Sjove Svendegaver Til Nyuddannet Svend Som Du Kan Give Til Svendegilde

Svendegaver findes der masser af, for der er masser af forskellige områder indenfor hvilke man kan blive udlært svend. Det betyder dog også, at man skal være opmærksom, så man køber en passende gave. En svendegilde gave til en kok, skal jo ikke nødvendigvis være den samme som til en tømrer eller klejnsmed. Men en god tommelfingerregel er, at hvis den kan anvendes som almindelig studentergave, så kan den helt sikkert også gives som gave til svendegilde. Du kan finde masser af inspiration til en svendegave her på siden eller på siden med studentergaver. Der burde være masser at gode muligheder for at finde det helt rette. 

Efterhånden som året går, så bliver der uddannet masser af nye svende. Læretiden er forbi og det er på tide, at komme i arbejde på lige vilkår med alle sine uddannede kolleger. Selvom man for mange af dem altid vil være ”ham lærlingen”. Det er dog altid ment på en kærlig måde, for de har alle selv prøvet det. Men afsluttet læretid betyder naturligvis også svendegilde og det betyder svendegaver til ham og hende. Vi har samlet en række af de bedste svendegilde gaver, der passer perfekt uanset om det er svendegaver til maler, svendegave smed eller sågar svendegave til tømrer. 

Find den gave, der passer bedst til en nyuddannet svend her på siden og vær med til at gøre dagen til noget helt specielt. Det er et stort øjeblik i deres liv.

Sjove & Personlige Svendegaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Shaping New Tomorrow Bukser

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 249 kr.
Når man endelig har fået sit svendebrev, fortjener man et godt grin. Derfor er denne Danish Sayings-plakat fra Dialægt en perfekt svendegave til både ham og hende. Plakaten indeholder direkte oversættelser af danske talemåder som ”Go cucumber” og “Can we fart about the price?”, der med garanti vil få smilet frem på læben.

2. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Ønsk den færdiguddannede svend tillykke med en smuk buket blomster. Det er en skøn svendegave, som både mænd og kvinder vil blive glade for at få. Der er intet skønnere end en smuk og velduftende buket, som kan minde en om, at det er tid til at slappe af og nyde livet.

3. Shaping New Tomorrow Bukser

Pris: 750 kr.
Et par Shaping New Tomorrow bukser er en fed svendegave til ham, der skal fejres med stil. Bukserne er den perfekte kombination af stil og komfort, så man kan føle sig godt tilpas i et par klassiske herrebukser. De fås i flere forskellige pasformer og stile, så der er et par for enhver smag.

4. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Kender du en færdiguddannet svend, der ikke kan få nok fart og spænding? Så er et gavekort til ”Kør Djævleræs” den helt perfekte svendegave til ham eller hende. Kom op af stolen og afsted på den vildeste racerbane, hvor I bare skal hamre speederen i bund og give den fuld gas. 

5. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Nu hvor den hårde tid med praktikforløb og eksamener er afsluttet, er det på tide at slappe af med en god bog. Hos saxo finder du skønlitteratur i alle genrer, så den nyuddannede svend kan koble af med en hårrejsende gyser eller en romantisk komedie. Det er en skøn svendegave.

6. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Er du i tvivl om, hvad du skal give i svendegave? Så er et lækkert armbåndsur fra Nordgreen en herlig gaveidé. De smukke ure fås i mange forskellige varianter, som alle har et lækkert design og høj kvalitet. Det er en genial gave til både mænd og kvinder, der fortjener at blive fejret med stil.

7. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Når man endelig har fået sit svendebrev, er det på tide at springe ud i livet. Inviter din gode ven eller veninde med på et uforglemmeligt tandemspring. Det er en helt fantastisk oplevelse, og man glemmer hurtigt alt om eksamensangst og lange praktikforløb, når man svæver vægtløst i luften.

8. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Der er ikke noget mere irriterende end et par høretelefoner, der er gået i hårdknude, når man skal bruge dem.  Med et par Apple AirPods skal man aldrig mere bøvle med dumme ledninger – de er nemlig helt trådløse. Høretelefonerne er nemme at have med på farten, og de har et lækkert, minimalistisk design. En skøn svendegave.

9. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Et par japanske køkkenknive kan gøre madlavningen let som en leg. Det er en oplagt svendegave til alle, der elsker at lave mad, men den nyuddannede kok vil i særlig grad sætte pris på de lækre knive. Udover deres særdeles høje kvalitet, er de også smukke at have fremme i køkkenet.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Leder du efter en sjov svendegave til hende eller ham, der elsker søde sager? Så er et flødebollekursus en herlig gaveidé. På det hyggelige kursus lærer man at lave lækre flødeboller helt fra bunden, og man får selvfølgelig masser af smagsprøver undervejs. Det er både en sjov og lærerig oplevelse.

11. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Når man endelig er blevet færdiguddannet svend, trænger man til at slappe helt af og bare hygge sig på sofaen med en varm plaid. Derfor er en klassisk uldplaid en skøn svendegave, som kan gøre en varm og glad, mens man ser sin yndlingsserie eller læser en god bog.

12. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Er du på jagt efter en skøn svendegave til hende? Så er en fin halskæde eller et par øreringe fra Abelstedt en helt perfekt gaveidé. Når man har fået sit svendebrev, skal det fejres med masser af fester, og så er det jo skønt at kunne pynte sig med fine smykker.

13. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Det er en helt særlig begivenhed at få sit svendebrev. Hvis du gerne vil markere den festlige lejlighed, bør du glæde den nyuddannede svend med en smuk fanebærer fra Kay Bojesen. Den fine figur er designet i 1942, og den har et tidløst design, så den kan skabe glæde i mange år.  

14. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Forestil dig at mærke suset i maven, mens du flyver højt op over skyerne og kan se Danmarks smukke landskaber fra en helt ny vinkel. Sådan føles det at flyve i helikopter. Hvis du kender en nyuddannet svend, som fortjener at få svendegave udover det sædvanlige, er en helikoptertur helt perfekt.

15. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Når man endelig er blevet færdiguddannet kok, elektriker eller smed, fortjener man at komme langt væk fra hverdagens stress og jag. Med en backpacker rygsæk bliver man hurtigt klar til at drage ud i den store verden. Rygsækkene fås i mange forskellige modeller, så der er en for enhver smag. En skøn svendegave.

16. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et lækkert lammeskind kan skabe hygge og varme i ethvert hjem. De fine skind fås i mange forskellige farver, men de er alle sammen smukke, bløde og lækre. Et lammeskind kan gøre selv den hårdeste spisebordsstol så blød og behagelig, at man ikke har lyst til at rejse sig op igen. Det er en perfekt svendegave. 

17. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et gavekort til et cafébesøg for 2 er en skøn svendegave. Når man endelig har fået sit svendebrev, skal det fejres med et lækkert måltid mad sammen med en, man holder af. Modtageren kan helt selv vælge spisested, og hvem der skal med ud og nyde en skøn frokost eller en god kop kaffe.

18. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
En anden herlig svendegave er et gavekort til en luksus brunch for 2. Så kan den nyuddannede svend sove længe, tage på byens bedste café og få en skøn brunch med en god ven eller kæreste. Det kan kun blive en skøn formiddag med lækker mad og godt selskab.

19. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Er du på jagt efter den perfekte svendegave til ham eller hende, der går op i design og indretning? Så er en fin plakat fra Citatplakat.dk en helt genial gaveidé. De har et hav af plakater med smukke og unikke motiver samt citater.

20. Parfume

Pris: 100 kr.
Forkæl den nyuddannede mekaniker, VVS’er eller kok med en velduftende parfume. Der findes skønne parfumer til både ham og hende, og der er et væld af forskellige dufte at vælge imellem. Find modtagerens yndlingsduft, eller overrask med noget nyt og spændende. Det er en gave, der helt sikkert vil falde i god jord.

21. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
En luksus ansigtsbehandling er en oplagt svendegave til hende, der skal forkæles lidt ekstra. Men det er også en skøn svendegave til ham, der fortjener at komme helt ned i gear efter en hård tid med praktikforløb og eksamener. Man glemmer hurtigt hverdagens stress og jag, når man får massage og behandling med lækre produkter.

22. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Det kan være svært at finde en god svendegave til hende eller ham, der har alt. De tidløse træfigurer fra Kay Bojesen er en perfekt gave, da kan sætte prikken over i’et i ethvert hjem. Vælg den klassiske abe eller fugl, eller giv noget mere unikt som for eksempel en trælimousine.

23. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Er du på udkig efter en anderledes svendegave til ham eller hende, der fortjener en vild og uforglemmelig oplevelse? Så er en svæveflyvning en herlig gaveidé. Kom langt væk fra eksamensangst og søvnløse nætter, og flyv højt op i skyerne. Her skal man ikke andet end at læne sig tilbage og nyde udsigten.

24. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Hvis du gerne vil give en helt unik og personlig svendegave, så er en fotocollage en helt genial gaveidé. Find de flotteste, vildeste og sjoveste billeder, og sæt dem sammen i en skøn collage. Det er en gave, der vil vække minder, og som også vil pynte på væggen.

25. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Sørg for god lyd til de kommende fester med en bluetooth højtaler. Når svendebrevet er i hus, skal det fejres med stil. En fed bluetooth højtaler kan hurtigt sætte festen i gang, så man kan danse til den fedeste playliste hele natten lang. Det er en helt genial svendegave.

26. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Det er de fleste, der kender til jagt på landjorden. Men man kan faktisk også gå på jagt under vandet. På et undervandsjagt kursus lærer man at fange fisk med en harpun, mens man svømmer rundt mellem tang og vandmænd. Det er en vildt sjov oplevelse, og det er en perfekt svendegave til vandhunden.

27. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Et mobilcover er en god svendegave til ham eller hende, der elsker sin smartphone. Der er nemlig ikke noget værre end at komme til at tabe sin telefon, så skærmen går i stykker. Et mobilcover sørger for at beskytte ens kæreste eje, og så kan det også fås med mange fede motiver.

28. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Hvis man har benzin i blodet, er der intet federe end at køre sportsvogn på bane. Vælg mellem den hårrejsende Audi R8 eller den legendariske Porsche 911 Turbo S. Så er det bare at hamre speederen helt i bund og nyde turen. Det er en perfekt svendegave til fartbøllen.

29. Solbriller

Pris: 899 kr.
Hvis du er helt på bar bund, når det kommer til at finde en svendegave, så er et par solbriller en skøn gaveidé. Det er både en oplagt gave til hende og ham, der ikke ønsker sig noget. Hos watchfelt finder du mange forskellige slags solbriller, så der er med garanti et par, der vil falde i modtagerens smag.

30. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Kender du en, der altid lytter med lørdag formiddag, når der er Mads & Monopolet i radioen? Så er denne bog en herlig svendegave til ham eller hende. Bogen indeholder de vildeste, sjoveste og allerbedste dilemmaer fra det populære radioprogram, så der er lagt op til mange timers hygge og underholdning.

31. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Kender du en, der trænger til at få pudset sine sko? Så er et Sneaker Cleaning Kit en kærkommen svendegave. Kittet indeholder en guide til rengøring af sneakers, to flasker rensevæske og en børste. Der er altså alt, man skal bruge til at gøre sine yndlings sneakers så gode som nye.

32. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Vil du gerne give noget pænt til hjemmet i svendegave? Så er denne abe fra Kay Bojesen et oplagt valg. Den er en klassiker, når det kommer til pyntegenstande, og den kan sætte prikken over i’et i alle hjem. Det er altså en herlig svendegave, som med garanti vil pynte i mange år.

33. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Føles det som en umulig opgave at finde en svendegave til ham eller hende, der ikke ønsker sig noget? Så bør du glæde modtageren med et gavekort til tapas for 2. Så kan den nyuddannede svend invitere sin ven eller kæreste på spanske delikatesser. Det er en gave, der ikke vil havne bagerst i et skab.

34. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
En hoptimist er en sjov lille figur, som er en herlig svendegave til både mænd og kvinder. Den fås nemlig i mange forskellige udgaver, så du kan helt sikkert finde en, der vil falde i modtagerens smag. Vælg f.eks. en Smiley Cool eller en anden sød figur, der vil give et smil på læben.

35. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Inviter den nyuddannede svend på en sejltur rundt i Københavns kanaler med GoBoat København. Det er en skøn svendegave til ham eller hende, der fortjener en hyggelig dag med godt selskab. Tag en picnickurv og et par kolde øl med ombord, og så kan det kun blive en hyggelig dag.

36. Kjole

Pris: 300 kr.
Leder du efter den perfekte svendegave til hende? Så er en fin kjole en strålende gaveidé. Når man endelig har fået sit svendebrev, skal det fejres med masser af fester. Og så er det skønt at have en spritny kjole at tage på. Vælg en kjole, der passer til hendes stil, og den vil helt sikkert falde i god jord.

37. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Mange har et helt særligt forhold til deres hjemby, studieby eller noget helt tredje. En smuk byplakat er en god svendegave til ham eller hende, der gerne vil hylde en helt særlig by. Plakaterne viser nogle af de smukkeste steder i byen, så den vil helt sikkert pynte flot på væggen.

Find En God Gave Til Svendegilde

Når man efterhånden nærmer sig afslutningen på sin læretid, så kan man godt mærke at spændingen begynder at melde sig. Får man lov at blive på sin arbejdsplads? Hvor meget stiger lønnen? Får man mere respekt som svend? Men det er ikke alt, for det venter jo også et svendegilde og hertil hører gaver. Så der er endnu mere spænding. Man får naturligvis gode svendegaver, for alle man kender vil være interesserede i at man får den bedst mulige dag. Det er trods alt en af de største og mest skelsættende dage i ens liv. 

Hvad skal man som kommende svend ønske sig i gave? Der er jo så meget som man lige står og mangler, men når det skal nedfældes på en ønskeliste, så er det noget nær umuligt at komme på. Det er naturligvis ikke nemmere for dem, der skal give gaven for de skal sætte sig ind i hvad et andet menneske ønsker. Heldigvis men her på siden finde en masse god inspiration, så man kan give de bedst mulige svendegaver til hende og ham.

Man kan jo vælge om gaven skal være en oplevelse, en ting der kan stå i hjemmet eller måske det evigt populær elektronik, som man aldrig går helt galt i byen med. Det handler i bund og grund om at kende den enkelte person godt nok. Ellers må man finde en mere generel gave, der aldrig rigtigt går galt.

Husk at fejre personen der lige har fået sit svendebrev med manner!

gave til svendegilde
svendegilde gave

Svendegaver Til Ham

Hvis du har en god kammerat, et nært stående familiemedlem eller måske endda en kæreste som snart får overrakt hans svendebrev og derved kan kalde sig svend? Så er du helt sikkert ligeledes blevet inviteret til et svindegilde med god mad, rigeligt at drikke, og ikke mindst vil du helt sikkert opleve at selvskabet er aldeles fremragende. Ud over dit gode humør er det ligeledes vigtigt at du husker at medbringe en svendegave til ham, som han vil elske at modetage og du at give. 

Men hvordan finder man så lige svendegaver til ham, har du måske tænkt og spekuleret lidt over. For hvis du er blandt de fleste, er det nok ikke så ofte at du oplever at blive inviteret med til svendegilder i tide og utide. Derfor er du formentlig ikke ekspert i svendegaver til ham, men lad dig ikke kurre af det for her på siden er rigeligt med hjælp at hinde. Ta’ blot et kig på vores liste med svendegave ideer ovenover.

svendegaver til ham

Svendegaver Til Hende

Skulle du være så heldig at kende en dejlig kvinde som snart får stukket sit svendebrev i hånden og derved kan kalde sig svend? Så er du helt sikkert blevet inviteret med til et brag af et svendegilde med høj musik, god mad og drikke samt aldeles fremragende selvskab. Hvis dette er tilfældet så er det på høje tid at begynde at kigge sig omkring for svendegaver til hende, samt måske lige lidt nysgerrigt og høre hende om hun skulle have nogle ønsker til sin svendegave.

Du kan ligeledes blot nøjes med at følge din intuition og den vigtige viden du har om hendes personlighed fra jeres gode relation til hinanden. Du er sikkert udemærket klar over hvilken type kvinde hun er, hvad hun synes er sjovt samt hvad der er plat, så brug alt din viden om denne skønne veninde når du skal finde en svendegave til hende. Du kan eventuelt finde ideer til gode svendegaver til hende ved at scrolle op i toppen af denne side og se vores ideer til hvad du kan give hende i svendegave.

Svendegaver Til Hende

Svendegaver Til Udvalgte "Svend" Titler

Svendegaver til elektriker

Glæd din gode elektriker kammerat med en aldeles fremragende svendegave når han skyder en fest uden lige af sted i form af et uforglemmeligt svendegilde. Her tropper du som god ven naturligvis op med en god svendegave til elektriker, som han vil elske at modtage og du elske at give. Rigtig dejlig fest og stort tillykke med kammeraten. Se samtlige gaver til elektriker.

Svendegaver til tømrer

Skulle du være inviteret til svendegilde fordi en af dine gode kammerater netop har fået overrakt et tømrer svendebrev? Så er det bare med at få fundet en svendegave til tømrer og komme afsted i sit pæneste dress med alt hvad den kan trække og ej at forglemme højt humør. Giv kammeraten et godt klamp på skulderen og tømrer svendegaven til ham.

Svendegaver til maler

Har du en dejlig ven eller veninde som snart kan kalde sig maler svend og du derfor er blevet inviteret til et prag af en svendegilde sammen med en masse andre dejlige mennesker. Så skal du i al hast se at have fundet en svendegave til maler som du kan glæde svenden med på selve dagen hvor svendegildet løber af stablen.

Svendegaver til mekaniker

Det er sku altid godt at kende en god mekaniker, ikke blot når bilen skal til service, men i endnu højere grad når personen holder svendegilde fordi han netop nu kan kalde sig mekaniker svend. Så hvis du er blevet inviteret til svendegilde af en nyudklækket mekaniker så find en god svendegave mekaniker til ham i en hulens fart. Se alle gaver til mekaniker.

Svendegaver til smed

Skulle du kende en person som længe har været under uddannelse som smed om så nu endelig har fået overrakt sit svendebevis og rent faktisk kan kalde sig smed svend? Så er du formentlig blevet inviteret til et prag af et svendegilde med dejlig mad og drikke samt høj musk. Så se at få fremtryllet en aldeles fremragende svendegave til smed.

Svendegaver til vvs

Sidst men ikke mindst runder vi lige af med en svendegave til vvs så hvis du skulle være så heldig at blive inviteret til et svendegilde af en dejlig person som nu kan kalde sig vvs svend. Så er det bare med at spidse øre og finde inspiration til fantastiske svendegaver til vvs’er, samt naturligvis glæde sig til et prag af en hyggelig og sjov fest.

svendegaver
Svendegaver Man Husker

Når det kommer til at finde gode svendegaver, så er det naturligvis den nyuddannede svends familie, der kommer med de mest praktiske og dyre gaver. Det siger naturligvis sig selv. Men det betyder jo bare at alle andre har carte blanche til at komme med sjove og underholdende gaver. Man skal blot huske på, at en svende gave er en gave, der vil blive husket resten af livet, så det er alligevel lidt af et ansvar. Men bare rolig, der er masser af gode gaver, som man kan give til et svendegilde. Hvad trænger en nybagt svend mest til, nu hvor han er færdig med skole og skal i gang med sit voksne liv? Han trænger naturligvis til at slappe lidt af og hvile ud ovenpå svendeprøve og opgaveskrivning. 

Heldigvis er der masser af herlige oplevelser, som man kan give som svendegaver til elektriker, svendegaver mekaniker eller svendegaver VVS. Hvis han f.eks. er lidt af en fartdjævel, så lad ham udleve dette med et gavekort til djævleræs. Eller måske en tur i en Ferrari. Det kan naturligvis også være noget mere ekstremt såsom et faldskærmsudspring. Vildere bliver det simpelthen ikke og du kan være sikker på, at det er en gave han/hun husker resten af sit liv. Derfor er det en perfekt ting at give som gave til svendegilde

Måske trænger han bare til at slappe af i godt selskab og her er en tur på cafe den perfekte gave, eller måske endnu mere et afslappende wellness ophold. Det virker måske ikke så maskulint, men selv de stærkeste håndværker kan nyde en lækker spa og massage.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: