Sjove Svendegaver Til Nyuddannet Svend Som Du Kan Give Til Svendegilde

Svendegaver findes der masser af, for der er masser af forskellige områder indenfor hvilke man kan blive udlært svend. Det betyder dog også, at man skal være opmærksom, så man køber en passende gave. En svendegilde gave til en kok, skal jo ikke nødvendigvis være den samme som til en tømrer eller klejnsmed. Men en god tommelfingerregel er, at hvis den kan anvendes som almindelig studentergave, så kan den helt sikkert også gives som gave til svendegilde. Du kan finde masser af inspiration til en svendegave her på siden eller på siden med studentergaver. Der burde være masser at gode muligheder for at finde det helt rette. 

Efterhånden som året går, så bliver der uddannet masser af nye svende. Læretiden er forbi og det er på tide, at komme i arbejde på lige vilkår med alle sine uddannede kolleger. Selvom man for mange af dem altid vil være ”ham lærlingen”. Det er dog altid ment på en kærlig måde, for de har alle selv prøvet det. Men afsluttet læretid betyder naturligvis også svendegilde og det betyder svendegaver til ham og hende. Vi har samlet en række af de bedste svendegilde gaver, der passer perfekt uanset om det er svendegaver til maler, svendegave smed eller sågar svendegave til tømrer. 

Find den gave, der passer bedst til en nyuddannet svend her på siden og vær med til at gøre dagen til noget helt specielt. Det er et stort øjeblik i deres liv.

Sjove & Personlige Svendegaver

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 249 kr.

2. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.

3. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.

4. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

5. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.

6. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.

7. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.

8. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.

9. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

11. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.

12. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.

13. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.

14. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

15. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.

16. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.

17. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

18. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

19. Poster & Frame

Priser fra: 179 kr.

20. Parfume

Pris: 100 kr.

21. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

22. Kaj Bojesen Figurer

Pris: Afhængig Af Figur

23. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

24. Fotocollage

Pris: 119 kr.

25. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.

26. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

27. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover

28. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

29. Solbriller

Pris: 899 kr.

30. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.

31. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.

32. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.

33. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

34. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.

35. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

36. Kjole

Pris: 300 kr.

37. Byplakater

Priser fra: 75 kr.

Find En God Gave Til Svendegilde

Når man efterhånden nærmer sig afslutningen på sin læretid, så kan man godt mærke at spændingen begynder at melde sig. Får man lov at blive på sin arbejdsplads? Hvor meget stiger lønnen? Får man mere respekt som svend? Men det er ikke alt, for det venter jo også et svendegilde og hertil hører gaver. Så der er endnu mere spænding. Man får naturligvis gode svendegaver, for alle man kender vil være interesserede i at man får den bedst mulige dag. Det er trods alt en af de største og mest skelsættende dage i ens liv. 

Hvad skal man som kommende svend ønske sig i gave? Der er jo så meget som man lige står og mangler, men når det skal nedfældes på en ønskeliste, så er det noget nær umuligt at komme på. Det er naturligvis ikke nemmere for dem, der skal give gaven for de skal sætte sig ind i hvad et andet menneske ønsker. Heldigvis men her på siden finde en masse god inspiration, så man kan give de bedst mulige svendegaver til hende og ham.

Man kan jo vælge om gaven skal være en oplevelse, en ting der kan stå i hjemmet eller måske det evigt populær elektronik, som man aldrig går helt galt i byen med. Det handler i bund og grund om at kende den enkelte person godt nok. Ellers må man finde en mere generel gave, der aldrig rigtigt går galt.

Husk at fejre personen der lige har fået sit svendebrev med manner!

gave til svendegilde
svendegilde gave

Svendegaver Til Ham

Hvis du har en god kammerat, et nært stående familiemedlem eller måske endda en kæreste som snart får overrakt hans svendebrev og derved kan kalde sig svend? Så er du helt sikkert ligeledes blevet inviteret til et svindegilde med god mad, rigeligt at drikke, og ikke mindst vil du helt sikkert opleve at selvskabet er aldeles fremragende. Ud over dit gode humør er det ligeledes vigtigt at du husker at medbringe en svendegave til ham, som han vil elske at modetage og du at give. 

Men hvordan finder man så lige svendegaver til ham, har du måske tænkt og spekuleret lidt over. For hvis du er blandt de fleste, er det nok ikke så ofte at du oplever at blive inviteret med til svendegilder i tide og utide. Derfor er du formentlig ikke ekspert i svendegaver til ham, men lad dig ikke kurre af det for her på siden er rigeligt med hjælp at hinde. Ta’ blot et kig på vores liste med svendegave ideer ovenover.

svendegaver til ham

Svendegaver Til Hende

Skulle du være så heldig at kende en dejlig kvinde som snart får stukket sit svendebrev i hånden og derved kan kalde sig svend? Så er du helt sikkert blevet inviteret med til et brag af et svendegilde med høj musik, god mad og drikke samt aldeles fremragende selvskab. Hvis dette er tilfældet så er det på høje tid at begynde at kigge sig omkring for svendegaver til hende, samt måske lige lidt nysgerrigt og høre hende om hun skulle have nogle ønsker til sin svendegave.

Du kan ligeledes blot nøjes med at følge din intuition og den vigtige viden du har om hendes personlighed fra jeres gode relation til hinanden. Du er sikkert udemærket klar over hvilken type kvinde hun er, hvad hun synes er sjovt samt hvad der er plat, så brug alt din viden om denne skønne veninde når du skal finde en svendegave til hende. Du kan eventuelt finde ideer til gode svendegaver til hende ved at scrolle op i toppen af denne side og se vores ideer til hvad du kan give hende i svendegave.

Svendegaver Til Hende

Svendegaver Til Udvalgte "Svend" Titler

Svendegaver til elektriker

Glæd din gode elektriker kammerat med en aldeles fremragende svendegave når han skyder en fest uden lige af sted i form af et uforglemmeligt svendegilde. Her tropper du som god ven naturligvis op med en god svendegave til elektriker, som han vil elske at modtage og du elske at give. Rigtig dejlig fest og stort tillykke med kammeraten.

Svendegaver til tømrer

Skulle du være inviteret til svendegilde fordi en af dine gode kammerater netop har fået overrakt et tømrer svendebrev? Så er det bare med at få fundet en svendegave til tømrer og komme afsted i sit pæneste dress med alt hvad den kan trække og ej at forglemme højt humør. Giv kammeraten et godt klamp på skulderen og tømrer svendegaven til ham.

Svendegaver til maler

Har du en dejlig ven eller veninde som snart kan kalde sig maler svend og du derfor er blevet inviteret til et prag af en svendegilde sammen med en masse andre dejlige mennesker. Så skal du i al hast se at have fundet en svendegave til maler som du kan glæde svenden med på selve dagen hvor svendegildet løber af stablen.

Svendegaver til mekaniker

Det er sku altid godt at kende en god mekaniker, ikke blot når bilen skal til service, men i endnu højere grad når personen holder svendegilde fordi han netop nu kan kalde sig mekaniker svend. Så hvis du er blevet inviteret til svendegilde af en nyudklækket mekaniker så find en god svendegave mekaniker til ham i en hulens fart.

Svendegaver til smed

Skulle du kende en person som længe har været under uddannelse som smed om så nu endelig har fået overrakt sit svendebevis og rent faktisk kan kalde sig smed svend? Så er du formentlig blevet inviteret til et prag af et svendegilde med dejlig mad og drikke samt høj musk. Så se at få fremtryllet en aldeles fremragende svendegave til smed.

Svendegaver til vvs

Sidst men ikke mindst runder vi lige af med en svendegave til vvs så hvis du skulle være så heldig at blive inviteret til et svendegilde af en dejlig person som nu kan kalde sig vvs svend. Så er det bare med at spidse øre og finde inspiration til fantastiske svendegaver til vvs’er, samt naturligvis glæde sig til et prag af en hyggelig og sjov fest.

svendegaver
Svendegaver Man Husker

Når det kommer til at finde gode svendegaver, så er det naturligvis den nyuddannede svends familie, der kommer med de mest praktiske og dyre gaver. Det siger naturligvis sig selv. Men det betyder jo bare at alle andre har carte blanche til at komme med sjove og underholdende gaver. Man skal blot huske på, at en svende gave er en gave, der vil blive husket resten af livet, så det er alligevel lidt af et ansvar. Men bare rolig, der er masser af gode gaver, som man kan give til et svendegilde. Hvad trænger en nybagt svend mest til, nu hvor han er færdig med skole og skal i gang med sit voksne liv? Han trænger naturligvis til at slappe lidt af og hvile ud ovenpå svendeprøve og opgaveskrivning. 

Heldigvis er der masser af herlige oplevelser, som man kan give som svendegaver til elektriker, svendegaver mekaniker eller svendegaver VVS. Hvis han f.eks. er lidt af en fartdjævel, så lad ham udleve dette med et gavekort til djævleræs. Eller måske en tur i en Ferrari. Det kan naturligvis også være noget mere ekstremt såsom et faldskærmsudspring. Vildere bliver det simpelthen ikke og du kan være sikker på, at det er en gave han/hun husker resten af sit liv. Derfor er det en perfekt ting at give som gave til svendegilde

Måske trænger han bare til at slappe af i godt selskab og her er en tur på cafe den perfekte gave, eller måske endnu mere et afslappende wellness ophold. Det virker måske ikke så maskulint, men selv de stærkeste håndværker kan nyde en lækker spa og massage.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1