Undervandsjagt kursus: Lær Alt Om UVjagt Til Et Af Disse Kurser I Danmark

Et undervandsjagt kursus lader dig komme helt tæt på fiskene på deres hjemmebane. Dette har gjort, at undervandsjagt bliver omtalt som den mest autentiske form for jagt. Det er mere sportsligt, da man ikke har alverdens hightech grej. Man er på mere lige vilkår og dette er en meget særlig oplevelse. Oplev fiskene i deres naturlige omgivelser og få dig nogle fede minder, du aldrig glemmer. 

Der er dog en meget god mulighed for at du kan blive afhængig af uvjagt, så vær forsigtigt. Det er en uhyre spændende oplevelse og der er noget ganske unikt ved at være under vandet på jagt efter fisk. Prisen er også ganske lav, så det er faktisk noget man nemt kan gøre flere gange, hvis man skulle have lyst. Derudover er et undervandsjagt kursus en virkelig lækker gaveide, som kan givet til både venner og familie. Det er en unik naturoplevelse, som de vil huske på i mange år frem. 

Herunder kan du lære mere om uvjagt, så du kan se om det skulle være noget for dig. Derefter kan du begynde at overveje, om du skal booke en tid. Det er i hvert fald ikke kedeligt og den lave pris gør det endnu mere tillokkende.

Undervandsjagt Kursus København

Dette undervandsjagt kursus i københavn, klæder dig på så du i fremtiden kan fortsætte på egen hånd. Har du nogensinde tænkt at det kunne være fedt at fange fisk, men synes du at det lyder lidt kedeligt at fange dem med fiskestang? Så er dette undervandsjagt kursus på Sjælland lige noget for dig.
Priser fra 825 DKK

Undervandsjagt Kursus Århus

Dette undervandsjagt kursus i Østjylland, finder sted nærmere bestemt ud for stranden ved smiletby Århus. Dette er det perfekte undervandsjakt kursus til dig der ønsker at prøve kræfter med harpunfiskeri. Kurset varer 6 timer & giver dig den optimale instruktion i undervandsjagt.
Priser fra 399 DKK

Undervandsjagt Kursus Bornholm

Kunne du tænke dig at jage fisk under vandet, mellem de mange stor granitblokke på Bornholm? Så er dette den helt perfekte oplevelse for dig. Dette undervandsjagt kursus tager jer nemlig med ned i dybet omkring Hasle på solskinsøen Bornholm. Der er lagt op til en utrolig sjov, hyggelig & ikke mindst lærrerig dag.
Priser fra 499 DKK

Hvordan foregår undervandsjagt?

Undervandsjagt er jagt i sin reneste form. Du dykker ned under vandet kun bevæbnet med en harpun og en snorkel. Det er råt og det er intenst, men på den anden side er det noget, som ikke kan sammenlignes med en almindelig fisketur. Du er fisker i ordets reneste forstand og du har helt sikkert aldrig smagt noget så lækkert, som din første fisk fanget med harpun. 

Udfordringen ved at skulle jage en fisk, der altid kan svømme fra dig, er helt speciel og det er på ingen måde nemt. Men deri ligger oplevelsen af at være tæt på naturen. Det er som om tiden står stille, når man stille og roligt dykker afsted under vandet. Alt er mere stille og alle verdens bekymringer er væk. Der er kun dig, din harpun og dit bytte. Du skal op efter luft, du skal navigere under vandet og være opmærksom på en helt ny verden, som vi mennesker ikke kender nok til. Man kan forsvinde ind i sig selv og tage en undervandsjagt som noget meditativt. Du vil i hvert fald blive overrasket over hvor hurtigt der går en time eller to. Men det er hele magien ved det.

undervandsjagt kursus

Hvor kan man tage et undervandsjagt kursus?

Der er masser af steder i Danmark, hvor man kan prøve at komme på undervandsjagt. Så hvis du gerne vil på undervandsjagt kursus Fyn eller prøver undervandsjagt København, så er det muligt. Man kan også prøve harpunjagt andre steder i landet, så det er altså ikke sport svært at finde.

undervandsjagt kursus fyn
undervandsjagt københavn
Giv en god oplevelse i gave

Hvis du kender en, der trænger til en unik oplevelse, så er uvjagt det helt rette. Det er en form for fiskeri, der er meget mere miljøvenlig og skånsom end andre typer fiskeri. Du fanger ikke noget, som du ikke har lyst til og dette betyder at ingen fik lader livet uden grund. Det er noget af det unikke ved at give et gavekort til et undervandsjagt kursus. Modtageren vil svømme rundt og udvælge den specifikke fisk, som man vil have på bordet om aftenen. Mere autentisk bliver det vist ikke. 

Det er altså en perfekt gave til en, der holder af at prøve nye ting og som ikke bare skal nøjes med en buket blomster eller en flaske vin. Et kursus i undervandsjagt er en helt speciel oplevelse, som de fleste vil finde interessant. Det er spændende, sjovt og ikke mindst udfordrende. Men huske endelig at være respektfuld over for fiskene og deres omgivelser. Du er bevæbnet med en harpun og det er noget, der kræver en smule påpasselighed. Men kan man det, så får man en oplevelse for livet og måske endda en helt ny hobby.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu