Tandemspring: Top 8 Bedste Tandemspring Sjælland ✓ Jylland ✓ Fyn ✓

Tandemspring er noget af det fedeste man overhovedet kan komme til at opleve. Det er muligheden for at springe i faldskærm, uden at skulle være rutineret eller uddannet til det. Man får en vild en oplevelse, der får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen. At springe ud fra et fly i faldskærm er utroligt sjovt og man kan være sikker på at alt foregår ordentligt, så man blot skal koncentrere sig om at nyde turen ned. 

Det er en oplevelse som man sagtens kan nyde for sig selv. Der er altid nogen at snakke med og derfor kan man godt have en fed oplevelse. Men hvis det virkelig skal være noget ud over det sædvanlige, så skal man naturligvis have en ven med. At presse sig selv ud over grænsen bliver kun endnu sjovere, når man har en man kender med. Så kan man piske en stemning op hos hinanden, hvilket blot får adrenalinen til at pumpe endnu mere.

Et tandemspring er en fantastisk gaveide til personen, der har alt. Hvis du kender nogen, der elsker vilde oplevelser og nyder adrenalinen, så er et faldskærmsspring en oplagt gaveide. Ikke alene er gaven yderst betænksom, men den er også oplagt til at nyde sammen. Bestil et skydive til dig selv og i kan få de vildeste minder nogensinde.

Crazy Prøv Et Tandemspring i Danmark
Tandemspring I Hele DK

Tandemspring i Hele DK

Destination ikonSjælland – Fyn – Jylland
Tid ikon 6-8 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Prøv EU’s Højeste Tandemspring
Personer ikon 1 Person Max Vægt 90-95 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2195,- Pr. Person

Tandemspring Over Sjælland

Tandemspring Sjælland

Destination ikonTureby – Faldskærmsklubben DFC
Tid ikon 5-7 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Spring Ud Fra Et Fly I 3000 Meters Højde
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2899,- Pr. Person

Tandemspring Over Jylland

Tandemspring Jylland

Destination ikonVamdrup – Skydive2000
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvetur Inden Springet
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2299,- Pr. Person

Tandemspring Over Herning

Tandemspring Herning

Destination ikonHerning – Dropzone Denmark
Tid ikon 5 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 55-60 Sekunder I Helt Frit Fald
Personer ikon 1 Person Vægt Mellem 35-110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Tandemspring Over Fyn

Tandemspring Fyn

Destination ikonOdense – Odense FaldskærmsCenter
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvning Inden Springet
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Tandemspring Nordjylland

Tandemspring Nordjylland

Destination ikonAars – Nordjysk Faldskærmsklub
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 30-50 sekunders Frit Fald
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 100 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Tandemspring
Pris ikon Priser Fra 2199,- Pr. Person

Skydiving - Solospring Hos Dropzone Denmark

Solospring Herning

Destination ikonHerning – Dropzone Denmark
Tid ikon 5 Timers Solospring Oplevelse i Herning
Tjek ikon Erfaren Instruktør Med i Flyet Ved Springet
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 16 År

Info ikon Læs Mere Om Dette Solospring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Skydiving - Solospring Uddannelse

Solospring Vamdrup

Destination ikonVamdrup – Skydive 2000
Tid ikon 5 Timers Solospring Oplevelse i Vamdrup
Tjek ikon Teori, Sikkerhed, Påklædning, Faldskærme
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 16 År

Info ikon Læs Mere Om Dette Solospring
Pris ikon Priser Fra 1950,- Pr. Person

Tandemspring Hos Faldskærmsklubben DFC

Tandemspring er en oplevelse som er at finde på mange bucket lister & formentlig også din. Har du endnu ikke fået forløst drømmen om at springe ud fra en flyvemaskine, vil det være helt oplagt at du bestiller et gavekort til et faldskærmsspring. Se frem til sus i maven & en oplevelse for livet ved at springe i faldskærm.
Priser fra 2899 DKK

Tandemspring En Overjordisk Oplevelse

Har du mod på livet & en oplevelse udover det sædvanlige? Ved at bestille dette gavekort til et tandemspring hos Go Dream, er du sikret adrenalin i hele kroppen samt at få en oplevelse du aldrig vil glemme. Det vil være helt oplagt at tage springet sammen med din bedste ven eller veninde.
Priser fra 2195 DKK

Tandemspring Hos Skydive2000

Ved at bestille et tandemspring hos Skydive2000 får du ikke “blot” et tandemspring, men en oplevelse for livet. Et faldskærmsspring er nemlig meget mere end en oplevelse det er en super grænseoverskridende oplevelse, som giver et sus i maven & adrenalin i hele kroppen. Inviter din bedste ven eller veninde med til denne oplevelse.
Priser fra 2299 DKK

Tandemspring Hos Dropzone Denmark

Tør du tage springet ud af flyvemaskinen i flere kilometers højde? Vel vidende at du ikke kan fortryde når du først har sprunget, et tandemspring er en rigtig adrenalin oplevelse som kræver en hvis overvindelse. Hvis du har modet er det bare at springe ud i det & nyde hele turen, fra i letter til i igen sætter fødderne på jorden.
Priser fra 1649 DKK

Tandemspring Hos Odense FaldskærmsCenter

Tandemspring Odense, man siger at “Fyn er fin” ved at bestille dette faldskærmsspring får du lov at se den store danske ø fra oven. Du kan derved selv bedømme om den er pænest fra flere kilometers højde, eller om den faktisk er flottest når man har fødderne solidt plantet på jorden. 
Priser fra 2295 DKK

Tandemspring Hos Nordjysk Faldskærmsklub

Hvis du drømmer om at prøve et tandemspring i Nordjylland? Så er dette oplevelsen for dig! Dette faldskærmsspring arrangeres af Nordjysk Faldskærmsklub, der er lagt op til en oplevelse for livet når du springer ud fra flyvet. Prøv at se om du kan nyde udsigten imens adrenalinen pumper rundt i hele kroppen.
Priser fra 2199 DKK

Solospring Hos Dropzone Denmark

Priser fra 2295 DKK

Solospring Uddannelse

Priser fra 1950 DKK

Tandemspring Sjælland

Hvis du bor på Sjælland, så er du heldig, for det er et af de smukkeste steder i landet at dyrke faldskærmsudspring. Lyder det som noget, der kunne friste dig, så køb et gavekort her hos Gaveavisen og snart kan du få en oplevelse for livet. Hvad enten der skal være nær København eller Roskilde, så kan du finde det her på siden. Så hvad venter du på? Bestil et gavekort til tandemspring Sjælland allerede i dag.

tandemspring sjælland

Tandemspring København

Når man bor i det centrale København, så det kan måske godt være lidt af en udfordring at finde et sted i nærheden at springe faldskærm. Men hvis man bevæger sig en smule ud af byen finder man gode faldskærmsklubber som DFC nær Køge og Nordsjællands Faldskærmsklub ved Frederikssund.

Begge klubber tilbyder forskellige oplevelser, men hvis det er første gang man springer ud af et fly, så foregår det altså med en instruktør på ryggen. Med andre ord et tandemspring. Tandemspring København er oplevelsen for dig, der gerne vil have en ekstrem historie at fortælle dine venner. I kan naturligvis også vælge at tage af sted sammen, så I sammen kan få nogle vildt gode minder. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at få den bedste pris her hos Gaveavisen.

tandemspring københavn

Tandemspring Roskilde

Hvis du er interesseret i at springe faldskærm og er bosat i Roskilde, så kan det varmt anbefales, at man tager kontakt til Aversis Skydiving i Haslev, hvor man kan komme ud og prøve de vildeste faldskærmsudspring. Få din debut som faldskærmsudspringer med et tandemspring Roskilde. Nyd den helt fantastiske udsigt over Sjælland og få en oplevelse, som du aldrig nogensinde glemmer igen. Det kan jo være, at der vågner en helt ny interesser for sporten, og så kan man jo altid melde sig ind i klubben. Men med et gavekort fra Gaveavisen har du en unik mulighed for at prøve de bedste tandemspring Roskilde kan byde på.

Tandemspring Roskilde

Tandemspring Jylland

Jylland er naturligvis den største landmasse i Danmark og det betyder naturligvis også, at det vrimler med smukke steder at springe faldskærm. Dette har medført, at man kan finde masser af faldskærmsklubber overalt i det jyske og uanset hvor man vælger at springe, så er der noget smukt at se på. Så hvis du er bosat i Jylland eller bare gerne vil springe tandemspring i det jyske, så køb et gavekort hos gaveavisen. På den måde kan du nemt og hurtigt prøve et tandemspring Jylland. Du vil ikke fortryde det.

tandemspring jylland

Tandemspring Århus

Århus er den næststørste by i hele Danmark og derfor siger det også sig selv, at man kan finde gode muligheder for at springe i faldskærm. En af de bedst kendte klubber i byen er Århus Faldskærms Club. Her kan man komme ud og prøve forskellige typer spiring. Et af de mest populære valg for nybegyndere er det berømte tandemspring. Med et gavekort kan ud prøve tandemspring Århus og få en smuk oplevelse, som du aldrig nogensinde glemmer igen. Se de smukke udsigt over Jyllands største by og det smukke farvand, den ligger ud til. Det er en oplevelse for livet.

tandemspring århus

Tandemspring Aalborg

I det nordjyske finder man Aalborg og den smukke Limfjord. Det er et fantastisk spændende og smukt sted, at springe i faldskærm. Derfor anbefaler vi dig at tage til Nordjylland, hvis du gerne vil prøve et tandemspring. Dette kan du f.eks. prøve sammen med Nordjysk Faldskærms Klub, der er en af bedste klubber i landet. Her får du muligheden for at lære alt om faldskærmsudspring og naturligvis også muligheden for at prøve dit første tandemspring. Bestil dit gavekort fra Gaveavisen allerede i dag og snart kan du komme ud og prøve et tandemspring Aalborg. Så bliver det ikke meget bedre.

Tandemspring Aalborg

Tandemspring Herning

I Midtjylland finder man noget af landets absolut smukkeste natur og nogle af de bedste faldskærmsklubber. Blandt dem kan man med nævne Dropzone Denmark, der tilbyder alt indenfor for faldskærmsudspring. Det er lige meget om du allerede er erfaren faldskærmsudspringer eller om du stadig har dit første spring til gode. Dropzone Denmark ved Herning er dit bedste valg hvis du gerne vil prøve et tandemspring Herning. Hvis du bestiller et gavekort til tandemspring, kan du vælge at springe i Herning og det er bestemt en oplevelse, som kan anbefales. Den smukke udsigt gør det hele turen værd.

Tandemspring Herning

Tandemspring Varde

Nær Esbjerg finder man byen Varde og den er der måske ikke så meget ved, hvis man spørger folk, der ikke er kendt på egnen. Men hvis man kender området, så ved man også, at Varde er placeret nær ved den smukkeste natur i hele Syddanmark. Det er lige præcis denne placering, der gør at Varde Faldskærmsklub lever i bedste velgående og kan tilbyde almindelige borgere muligheden for at se landet lidt fra oven. Den er god nok, hvis du gerne vil se naturen i Sydjylland fra en helt ny vinkel, så skal du prøve et tandemspring Varde og få en oplevelse, som du aldrig nogensinde glemmer igen. Det er spændende, det er smukt og så er det noget, der skaber vidunderlige minder. Bestil dit tandemspring Varde fra Gaveavisen allerede i dag.

Tandemspring Varde

Tandemspring Viborg

Hvis man i forvejen holder af Midtjylland og dens smukke natur, så skal man gøre sig selv den tjeneste at se Viborg. Viborg er en af de ældste byer i hele landet og den vidunderlige natur gør den til et valfartssted for friluftsentusiaster. Men hvis du gerne vil tage begrebet friluft til et helt nyt niveau, så skal du købe et gavekort til tandemspring Viborg. Så kan ud helt selv komme op og springe faldskærm over et af de smukkeste og mest unikke naturområder i hele landet. Skydive Viborg tilbyder dig alt hvad hjertet kunne begære indenfor faldskærmsudspring. Så hvis du gerne vil have dit første tandemspring over smuk nature, så finder du ikke noget bedre end Viborg og dets vidunderlige søer.

Tandemspring Viborg

Tandemspring Fyn

Fyn er måske ikke den største ø i Danmark, men der er ikke mange steder i landet, der kan prale af at være så smukt og naturrigt. Der er ingen tvivl om at Fyn har en masse at byde på og det gælder i den grad også når det kommer til spændende muligheder for at springe i faldskærm. Så hvis du er interesseret i at prøvet et tandemspring Fyn, så er du altså kommet til det helt rette sted, for Gaveavisen har lige det som du leder efter. Vores gavekort er perfekte som gaver til dem der har alt og som er svære at finde på gaver til. Så overrask en du holder af med et tandemspring Fyn. De vil aldrig glemme det igen.

Tandemspring Fyn

Tandemspring Odense

Centralt på Fyn finder man Odense, der er en af landets største byer og det betyder naturligvis også, at der er rigeligt med muligheder hvis man gerne vi prøve at springe i faldskærm. VI kan f.eks. anbefale at man forsøger sig med Odense Faldskærmscenter, der i årevis har tilbudt muligheden for at prøve faldskærmsudspring til nybegyndere såvel som erfarne faldskærmsfolk. Der er styr på tingene og man bliver instrueret af dygtigt folk, der virkelig ved hvad de laver og som elsker sporten. En første spring vil typisk være et tandemspring, hvor man blot skal koncentrere sig om at nyde turen. Er du interesseret i et tandemspring Odense, så bestil dit gavekort allerede i dag og snart kan du befinde dig i en flyver mange hundrede meter over jorden. Det bliver en oplevelse, som du aldrig nogensinde vil kunne glemme igen.

Tandemspring Odense

Tandemspring Gavekort

Du kender helt sikkert en person, der er næsten umuligt at købe en fødselsdagsgave eller julegave til. Et af de mennesker ”der har alt”, som man siger. Men det betyder jo ikke, at man ikke gerne vil kunne gøre noget rart for dem ved særlige lejligheder. Men hvad finder man så på, hvis man ikke vil risikere at gaven bliver byttet eller endnu værre glemt? Jo man kunne f.eks. give vedkommende en fantastisk oplevelse i gave. Oplevelser kan man aldrig få for mange af og derfor er det de perfekte gaver, selv til dem der har alt.

Hvis du gerne vil give en god gave, som ofte kommer lidt bag på modtageren, så kan ud med fordel forære dem et tandemspring gavekort. Gaveavisen har en masse at vælge imellem og hvis modtageren aldrig har prøvet faldskærmsudspring før, så er tandemspringet den bedste start. Så tag et kig i vores udvalg og find det tandemspring gavekort, der passer bedst til dine behov. Forær det til en du holder af og du kan være sikker på, at de får en oplevelse for livet.

Men et tandemspring gavekort er naturligvis også en herlig ting at forkæle sig selv med. For når man har købt gavekortet, kan man vælge mellem en række forskellige klubber, hvor man kan komme ud og springe i faldskærm. Det bliver altså ikke meget nemmere og derfor er et gavekort en perfekt måde at komme godt i gang med tandemspring på. Så se hvad vi kan tilbyde og køb dit gavekort til et tandemspring allerede i dag. Du kommer ikke til at fortryde det.

Tandemspring Gavekort

Tandemspring Pris

Når man snakker om oplevelser som faldskærmsudspring og deslige, så kunne man sagtens forestille sig, at det ville blive en overordentligt kostbar oplevelse. Man skal jo ikke alene instrueres i hvordan man gør, men der skal også lånes udstyr og faldskærm. Endelig skal man op i et rigtigt fly, hvilket heller ikke ligefrem er en billig ting. Men alligevel er det faktisk ikke ret dyrt at springe i faldskærm. Faktisk kan man her hos Gaveavisen bestille et gavekort og få en tandemspring pris på lige knap to tusinde kroner. Det er virkelig hvad man kan kalde valuta for pengene og hvis man først begynder at fatte interesse for hobbyen og springer solo, så kan det faktisk gøres endnu billigere.

Så hvis man leder efter en god gave til en som man holder af, så kan et tandemspring faktisk være en fornuftig ide, da det er en af de oplevelser, som man aldrig nogensinde glemmer. Dette gør et tandemspring til en perfekt gave til runde fødselsdage, polterabends og lignende lejligheder.

Hvor meget man giver, afhænger af de enkelte klubber, så hvis man er villig til at søge lidt efter det, så kan man spare en del hundrede kroner ved at vælge en specifik klub. Oplevelsen er lige fantastisk om det så foregå i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Så hvis du er på udkig efter en fantastisk tandemspring pris, så er du altså kommet til det helt rette sted. Gaveavisen har som altid lige præcis det du søger.

tandemspring pris

Tandemspring Tilbud

Skulle man alligevel synes at det er en smule pebret pris for at få lov at springe ud af at fly, så kan man med fordel lede efter et tandemspring tilbud. Her vil man nemlig kunne spare endnu flere penge og hvem vil ikke gerne det? Her hos Gaveavisen har vi altid de bedste priser på forskellige oplevelser og derfor kan du sikkert også finde den bedste pris på tandemspring.

Det sker jo at et klub vælger at køre en kampagne og dermed tilbyde tandemspring til en lavere pris, eller måske er der rabat hvis man er flere der tilmelder sig. Uanset hvad er det en rigtigt god ide at holde øjne og ører åbne, for måske kan man være heldig at finde lige præcis den oplevelse man ønsker til den helt rette pris. Der er i hvert fald en god chance for at finde et tandemspring tilbud, hvis man bare er opmærksom.

Skulle man finde et godt tilbud på et tandemspring til en ven, så kan man jo med fordel købe et gavekort til sig selv også. Hvorfor lade sin ven have al morskaben, når den slags oplevelser kun bliver bedre hvis man er flere? Så hold godt øje med Gaveavisen og de forskellige klubber, for der kan ofte være rigtigt gode penge at spare. På den måde får man råd til mere af de sjove i livet og det er jo lige det vi alle går og drømmer om.

Tandemspring Tilbud

Tandemspring Vægt

Når det kommer til faldskærmsudspring generelt, så er der ikke nogle overordnede regler for vægtgrænser som sådan. Men det betyder ikke, at de enkelte klubber ikke stiller krav og derfor er det vigtigt at man sørger for at kontakte en potentiel klub, før man køber et gavekort til dem. Heldigvis er de altid villige til at hjælpe og informere en grundigt, så der ikke bliver nogen misforståelser.

Når det kommer til tandemspring, er der dog en regel, der siger at man maksimalt må veje 100 kg og derfor er der desværre ikke noget at gøre, hvis man skulle være så uheldig at veje mere. Men det betyder dog ikke, at alle klubber tillader folk på 110 kg at springe. Der er ofte individuelle regler fra klub til klub, så man kan sagtens risikere at der er en max vægt på f.eks. 95 kg. Spørg derfor altid i god tid, så man ikke ender med at stå med håret i postkassen.

Hvorfor er der en vægtgrænse på tandemspring? Det handler primært om, at faldskærmen skal kunne bremse jeres fald tilstrækkeligt, så ingen kommer til skade. Jo mere man vejer, des hurtigere falder man og dermed rammer man jorden så meget desto hårdere. Derfor har man fra fabrikantens og klubbernes side fastsat vægtgrænser, så alt kan foregå på en optimal og sikker måde.

Tandemspring Vægt
Få Mest Muligt Ud Af Dit Tandemspring

For nybegyndere er det vigtigt, at man prøver et tandemspring før man prøver et solospring. Der er ingen ord, der kan forberede en helt på, hvordan det føles at springe ud af et fly kun med en rygsæk. Derfor er det vigtigt at det første spring er et, hvor man ikke skal koncentrere sig om andet end at nyde det. Så et faldskærmsspring er oplagt og det er på ingen måde kedeligt eller mindre spændende end et solospring.

Men det er også vigtigt at man nyder turen op i det lille fly, hvor man kommer om i omkring 3.000 meters højde. Det er altid spændende og det bliver kun endnu sjovere, når man skal ud i faldskærm. Instruktøren sørger for at du er mentalt klar og forberedt på, hvad der skal ske. Herefter er det tid til at springe. Med et skydive får du hele 30 sekunders fritfald og du har garanteret aldrig nogensinde oplevet den samme følelse af frihed. Det er absolut enestående og helt unikt. Det skal prøves, da ord ikke rækker spor. 

Når faldskærmen udløses i ca. 1.500 meters højde vil du blive chokeret over hvor stille der bliver. Efter den vilde susen og larmen fra det fri fald er stilheden ligefrem larmende. Men efter et par sekunder vil din krop fyldes af en lyksalighed, som du aldrig har oplevet før. Intet i verden kan sammenlignes med det. Efter nogle minutter lander du sikker på jorden som et helt nyt menneske. Og du vil med garanti have lyst til at prøve igen lige med det samme. 

At springe ud fra et fly i faldskærm er på én gang det mest vidunderlige, det mest uhyggelige og sjoveste du i dit liv har prøvet, så husk at nyde hvert eneste sekund.

tandemspring
Praktisk Information Forinden Et Tandemspring

Man kunne frygte at det ville være utroligt kostbart at springe i faldskærm, men det koster i omegnen af 2.500 kroner, hvilket egentlig ikke er så galt igen. Det afhænger naturligvis af hvor man springer, men der er heldigvis masser af forskellige muligheder. Så uanset om du er interesseret i et tandemspring Sjælland eller Jylland, så kan du nemt finde et sted. 

Der er flere udbydere, der har rigtigt gode faldskærmsspring tilbud, så det er i den grad værd at overveje. Et ægte faldskærmsudspring er noget ganske særligt, som man aldrig glemmer igen.  Prøv et spring i København, og du vil kunne se hovedstaden fra en helt ny vinkel, hvilket er noget, der bare skal opleves. Det samme gælder et Spring i Århus samt Aalborg. Alle giver de et andet perspektiv på nogle af landets største byer, og det er altså en virkelig flot oplevelse. 

Snyd ikke dig selv for en virkelig unik oplevelse, men søg efter tandemspring pris, så du kan finde lige den udbyder, der passer til dine behov og krav. Det burde nok være muligt. Husk blot på, at det er endnu federe hvis du tager en god ven med.

Tandemspring Info
Giv Et Tandemspring I Gave

Et tandemspring Odense er en unik gave til manden der har alt. Det er en betænksom gave, som modtageren helt sikkert ikke har fået af andre. Faldskærmsspring er en blandt mange oplagte polterabend ideer, så hvorfor ikke forberede noget ganske særligt til dagens hovedperson. Eller du kan blot give et gavekort til faldskærmsudspring. Uanset hvad, så er det helt sikkert en gave, som aldrig nogensinde bliver glemt igen. 

Hvis i vælger at tage af sted sammen, så vil i med garanti skabe en masse unikke minder, der vil være med jer resten af livet. Knyt stærke bånd og lad jeres venskab blive endnu bedre med en dødsforagtende oplevelse. At springe ud fra et fly, er den ultimative måde at få adrenalinen til at pumpe på, mens man samtidig er i fuldstændig trygge hænder hos den erfarne springer. Snyd ikke dig selv, men book dit livs oplevelse allerede i dag. Prøv også skydiving i Danmark.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: