Tivoli Årskort: Info & Bestilling Af Årskort Til Tivoli København - Rabat ✓ Tilbud ✓ Priser ✓

København er en ufatteligt spændende by, og der findes mange gode oplevelsesgaver, hvis du bor i København eller i nærheden. For eksempel kan et Tivoli årskort være den helt perfekte gave. Tivoli ligger centralt i København og er både tæt på Hovedbanegården og Strøget. 

Tivoli har en særdeles spændende historie og blev grundlagt allerede i 1843 af Georg Carstensen. Det gør Tivoli til verdens næstældste forlystelsespark, og det er kun Dyrehavsbakken, som er ældre. Siden dengang er der naturligvis sket mange forandringer, og det er nærmest kun havens areal, som stadig er det samme. Det er dog gode nyheder for forlystelsesglade danskere, for haven kan byde på et rigt udvalg af sjove attraktioner for både børn og voksne. 

Københavns Tivoli er den mest besøgte attraktion i hele Danmark, og haven har omkring 4,4 millioner besøgende om året. Heriblandt er der 320.000 personer, som har et årskort til Tivoli, og nu har du også mulighed for give et årskort til Tvioli i gave til en vigtig person i dit liv.

Tivoli Årskort

Bestil dit Tivoli Årskort med det samme & nyd dette års skønne sæson lige så meget du lyster med dit Tivoli Årskort. For ved at bestille dette Årskort til Tivoli kan du kigge forbi lige så ofte som du måtte have lyst til. Alt du skal huske er at medbringe dit Tivoli Årskort samt dit gode humør & eventuelt din familie eller gode venner. Dette Tivoli Årskort gælder hele sæsonen så du kan altså både komme i Tivoli til Halloween, Jul & alle de andre højtider samt på helt almindelige hverdage & weekender. Hvis du elsker Tivoli bør du købe et Årskort til Tivoli i København.
Priser fra 375 DKK

Tivoli Sølvkort

Tivoli Sølvkort, er til dig som gerne vil have fri entré til Tivoli samt mulighed for at invitere f.eks. din kæreste, ven, veninde eller kollega med. Med dit Tivoli Sølvkort i hånden, må du kigge forbi lige så tit du ønsker, samt deltage til koncerter & andre underholdnings arrangementer. Der er ingen øvre grænse for hvor mange timers gode oplevelser du må have i Tivoli København så længe du har husket dit Tivoli Sølvkort. Du vil ved at købe dette Sølvkort til Tivoli København, få adgang til Tivoli Lux med masser af ekstra fordele. Bestil dit Tivoli Sølvkort.
Priser fra 750 DKK

Tivoli Wildcard

Priser fra 975 DKK

Tivoli Guldkort

Priser fra 1325 DKK

Tivoli Familiepakke

Priser fra 940 DKK

Tivoli Entré For 2

Priser fra 260 DKK

Tivoli Entré & Turpas

Priser fra 350 DKK

Tivoli Entré For 1

Priser fra 130 DKK

Tivoli Turpas

Priser fra 240 DKK

Det får du med et Årskort til Tivoli København

Med et årskort til Tivoli får du gratis adgang til haven i alle de åbne sæsoner. Traditionelt havde parken kun åben fra starten af april og til sidst i december, men siden 1994 har man løbende udvidet Tivolis sæson. I dag er Tivolis sæsoner delt op i fire dele, som er vinter-, sommer-, halloween og julesæsonen. Mange forbinder især Tivoli med sommer og sol, men parken er også særdeles populær i de andre sæsoner. For eksempel var der mere end 500.000 gæster i løbet af ti dage under halloween i 2006. Tivoli er altså en af de mest populære oplevelser i København.

Hvis du køber et årskort til Tivoli vil det gælde fra købsmåneden og 11 måneder frem. Normalt bliver årskortet automatisk fornyet, men det sker ikke, hvis kortet er købt som en gave. Derudover er der også mulighed for at vælge en anden startdato, som kan ligge maksimalt to måneder frem i tiden.

årskort tivoli

Hvad koster det at komme ind i Tivoli?

Det er en god idé at have lidt styr på Tivoli Københavns priser, hvis du overvejer at købe et årskort som gave. Normalt koster en entrebillet 175 kroner for voksne, mens børn op til 7 år kan komme ind for 100 kroner. Derfor kan det for mange betale sig at købe et årskort, så de får fri entre til parken.

Et standard årskort koster for eksempel 350 kroner, så det kan betale sig at købe et årskort, hvis man besøger parken mere end 2 gange i løbet af et år. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der findes forskellige årskort, så der er måske et andet kort, som er mere optimalt end et almindeligt årskort. 

En ekstra bonus ved at have et årskort til Tivoli er desuden, at du kan medbringe op til to børn mellem 3 og 7 år gratis. Hvis du har flere børn i denne alder, skal du dog stadig betale fuld entrepris for alle børn ud over det andet barn.

tivoli årskort

De forskellige Tivoli Årskort

Der findes fire forskellige årskort, som du kan vælge imellem. Hvert årskort har sine egne fordele, og derfor er der også forskellige Tivoli Årskort priser. Herunder kan du læse om de fire forskellige typer af årskort.

Tivoli Årskort
Med et Tivoli Årskort får du lov at komme gratis ind ved Tivolis indgang. Denne gratis Tivoli entre kan bruges hele året rundt, og du kan også komme gratis ind, når der er Fredagsrock. 

Tivoli Sølvkort
Et Tivoli Sølvkort er et godt valg, hvis du gerne vil bruge dit tivolikort til at invitere venner og familie med i Tivoli. Med et Sølvkort kan du gratis medbringe en ledsager, når du besøger Tivoli, så det kan være en rigtig god og fleksibel løsning. 

Hvis du køber et tivolikort som gave, kan et sølvkort være det perfekte valg. Modtageren får nemlig også mulighed for at invitere dig med i Tivoli, så I kan få masser af kvalitetstid sammen. 

Tivoli Wildcard
Et Tivoli Årskort og et Tivoli Sølvkort giver gratis adgang til parken, men du skal stadig betale for et turpas til Tivoli, hvis du gerne vil prøve mange forlystelser.

Med et Wildcard er der inkluderet et turpas i prisen ved hvert besøg. Det betyder, at du frit kan prøve alle forlystelser i parken uden at skulle bekymre dig om prisen på et Turpas til Tivoli. Kort sagt er et Wildcard det perfekte valg til alle adrenalinglade mennesker. 

Tivoli Guldkort
Et Guldkort til Tivoli er det mest eksklusive af Tivolis årskort. Med et Guldkort får du naturligvis gratis entre, men derudover kan du også medbringe 4 ledsagere og 4 børn mellem 3 og 7 år. Med andre ord får du virkelig valuta for pengene, når du kigger på Tivolis entrepriser. 

Et Guldkort giver dig også en fast rabat på 25 kroner på op til fem turpas pr. dag, hvilket samlet set kan give dig en besparelse på op til 125 kroner ved hvert eneste besøg.

tivoli årskort rabat
tivoli københavn pris

Medlemsfordele med alle Tivoli Årskort København

Det er også værd at bemærke, at alle årskort giver en række medlemsfordele ud over fri entre i Tivoli. Medlemsfordelene kan være mindst lige så attraktive som den gratis entre til Tivoli, så de må ikke glemmes.

Alle som ejer et årskort til Tivoli bliver automatisk medlem af Tivoli Lux. Tivoli Lux giver adgang til en række valgfri fordele og unikke tilbud, som du ellers ikke ville modtage. 

Tivoli Lux har sin egen app, som giver et nemt overblik over de mange fordele. Nogle fordele er fast, mens andre kan du selv vælge. Det bliver ikke nemmere, for appen fås både til iPhone og Android.

Så meget koster et Tivoli Årskort
hvad koster et Årskort til Tivoli?

Et Årskort til Tivoli koster 375 kroner.

Har du overvejet at købe et årskort til Tivoli i København? Så har du helt sikkert også tænkt: Hvad koster et Tivoli Årskort? 
Her til er svart dog meget simpelt for et Tivoli Årskort koster 375 Dkk.

Du kan købe dit Årskort til Tivoli ved at klikke på knappen nedenfor.

hvornår udløber tivoli årskort
Hvornår Udløber et Tivoli Årskort?

Et Tivoli Årskort Udløber 12 måneder efter det er købt.

Det vil sige at dit Tivoli Årskort er gyldigt fra den måned du køber det & 11 måneder frem.

Med andre ord kan du nyde alle årstider i Tivoli København ved at købe et Tivoli Årskort.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu