Svendegaver: Glæd Den Nyuddannet Svend Med En Fantastisk Gave Til Svendegilde

Svendegaver findes der masser af, for der er masser af forskellige områder indenfor hvilke man kan blive udlært svend. Det betyder dog også, at man skal være opmærksom, så man køber en passende gave. En svendegilde gave til en kok, skal jo ikke nødvendigvis være den samme som til en tømrer eller klejnsmed. Men en god tommelfingerregel er, at hvis den kan anvendes som almindelig studentergave, så kan den helt sikkert også gives som gave til svendegilde. Du kan finde masser af inspiration til en svendegave her på siden eller på siden med studentergaver. Der burde være masser at gode muligheder for at finde det helt rette. 

Efterhånden som året går, så bliver der uddannet masser af nye svende. Læretiden er forbi og det er på tide, at komme i arbejde på lige vilkår med alle sine uddannede kolleger. Selvom man for mange af dem altid vil være ”ham lærlingen”. Det er dog altid ment på en kærlig måde, for de har alle selv prøvet det. Men afsluttet læretid betyder naturligvis også svendegilde og det betyder svendegaver til ham og hende. Vi har samlet en række af de bedste svendegilde gaver, der passer perfekt uanset om det er svendegaver til maler, svendegave smed eller sågar svendegave til tømrer. 

Find den gave, der passer bedst til en nyuddannet svend her på siden og vær med til at gøre dagen til noget helt specielt. Det er et stort øjeblik i deres liv.

Oplevelser
Oplevelser
Gadgets
Gadgets
Bolig Og Hobby
Bolig & Hobby
Traditionelle Gaver
Traditionelle Gaver
Fitness Og Træning
Fitness & Træning
32 Udvalgte Oplevelser Til Svenden

Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra 349 DKK

Kør Ferrari På Landevej

Priser fra 895 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra 999 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Klatring København

Priser fra 250 DKK

Eventyr På Limfjorden

Priser fra 350 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra 800 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Priser fra 2495 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Kitesurfing Kursus

Priser fra 539 DKK

Prøv Flyboard

Priser fra 899 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

17 Udvalgte Gadgets Til Svenden

Bluetooth Højtaler

Priser fra 89 DKK

Elegant Herreur

Priser fra 199 DKK

Høretelefoner

Priser fra 168 DKK

10 Bolig & Hobby Svendegaver

Louis Poulsen

Priser fra 1850 DKK

Tøsemiddag Quiz-spil

Priser fra 199 DKK

7 Traditionelle Svendegaver
5 Fitness & Trænings Svendegaver

Træningselastikker

Priser fra 85 DKK

Giv den nyuddannede svend en god dag

Når man efterhånden nærmer sig afslutningen på sin læretid, så kan man godt mærke at spændingen begynder at melde sig. Får man lov at blive på sin arbejdsplads? Hvor meget stiger lønnen? Får man mere respekt som svend? Men det er ikke alt, for det venter jo også et svendegilde og hertil hører gaver. Så der er endnu mere spænding. Man får naturligvis gode svendegaver, for alle man kender vil være interesserede i at man får den bedst mulige dag. Det er trods alt en af de største og mest skelsættende dage i ens liv. 

Hvad skal man som kommende svend ønske sig i gave? Der er jo så meget som man lige står og mangler, men når det skal nedfældes på en ønskeliste, så er det noget nær umuligt at komme på. Det er naturligvis ikke nemmere for dem, der skal give gaven for de skal sætte sig ind i hvad et andet menneske ønsker. Heldigvis men her på siden finde en masse god inspiration, så man kan give de bedst mulige svendegaver til hende og ham.

Man kan jo vælge om gaven skal være en oplevelse, en ting der kan stå i hjemmet eller måske det evigt populær elektronik, som man aldrig går helt galt i byen med. Det handler i bund og grund om at kende den enkelte person godt nok. Ellers må man finde en mere generel gave, der aldrig rigtigt går galt.

svendegaver
gave til svendegilde
svendegaver til ham
svendegilde gave

Gaver man husker

Når det kommer til at finde gode svendegaver, så er det naturligvis den nyuddannede svends familie, der kommer med de mest praktiske og dyre gaver. Det siger naturligvis sig selv. Men det betyder jo bare at alle andre har carte blanche til at komme med sjove og underholdende gaver. Man skal blot huske på, at en svende gave er en gave, der vil blive husket resten af livet, så det er alligevel lidt af et ansvar. Men bare rolig, der er masser af gode gaver, som man kan give til et svendegilde. Hvad trænger en nybagt svend mest til, nu hvor han er færdig med skole og skal i gang med sit voksne liv? Han trænger naturligvis til at slappe lidt af og hvile ud ovenpå svendeprøve og opgaveskrivning. 

Heldigvis er der masser af herlige oplevelser, som man kan give som svendegaver til elektriker, svendegaver mekaniker eller svendegaver VVS. Hvis han f.eks. er lidt af en fartdjævel, så lad ham udleve dette med et gavekort til djævleræs. Eller måske en tur i en Ferrari. Det kan naturligvis også være noget mere ekstremt såsom et faldskærmsudspring. Vildere bliver det simpelthen ikke og du kan være sikker på, at det er en gave han/hun husker resten af sit liv. Derfor er det en perfekt ting at give som gave til svendegilde

Måske trænger han bare til at slappe af i godt selskab og her er en tur på cafe den perfekte gave, eller måske endnu mere et afslappende wellness ophold. Det virker måske ikke så maskulint, men selv de stærkeste håndværker kan nyde en lækker spa og massage.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu