Tivoli Årskort: Info & Bestilling Af Årskort Til Tivoli København - Rabat ✓ Tilbud ✓ Priser ✓

København er en ufatteligt spændende by, og der findes mange gode oplevelsesgaver, hvis du bor i København eller i nærheden. For eksempel kan et Tivoli årskort være den helt perfekte gave. Tivoli ligger centralt i København og er både tæt på Hovedbanegården og Strøget. 

Tivoli har en særdeles spændende historie og blev grundlagt allerede i 1843 af Georg Carstensen. Det gør Tivoli til verdens næstældste forlystelsespark, og det er kun Dyrehavsbakken, som er ældre. Siden dengang er der naturligvis sket mange forandringer, og det er nærmest kun havens areal, som stadig er det samme. Det er dog gode nyheder for forlystelsesglade danskere, for haven kan byde på et rigt udvalg af sjove attraktioner for både børn og voksne. 

Københavns Tivoli er den mest besøgte attraktion i hele Danmark, og haven har omkring 4,4 millioner besøgende om året. Heriblandt er der 320.000 personer, som har et årskort til Tivoli, og nu har du også mulighed for give et årskort til Tvioli i gave til en vigtig person i dit liv.

Tivoli Årskort

Priser fra: 375 kr.
Bestil dit Tivoli Årskort med det samme & nyd dette års skønne sæson lige så meget du lyster med dit Tivoli Årskort. For ved at bestille dette Årskort til Tivoli kan du kigge forbi lige så ofte som du måtte have lyst til. Alt du skal huske er at medbringe dit Tivoli Årskort samt dit gode humør & eventuelt din familie eller gode venner. Dette Tivoli Årskort gælder hele sæsonen så du kan altså både komme i Tivoli til Halloween, Jul & alle de andre højtider samt på helt almindelige hverdage & weekender. Hvis du elsker Tivoli bør du købe et Årskort til Tivoli i København.

Tivoli Sølvkort

Priser fra: 750 kr.
Tivoli Sølvkort, er til dig som gerne vil have fri entré til Tivoli samt mulighed for at invitere f.eks. din kæreste, ven, veninde eller kollega med. Med dit Tivoli Sølvkort i hånden, må du kigge forbi lige så tit du ønsker, samt deltage til koncerter & andre underholdnings arrangementer. Der er ingen øvre grænse for hvor mange timers gode oplevelser du må have i Tivoli København så længe du har husket dit Tivoli Sølvkort. Du vil ved at købe dette Sølvkort til Tivoli København, få adgang til Tivoli Lux med masser af ekstra fordele. Bestil dit Tivoli Sølvkort.

Tivoli Wildcard

Priser fra: 975 kr.

Tivoli Guldkort

Priser fra: 1325 kr.

Tivoli Familiepakke

Priser fra: 940 kr.

Tivoli Entré For 2

Priser fra: 260 kr.

Tivoli Entré For 1

Priser fra: 130 kr.

Tivoli Turpas

Priser fra: 240 kr.

Tivoli Entré & Turpas

Priser fra: 350 kr.

Tivoli Årskort Rabat

Hvis man er interesseret i Tivoli og ikke mindst et tivoli årskort, så kan man med fordel læse med herunder, for der er en masse forskellige måder, hvorpå man kan spare penge på sit årskort. Der er f.eks. tivoli årskort rabat til medlemmer af tivolis erhvervsklub, hvor man specifikt kan spare penge på alle de forskellige årskort. Har man et Politiken Plus abonnement, så kan man også nyde godt af en rabatordning med tivoli på deres årskort. Der er naturligvis mange flere måder at få tivoli årskort rabat på og hvis man er interesseret, kan man med fordel lavet en hurtig google søgning og få svar på sine spørgsmål.

Alle mulige foreninger, virksomheder og lignende har særlige aftaler med Tivoli, der giver dem mulighed for at tilbyde deres medlemmer tivoli årskort rabat, så hvis du er medlem af IDA, COOP, Ældre Sagen, FDM og mange flere kan det være at du er berettiget til rabat i Tivoli. Det er i hvert fald værd at tjekke op på, hvis man gerne vil spare en masse penge på tivolibesøg. Tivoli er nemlig hele Danmarks vidunderlige forlystelsespark og hvis man kan få glæde af den og spare penge, så bliver det bare ikke bedre.

tivoli årskort rabat

Tivoli Årskort Tilbud

Hvem af os kan ikke godt lide at spare gode penge? Det er jo fint nok at skulle betale penge for en ydelse, en oplevelse eller lignende, men hvis man kan slippe afsted med at skulle betale lidt mindre, så vil man da helt sikkert gøre det. Heldigvis har vi rigtigt godt nyt til de af jer, der gerne til spare penge på de dejlige oplevelser man får når man går i Tivoli. For hvis du er en smule opmærksom og ved hvor du skal lede, så kan du finde masser af Tivoli årskort tilbud, og der kan faktisk være rigtigt mange penge at spare.

Som medlem af forskellige foreninger, abonnent på dagblade, aktionær hos Tivoli og meget mere, kan man faktisk være så heldig at der bliver give Tivoli årskort tilbud, så man kan spare en masse penge. Det er ikke noget man ville sige nej til, men det kræver naturligvis at man kender til tilbuddet. Det er nemlig ikke altid, at man opdager det. Der er en ret god chance for, at du er medlem af mindst en organisation, forening eller avis, som giver dig adgang til et Tivoli årskort tilbud. Så hvis du kan lide at spare penge på Tivoli, så kan du med fordel tjekke op på dine medlemsfordele.

Tivoli Årskort Tilbud

Tivoli Årskort Aktivering - Hvordan?

Hvis man har været så heldig at få fingrene i et af de mange forskellige tivolikort, så vil man naturligvis gerne have aktiveret det, så man hurtigst muligt kan tage det i brug og nyde sit køb. Men det viser sig, at mange ikke helt er klar over, hvordan man reelt aktiverer sit tivolikort, så det vil vi gerne hjælpe med. Det er nemlig ikke spor svært og når det først er gjort, kan man frit anvende sit Tivolikort, som man ønsker. Så læs med herunder få svar på spørgsmålet: ”Tivoli årskort aktivering hvordan?”.

  •         Først og fremmest skal man gå ind på Tivolis hjemmeside eller følg dette link.
  •         Når man så er kommet ind på siden, skal man indtaste sit unikke kortnummer. Dette vil føre en videre til en side, hvor man skal oprette en profil, medmindre man naturligvis har en.
  •         Efter oprettelsen vil man blive bedt om at tilføje kortets bruger eller brugere. Det kan f.eks. være en selv, men det kan også være et familiemedlem. Det er op til en selv, men der kan kun være én bruger pr. kort.
  •         Slutteligt skal man uploade et billede af kortets bruger, så man kan identificere denne. Aktiveringen afsluttes og man vil kunne tage sit nye tivolikort i brug.

Det er, som man tydeligt kan se, overraskende nemt at aktivere sit tivoli årskort, så det burde ikke være noget, der kan gå galt for alvor. Skulle der alligevel støde komplikationer til, kan man med fordel kontakte Tivolis kundeservice.

tivoli årskort
Hvor Meget Koster Et Årskort Til Tivoli?

Et Årskort til Tivoli koster 375 kroner.

Har du overvejet at købe et årskort til Tivoli i København? Så har du helt sikkert også tænkt: Hvad koster et Tivoli Årskort? 
Her til er svart dog meget simpelt for et Tivoli Årskort koster 375 Dkk.

Du kan købe dit Årskort til Tivoli ved at klikke på knappen nedenfor.

Så meget koster et Tivoli Årskort
Hvornår Udløber Et Tivoli Årskort?

Et Tivoli Årskort Udløber 12 måneder efter det er købt.

Det vil sige at dit Tivoli Årskort er gyldigt fra den måned du køber det & 11 måneder frem.

Med andre ord kan du nyde alle årstider i Tivoli København ved at købe et Tivoli Årskort.

hvornår udløber tivoli årskort

Medlemsfordele Med Alle Tivoli Årskort København

Det er også værd at bemærke, at alle årskort giver en række medlemsfordele ud over fri entre i Tivoli. Medlemsfordelene kan være mindst lige så attraktive som den gratis entre til Tivoli, så de må ikke glemmes.

Alle som ejer et årskort til Tivoli bliver automatisk medlem af Tivoli Lux. Tivoli Lux giver adgang til en række valgfri fordele og unikke tilbud, som du ellers ikke ville modtage. 

Tivoli Lux har sin egen app, som giver et nemt overblik over de mange fordele. Nogle fordele er fast, mens andre kan du selv vælge. Det bliver ikke nemmere, for appen fås både til iPhone og Android.

Det Får Du Med Et Årskort Til Tivoli København

Med et årskort til Tivoli får du gratis adgang til haven i alle de åbne sæsoner. Traditionelt havde parken kun åben fra starten af april og til sidst i december, men siden 1994 har man løbende udvidet Tivolis sæson. I dag er Tivolis sæsoner delt op i fire dele, som er vinter-, sommer-, halloween og julesæsonen. Mange forbinder især Tivoli med sommer og sol, men parken er også særdeles populær i de andre sæsoner. For eksempel var der mere end 500.000 gæster i løbet af ti dage under halloween i 2006. Tivoli er altså en af de mest populære oplevelser i København.

Hvis du køber et årskort til Tivoli vil det gælde fra købsmåneden og 11 måneder frem. Normalt bliver årskortet automatisk fornyet, men det sker ikke, hvis kortet er købt som en gave. Derudover er der også mulighed for at vælge en anden startdato, som kan ligge maksimalt to måneder frem i tiden.

årskort tivoli

Hvor Mange Årskort Sælger Tivoli?

Der er vist ingen tvivl om, at Tivoli i København er den absolut største turistattraktion i hele Danmark. Faktisk er der hvert eneste år over 4,5 millioner besøgende, hvilket må siges at være et ganske vanvittigt antal. Faktisk er Tivoli den tredje mest besøgte forlystelsespark i hele Europa. Den bliver kun overgået af Disneyland Paris og Europa-Park i Tyskland, hvilket må siges at være ganske værdigt selskab for en park her i lille Danmark.

Men de mange besøgende skyldes naturligvis også at et stort antal borgere hvert eneste år køber et årskort til Tivoli. Faktisk har hele 320.000 personer årskort til Tivoli om året. Så det er ganske imponerende og ikke så underligt, da Tivoli virkelig er et magisk sted, som i over 150 år har glæde unge og gamle fra hele verden. Skulle du være interesseret i et Tivoli årskort, så kan du finde det lige her hos Gaveavisen.

Hvor Mange Årskort Sælger Tivoli

De Forskellige Tivoli Årskort

Der findes fire forskellige årskort, som du kan vælge imellem. Hvert årskort har sine egne fordele, og derfor er der også forskellige Tivoli Årskort priser. Herunder kan du læse om de fire forskellige typer af årskort.

Tivoli Årskort
Med et Tivoli Årskort får du lov at komme gratis ind ved Tivolis indgang. Denne gratis Tivoli entre kan bruges hele året rundt, og du kan også komme gratis ind, når der er Fredagsrock. 

Tivoli Sølvkort
Et Tivoli Sølvkort er et godt valg, hvis du gerne vil bruge dit tivolikort til at invitere venner og familie med i Tivoli. Med et Sølvkort kan du gratis medbringe en ledsager, når du besøger Tivoli, så det kan være en rigtig god og fleksibel løsning. 

Hvis du køber et tivolikort som gave, kan et sølvkort være det perfekte valg. Modtageren får nemlig også mulighed for at invitere dig med i Tivoli, så I kan få masser af kvalitetstid sammen. 

Tivoli Wildcard
Et Tivoli Årskort og et Tivoli Sølvkort giver gratis adgang til parken, men du skal stadig betale for et turpas til Tivoli, hvis du gerne vil prøve mange forlystelser.

Med et Wildcard er der inkluderet et turpas i prisen ved hvert besøg. Det betyder, at du frit kan prøve alle forlystelser i parken uden at skulle bekymre dig om prisen på et Turpas til Tivoli. Kort sagt er et Wildcard det perfekte valg til alle adrenalinglade mennesker. 

Tivoli Guldkort
Et Guldkort til Tivoli er det mest eksklusive af Tivolis årskort. Med et Guldkort får du naturligvis gratis entre, men derudover kan du også medbringe 4 ledsagere og 4 børn mellem 3 og 7 år. Med andre ord får du virkelig valuta for pengene, når du kigger på Tivolis entrepriser. 

Et Guldkort giver dig også en fast rabat på 25 kroner på op til fem turpas pr. dag, hvilket samlet set kan give dig en besparelse på op til 125 kroner ved hvert eneste besøg.

Forskellige Tivoli Årskort

Hvor Meget Koster Det At Komme Ind I Tivoli?

Det er en god idé at have lidt styr på Tivoli Københavns priser, hvis du overvejer at købe et årskort som gave. Normalt koster en entrebillet 175 kroner for voksne, mens børn op til 7 år kan komme ind for 100 kroner. Derfor kan det for mange betale sig at købe et årskort, så de får fri entre til parken.

Et standard årskort koster for eksempel 350 kroner, så det kan betale sig at købe et årskort, hvis man besøger parken mere end 2 gange i løbet af et år. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der findes forskellige årskort, så der er måske et andet kort, som er mere optimalt end et almindeligt årskort. 

En ekstra bonus ved at have et årskort til Tivoli er desuden, at du kan medbringe op til to børn mellem 3 og 7 år gratis. Hvis du har flere børn i denne alder, skal du dog stadig betale fuld entrepris for alle børn ud over det andet barn.

tivoli københavn pris
Tivoli Aktionærkort

Der findes et ganske særligt årskort til Tivoli, som ikke er tilgængeligt for almindelige borgere. Det er det såkaldte aktionærkort, som Tivoli udsteder til dem, der ejer et specifikt antal aktier i Tivoli. Så hvor mange aktier i tivoli for årskort skal man have?

Det kræves at man ejer minimum 100 aktier i Tivoli for at få aktionær årskortet. Det skal altså være 100 aktier, som er navnenoterede og samlet i én depot. Hvis man overholder disse krav, kan man få sit aktionærkort og dermed adgang til tivoli.

Aktionærkortet til tivoli giver en fri adgang til parken og man kan endda medbringe en enkelt ledsager pr. dag. Man kan desuden medbringe op til to børn i alderen 3-7 år. Det er med andre ord et rigtigt lækkert årskort, som giver nogle lækre fordele for tivolis aktionærer. Så hvis du ejer aktier i Tivoli kunne det måske være en ide at have minimum 100, så man kan nyde godt af det helt unikke aktionær årskort.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: