Romantiske Træbryllup Gaver Som Vil Glæde Dig Og Din Partner

Har du og din partner snart været gift i 5 år og kan derved snart fejre jeres træbryllup? Hvis dette er tilfældet har du måske allerede kigget dig omkring efter en romantisk træbryllup gave som du kan glæde dit livs kærlighed med. Men måske har du endnu ikke fundet den helt rette træbryllup gave endnu. Det kan være at du og din partner har aftalt at I vil glæde hinanden med en romantisk fælles gave som I sammen kan nyde. Dette kunne eksempelvis være et weekendophold eller en middag for to på en elegant restaurant. Har du brug for inspiration til at finde din træbryllup gave? Så tag et kig på listen nedenfor, som er fyldt med vores bedste bud på en romantisk træbryllup gave til dit livs kærlighed. 

Gode Gaver Til Træbryllup

Yderst Populær

Ginsmagning

Sikker Favorit

Tillykke Buket

Trending Gaveide

Ballonflyvning

1. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Der er noget særligt ved at have været gift i 5 år og derfor er der flere og flere det er begyndt at fejre deres træbryllup med gaver. Vil du gerne forkæle en du elsker på den store dag, så er Abelstedt smykker et rigtigt godt valg. Smykker er altid en god gave.

2. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Med travl og hektisk hverdag kan man godt blive en smule træt og miste overskuddet. Så er det at man trænger til at blive forkælet og slappe af i nogle dage. Med et gavekort til 3 dages miniferie på Comwell Hotels kan du forkæle nogen du holder af til deres træbryllup.

3. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis der er noget som langt de fleste elsker, så er det at læse gode bøger. Det er et skønt afbræk i en travl hverdag og hvis du gerne vil give en god træbryllup gave, så er gode bøger et godt valg. Der findes en masse at vælge imellem.

4. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Når du gerne vil give noget ganske specielt til et træbryllup, så er det værd at overveje et smukt ur. Det er en yderst populær gave og desuden en praktisk en af slagsen. Nordgreen ure er smukke ure i enkelt design og vil være en rigtig fin gave til dem du holder af.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Har du svært ved at finde på en god træbryllup gave, så har Gaveavisen et rigtigt godt forslag til dig. En vinsmagning er en hyggelig og ikke mindst velsmagende gave, som parret helt sikkert vil sætte pris på. Kan anvendes over det hele landet og der er nok at vælge imellem.

6. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Er det et par kreative mennesker, som du står og skal finde en træbryllup gave til, så led ikke længere. Garn & strikkeudstyr er blevet utroligt populært og det er ikke så sært. En fantastisk mulighed for at give en personlig og kreativ gave.

7. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Når du skal finde en gave til parret der har alt, så er det vigtigt at du kan finde ud af at tænke ud af boksen. En personlig nøglering er en god og praktisk gave, der også har et personligt præg. Den helt rigtige gave til træbryllup.

8. Ægteskab Definition

Priser fra: 199 kr.
Det er ingenlunde nemt at finde den helt perfekte gave til et træbryllup, for det skal ikke være for dyrt, men heller ikke for billigt. Heldigvis er en sjov plakat med ægteskab definition en rigtig sjov gaveide til parret der har alt og som elsker et godt grin.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Når det kommer til specielle og mindeværdige oplevelser, så er der ikke mange der kommer op på siden af Dinner in the Dark. Det er en særlig oplevelse, hvor det heldige par spiser i komplet mørke. En spændende og unik gave til træbryllup, der helt klart skal opleves.

10. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Står du helt på herrens mark og har ingen ide om hvad du skal finde på at give i træbryllup gave, så er hjælpen nær. En smuk tillykke buket er en perfekt gaveide til en uformel begivenhed og det er en gave, som altid er populær hos de heldige modtagere.

11. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Ægteskab er ikke altid helt nemt og det er noget, som kan sætte sine spor. Derfor kan du med fordel forkæle det vordende træbrudepar med et gavekort til en luksus ansigtsbehandling. Det er en fantastisk gave og de vil føle sig som født på ny bagefter. Ren luksus og forkælelse.

12. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Hvis du skulle ønske at give en højtflyvende og spændende gave til træbryllup, så skal du i høj grad overveje en ballonflyvning. Det er en smuk og romantisk oplevelse, som de helt sikkert aldrig glemmer igen. En flot og meget unik gaveide til de eventyrlystne.

13. Spiritus

Priser fra: 65 kr.
Kender du et par dejlige mennesker, der snart kan fejre deres træbryllup og som elsker en lækker drink, så har vi den helt rette gaveide her. En flaske god spiritus er et godt bud på en gave, som er både velsmagende og betænksom. Vælg mellem en masse forskellige slags.

14. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Når man har været gift i fem år, så er der sikkert en, der altid står for madlavningen. Men det et jo hyggeligere at lave mad sammen, så derfor er en god træbryllup gave et spændende madkursus. Her kan man lære en masse om madlavning på en hyggelig måde.

15. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvad giver man parret, der har alt og som aldrig ønsker sig noget? Vi hos Gaveavisen mener at du næppe kan finde på bedre gave end et sæt eksklusive japanske køkkenknive. Det er en smuk og praktisk gave, som passer perfekt til et træbryllup.

16. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Vil du gerne overraske et vennepar på deres femårs bryllupsdag, så skal du overveje en lækker kulinarisk oplevelse. Det kan f.eks. være tapas for 2, hvor de heldige modtagere kan tage ud og spise tapas på en af de mange lækre spisesteder rundt om i landet. En fantastisk hyggelig gave.

17. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Når man har været gift i nogle år, så er det vigtigt at man holder liv i romantikken, og hvis det skal være rigtigt hyggeligt, så er der ikke noget bedre end en hyggelig sejltur. GoBoat København er altså den helt rette gaveide til træbryllup, som det heldige par nok skal elske.

18. Kjole

Pris: 300 kr.
Når din bedst veninde skal fejre sit træbryllup sammen med sit hjertes udkårne, så vil du gerne forkæle hende alt hvad du kan. En smuk ny kjole er lige sagen og du kan naturligvis finde en masse forskellige her. Det er en meget personlig og betænksom gaveide.

19. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Det er ikke megen tvivl om at danskerne har taget Gin & Tonic til sig og det er ikke spor sært. Du kender sikkert også et par, der vil elske at komme til en eksklusiv ginsmagning. Overrask dem til deres træbryllup med et gavekort til en ginsmagning som de kan nyde sammen.

20. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Skal du give en lille og praktisk gave til træbryllup, så burde du overveje noget til personlig pleje. Det kan f.eks. være en fugtgivende ansigtscreme, som plejer huden. Det er en dejlig og personlig gave, som nok skal lokke smilet frem hos modtagerne.

21. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Der er noget unægtelig dansk ved at drikke en dejlig iskold øl og det gælder da sikkert også for det vordende træbrudepar. Derfor kan du med fordel overraske dem med et gavekort til en lækker ølsmagning. Her får de mulighed for at lære mere om øl mens de smager på den.

Personlige Træbryllup Gaver

Når man endelig kan fejre sin femårs bryllupsdag, så kan man godt tillade sig at klappe sig selv på skuldrene og glæde sig. For det er faktisk en ganske flot bedrift nu om dage og det betyder at man kan fejre sit træbryllup. Man har stået last og brast med hinanden, hvilket fortjener at man bliver fejret lidt. Heldigvis er det altid velkomment med en lille smule festivitas her i landet og derfor kan man med fordel overraske parret med dejlige træbryllup gaver. Gaveavisen har naturligvis en masse fine gaver, som helt sikkert kan lokke et smil frem hos de heldige modtagere.

En rigtig god gave er en, som både er personlig og praktisk. En gave, som man husker og som har betydning for en. Heldigvis kan vi tilbyde en masse gode personlige træbryllup gaver for enhver smag og for enhver tegnebog. Det kunne f.eks. være en personlig gave med indgraveret navn og dato, som gør at de altid vil huske den store dag. Men det kan også være noget så simpelt som en buket blomster med et sødt kort til. Uanset hvad, så har Gaveavisen lige det du søger af personlige træbryllup gaver.

Personlige Træbryllup Gaver

Søde Gaver Til Træbryllup

Ens udelte og ubetingede kærlighed er uden sammenligning noget af det største og mest vidunderlige man kan give et andet menneske. Det betyder at man får sin sag for, hvis man skal finde på søde gaver til træbryllup, for så længe man har sin partners kærlighed, så behøver man jo ikke mere. Men mon ikke man alligevel kan lokkes med en fin gave, hvis der er tænkt lidt over det? Du har heldigvis Gaveavisen på din side og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde på noget, der vil glæde de heldige modtagere. Der er noget indenfor alle mulige kategorier og du kan stensikker finde på noget, som parret vil blive meget glade for. Så hvad skal man give?

Først og fremmest kunne man jo give en et gavekort til en af de mange spændende oplevelser, som vi har i vores udvalg. Der er alt fra hæsblæsende faldskærmsudspring til afslappende middage på gode restauranter. Man kan naturligvis også give parret noget smukt til hjemme, som de kan se på og mindes deres træbryllup. En ting er i hvert fald helt sikkert. Det har aldrig nogensinde været nemmere at finde på gode og søde gaver til træbryllup.

Søde Gaver Til Træbryllup

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: