Svæveflyvning: Flyv I Et Svævefly Blot Ved Hjælp Af Vind & Tyngdekraft

Der er ikke så mange, der ved det men svæveflyvninger er virkelig en meget populær sport. Faktisk er der 30 svæveflyvningsklubber rundt om i landet og der afholdes desuden et årligt DM. Det kan lyde helt utroligt at svæveflyvning er ligeså populært som badminton, men det er faktisk ikke helt galt. Men hvad er det, der gør at svæveflyvninger så populært?

Det kan have noget at gøre med den fascination man oplever, når man ser det lydløse fly glide elegant over himmelen, uden motor. Det er udelukkende vind og tyngdekraft, der driver en svæveflyver. Man har dyrket sporten i over 100 år, og i den tid er der sket rigtigt meget. Men i sidste ende er det stadig pilotens evner og luftstrømmene, der er afgørende.

5 Uforglemmelige Svæveflyvninger i Danmark
Svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub

Svæveflyvning I Viborg

Destination ikonViborg Svæveflyveklub
Tid ikon 12-25 Minutter Efter Tilvalg
Tjek ikon Privat Svæveflyvning Over Viborg
Personer ikon 1 Person Over 14 År Max Vægt 100 KG.

Info ikon Læs Mere Om Denne Svæveflyvning
Pris ikon Priser Fra 695,- Pr. Person

Svæveflyvning Over Aalborg

Destination ikonAalborg Svæveflyveklub
Tid ikon 6-10 Minutters Svææveflyvning
Tjek ikon Privat Svæveflyvning Over Aalborg
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Denne Svæveflyvning
Pris ikon Priser Fra 695,- Pr. Person

Svæveflyvning hos Herning Svæveflyveklub

Svæveflyvning I Herning

Destination ikonHerning Svæveflyveklub
Tid ikon 10-20 Minutter Efter Tilvalg
Tjek ikon Privat Svæveflyvning Over Herning
Personer ikon 1 Person Over 12 År Max Vægt 105 KG.

Info ikon Læs Mere Om Denne Svæveflyvning
Pris ikon Priser Fra 345,- Pr. Person

Prøvetur i Svævefly Med Spilstart

Svæveflyvning Med Spilstart

Destination ikonRønnede – Øst Sjællands Svæveflyveklub
Tid ikon Flyvningen Varer Ca. 10 Minutter
Tjek ikon Privat Svæveflyvning Over Rønnede
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Denne Svæveflyvning
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Prøvetur i Svævefly Med Flyslæb

Svæveflyvning Med Flyslæb

Destination ikonRønnede – Øst Sjællands Svæveflyveklub
Tid ikon Flyvningen Varer Ca. 25 Minutter
Tjek ikon Privat Svæveflyvning Over Rønnede
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Denne Svæveflyvning
Pris ikon Priser Fra 999,- Pr. Person

Svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub

Svæveflyvning Hos Viborg Svæveflyveklub

Hvis du gerne vil have en smuk og unik oplevelse, så prøv svæveflyvning hos Viborg Svæveflyverklub. Du får enten 15 eller 25 minutters flyvning afhængig af starttypen, samt en grundig briefing. Det er en af de bedste svæveflyvningsoplevelser i Danmark. Tag afsted alene eller gør det med en god ven. Når du sætter dig ind i svæveflyet, vil du helt sikkert ligge mærke til at der ikke er synderligt meget benplads. Men at der ikke rigtig er benplads er ligegyldigt når først flyet er i luften, & man tilgængel har fået en skøn panorama udsigt.
Priser fra 695 DKK

Svæveflyvning hos Herning Svæveflyveklub

Svæveflyvning Hos Herning Svæveflyveklub

Få en lækker oplevelse i det midtjyske hos Herning Svæveflyverklub. Her kan man komme op og flyve en tur på op til 10 minutter i en højde på op til 400 meter. Det er en oplevelse for livet og man bør dele den med nogen man holder af. Du får et diplom med som bevis på at du har gennemført turen. Ved at prøve en tur i et svævefly, får du straks følensen af at være fri som fuglene, hvilket vi er rigtig mange der ønsker at opleve. Det specille ved et svævefly er nemlig at det ingen motor har, derfor skal flyet i luften ved hjælp af f.eks. flyslæb.
Priser fra 345 DKK

Svæveflyvning Hos Aalborg Svæveflyveklub

Allborg er som bekendt en by som tager sig rigtig godt ud når man trasker rundt i de mange flotte gamle samt nye kvaterer. Men hvordan ser byen enlig ud fra oven har du måske tænkt, ja netop det kan du få at se med egne øjne ved at bestille denne svæveflyvning over Aalborg hos Allborg Svæveflyveklub. Flyvningen varer 6-10 minutter.
Priser fra 595 DKK

Prøvetur i Svævefly Med Flyslæb

Prøvetur i Svævefly Med Flyslæb

Hvis du ønsker en ualmindelig svævefly’s oplevelse er dette lige noget for dig. Turen går nemlig over Rønnede på Øst Sjælland & byder på intet mindre end 20-30 minutter i luften. Der er derfor rig mulighed for at nyde oplevelsen, som byder på spænding & en himmelsk god udsigt fra oven.
Priser fra 999 DKK

Prøvetur i Svævefly Med Spilstart

Prøvetur i Svævefly Med Spilstart

Har du altid haft en lille drøm om en prøvetur i et svævefly med spilstart? Så byder chancen sig netop nu, Øst Sjællands Flyveklub har nemlig åbnet op for at “almindelige” mennesker nu kan få denne fantastiske oplevelse. Denne svæveflyvning varer ca. 10 minutter.
Priser fra 499 DKK

Svæveflyvning Sjælland

Hvis du er så heldig at være bosat på Sjælland, så ved du også at det kan være et smukt sted, som man gerne vil se mere af. Desværre er der ikke så mange høje punkter på øen og det kan naturligvis godt gøre det svært at få den bedste udsigt. Heldigvis er der naturligvis den mulighed at prøve svæveflyvning Sjælland, så man for alvor kan se den smukke ø oppefra. Så vent ikke længere, men bestil en tur i en svæveflyver over Sjælland allerede i dag og vær klar til at se verden fra en helt ny vinkel, som du bestemt ikke er vant til.

Men hvis der er en ting, som er endnu mere fascinerende oppefra end selve øen Sjælland, så er det naturligvis vores smukke hovedstad København. Man kan naturligvis smutte op i et tårn, men skal du have mulighed for virkelig at se København fra oven, så skal det foregå i et svævefly. Så book en tid og oplev svæveflyvning København snarest muligt.  Det er noget du aldrig kommer til at glemme, for København er i sandhed en smuk by. Så forkæl dig selv eller en du holder af med en tur i svæveflyver over hovedstaden. Det er en oplevelse for livet.

Svæveflyvning Sjælland

Svæveflyvning Jylland

Når det kommer til at flyve svæveflyver i Jylland, så kan det faktisk godt være lidt svært at vide, hvor man skal begynde, for der er virkelig mange forskellige muligheder. Så det er faktisk ligegyldigt hvor i Jylland du bor, så kan du finde en svæveflyveklub indenfor en overskuelig afstand. Så uanset om det er svæveflyvning Viborg eller svæveflyvning Kolding, der interesserer dig, så er der frit valg på alle hylder. Køb et gavekort til en tur i svæveflyver allerede i dag og få en flyveoplevelse, som ikke rigtigt tåler nogen sammenligning. Ikke nogen motorstøj eller larmende medpassagerer. Bare ro, smuk udsigt og en oplevelse, som man aldrig nogensinde kommer til at glemme. Faktisk har mange, der har prøvet en tur i svæveflyver selv meldt sig ind i en klub efterfølgende, for at kunne dyrke denne hobby mere seriøst. Så hvad venter du på?

Bor du i det nordjyske, så er det oplagt at man prøver svæveflyvning Aalborg, hvor man kan se det smukke Vendsyssel og den dejlig Limfjord under sig. Det er noget man sent kommer til at glemme. Hvis man er rigtigt heldig, så er det skyfrit og så vil man kunne se vidt omkring i noget den smukkeste natur i hele Danmark. Er man midtjyde, så er svæveflyvning Århus en oplagt ide. Her kan man ikke alene komme til at se det smukke kuperede midtjyske terræn, men man kan også flyve henover over landets næststørste by. Hvis du synes at Smilets By er smuk, så bare vent til du ser den ovenfra. Du kan naturligvis også tage ud vestpå og prøve svæveflyvning Herning. Mulighederne er uendelige med svæveflyvning Jylland, så bestil allerede i dag og snart kan du være oppe blandt fuglene.

Svæveflyvning Jylland

Svæveflyvning Fyn

Fyn er fin, som den gode gamle sag siger og det er den i allerhøjeste grad. Derfor er det også naturligt, at man gerne vil se den smukke ø lidt oppefra. Derfor kan vi høj grad anbefale, at du tager afsted og får prøvet svæveflyvning Fyn, da det er en oplagt mulighed for at se Fyn fra oven. Det er virkelig noget som enhver fynbo skal unde sig selv. Fyn har ofte en tendens til at blive glemt i mængden, når Sjælland og Jylland dyster om at være mest interessant, men det er en skam, for der er virkelig meget at se og opleve. Ikke mindst hvis du kan lide at flyve. Nyd den enestående udsigt over en af verdens smukkeste øer og nyd den danske natur så langt øje rækker. Det er virkelig noget, der vil være en perfekt oplevelse, især hvis man deler den med en man holder af.

Men man kan naturligvis også nyde andet end den grønne natur, for hvis man køber et gavekort til Svæveflyvning Odense, så kan man nyde synet af den smukke gamle by fra oven. Det er en oplevelse, som man sent vil glemme og det er noget som enhver Odenseaner bør opleve mindst én gang. Så hvis du har is i maven og ikke er bange for at flyve i et fly uden motor, så er er en tur i svæveflyver lige noget for dig. Det er overraskende billigt og så er det en oplevelse, som man ikke ligefrem prøver hver dag. Lige noget man kan underholder vennerne med næste gang man ses.

Svæveflyvning Fyn

Svæveflyvning Den "Usynlige" Sport

Men hvorfor hører man så ikke mere om svæveflyvning? Det kan være fordi man simpelthen ikke lægger mærke til at det findes. Det er ikke en sport, der larmer eller er specielt synlig i dagligdagen. Når der er fodboldkamp, er der altid gang i den, med glade fans i gaderne og fyldte værtshuse. Det samme gælder for mange andre sportsgrene, men ved svæveflyvning er der ro og stilhed på menuen.

Det betyder dog ikke, at svæveflyvning er spor kedelig. Tværtimod, så er det en sport, der når den fanger en også holder en helt fast. Den lydløse flyver, hvori man glider henover himmelen er helt unik og hvis man først har prøvet det, så vil man højst sandsynlige ikke kunne lade være med at gøre det igen. Det giver et helt specielt sug i maven, når man første gang oplever den uendelige stilhed, der er når kablet løsnes og flyet svæver. Udsigten er helt eminent og man får tid til at nyde den i ro og mag. Det er på alle måder en sport, hvor det først og fremmest handler om natur og skønhed.

Svæveflyvning

Sådan Holder Et Svævefly Sig i Luften

Naturligvis ligger det i navnet at et svævefly fungerer ved at det svæver. Men der er mere til det end man umiddelbart tænker på. Der er nemlig mange, der har en ide om at et svævefly hele tiden falder, men ved at benytte de opadgående luftstrømme, så kan flyet faktisk holde sig i luften i overraskende lang tid. Det er et trick som fuglene har benyttet siden tidernes morgen, men som vi mennesker kun er begyndt på i løbet af de seneste hundrede år. Vi har altså meget at lære. Men hvordan finder en pilot så de opadgående luftstrømme, så han kan få den ønskede opdrift? Jo han følger naturligvis de før nævnte eksperter: Fuglene. Ved at se hvor fuglene flyver kan piloten finde disse luftstrømme og holde flyet svævende i længere tid.

Faktisk kan et svævefly holde sig i luften lige så længe som motoriserede fly og tilbagelægge lige så store afstande. Det hele handler om hvor længe piloten kan holde til at flyve og hvor god han er til at finde luftstrømmene. Hvis man er god nok, kan man flyve utroligt højt. Det kan også gå rigtigt hurtigt for et svævefly kan komme op og flyve hele 300 mk/, hvilket man dog næppe kommer til at opleve på en almindelig flyvetur. Men det er altså en ganske respektabel hastighed for et fartøj, der ikke har anden drivkraft end tyngdekraften.

En af de ting som har gjort at svævefly er blevet så populære, er at det er en grøn måde at dyrke flyvesporten på. Fordi det ikke benytter en motor til andet end at lette er der ikke megen CO2 -udledning og derfor ikke en masse dårlig samvittighed.

Svæveflyvning & Sikkerhed?

De fleste er en smule skeptiske ved tanken om at sætte sig op i et fly uden motor og lade sig trække en kilometer op i luften. Det er et urinstinkt i os, der vækkes og fortæller os at det må være farligt. Det er jo udelukkende naturens kræfter, der holder en flyvende og det er noget, der kan få adrenalinen til at pumpe.

Men faktisk så er der virkelig ikke noget at være bange for, for svæveflyvning er en af de sikreste måder at dyrke flyvning på. Ulykker med svævefly er statistisk set ufatteligt sjældent, så man kan med ro i sjælen sætter sig op i flyet og nyde turen. Desuden er piloterne professionelle og ved nøjagtigt hvad de laver, så man er i trygge hænder.

Dermed ikke sagt at man ikke får en spændende tur, for man suser gennem luften med helt op til 200 km/t i en højde på op til 1000 meter. Det er altså ikke noget man oplever hver dag.

Svæveflyvning med flyslæb

Sådan Letter Et Svævefly

I og med at et svævefly benytter de opadgående luftstrømme er det naturligvis en selvfølge at det skal op i luften for at udnytte dem. Men hvordan kommer det så derop, når det ikke har nogen motor? Det er et godt spørgsmål, der faktisk har flere svar. Man benytter i Danmark tre forskellige metoder for at få et svævefly i luften og dem vil vi kigge nærmere på herunder.

Start Med Flyslæb

En af de metoder, der har været benyttet i mange år og som egner sig fortræffeligt, hvis man flyver på et sted, hvor der ikke er så mange opadgående luftstrømme, som f.eks. nær havet. I al sin enkelthed spændes svæveflyet fast på et almindelig motordrevet fly, der så trækker den op i den ønskede højde. Når man er nået derop, kobles svæveflyet af og kan derefter gå på jagt efter luftstrømmene, der lader den holde sig oppe. Det er en metode, der tillader at man kommer rigtigt højt op hvilket naturligvis også giver en længere flyvetur. Man skal dog forvente at det ryster og larmer en smule mens man trækkes op, hvilket er noget, der ofte kommer bag på folk. Heldigvis hjælper det med at fremhæve den helt utrolige stilhed man oplever, når wiren slipper og man svæver frit.

Svæveflyver
Spilstart Af Svævefly

Den billigste og desuden også mest almindelige metode i Danmark er den såkaldte spilstart. Man kobler simpelthen flyet fast til et stort spil med en wire, der når det rulles ind får flyet til at stige op i luften. Wires løsnes og man kan nu flyve frit. Typisk kommer man 300 meter op i luften ved spilstart, men det er vejrforholdene, der er den afgørende faktor. Udover at være den mest benyttede er spilstart også langt den mest miljøvenlige, hvilket har bidraget til dens popularitet.

Svæveflyvning
Svævefly Med Startmotor

En af de nyere metoder, der er ved at blive ganske populær, er at benytte en motor i selve svæveflyet. Denne motor er placeret enden i flyets næse eller bag cockpittet. Det er en ganske lille motor, da flyet er utroligt let og ikke kræver megen højde. Når man er nået op i den ønskede højde, slukker man blot for startmotoren og lader luftstrømmene gøre resten af arbejdet.

Svævefly Med Startmotor

Hvor Kan Man Prøve Svæveflyvning?

Hvis du går med en drøm om at prøve svæveflyvning for første gang, så skal du naturligvis lige komme dig over det faktum, at det er et fly uden motor. For rigtigt mange vil det være en uhyre grænseoverskridende ting, men hvis man først har prøvet det, så vil man sikkert give ret i, at det er en unik oplevelse, som man aldrig glemmer igen.

Men hvor kan man så komme til at prøve svæveflyvning? Jo det kan man naturligvis prøve i hele landet. Uanset om man vil opleve svæveflyvning i Aalborg eller svæveflyvning i Århus, så er det muligt. Derudover er der klubber med svæveflyvning på Sjælland og svæveflyvning på Fyn. Det er altså nemt at finde et sted, hvis man gerne vil prøve kræfter med denne unikke sport. Faktisk er der hele 30 svæveflyverklubber i hele landet. Bliver man virkelig bidt af det, så er der naturligvis også andre muligheder for at få stillet sin lyst. Det kunne f.eks. også være til DM i svæveflyvning.

Svæveflyvning Pris

Mange er af den opfattelse, at det er uhyggeligt dyrt at prøve svæveflyvning. At det er en spor kun for de stenrige, som kan kaste om sig med penge. Men sådan forholder det sig faktisk ikke. Hvis du gerne vil ud og prøve svæveflyvning, så kan du gøre det for under 500 kr, og det må da siges at være en billig fornøjelse. Det er altså ingenlunde en ting, som udelukkende er forbeholdt millionærer og dets lige. Faktisk findes der masser af klubber landet over, hvor man kan dyrke svæveflyvning som hobby. Hvis man vel at mærke har taget et certifikat.

Så svæveflyvning pris er ikke nogen forhindring, og det gælder især, hvis man bare lige skal prøve det som oplevelse. Overalt i landet kan du finde muligheder for at prøve svæveflyvning. Så hvis det er noget, der kunne friste dig, så overvej at bestille det og få booket en tid. Så kan du snart se Danmark fra oven og nyde en oplevelse, der ikke tåler nogen sammenligning. Når man tager i betragtning at man kan komme op og flyve svæveflyver for helt ned til 300 kr, så er der jo praktisk talt ingen undskyldning for at lade være.

Men det er ikke alene en oplevelse, der er alletiders at prøve selv. Det bliver jo kun endnu bedre hvis man har en god ven med, så overvej at tage af sted sammen eller giv en du holder af et gavekort.

svæveflyvning pris
Svæveflyvning Gavekort

Et gavekort til svæveflyvning er intet mindre end den perfekte gave, som alle og enhver vil blive glad for, medmindre de naturligvis lider af uhelbredelig flyskræk. Men eller er et svæveflyvning gavekort absolut en gave, som vil passe sig perfekt som gave, uanset om det er til jul eller til en fødselsdag. Vi kender alle en, der er så belastende at skulle købe gaver til, at man skulle tro det var løgn. Et af de mennesker, der har alt og som aldrig ønsker sig noget. Derfor kan det være rigtigt sjovt at se deres ansigt, når det går op for dem, at de skal op i et fly uden motor. Men hvis man lægger spøgen til side, så er det virkelig en god og betænksom gave, for det er en vidunderlig oplevelse, som man ikke finder magen til andre steder.

Så hvis du har en god ven eller et familiemedlem, der trænger til at blive udfordret en smule og som desuden er glad for at få unikke oplevelser, så er et svæveflyvning gavekort en helt rette gave. Det er desuden en gave, som ikke koster en formue, så man behøver ikke gemme den til runde fødselsdage eller andre ekstraordinære begivenheder. Se vores store udvalg af gavekort til svæveflyvning og vælg det, der passer bedst til dine behov.

Svæveflyvning Gavekort
DM i Svæveflyvning

Hvert eneste år finder der en begivenhed sted, som svæveflyverpiloter over hele landet ser frem til og det er naturligvis Danmarksmesterskaberne i svæveflyvning. Det er som sagt en årligt tilbagevendende tradition og man vil kunne opleve de bedste piloter fra hele landet konkurrere i forskellige discipliner. Svæveflyvning er nemlig i høj grad en sport, der indeholder et stærk konkurrenceelement. Faktisk står det ikke tilbage for sportsgrene som fodbold eller håndbold. Det er dog en sport, som man ikke lægger mærke til, da det ikke får den samme mediedækning.

Til selve Danmarksmesterskaberne i svæveflyvning vil man opleve hvordan tusinder af interesserede møder op og ser landets dygtigste piloter brillerer. De mange forskellige konkurrencer omfatter f.eks. at flyve hurtigst henover et givent interval. Derudover er der konkurrencer i at flyve specifikke distancer og højder. Konkurrencen er hård og der er ikke nogen, der kommer sovende til sejren. Der er med andre ord masser af underholdning at komme efter, hvis man gerne vil se svæveflyvning i absolut bedste klasse.

Svævefly

Er Du Klar Til Selv At Prøve En Tur i Svæveflyver?

Hvis du har fået blod på tanden og gerne selv prøve svæveflyvning, så er det heldigvis nemt at komme til. Som nævnt før, så er der masser af svæveflyver klubber landet over, så det er blot at finde den nærmeste og komme i gang. Hvis du vil gøre det rigtigt nemt, så kan du med fordel købe et svæveflyvning gavekort, som kan benyttes i udvalgte klubber og foreninger. Hvilke klubber og foreninger kan man naturligvis se på kortet eller online.

Det er en oplevelse, som man simpelthen skylder sig selv at prøve. Det er smukt, der et spændende og så er det overraskende billigt. Man kan for ganske få hundrede kroner komme ud og flyve i svæveflyver og det er altså noget, som man skal opleve. Før man har prøvet, kan man ikke forestille sig fornemmelsen af frihed og skønhed, som man oplever når svæveflyet glider gennem luften.

Prøv svæveflyvning i København eller måske svæveflyvning i Kolding, hvor der er rigeligt med klubber at vælge imellem. Der er med andre ord ikke nogen grund til at tøve længere. Bestil dit gavekort til svæveflyvning allerede i dag.

Uanset hvor du bor og hvilket type start man foretrækker at benytte, så vil man kunne finde en klub i nærheden, hvor man kan komme til at opleve Danmark fra oven i et fly, der måske ikke har nogen motor, men som i høj grad er lige så spændende som noget motoriseret fartøj.

Prøv Svæveflyvning
Svæveflyvning Er Noget Vi Danskere Har i Blodet

Der er noget ved vind og luft, som vi danskere ikke kan modstå. Et eller andet, der drager os nærmere og får os til at længes. Ligesom vi har tæmmet vindens kræfter for at skabe energi med vores vindmøller, ligeledes har vi udforsket de højere luftlag i svæveflyvere. Faktisk er vi så vilde med svæveflyvning, at den regerende verdensmester er dansker. En mand, der lige siden barndommen har interesseret sig for svæveflyvning og hvis livslange drøm endelig kunne gå i opfyldelse.

Rasmus Ørskov er statsautoriseret revisor og bor i Haderslev. Men hvor revision er hans job, er svæveflyvningen hans passion og trods de relativt høje udgifter, der er forbundet med sporten, så har han aldrig givet op. Faktisk har Rasmus Ørskov tilrettelagt sit liv og sin karriere, således at han når vejret tillader det kan holde fri og tage ud og flyve. Det er en dedikation, som de færreste kan hamle op med, men det har i den grad også givet pote, da nu kan kalde sig for verdens bedste svævefly pilot.

Mindre kan naturligvis også gøre det, og du behøver ikke eje dit eget fly for at kunne dyrke svæveflyvningen som hobby. Hvis du er blevet interesseret i at prøve svæveflyvning selv, så kan ud jo starte med at købe et gavekort til en tur. Det er ikke så dyrt og hvis du skulle opdage en skjult passion, så står det dig frit for at kontakte en af de 30 svæveflyveklubber, der findes på landsplan. Verden ligger åben for dine fødder. Hvem ved, måske kan du en dag gå Rasmus Ørskov i bedene.

Svæveflyvning Herning
Svæveflyvning Den Oplagte Gaveide

Hvis man kender en, der elsker spændende og smukke oplevelser, så er et gavekort til svæveflyvning en oplagt ide. Det er en gave som man virkelig kan glæde sig til at skulle bruge, men det kan naturligvis også give en masser sommerfugle i maven, for som nævnt tidligere så er det en meget grænseoverskridende ting at sætte sig ind i et fly, der ikke har nogen motor.

Men hvorfor egentlig nøjes med at give den som gave? Det ville jo være endnu sjovere, hvis du også køber et gavekort til dig selv, så du kan tage med og få en tur også. Der er en oplevelse som i vil huske og som er værd at dele. Men det er naturligvis op til en selv om man tør.

Hvis man virkelig gerne vil give en unik gave, så er et svæveflyvning gavekort det perfekte valg, uanset om det er en gave man giver fordi den virkelig er ønsket, eller om det er en ”hadegave” til en ven, der kan holde til lidt drilleri. Man kan i hvert fald være sikker på, at det er en gave der ikke bliver glemt lige med det første.

Leder du efter oplevelsesgaver i højden? Måske en helikopterturbridgewalkingballonflyvningfaldskærmsudspring kunne have din interesse.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 17

Luk menu