Udflugter: STOR Guide Fyldt Med Ideer Til Udflugter i Skønne Danmark

Udflugter herhjemme i Danmark er et rigtigt godt alternativ til de af os, der ikke skal en tur til udlandet i ferien. Det er jo ikke hvert år at man har lyst til at rejse langt bort for at slappe af. Heldigvis er der også masser af gode alternativer til udlandsrejser, hvis man ser lidt på de mange udflugtsmuligheder herhjemme. Danmark er et spændende land og det er bestemt ikke uden grunde, at tusinder af turister hvert år kommer hertil. Det kan blot være svært at se noget særligt ved det, hvis man bor i det hele året. 

Men udflugter er altså en virkelig hyggelig og behagelig måde at få gode oplevelser på. Man kan med fordel tage sin familie med og få en rigtigt hyggelig dag på et af de mange udflugtsmål rundt om i landet. Der er noget i se over det hele, uanset om det så er i udflugter i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Så køletasken og prop familien ind i bilen, for turen går til Danmark og der er noget at se på for enhver.

Uanset om man er i humør til smuk natur eller kulturelle oplevelser, så har gode gamle Dannevang noget for enhver smag og altid indenfor rækkevidde. Det handler blot om at finde det. Så hvis du leder efter ideer til udflugter, så læs med herunder.

47 Ideer Til Udflugter i Danmark

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra 995 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

Smag Mols Bjerge

Priser fra 495 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra 99 DKK

Vildmarksbrunch I Mols Bjerge

Priser fra 275 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Priser fra 2495 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

RIB Tur På Øresund

Priser fra 499 DKK

Eventyr På Limfjorden

Priser fra 350 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Kør Ferrari På Landevej

Priser fra 895 DKK

I Fodsporene På Flammen & Citronen

Priser fra 199 DKK

Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra 800 DKK

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Prøv Flyboard

Priser fra 899 DKK

Klatring København

Priser fra 250 DKK

Kør Gokart F1-Style

Priser fra 330 DKK

Kitesurfing Kursus

Priser fra 539 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra 999 DKK

Hold din ferie i Danmark

Danmark er et yndigt land, som vores egen nationalhymne så pænt for tæller os, så hvorfor ikke udnytte det noget oftere? Når vi danskere få ferie, så kan det bare ikke gå hurtigt nok med at få bestilt en rejse til udlandet. Ned til strande og sol. Som om Danmark ikke har masser af begge dele. Danmark er verdensberømt for sine strande og når solen skinner, så er der ikke noget bedre.

Der er altså ingen grund til at altid at flygt fra landet, når man får ferie. Hold den herhjemme og tag på en masse lækre udflugter. Der er så mange muligheder for sjove og spændende oplevelser overalt i landet, så hvis man ikke kan finde noget, så er det fordi man ikke kigger ordentlig efter.

ideer til udflugter

Udflugter for hele familien

Når hele familien har ferie eller hvis man blot keder sig lidt i weekenden, så er det en rigtig god ide at tage på udflugt. Det er en rigtig hyggeligt måde at få nogle fælles oplevelser på og desuden er det rigtigt sjovt. Der er masser af muligheder for hyggelige udflugter med familien, så selv de mindste kan få noget ud af det.

Besøg f.eks. et af de mange sommerlande rundt om i Danmark. Der er sjov og ballade for hele familien. Men hvis der skal være lidt mere afdæmpet, så er der spændende oplevelser i dyreparker, akvarier og museer. Det behøver ikke være spor kedeligt, for der er så mange muligheder. 

Men hvis man bare skal have familien med en tur ud i det blå, så er der rigeligt med muligheder i den danske natur. Tag ungerne med på stranden og nyd det dejlige vand og den hyggelige stemning. Det er altid et populært udflugtsmål og så længe man husker solcremen, så er det en herlig oplevelse for alle. Ellers kan man tage et smut i skoven og nyde roen. Det er altså helt op til en selv, men der er altid udflugtsmål for hele familien.

Hvis hele vennegruppen skal afsted er det vigtig at finde en god fælles oplevelse her kan vi nævne følgende oplevelser som egner sig rigtig godt: Dinner In The Dark, Madlavningskursus, Ølsmagning, Vinsmagning, GoBoat, Barista Kursus, Flødebollekursus, Kokkeskole.

udflugter i danmark
Udflugter med vennerne

Hvis man planlægger en udflugt med vennerne, så er der heldigvis masser af gode muligheder. Det er ofte oplevelser, der er lidt mere for voksne og dermed også spændende. En udflugt behøver jo ikke nødvendigvis at foregå i en skov eller ved stranden. Det kan også være bridgewalking Middelfart eller måske en tur i luftballon. Er i rigtige vovehalse, så kan en udflugt naturligvis også omfatte et faldskærmsudspring. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Så vil i gerne gøre jeres næste udflugt til noget udover det sædvanlige, så kan i med fordel overveje et af de mange gavekort til fede og unikke oplevelser rundt om i landet. Der er noget for enhver smag, så det behøver ikke være så ekstremt som skydiving eller svæveflyvning. Det kan såmænd også være en gourmetoplevelse eller måske endda en spændende byvandring med interessante guides. 

Ingen tvivl om, at der er mange forskellige oplevelser, der kan fungere rigtigt godt til udflugter med vennerne. Så hvis du leder efter en lækker udflugt Jylland, så er du kommet til det helt rettes sted. Tag en snak med vennerne og aftal noget ganske særligt til jeres næste udflugt. Ikke bare en tur på stranden med kolde øl. Nej det skal være noget som i husker i lang tid efter og som ikke bare forsvinder i mængden af udflugter.

udflugter
Kultur eller natur

Udflugter kan være alverdens forskellige oplevelser. Det kan være noget så enkelt som en tur i skoven, hvor man nyder den friske luft og fuglenes sang. Det kan også være en tur til stranden, hvor man bader i bølgen blå og nyder sandet under fødderne. På den anden side kan en udflugt også gå til et af landets mange museer, hvor man kan blive klogere på alt fra landets fortid til kunst og skulpturer. Det er altså blot op til en selv at afgøre, hvad man gerne vil opleve. Skal det være en kulturel udflugt eller skal det være oplevelser i det blå?

Man kan naturligvis også bare købe et gavekort til lækre og spændende oplevelser. Disse egner sig helt perfekt til udflugter, da der er noget for enhver smag og naturligvis også enhver pengepung. Der er oplevelser for børn og voksne, i København og i Århus. Så hvis du vil på udflugt Midtjylland, så kan du søge specifikt efter det og se, hvad der er i nærheden.

Udflugter i Danmark behøver i hvert fald ikke være kedelige, hvis man blot sørger for at gøre lidt ekstra ud af det. Se hvad vores gamle land har at byde på og tag på eventyr. Udflugter er i hvert fald en aktivitet, der aldrig bliver for kedelig.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu