Bliv Klogere På Spørgsmålet Hvad Er Tantra Massage For Mænd

Tantra massage for mænd er en af de mest ekstreme og alligevel mest afslappende oplevelser man overhovedet kan komme til at prøve. Det er en ældgammel teknik, der ikke alene skulle have em forbløffende indvirkning på ens seksualitet, men som også kan hjælpe ned med at lære mere om sig selv. Så hvis du er frisk på at lære mere om dine livsenergier, samtidig med at du får en afslappende oplevelse, så er er tantra massage lige noget for dig.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at tantra massage for mænd kan virke meget grænseoverskridende i begyndelsen. Men når man først har vænnet sig til det, så vil man opleve, at man kommer mere i kontakt med sit indre og ikke mindst sine seksuelle energier. Men lad os spole lidt tilbage, for nogle af jer spørger måske: Hvad er tantra massage for mænd? Herunder kan du læse mere om hvad tantra massage er og hvordan det kan hjælpe dig. 

Tantra Massage For Mænd
Tantra Massage For Mænd

Tantra Massage For Mænd

Destination ikonBagsværd – Tantra Templet
Tid ikon 2½ Times Tantra Massage For Mænd
Tjek ikon Indledende Samtale Er Inkluderet
Personer ikon 1 Person Som Trænger Til Ny Energi
Pris ikon Priser Fra 1900,- Pr. Person

Tantra Massage For Mænd

Destination ikon Bagsværd – Tantra Templet

Tid ikon 2½ Times Tantra Massage For Mænd

Tjek ikon Indledende Samtale Er Inkluderet

Priser Fra 1900 DKK Pr. Person

Hvad Er Tantra Massage?

Som navnet afslører, så er tantra massage en form for massage, der involverer dig selv og en kvindelig massør. Hvis du ønsker det, kan du sågar få to massører. Der skal ikke være nogen tvivl om, at tantra massage er en oplevelse. Der kan påvirke en og derfor er det meget vigtigt at der er opbygget en vis tillid inden det begynder. Dette betyder at man har en god lang snak med massørerne inden massagen begynder. Der kommer ikke til at foregå noget seksuelt. Selvom man er nøgen og massørerne vil være iklædt trusser. 

Tantra massage flytter din seksuelle energier, så du kan opleve en øget tilfredshed og nydelse i hele kroppen. Det giver et enormt stort følelsesmæssigt overskud. Der kan komme dig til gode i andre aspekter af dit liv. Dette gælder naturligvis også seksuelt. 

Med lange og blide strøg vil massørerne frigive og flytte dine spirituelle energier. Hvilket kan lede dig til en højere forståelse af dig selv. Indenfor Tantra er det vigtigt at man som man bliver mindet om sit potentiale og lærer at hvile mere i sig selv. Det er hele formålet med tantra massage, så man må endelig ikke sammenligne det med seksuel massage. Efter massagen vil man have endnu en samtale, så man kan være sikker på at alt er gået optimalt. Det kan nemlig være en noget overvældende oplevelse for nogen.

Hvad Er Tantramassage

Tantra Massage For Mænd Sjælland

Tantra massage er en ældgammel form for massage, der stammer fra det fjerne østen og har været anvendt i mange hundrede år. Heldigvis for dig behøver du ikke tage på en længere rejse, for at prøve tantra massage, for nu kan du opleve det herhjemme i Danmark. Er du interesseret i tantra massage for mænd Sjælland, så er du kommet til det helt rette sted, for her på siden har vi naturligvis gavekort til den lækreste tantra massage. Gennem tantra massagen kommer du mere i kontakt med dig selv, din krop og ikke mindst din sjæl. Det er en fantastisk og intim oplevelse, som ikke er seksuel, men samtidig utroligt grænseoverskridende. Med tantra massage for mænd Sjælland kan du presse dine grænser en smule og lære mere om hvem du er. Det er i høj grad et forsøg værd og du vil helt sikkert ikke fortryde når du først har prøvet det.

Tantra massage for mænd Sjælland kan f.eks. foregå hos Tantra Temple, der er beliggende i Bagsværd. Her kan både mænd, kvinder og par opleve tantra massage på en måde, som man aldrig havde forestillet sig. Der er virkelig gjort noget ud af tingene og det er ikke uden grund, at er blandt de bedste tantra tilbud i hele landet. Se vores gavekort til tantra massage for mænd Sjælland og overvej om det kunne være noget for dig. Hvis du gerne vil lære dig selv og din krop bedre at kende, så er det i hvert fald en oplevelse, som du bør overveje.

Tantra Massage For Mænd Sjælland
Tantra Templet i Bagsværd

Som nævnt ovenfor, så er Tantra Templet i Bagsværd uden sammenligning et af de bedste steder at opleve tantra massage i hele landet. Men hvad er det, der gør Tantra Templet til noget ud over det sædvanlige? Hvem er det og hvordan er deres tantra massage for mænd? Det skal vi se nærmere på nu.

Tantra Temple startede allerede tilbage i 2006, hvor det hele dog foregik i en lille lejlighed på Christianshavn. I dag er det dog blevet et noget større foretagne, da de påtog sig missionen at gøre tantra massage til mere end hvad det var. I begyndelsen var tantra tilbud i Danmark blot et dårligt forsøg på at kamuflere ”andre” services. Men Tantra Temple ville gøre det alment kendt at tantra ikke handler om sex, men om spirituel og fysisk balance. At man lærer at kende sig selv bedre. Så derfor åbnede de Tantra Templet i Bagsværd og siden da har de taget fart.

Deres trantra massage for mænd er en ganske særlig og intim oplevelse. Det forgår krop til krop og man af nøgen imens. Det er for mange meget grænseoverskridende, men når man først har prøvet, vil man opleve at man bliver mere komfortabel i sin egen krop. Massøsen har g-streng på, så det er altså ikke en seksuel oplevelse og der bliver ikke tilbudt massage af kønsdelene. Det er et ordentligt sted, der tilbyder en ganske unik og særpræget service, som mange danskere har haft glæde af. Så hvis det lyder fristende, så bør du besøge Tantra Templet i Bagsværd og prøve det selv. Det er noget ganske særligt.

Tantra Templet i Bagsværd
Tantra Massage: En Oplevelse For Livet

Tantra massage er en oplevelse man ikke bør snyde sig selv for. Især ikke hvis man er en mand der døjer med et lavt selvværd eller måske døjer med rejsning. Behandlingen kan hjælpe dig med at finde frem til din indre kraft. Hvilket på sigt vil gøre dig stærkere, både mentalt men også seksuelt. 

Der er altså ingen misforstået maskulinitet eller forventninger til dig. Men blot en mulighed for at se ind i dig selv og komme i kontakt med dit sande jeg. Hvis det lyder fristende, så er tantra massage altså en oplevelse som du ikke må snyde dig selv for.

Tantra Massage Mænd

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: