Sjove & Hyggelige Udflugter Som Alle Vil Nyde & Synes Godt Om

Udflugter herhjemme i Danmark er et rigtigt godt alternativ til de af os, der ikke skal en tur til udlandet i ferien. Det er jo ikke hvert år at man har lyst til at rejse langt bort for at slappe af. Heldigvis er der også masser af gode alternativer til udlandsrejser, hvis man ser lidt på de mange udflugtsmuligheder herhjemme. Danmark er et spændende land og det er bestemt ikke uden grunde, at tusinder af turister hvert år kommer hertil. Det kan blot være svært at se noget særligt ved det, hvis man bor i det hele året. 

Men udflugter er altså en virkelig hyggelig og behagelig måde at få gode oplevelser på. Man kan med fordel tage sin familie med og få en rigtigt hyggelig dag på et af de mange udflugtsmål rundt om i landet. Der er noget i se over det hele, uanset om det så er i udflugter i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Så køletasken og prop familien ind i bilen, for turen går til Danmark og der er noget at se på for enhver.

Uanset om man er i humør til smuk natur eller kulturelle oplevelser, så har gode gamle Dannevang noget for enhver smag og altid indenfor rækkevidde. Det handler blot om at finde det. Så hvis du leder efter ideer til udflugter, så læs med herunder.

Autentiske Udflugter I Danmark

1. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

2. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

3. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

4. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

5. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

6. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

7. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

8. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

9. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

10. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

11. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

12. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.

13. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

14. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

15. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

16. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

17. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

18. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

19. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

20. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

21. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

22. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

Hold Din Ferie I Danmark

Danmark er et yndigt land, som vores egen nationalhymne så pænt for tæller os, så hvorfor ikke udnytte det noget oftere? Når vi danskere få ferie, så kan det bare ikke gå hurtigt nok med at få bestilt en rejse til udlandet. Ned til strande og sol. Som om Danmark ikke har masser af begge dele. Danmark er verdensberømt for sine strande og når solen skinner, så er der ikke noget bedre.

Der er altså ingen grund til at altid at flygt fra landet, når man får ferie. Hold den herhjemme og tag på en masse lækre udflugter. Der er så mange muligheder for sjove og spændende oplevelser overalt i landet, så hvis man ikke kan finde noget, så er det fordi man ikke kigger ordentlig efter.

Ideer Til Udflugter

Udflugter Jylland

Hvis du skal opleve det bedste fra Jylland, så kan vi varmt anbefale, at du kigger nærmere på nogle af de herlige oplevelser som vi har her på siden. Der er et stort udvalg af spændende tilbud både inden for det kulinariske, det kulturelle og meget mere. Så læs med herunder, hvor vi ser nærmere på nogle af de bedste oplevelser til en udflugt Jylland.

Hvis du befinder dig i det Nordjyske, så kan vi kun anbefale at du prøver en Food tour i Nordens Paris. Aalborg byder på en masse lækre restauranter, cafeer og lignende, så man kan starte udflugten godt ved at fylde maven på nogle af de bedste spisesteder i hele Jylland. Det er hyggeligt, det er velsmagende og så er det noget, der er kendetegnende for Aalborg. Bestemt noget man ikke bør snyde sig selv for.

I det midtjyske ligger Århus og her er der også oplevelser for alle pengene. Med store museer som Aros er der god grund til at besøge smilets by. Tag en kop kaffe i det smukke Latinerkvarter og oplev hvad landets næststørste by kan byde på. Det er en by, der er som skabt til en lækker udflugt, for der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

En af de smukkeste naturoplevelser i hele landet finder man i det sønderjyske. Sort Sol safari er den perfekte oplevelse for dig, der holder af den smukke natur, og som vil se noget ganske særligt. Sort Sol er det fænomen, der finder sted, når op med 1 million stære samles. En oplevelse af de store og et perfekt mål til en udflugt Jylland.

Udflugter Jylland

Udflugter Sjælland

På Sjælland er der så meget at opleve, at det halve kunne være nok, så hvis du går med planer om en dejlig udflugt Sjælland, så kan du finde en masse herlige oplevelser her på siden. Så tag et kig i vores store udvalg og se om ikke der skulle være noget, der kunne friste dig. Der er oplevelser for par, familier med børn og for danskere i alle aldre. Så tag et kig og se hvad vi kan tilbyde.

Hvis du og din familie gerne vil have en speciel oplevelse, der både er smuk og som samtidig giver et adrenalinsus, så burde i overveje at kigge forbi Kragerup Gods. Her kan man nemlig komme til at klatre rundt blandt trætoppene på danmarks højeste klatrebane. Der er reb, svævebaner og smukke oplevelser, som vil kunne få enhver til at miste pusten. Det er en oplagt oplevelse for hele familien, hvis man leder efter en udflugt Sjælland, som er både spændende og hyggelig.

Skal det være et hak vildere end en tur op i træerne, så kan man altid vælge at se Sjælland fra oven. Dette kan man opleve ved at tage på en helikoptertur over det sjællandske land. Det er så smukt og spændende, og det er en af de oplevelser, som man aldrig nogensinde glemmer igen. Tag afsted med en du holder af og skab minder, som vil vare resten af livet.

Hvis I føler jer lidt seje kan I gå Chili Klaus i bedene hos det økologiske Gartneri Toftegaard. Her kan I smage på chilier fra hele verden og lære mere om den stærke frugt.

Udflugter Sjælland

Udflugter Fyn

Hvis man bor på Fyn, så skal man ikke fortvivle over de mange gode udflugtsmål, som man finder i Jylland og på Sjælland, for Fyn har sine helt egne attraktioner. Så hvis du gerne vil på udflugt Fyn, så kan vi varmt anbefale, at du tager et lille kig på vores store udvalg, da der er noget for både børn og voksne. Der er ligeledes noget for enhver smag og i alle prisklasser. Så lad os tage et lille kig på, hvad Fyn har at tilbyde.

En af de mest enestående oplevelser på Fyn er en gåtur til toppen af den gamle Lillebæltsbro. Det er en spændende og smuk oplevelse, hvor man kommer op i hele 60 meters højde. Deroppefra kan man se langt ud over hele Fyn og det betyder at man kan se både skove, havet og naturligvis byerne. På turen får man naturligvis masser af information og lærer meget mere om Lillebæltsbroen. Et rigtigt godt mål til en udflugt Fyn.

En anden god udflugt Fyn byder på er en tur til Gundestrup Mejeri & Bryghus. Her kan man opleve hvordan de laver deres øl og oste helt fra bunden. Det virker måske som to meget forskellige processer, men faktisk vil man opdage, at de har meget med hinanden at gøre. Især fordi vallen fra osteproduktionen anvendes i ølbrygningen. Smag på øl og ost, mens I får hele historien. En rigtig god udflugt.

En af de mest unikke oplevelser i hele landet findes på Fyn, hvor man kan komme på hvalsafari i Middelfart. Det er en fantastisk oplevelse at se de store dyr i deres naturlige omgivelser.

Udflugter Fyn

Udflugter For Hele Familien

Når hele familien har ferie eller hvis man blot keder sig lidt i weekenden, så er det en rigtig god ide at tage på udflugt. Det er en rigtig hyggeligt måde at få nogle fælles oplevelser på og desuden er det rigtigt sjovt. Der er masser af muligheder for hyggelige udflugter med familien, så selv de mindste kan få noget ud af det.

Besøg f.eks. et af de mange sommerlande rundt om i Danmark. Der er sjov og ballade for hele familien. Men hvis der skal være lidt mere afdæmpet, så er der spændende oplevelser i dyreparker, akvarier og museer. Det behøver ikke være spor kedeligt, for der er så mange muligheder. 

Men hvis man bare skal have familien med en tur ud i det blå, så er der rigeligt med muligheder i den danske natur. Tag ungerne med på stranden og nyd det dejlige vand og den hyggelige stemning. Det er altid et populært udflugtsmål og så længe man husker solcremen, så er det en herlig oplevelse for alle. Ellers kan man tage et smut i skoven og nyde roen. Det er altså helt op til en selv, men der er altid udflugtsmål for hele familien.

Hvis hele vennegruppen skal afsted er det vigtig at finde en god fælles oplevelse her kan vi nævne følgende oplevelser som egner sig rigtig godt: Dinner In The Dark, Madlavningskursus, Ølsmagning, Vinsmagning, GoBoat, Barista Kursus, Flødebollekursus, Kokkeskole.

Udflugter For Hele Familien

Udflugter Med Vennerne

Hvis man planlægger en udflugt med vennerne, så er der heldigvis masser af gode muligheder. Det er ofte oplevelser, der er lidt mere for voksne og dermed også spændende. En udflugt behøver jo ikke nødvendigvis at foregå i en skov eller ved stranden. Det kan også være bridgewalking Middelfart eller måske en tur i luftballon. Er i rigtige vovehalse, så kan en udflugt naturligvis også omfatte et faldskærmsudspring. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Så vil i gerne gøre jeres næste udflugt til noget udover det sædvanlige, så kan i med fordel overveje et af de mange gavekort til fede og unikke oplevelser rundt om i landet. Der er noget for enhver smag, så det behøver ikke være så ekstremt som skydiving eller svæveflyvning. Det kan såmænd også være en gourmetoplevelse eller måske endda en spændende byvandring med interessante guides. 

Ingen tvivl om, at der er mange forskellige oplevelser, der kan fungere rigtigt godt til udflugter med vennerne. Så hvis du leder efter en lækker udflugt Jylland, så er du kommet til det helt rettes sted. Tag en snak med vennerne og aftal noget ganske særligt til jeres næste udflugt. Ikke bare en tur på stranden med kolde øl. Nej det skal være noget som i husker i lang tid efter og som ikke bare forsvinder i mængden af udflugter.

Udflugter Med Vennerne
Kultur Eller Natur

Udflugter kan være alverdens forskellige oplevelser. Det kan være noget så enkelt som en tur i skoven, hvor man nyder den friske luft og fuglenes sang. Det kan også være en tur til stranden, hvor man bader i bølgen blå og nyder sandet under fødderne. På den anden side kan en udflugt også gå til et af landets mange museer, hvor man kan blive klogere på alt fra landets fortid til kunst og skulpturer. Det er altså blot op til en selv at afgøre, hvad man gerne vil opleve. Skal det være en kulturel udflugt eller skal det være oplevelser i det blå?

Man kan naturligvis også bare købe et gavekort til lækre og spændende oplevelser. Disse egner sig helt perfekt til udflugter, da der er noget for enhver smag og naturligvis også enhver pengepung. Der er oplevelser for børn og voksne, i København og i Århus. Så hvis du vil på udflugt Midtjylland, så kan du søge specifikt efter det og se, hvad der er i nærheden.

Udflugter i Danmark behøver i hvert fald ikke være kedelige, hvis man blot sørger for at gøre lidt ekstra ud af det. Se hvad vores gamle land har at byde på og tag på eventyr. Udflugter er i hvert fald en aktivitet, der aldrig bliver for kedelig.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: