Nyd En Lærerig Tangsafari Et Smukt Sted i Danmark

Du kan komme på tangsafari flere steder i Danmark, og det er efterhånden blevet ret populært i takt med at flere og flere at begyndt at producere fødevarer ud af tang. Inden for gourmetkøkkenet er tang også blevet meget populært.

Du kan købe en tangsafari som en oplevelsesgave til en du kender, eller du kan købe den til dig selv, hvis du godt kunne tænke dig at udforske havets grøntsag på en tangsafari ved de danske kyster. Tangsafari er en sjov oplevelse, som de fleste vil sætte pris på. Og giver du en tangsafari til en du ved, der elsker naturen, så er det en sikker vinder.

Er du eller en du kender typen, der elsker oplevelser, som er anderledes og elsker du at se, hvad man kan bruge vores smukke natur til, så er en tangsafari lige noget for dig.  

Der findes omkring 10.000 forskellige arter af tang og i Danmark med så meget kystlinje, ja så er der nok tang at finde. Så du kan være helt sikker på, at du ikke går forgæves på din tangsafari. Det danske farvand bugner med tang. Men ikke alt tang er lige lækkert at spise, og det er noget af det, som du kan lære om på en tangsafari.

På tangsafari vil du lære om, hvilke produkter der bliver lavet ud af tang og så får du selvfølgelig lov til at smage på dem. Kender du tangrom? Eller tangøl? Eller måske tang krydderiet. Nej sikkert ikke. Men det er faktisk alle lækre produkter som er produceret på tang.  

Køb et tangsafari gavekort med det samme, og lær at udnytte tangen, som der er så meget af, i din madlavning fremadrettet.

De fleste af os kender slet ikke til alt det gode ved tang, men bare rolig, det kan du lære på en af de fede tangsafarier i Danmark. Læs om længere nede, hvor i Danmark du for eksempel kan komme på tangsafari.

Eksotiske Tangsafarier i Danmark
Tangsafari Nordisk Tang

Tangsafari Nordisk Tang

Destination ikonGrenå, Horsens – Nordisk Tang
Tid ikon 3 Timers Tangsafari I Vandkanten
Tjek ikon Tang Til Hjemmebrug + Smagsprøver
Personer ikon 1 Person Som Elsker Natur & God Mad  

Info ikon Læs Mere Om Denne Tangsafari I Jylland
Pris ikon Priser Fra 350,- Pr. Person

Tangsafari Dansk Tang

Tangsafari Dansk Tang

Destination ikonNykøbing Sjælland – Dansk Tang
Tid ikon 2 Timers Tangsafari I Vandkanten
Tjek ikon Lån Af Waders, Vandkikkert Med Mere
Personer ikon 1 Person Som Elsker Natur & God Mad  

Info ikon Læs Mere Om Denne Tangsafari Sjælland
Pris ikon Priser Fra 150,- Pr. Person

Tangsafari Nordisk Tang

Destination ikon Grenå, Horsens – Nordisk Tang

Tid ikon 3 Timers Tangsafari I Vandkanten

Tjek ikon Tang Til Hjemmebrug + Smagsprøver

Priser Fra 350 DKK Pr. Person

Tangsafari Dansk Tang

Destination ikon Nykøbing Sjælland – Dansk Tang

Tid ikon 2 Timers Tangsafari I Vandkanten

Tjek ikon Lån Af Waders, Vandkikkert Med Mere

Priser Fra 150 DKK Pr. Person

Hvad Er Tangsafari?

Måske har du hørt flere og flere snakke om, at tang kan spises. For det kan det. Og det er faktisk en ret lækker råvare, som havet bugner af. Men tang er ikke lige det, vi er vant til at gå ud og plukke og smide på panden. Nej det er en ret ukendt størrelse for de fleste danskere.  

Tangsafari går ud på, at du kommer på 2-3 timers tangsafari-tur, hvor du lærer at finde lækkert spiseligt tang. Du lærer også, hvilken tang du kan bruge til forskellig madlavning. Alt i alt vil du lærer om alt det, du kan bruge tang til. Og når du er færdig med Tangsafarien, så kan du selv gå ud og finde din tang til hverdag.   

Nu tænker du nok, at tang jo ikke er lækkert. Men det kan det faktisk godt være. De fleste af os kender tang i forbindelse med sushi. Men tang bruges også til finere madlavning, fx er tangpesto og tangchips super lækkert.  

På en tangsafari kommer du også til at få en masse smagsprøver på tang lavet til forskellige spiselige snacks eller retter. På den måde finder du ud af, hvad tang kan bruges til, og hvordan det kan smage – og se ud.  

På tangsafarier i Danmark har du også mulighed for at købe en masse af de lækre og specielle tangprodukter med hjem. Det er en sjov gave at give som f.eks. værtindegave eller lignende.  

Den tang du kommer til at finde i løbet af din tangsafari ved havet får du selvfølgelig også lov til at tage med hjem, og har du hørt efter under tangsafarien, så kan du selv bearbejde den tang til noget lækkert spiseligt, som du så kan servere for familie eller venner, når du kommer hjem fra Tangsafari.  

På de fleste tangsafarier i Danmark kommer du også på besøg et sted, hvor de laver produkter ud af tang. Her får du lov at se, hvordan de bearbejder havets grøntsag, og gør den til en lækker delikatesse.  

På din tangsafari er det eneste du skal huske, at tage praktisk tøj på og helst et par gummistøvler, hvis du ikke vil have våde tæer. Derudover skal du have en pose med, hvor du kan opbevare den tang i, som du finder under din tangsafari. 

Hvad Er Tangsafari

Hvor Kan Man Komme På Tangsafari?

Der er flere steder i Danmark, hvor du kan komme på tangsafari. Tangsafari foregår selvfølgelig langs en af de danske kyster. Men det er både muligt at booke en tangsafari på Sjælland, en Tangsafari på Fyn og en tangsafari i Jylland. Book den tangsafari, som passer bedst til jer og det tidspunkt, i kan komme afsted på.  

Nordisk tang tangsafari 

Kom med Nordisk tang på tangsafari i Horsens eller Grenaa. Her kommer du blandt andet på besøg på Tanggården på Endelave eller Fabrikken i Grenå, hvor du kan se, hvad de gør med den tang de finder. Her kan du også købe mange lækre tang-produkter efter din tangsafari. Med en tangsafari ved Nordisk tang kommer du helt sikkert i hænderne på specialister inden for tang, som kan fortælle dig alt om havets vidunderlige grøntsag. Hos nordisk tang er det ikke kun i Danmark de studerer i tang og hvordan vi kan bruge det i madlavningen. Nej de studerer det også både langs Afrikas og asiens kyster, hvor familien bag Nordisk Tang ofte er forbi, for at udforske kysterne.  

Dansk tang tangsafari 

Du kan også komme med Dansk tang på tangsafari. De er i den grad også specialister når de kommer til tang. Dansk tang laver tangsafarier for virksomheder, tangsafarier for private og tangsafarier for grupper. Så skal du f.eks. have kollegerne med på en sjov oplevelse, så kan en tangsafari være en mulighed. Dansk tang går meget op i bæredygtighed, og vil fortælle dig om deres spændende arbejde med FN’s verdensmål i forbindelse med deres arbejde med tang i Danmark. Hos dansk tang finder du også lækre opskrifter med tang, som du kan bruge, når du efter din tangsafari skal hjem og bruge det i din madlavning.

Tangsafari
Derfor Er Tangsafari En God Oplevelsesgave!

Mange kan godt lide at komme ud og opleve noget, som de ikke har prøve før. Og det kommer de helt sikkert med en tangsafari. Så skal du give den perfekte gave til en, som du ved, der elsker at prøve noget nyt, så overvej en tangsafari. Kender du tilmed en, som går meget op i madlavning, lækre råvarer og kan lide at eksperimentere med nyt i køkkenet, så er det også oplagt med et gavekort til tangsafari. Sidst men ikke mindst så er en tangsafari også den perfekte oplevelsesgave til venner, som går op i bæredygtighed og god udnyttelse af de råvarer, som vi har i naturen i Danmark. Tang er i den grad en uudnyttet råvare, som vi ikke helt har fået øjnene op for endnu, og det kan du eller din ven alt sammen lære mere om på en af de spændende tangsafari langs de danske kyster.   

En tangsafari er ikke helt vildt dyrt, det er priser, som de fleste kan være med på. Og skal i fx afsted en gruppe på en tangsafari, så bliver det endnu billigere pr. Person.  

Tangsafarier er både velegnede til børn og voksne, og de vil sikkert begge parter synes at det er en sjov, spændende og anderledes oplevelse at være på en tangsafari.   

Når man booker en tangsafari er det eneste man skal huske, at en tangsafari ikke kan afholdes i alt slags vejr. Er der fx meter høje bølger langs kysten, fordi de blæser vildt en dag, så bliver tangsafarien selvfølgelig aflyst. Men så kan du bare glæde dig til den nye dato der bliver sat for din tangsafari. Tiden inden du skal på tangsafari kan du jo bruge på at læse mere om, hvad en tangsafari går ud på. Og du kan endda også forberede dig ved at læse lidt om tang inden du skal afsted, hvis du gerne vil have det maksimale ud af din tangsafari oplevelse. Det er dog ikke en nødvendighed, da du nok skal lære en masse om tang i løbet af din tangsafari.  

På en tangsafari får du massere af frisk luft, så har du og din familie lyst til en søndagstur, hvor i får massere af frisk luft og oplever den danske natur, så booke en tangsafari. Den kan bookes med kort varsel, så det er ikke nødvendigvis noget, som i behøver at planlægge flere uger i forvejen inden jeres tang safari.  

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: