Tantra Massage For Mænd: Guide, Bliv Klogere På Hvad Er Tantra Massage For Mænd

Tantra massage for mænd er en af de mest ekstreme og alligevel mest afslappende oplevelser man overhovedet kan komme til at prøve. Det er en ældgammel teknik, der ikke alene skulle have em forbløffende indvirkning på ens seksualitet, men som også kan hjælpe ned med at lære mere om sig selv. Så hvis du er frisk på at lære mere om dine livsenergier, samtidig med at du får en afslappende oplevelse, så er er tantra massage lige noget for dig.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at tantra massage for mænd kan virke meget grænseoverskridende i begyndelsen. Men når man først har vænnet sig til det, så vil man opleve, at man kommer mere i kontakt med sit indre og ikke mindst sine seksuelle energier. Men lad os spole lidt tilbage, for nogle af jer spørger måske: Hvad er tantra massage for mænd? Herunder kan du læse mere om hvad tantra massage er og hvordan det kan hjælpe dig. 

Skøn Tantra Massage For Mænd
Tantra Massage For Mænd

Tantra Massage For Mænd

Destination ikonBagsværd – Tantra Templet
Tid ikon 2½ Times Tantra Massage For Mænd
Tjek ikon Indledende Samtale Er Inkluderet
Personer ikon 1 Person Som Trænger Til Ny Energi
Info ikon Læs Mere Om Tantra Massage For Mænd
Pris ikon Priser Fra 1900,- Pr. Person

Tantra Massage For Mænd

Tantra Massage For Mænd

Tantra massage, nyd godt af den ældgamle visdom fra Østensom bygger på læren om energierne i livet, kærligheden & seksualiteten. Massagen er dybt afslappende & giver en helende oplevelse, der hjælper dig med at vække din sensitivitet & øge din modtagelighed overfor energier & nydelse under en erotisk akt. 
Priser fra 1900 DKK

Hvad er tantramassage egentlig?

Som navnet afslører, så er tantra massage en form for massage, der involverer dig selv og en kvindelig massør. Hvis du ønsker det, kan du sågar få to massører. Der skal ikke være nogen tvivl om, at tantra massage er en oplevelse. Der kan påvirke en og derfor er det meget vigtigt at der er opbygget en vis tillid inden det begynder. Dette betyder at man har en god lang snak med massørerne inden massagen begynder. Der kommer ikke til at foregå noget seksuelt. Selvom man er nøgen og massørerne vil være iklædt trusser. 

Tantra massage flytter din seksuelle energier, så du kan opleve en øget tilfredshed og nydelse i hele kroppen. Det giver et enormt stort følelsesmæssigt overskud. Der kan komme dig til gode i andre aspekter af dit liv. Dette gælder naturligvis også seksuelt. 

Med lange og blide strøg vil massørerne frigive og flytte dine spirituelle energier. Hvilket kan lede dig til en højere forståelse af dig selv. Indenfor Tantra er det vigtigt at man som man bliver mindet om sit potentiale og lærer at hvile mere i sig selv. Det er hele formålet med tantra massage, så man må endelig ikke sammenligne det med seksuel massage. Efter massagen vil man have endnu en samtale, så man kan være sikker på at alt er gået optimalt. Det kan nemlig være en noget overvældende oplevelse for nogen.

hvad er tantra massage for mænd

En oplevelse for livet

Tantra massage er en oplevelse man ikke bør snyde sig selv for. Især ikke hvis man er en mand. Der døjer med et lavt selvværd eller måske døjer med rejsning. Behandlingen kan hjælpe dig med at finde frem til din indre kraft. Hvilket på sigt vil gøre dig stærkere, både mentalt men også seksuelt. 

Der er altså ingen misforstået maskulinitet eller forventninger til dig. Men blot en mulighed for at se ind i dig selv og komme i kontakt med dit sande jeg. Hvis det lyder fristende, så er tantra massage altså en oplevelse som du ikke må snyde dig selv for.

tantra massage for mænd

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu