjagt Kursus

Undervandsjagt er jagt i sin reneste form. Du dykker ned under vandet kun bevæbnet med en harpun og en snorkel. Det er råt og det er intenst, men på den anden side er det noget, som ikke kan sammenlignes med en almindelig fisketur. Du er fisker i ordets reneste forstand og du har helt sikkert aldrig smagt noget så lækkert, som din første fisk fanget med harpun. 

Udfordringen ved at skulle jage en fisk, der altid kan svømme fra dig, er helt speciel og det er på ingen måde nemt. Men deri ligger oplevelsen af at være tæt på naturen. Det er som om tiden står stille, når man stille og roligt dykker afsted under vandet. Alt er mere stille og alle verdens bekymringer er væk. Der er kun dig, din harpun og dit bytte. Du skal op efter luft, du skal navigere under vandet og være opmærksom på en helt ny verden, som vi mennesker ikke kender nok til. Man kan forsvinde ind i sig selv og tage en undervandsjagt som noget meditativt. Du vil i hvert fald blive overrasket over hvor hurtigt der går en time eller to. Men det er hele magien ved det.

UV Jagt Kursus
UV-Jagt Kursus: Den Perfekte Gave Til Eventyreren

Hvis du kender en, der trænger til en unik oplevelse, så er uvjagt det helt rette. Det er en form for fiskeri, der er meget mere miljøvenlig og skånsom end andre typer fiskeri. Du fanger ikke noget, som du ikke har lyst til og dette betyder at ingen fik lader livet uden grund. Det er noget af det unikke ved at give et gavekort til et undervandsjagt kursus. Modtageren vil svømme rundt og udvælge den specifikke fisk, som man vil have på bordet om aftenen. Mere autentisk bliver det vist ikke. 

Det er altså en perfekt gave til en, der holder af at prøve nye ting og som ikke bare skal nøjes med en buket blomster eller en flaske vin. Et kursus i undervandsjagt er en helt speciel oplevelse, som de fleste vil finde interessant. Det er spændende, sjovt og ikke mindst udfordrende. Men huske endelig at være respektfuld over for fiskene og deres omgivelser. Du er bevæbnet med en harpun og det er noget, der kræver en smule påpasselighed. Men kan man det, så får man en oplevelse for livet og måske endda en helt ny hobby.

Hvis du har held med at få fanget en fisk, vil det være oplagt at lære at tilberede den på et madlavningskursus.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: