Tandemspring: Top 8 Bedste Tandemspring Sjælland ✓ Jylland ✓ Fyn ✓

Tandemspring er noget af det fedeste man overhovedet kan komme til at opleve. Det er muligheden for at springe i faldskærm, uden at skulle være rutineret eller uddannet til det. Man får en vild en oplevelse, der får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen. At springe ud fra et fly i faldskærm er utroligt sjovt og man kan være sikker på at alt foregår ordentligt, så man blot skal koncentrere sig om at nyde turen ned. 

Det er en oplevelse som man sagtens kan nyde for sig selv. Der er altid nogen at snakke med og derfor kan man godt have en fed oplevelse. Men hvis det virkelig skal være noget ud over det sædvanlige, så skal man naturligvis have en ven med. At presse sig selv ud over grænsen bliver kun endnu sjovere, når man har en man kender med. Så kan man piske en stemning op hos hinanden, hvilket blot får adrenalinen til at pumpe endnu mere.

Et tandemspring er en fantastisk gaveide til personen, der har alt. Hvis du kender nogen, der elsker vilde oplevelser og nyder adrenalinen, så er et faldskærmsspring en oplagt gaveide. Ikke alene er gaven yderst betænksom, men den er også oplagt til at nyde sammen. Bestil et skydive til dig selv og i kan få de vildeste minder nogensinde.

Crazy Prøv Et Tandemspring i Danmark
Tandemspring I Hele DK

Tandemspring i Hele DK

Destination ikonSjælland – Fyn – Jylland
Tid ikon 6-8 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Prøv EU’s Højeste Tandemspring
Personer ikon 1 Person Max Vægt 90-95 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2195,- Pr. Person

Tandemspring Over Sjælland

Tandemspring Sjælland

Destination ikonTureby – Faldskærmsklubben DFC
Tid ikon 5-7 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Spring Ud Fra Et Fly I 3000 Meters Højde
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2899,- Pr. Person

Tandemspring Over Jylland

Tandemspring Jylland

Destination ikonVamdrup – Skydive2000
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvetur Inden Springet
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2299,- Pr. Person

Tandemspring Over Herning

Tandemspring Herning

Destination ikonHerning – Dropzone Denmark
Tid ikon 5 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 55-60 Sekunder I Helt Frit Fald
Personer ikon 1 Person Vægt Mellem 35-110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Tandemspring Over Fyn

Tandemspring Fyn

Destination ikonOdense – Odense FaldskærmsCenter
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvning Inden Springet
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Tandemspring Nordjylland

Tandemspring Nordjylland

Destination ikonAars – Nordjysk Faldskærmsklub
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 30-50 sekunders Frit Fald
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 100 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2199,- Pr. Person

Skydiving - Solospring Hos Dropzone Denmark

Solospring Herning

Destination ikonHerning – Dropzone Denmark
Tid ikon 5 Timers Solospring Oplevelse i Herning
Tjek ikon Erfaren Instruktør Med i Flyet Ved Springet
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 16 År

Info ikon Læs Mere Om Dette Solospring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Skydiving - Solospring Uddannelse

Solospring Vamdrup

Destination ikonVamdrup – Skydive 2000
Tid ikon 5 Timers Solospring Oplevelse i Vamdrup
Tjek ikon Teori, Sikkerhed, Påklædning, Faldskærme
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 16 År

Info ikon Læs Mere Om Dette Solospring
Pris ikon Priser Fra 1950,- Pr. Person

Tandemspring Hos Faldskærmsklubben DFC

Tandemspring er en oplevelse som er at finde på mange bucket lister & formentlig også din. Har du endnu ikke fået forløst drømmen om at springe ud fra en flyvemaskine, vil det være helt oplagt at du bestiller et gavekort til et faldskærmsspring. Se frem til sus i maven & en oplevelse for livet ved at springe i faldskærm.
Priser fra 2899 DKK

Tandemspring En Overjordisk Oplevelse

Har du mod på livet & en oplevelse udover det sædvanlige? Ved at bestille dette gavekort til et tandemspring hos Go Dream, er du sikret adrenalin i hele kroppen samt at få en oplevelse du aldrig vil glemme. Det vil være helt oplagt at tage springet sammen med din bedste ven eller veninde.
Priser fra 2195 DKK

Tandemspring Hos Skydive2000

Ved at bestille et tandemspring hos Skydive2000 får du ikke “blot” et tandemspring, men en oplevelse for livet. Et faldskærmsspring er nemlig meget mere end en oplevelse det er en super grænseoverskridende oplevelse, som giver et sus i maven & adrenalin i hele kroppen. Inviter din bedste ven eller veninde med til denne oplevelse.
Priser fra 2299 DKK

Tandemspring Hos Dropzone Denmark

Tør du tage springet ud af flyvemaskinen i flere kilometers højde? Vel vidende at du ikke kan fortryde når du først har sprunget, et tandemspring er en rigtig adrenalin oplevelse som kræver en hvis overvindelse. Hvis du har modet er det bare at springe ud i det & nyde hele turen, fra i letter til i igen sætter fødderne på jorden.
Priser fra 1649 DKK

Tandemspring Hos Odense FaldskærmsCenter

Tandemspring Odense, man siger at “Fyn er fin” ved at bestille dette faldskærmsspring får du lov at se den store danske ø fra oven. Du kan derved selv bedømme om den er pænest fra flere kilometers højde, eller om den faktisk er flottest når man har fødderne solidt plantet på jorden. 
Priser fra 2295 DKK

Tandemspring Hos Nordjysk Faldskærmsklub

Hvis du drømmer om at prøve et tandemspring i Nordjylland? Så er dette oplevelsen for dig! Dette faldskærmsspring arrangeres af Nordjysk Faldskærmsklub, der er lagt op til en oplevelse for livet når du springer ud fra flyvet. Prøv at se om du kan nyde udsigten imens adrenalinen pumper rundt i hele kroppen.
Priser fra 2199 DKK

Solospring Hos Dropzone Denmark

Priser fra 2295 DKK

Solospring Uddannelse

Priser fra 1950 DKK

Få mest muligt ud af et tandemspring

For nybegyndere er det vigtigt, at man prøver et tandemspring før man prøver et solospring. Der er ingen ord, der kan forberede en helt på, hvordan det føles at springe ud af et fly kun med en rygsæk. Derfor er det vigtigt at det første spring er et, hvor man ikke skal koncentrere sig om andet end at nyde det. Så et faldskærmsspring er oplagt og det er på ingen måde kedeligt eller mindre spændende end et solospring.

Men det er også vigtigt at man nyder turen op i det lille fly, hvor man kommer om i omkring 3.000 meters højde. Det er altid spændende og det bliver kun endnu sjovere, når man skal ud i faldskærm. Instruktøren sørger for at du er mentalt klar og forberedt på, hvad der skal ske. Herefter er det tid til at springe. Med et skydive får du hele 30 sekunders fritfald og du har garanteret aldrig nogensinde oplevet den samme følelse af frihed. Det er absolut enestående og helt unikt. Det skal prøves, da ord ikke rækker spor. 

Når faldskærmen udløses i ca. 1.500 meters højde vil du blive chokeret over hvor stille der bliver. Efter den vilde susen og larmen fra det fri fald er stilheden ligefrem larmende. Men efter et par sekunder vil din krop fyldes af en lyksalighed, som du aldrig har oplevet før. Intet i verden kan sammenlignes med det. Efter nogle minutter lander du sikker på jorden som et helt nyt menneske. Og du vil med garanti have lyst til at prøve igen lige med det samme. 

At springe ud fra et fly i faldskærm er på én gang det mest vidunderlige, det mest uhyggelige og sjoveste du i dit liv har prøvet, så husk at nyde hvert eneste sekund.

tandemspring
tandemspring sjælland
tandemspring pris
tandemspring århus

Praktisk information

Man kunne frygte at det ville være utroligt kostbart at springe i faldskærm, men det koster i omegnen af 2.500 kroner, hvilket egentlig ikke er så galt igen. Det afhænger naturligvis af hvor man springer, men der er heldigvis masser af forskellige muligheder. Så uanset om du er interesseret i et tandemspring Sjælland eller Jylland, så kan du nemt finde et sted. 

Der er flere udbydere, der har rigtigt gode faldskærmsspring tilbud, så det er i den grad værd at overveje. Et ægte faldskærmsudspring er noget ganske særligt, som man aldrig glemmer igen.  Prøv et spring i København, og du vil kunne se hovedstaden fra en helt ny vinkel, hvilket er noget, der bare skal opleves. Det samme gælder et Spring i Århus samt Aalborg. Alle giver de et andet perspektiv på nogle af landets største byer, og det er altså en virkelig flot oplevelse. 

Snyd ikke dig selv for en virkelig unik oplevelse, men søg efter tandemspring pris, så du kan finde lige den udbyder, der passer til dine behov og krav. Det burde nok være muligt. Husk blot på, at det er endnu federe hvis du tager en god ven med.

tandemspring jylland
tandemspring københavn
Giv et tandemspring i gave

Et tandemspring Odense er en unik gave til manden der har alt. Det er en betænksom gave, som modtageren helt sikkert ikke har fået af andre. Faldskærmsspring er en blandt mange oplagte polterabend ideer, så hvorfor ikke forberede noget ganske særligt til dagens hovedperson. Eller du kan blot give et gavekort til faldskærmsudspring. Uanset hvad, så er det helt sikkert en gave, som aldrig nogensinde bliver glemt igen. 

Hvis i vælger at tage af sted sammen, så vil i med garanti skabe en masse unikke minder, der vil være med jer resten af livet. Knyt stærke bånd og lad jeres venskab blive endnu bedre med en dødsforagtende oplevelse. At springe ud fra et fly, er den ultimative måde at få adrenalinen til at pumpe på, mens man samtidig er i fuldstændig trygge hænder hos den erfarne springer. Snyd ikke dig selv, men book dit livs oplevelse allerede i dag. Prøv også skydiving i Danmark.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1