Svæveflyvning - Flyv i Et Svævefly Blot Ved Hjælp Af Vind & Tyngdekraft

Der er ikke mange, der ved det, men svæveflyvninger er en virkelig populær sport. Faktisk er der hele 30 svæveflyvningsklubber rundt om i landet, og der afholdes desuden et årligt DM. Det kan lyde helt utroligt, at svæveflyvning er ligeså populært som badminton, men det er faktisk ikke helt galt. Men hvad er det, der gør svæveflyvning så populært?

Det kan have noget at gøre med den fascination, man oplever, når man ser det lydløse fly glide elegant over himlen. En svæveflyver har ingen motor og bliver udelukkende drevet af vind og tyngdekraft. I de over 100 år, man har dyrket sporten, sket rigtigt meget, men i sidste ende er det stadig pilotens evner og luftstrømmene, der er afgørende.

Top 5 Bedste Svæveflyvninger i Danmark
Svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub

Svæveflyvning Viborg

Destination ikonViborg – Viborg Svæveflyveklub
Tid ikon 12-25 Minutter Efter Tilvalg
Tjek ikon Privat Svæveflyvning Over Viborg
Personer ikon 1 Person Over 14 År Max Vægt 100 KG.

Pris ikon Priser Fra 695,- Pr. Person

Svæveflyvning hos Aalborg Svæveflyveklub

Svæveflyvning Aalborg

Destination ikonAalborg – Aalborg Svæveflyveklub
Tid ikon 6-10 Minutters Svææveflyvning
Tjek ikon Privat Svæveflyvning Over Aalborg
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Pris ikon Priser Fra 695,- Pr. Person

Svæveflyvning hos Herning Svæveflyveklub

Svæveflyvning Herning

Destination ikonHerning – Herning Svæveflyveklub
Tid ikon 10-20 Minutter Efter Tilvalg
Tjek ikon Privat Svæveflyvning Over Herning
Personer ikon 1 Person Over 12 År Max Vægt 105 KG.

Pris ikon Priser Fra 425,- Pr. Person

Prøvetur i Svævefly Med Spilstart

Svæveflyvning Med Spilstart

Destination ikonRønnede – Øst Sjællands Svæveflyveklub
Tid ikon Flyvningen Varer Ca. 10 Minutter
Tjek ikon Privat Svæveflyvning Over Rønnede
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Prøvetur i Svævefly Med Flyslæb

Svæveflyvning Med Flyslæb

Destination ikonRønnede – Øst Sjællands Svæveflyveklub
Tid ikon Flyvningen Varer Ca. 25 Minutter
Tjek ikon Privat Svæveflyvning Over Rønnede
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Pris ikon Priser Fra 999,- Pr. Person

Svæveflyvning - Viborg Svæveflyveklub

Hvis du gerne vil have en smuk og unik oplevelse, så prøv svæveflyvning hos Viborg Svæveflyverklub. Du får enten 15 eller 25 minutters flyvning afhængig af starttypen, samt en grundig briefing. Det er en af de bedste svæveflyvningsoplevelser i Danmark. Tag afsted alene eller gør det med en god ven. Når du sætter dig ind i svæveflyet, vil du helt sikkert ligge mærke til at der ikke er synderligt meget benplads. Men at der ikke rigtig er benplads er ligegyldigt når først flyet er i luften, & man tilgængel har fået en skøn panorama udsigt.

Priser Fra 695 DKK Pr. Person

Svæveflyvning - Aalborg Svæveflyveklub

Allborg er som bekendt en by som tager sig rigtig godt ud når man trasker rundt i de mange flotte gamle samt nye kvaterer. Men hvordan ser byen enlig ud fra oven har du måske tænkt, ja netop det kan du få at se med egne øjne ved at bestille denne svæveflyvning over Aalborg hos Allborg Svæveflyveklub. Flyvningen varer 6-10 minutter.

Priser Fra 595 DKK Pr. Person

Svæveflyvning - Herning Svæveflyveklub

Få en lækker oplevelse i det midtjyske hos Herning Svæveflyverklub. Her kan man komme op og flyve en tur på op til 10 minutter i en højde på op til 400 meter. Det er en oplevelse for livet og man bør dele den med nogen man holder af. Du får et diplom med som bevis på at du har gennemført turen. Ved at prøve en tur i et svævefly, får du straks følensen af at være fri som fuglene, hvilket vi er rigtig mange der ønsker at opleve. Det specille ved et svævefly er nemlig at det ingen motor har, derfor skal flyet i luften ved hjælp af f.eks. flyslæb.

Priser Fra 425 DKK Pr. Person

Prøvetur i Svævefly Med Spilstart

Har du altid haft en lille drøm om en prøvetur i et svævefly med spilstart? Så byder chancen sig netop nu, Øst Sjællands Flyveklub har nemlig åbnet op for at “almindelige” mennesker nu kan få denne fantastiske oplevelse. Denne svæveflyvning varer ca. 10 minutter.

Priser Fra 499 DKK Pr. Person

Prøvetur i Svævefly Med Flyslæb

Hvis du ønsker en ualmindelig svævefly’s oplevelse er dette lige noget for dig. Turen går nemlig over Rønnede på Øst Sjælland & byder på intet mindre end 20-30 minutter i luften. Der er derfor rig mulighed for at nyde oplevelsen, som byder på spænding & en himmelsk god udsigt fra oven.

Priser Fra 999 DKK Pr. Person

Svæveflyvning Sjælland

Hvis du er så heldig at være bosat på Sjælland, så ved du også, at det er et smukt sted, som man gerne vil se mere af. Desværre er der ikke så mange høje punkter på øen, og det kan naturligvis gøre det svært at få den bedste udsigt. Men så er det heldigt, at du kan prøve svæveflyvning Sjælland, hvor du for alvor kan se den smukke ø oppefra. Bestil en tur i en svæveflyver over Sjælland allerede i dag og gør dig klar til at se verden fra en helt ny vinkel, som du bestemt ikke er vant til.

Hvis der er en ting, som er endnu mere fascinerende oppefra end selve øen Sjælland, er det naturligvis vores smukke hovedstad København. Man kan selvfølgelig altid smutte op i et tårn, men vil du virkelig se København fra oven, så er det en helt anden oplevelse at gøre det fra et svævefly. Så book en tid og oplev svæveflyvning København snarest muligt. Det er en oplevelse, du aldrig vil glemme, for København er i sandhed en smuk by. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med en tur i svæveflyver over hovedstaden. Det er en oplevelse for livet.

Svæveflyvning Sjælland

Svæveflyvning Jylland

Hvis du vil prøve svæveflyvning i Jylland, så kan det faktisk godt være lidt svært at vide, hvor man skal begynde, for der er virkelig mange forskellige muligheder. Uanset hvor i Jylland du bor, kan du faktisk finde en svæveflyveklub indenfor en overskuelig afstand. Så uanset om det er svæveflyvning Viborg eller svæveflyvning Kolding, der interesserer dig, så er der frit valg på alle hylder. Køb et gavekort til en tur i svæveflyver allerede i dag, og få en fantastisk flyveoplevelse uden motorstøj eller larmende medpassagerer. Med ro til at nyde den smukke udsigt er svæveflyvning en oplevelse, som man aldrig nogensinde kommer til at glemme. Faktisk har mange, der har prøvet en tur i svæveflyver, efterfølgende meldt sig ind i en klub for at kunne dyrke denne hobby mere seriøst. Så hvad venter du på?

Bor du i det nordjyske, så er det oplagt at prøve svæveflyvning Aalborg, hvor du kan se det smukke Vendsyssel og den dejlige Limfjord fra oven. Hvis du er rigtigt heldig, er det helt skyfrit, så du kan komme til at se den smukkeste natur i hele Danmark, så langt øjet rækker. Er du midtjyde, så er svæveflyvning Århus en oplagt idé. Her kan man ikke alene komme til at se det smukke, kuperede midtjyske terræn, men man kan også flyve hen over landets næststørste by. Hvis du synes, at Smilets By er smuk, så bare vent til du ser den ovenfra. Du kan naturligvis også tage længere vestpå og prøve svæveflyvning Herning. Mulighederne er uendelige med svæveflyvning Jylland, så bestil allerede i dag, og snart kan du være oppe blandt fuglene.

Svæveflyvning Jylland

Svæveflyvning Fyn

Fyn er fin, som den gode gamle sang siger, og det er den også i allerhøjeste grad. Derfor er det også naturligt, at man gerne vil se den smukke ø lidt oppefra, og hvad er mere oplagt, end at nyde udsigten fra en svæveflyver? Det er virkelig noget, som enhver fynbo skal unde sig selv mindst én gang i livet. Fyn har en tendens til at blive glemt, når Sjælland og Jylland dyster om, hvem der er mest interessant, men det er en skam, for på Fyn er der virkelig meget at se og opleve. Ikke mindst hvis du kan lide at flyve. Nyd den enestående udsigt over en af verdens smukkeste øer, og lad dig betage af den danske natur så langt øjet rækker. Det er i sandhed en fantastisk oplevelse, især hvis man deler den med en man holder af.

Men man kan naturligvis også nyde andet end den grønne natur, for hvis man køber et gavekort til Svæveflyvning Odense, så kan man nyde synet af den smukke gamle by fra oven. Det er en oplevelse, som man sent vil glemme, og det er noget, som enhver Odenseaner bør opleve mindst én gang. Så hvis du har is i maven og ikke er bange for at svæve rundt i luften i et fly uden motor, så er er en tur i svæveflyver lige noget for dig. Det er endda overraskende billigt, og så er det en oplevelse, man ikke ligefrem prøver hver dag. Så har man en god historie at underholde vennerne med, næste gang man ses.

Svæveflyvning Fyn

Svæveflyvning Den "Usynlige" Sport

Hvis svæveflyvning er så populært og fantastisk, hvorfor hører man så ikke mere om det? Måske er det fordi, man simpelthen ikke lægger mærke til, at det findes. Svæveflyvning er ikke en sport, der larmer eller er specielt synlig i dagligdagen. Når der er fodboldkamp, er der altid gang i den med glade fans i gaderne og fyldte værtshuse. Det samme gælder for mange andre sportsgrene, men svæveflyvning er noget helt andet – her er der ro og stilhed på menuen.

Det betyder dog ikke, at svæveflyvning er spor kedelig. Tværtimod, så er det en sport, man nemt kan blive bidt af. Oplevelsen af at glide henover himlen i den lydløse flyver er helt unik, og hvis man først har prøvet det, så vil man højst sandsynlige ikke kunne lade være med at gøre det igen. Det giver et helt specielt sug i maven, når man første gang oplever den uendelige stilhed, der opstår, når kablet løsnes, og flyet svæver. Udsigten er helt eminent, og man får tid til at nyde den i ro og mag. Det er på alle måder en sport, der først og fremmest handler om natur og skønhed.

Læs meget mere om den “usynlige” sport hos dansk svæveflyver union.

Svæveflyvning

Sådan Holder Et Svævefly Sig i Luften

Som navnet antyder, holder et svævefly sig i luften ved at svæve. Men der er mere til det end som så. Der er nemlig mange, der har en idé om, at et svævefly hele tiden falder, men ved at benytte de opadgående luftstrømme, så kan flyet faktisk holde sig i luften i overraskende lang tid. Det er et trick, som fuglene har benyttet sig af siden tidernes morgen, men som vi mennesker kun er begyndt selv at udnytte i løbet af de seneste hundrede år. Vi har altså stadig meget at lære. Men hvordan finder en pilot så de opadgående luftstrømme, så han kan få den ønskede opdrift? Jo, han følger naturligvis de førnævnte eksperter: Fuglene. Ved at holde øje med, hvor fuglene flyver, kan piloten finde disse luftstrømme og holde flyet svævende i længere tid.

Faktisk kan et svævefly holde sig i luften lige så længe, som motoriserede fly kan, og tilbagelægge lige så store afstande. Det kommer kun an på, hvor længe piloten kan holde til at flyve, og hvor god han er til at finde luftstrømmene. Hvis man er god nok, kan man flyve utroligt højt. Det kan også gå rigtigt hurtigt, for et svævefly kan komme op og flyve hele 300 km/t, hvilket man dog næppe kommer til at opleve på en almindelig svæveflyvetur. Men det er altså en ganske respektabel hastighed for et fartøj, der ikke har anden drivkraft end tyngdekraften.

En af grundende til, at svævefly er blevet så populære, er, at det er en miljøvenlig måde at dyrke flyvesporten på. Fordi det ikke benytter en motor til andet end at lette, er der en utroligt beskeden CO2 -udledning, og der er derfor ingen grund til at have dårlig samvittighed, når man flyver i en svæveflyver. Dette er en af de mange grunde til, at det er sådan en fantastisk form for flyvning, som helt sikkert vil blive langt mere populær de kommende år.

Svæveflyvning & Sikkerhed?

De fleste er en smule skeptiske ved tanken om at sætte sig op i et fly uden motor og lade sig trække en kilometer op i luften. Det er et urinstinkt i os, der vækkes og fortæller os, at det må være farligt. Det er jo udelukkende naturens kræfter, der holder en flyvende, og det kan virkelig få adrenalinen til at pumpe. Men på en længere tur vil det også være muligt at læne sig tilbage og blot nyde udsigten og den fantastiske svævende fornemmelse.

Og faktisk er der slet ikke noget at være bange for, for svæveflyvning er en af de sikreste måder at dyrke flyvning på. Ulykker med svævefly sker statistisk set ufatteligt sjældent, så man kan med ro i sjælen sætte sig op i flyet og nyde turen. Desuden er piloterne professionelle og ved nøjagtigt, hvad de laver, så man er i trygge hænder.

Dermed bestemt ikke sagt at man ikke får en spændende tur, for man suser gennem luften med helt op til 200 km/t i en højde på op til 1000 meter. Det er altså ikke noget, man oplever hver dag.

Svæveflyvning med flyslæb
Sådan Letter Et Svævefly

Da et svævefly holder sig svævende ved hjælp af de opadgående luftstrømme, skal det naturligvis først op i luften for at kunne udnytte dem. Men hvordan kommer det så derop, når det ikke har nogen motor? Det er et godt spørgsmål, der faktisk har flere svar. Man benytter i Danmark tre forskellige metoder for at få et svævefly i luften, og dem vil vi kigge nærmere på herunder.

Start Med Flyslæb

Flyslæb er en af de metoder, der har været benyttet i mange år, og som egner sig fortræffeligt, hvis man flyver på et sted, hvor der ikke er så mange opadgående luftstrømme. Dette gælder f.eks., når man flyver nær havet. I al sin enkelthed spændes svæveflyet fast på et almindeligt motordrevet fly, der så trækker flyet op i den ønskede højde. Når man er nået derop, kobles svæveflyet af, og kan derefter gå på jagt efter luftstrømmene, der vil holde flyet oppe. Flyslæb er en metode, der tillader, at man kommer rigtigt højt op, hvilket naturligvis også giver en længere flyvetur. Man skal dog forvente, at det ryster og larmer en smule mens man trækkes op, hvilket ofte kommer bag på folk. Men når så bliver koblet af, kan man virkelig mærke kontrasten mellem motorflyets larm og den helt utrolige stilhed, man oplever, når man svæver frit.

Svæveflyver
Spilstart Af Svævefly

Den billigste og mest almindelige metode til at starte et svævefly er i Danmark den såkaldte spilstart. Man kobler simpelthen flyet fast til et stort spil med en wire, der, når det rulles ind, får flyet til at stige op i luften. Wiren løsnes, og man kan nu flyve frit. Svæveflyet flyver typisk 300 meter op i luften ved spilstart ved at udnytte den kraft, som spilstarten giver. Men det er vejrforholdene, der er den afgørende faktor. Udover at være den mest benyttede er spilstart også langt den mest miljøvenlige, hvilket har bidraget til dens popularitet.

Svæveflyvning
Svævefly Med Startmotor

En af de nyere metoder, der er ved at blive ganske populær, er at benytte en motor i selve svæveflyet. Denne motor er placeret enden i flyets næse eller bag cockpittet. Det er en ganske lille motor, da flyet er utroligt let og ikke behøver at komme særligt højt op. Når man er nået op i den ønskede højde, slukker man blot for startmotoren og lader luftstrømmene gøre resten af arbejdet.

Svævefly Med Startmotor

Hvor Kan Man Prøve Svæveflyvning?

Hvis du går med en drøm om at prøve svæveflyvning for første gang, skal du måske først lige komme dig over det faktum, at det er et fly uden motor. For rigtigt mange vil tanken om det være enormt grænseoverskridende, men når man først har prøvet det, så vil man sikkert være enig i, at svæveflyvning er en helt fantastisk og unik oplevelse, som man aldrig vil glemme.

Men hvor kan man så komme til at prøve svæveflyvning? Jo, det kan man naturligvis prøve i hele landet. Uanset om man vil opleve svæveflyvning i Aalborg eller svæveflyvning i Århus, så er det muligt. Derudover er der klubber med svæveflyvning på Sjælland og svæveflyvning på Fyn, så det er intet problem at finde et sted, hvis man gerne vil prøve kræfter med denne unikke sport. Faktisk er der hele 30 svæveflyverklubber i hele landet. Bliver man virkelig bidt af det, så er der naturligvis endnu flere muligheder for at få stillet sin lyst. Det kunne f.eks. også være til DM i svæveflyvning.

Svæveflyvning Pris

Mange er af den opfattelse, at det er uhyggeligt dyrt at prøve svæveflyvning. At det er en sport kun for de få, der kan kaste om sig med penge. Men sådan forholder det sig faktisk ikke. Hvis du gerne vil prøve svæveflyvning, så kan du gøre det for under 500 kr., og det må da siges at være en billig fornøjelse. Det er altså overhovedet ikke noget, som udelukkende er forbeholdt millionærer. Faktisk findes der masser af klubber landet over, hvor man kan dyrke svæveflyvning som hobby, hvis man vel at mærke har taget et certifikat.

Så svæveflyvningens pris er ikke nogen forhindring, og det gælder især, hvis man bare lige skal prøve det som en engangsoplevelse. Overalt i landet kan du finde muligheder for at prøve svæveflyvning, så hvis du er blevet interesseret i at prøve det, så er det bare at bestille en tur og få booket en tid. Så kan du snart se Danmark fra oven og nyde en oplevelse, der ikke tåler nogen sammenligning. Når man tager i betragtning, at man kan komme op at flyve svæveflyver for helt ned til 300 kr., så er der jo praktisk talt ingen undskyldning for at lade være.

Men svæveflyvning er ikke alene en oplevelse, der er alletiders at prøve selv. Oplevelsen bliver endnu bedre, hvis man har en god ven med, så overvej at tage afsted sammen, eller giv et gavekort til en, du holder af.

svæveflyvning pris

Svæveflyvning Gavekort

Et gavekort til svæveflyvning er intet mindre end den perfekte gave, som enhver vil blive glad for, medmindre de naturligvis lider af uhelbredelig flyskræk. Men ellers er et svæveflyvning gavekort absolut en fantastisk gave at give, uanset om det er til jul eller en fødselsdag. Vi kender alle en, der er så belastende at skulle købe gaver til, at man skulle tro, det var løgn. Ham eller hende, der har alt, og som aldrig ønsker sig noget. Kunne det ikke være sjovt at se deres ansigt, når det går op for dem, at de skal op i et fly uden motor? Uanset hvad er det virkelig en god og betænksom gave, for svæveflyvning er i sandhed en vidunderlig oplevelse, som man ikke finder magen til andre steder.

Så hvis du har en god ven eller et familiemedlem, der trænger til at blive udfordret en smule, og som desuden er glad for at få unikke oplevelser, så er et svæveflyvning gavekort den helt rette gave. Det er desuden en gave, som ikke koster en formue, så man behøver ikke at gemme det til runde fødselsdage eller andre ekstraordinære begivenheder. Se vores store udvalg af gavekort til svæveflyvning og vælg det, der passer bedst til dine behov.

Svæveflyvning Gavekort
DM i Svæveflyvning

Hvert eneste år finder en begivenhed sted, som svæveflyverpiloter over hele landet ser frem til – det er naturligvis Danmarksmesterskaberne i svæveflyvning. Det er som sagt en årligt tilbagevendende tradition, hvor man vil kunne opleve de bedste piloter fra hele landet konkurrere i forskellige discipliner. Svæveflyvning er nemlig i høj grad en sport, der indeholder et stærkt konkurrenceelement. Faktisk står det ikke tilbage for sportsgrene som fodbold eller håndbold. Det er dog en sport, som man ikke lægger mærke til på samme måde, da det ikke får den samme mediedækning.

Til Danmarksmesterskaberne i svæveflyvning vil man kunne opleve, hvordan tusinder af interesserede møder op og ser landets dygtigste piloter brillere. De mange forskellige konkurrencer omfatter f.eks. at flyve hurtigst henover et givent interval. Derudover er der konkurrencer i at flyve specifikke distancer og højder. Konkurrencen er hård, og der er ikke nogen, der kommer sovende til sejren. Der er med andre ord masser af underholdning at komme efter, hvis man gerne vil se svæveflyvning i absolut bedste klasse.

Svævefly
Er Du Klar Til Selv At Prøve En Tur i Svæveflyver?

Hvis du har fået blod på tanden og kunne tænke dig at prøve svæveflyvning, så er det heldigvis nemt at komme til. Som førnævnt er der masser af svæveflyvningsklubber landet over, så det er blot at finde den nærmeste og komme i gang. Hvis du vil gøre det rigtigt nemt, så kan du med fordel købe et svæveflyvning gavekort, som kan benyttes i udvalgte klubber og foreninger. Hvilke klubber og foreninger, der er omfattet af gavekortet, kan man se på selve kortet eller online.

Svæveflyvning er en oplevelse, som man simpelthen skylder sig selv at prøve. Det er smukt, spændende, og så er det overraskende billigt. Man kan for ganske få hundrede kroner komme til at flyve i et svævefly, og det er noget, man ikke vil fortryde. Før man har prøvet det, kan man ikke forestille sig den overvældende fornemmelse af frihed og skønhed, som man oplever, når svæveflyet glider gennem luften.

Prøv svæveflyvning i København, eller måske svæveflyvning i Kolding, hvor der er rigeligt med klubber at vælge imellem. Der er med andre ord ikke nogen grund til at tøve: Bestil dit gavekort til svæveflyvning allerede i dag.

Uanset hvor du bor, og hvilket type start, du foretrækker at benytte, så vil du kunne finde en klub i nærheden, der passer til dine behov. På en svæveflyvning kan du komme til at opleve Danmark fra oven i et fly, der måske ikke har nogen motor, men som er mindst lige så spændende som noget motoriseret fartøj.

Prøv Svæveflyvning
Svæveflyvning Er Noget Vi Danskere Har i Blodet

Der er noget ved vind og luft, som vi danskere ikke kan modstå. Et eller andet, der drager os nærmere og får os til at længes. Ligesom vi har tæmmet vindens kræfter for at skabe energi med vores vindmøller, har vi også udforsket de højere luftlag i svæveflyvere. Faktisk er vi så vilde med svæveflyvning, at den regerende verdensmester er dansker. En mand, der lige siden barndommen har interesseret sig for svæveflyvning og hvis livslange drøm endelig er gået i opfyldelse.

Rasmus Ørskov er statsautoriseret revisor og bor i Haderslev. Mens revision er hans job, er svæveflyvningen hans passion og trods de relativt høje udgifter, der er forbundet med sporten, så har han aldrig givet op. Faktisk har Rasmus Ørskov tilrettelagt sit liv og sin karriere, så han, når vejret tillader det, kan holde fri og tage ud at flyve. Det er en dedikation, som de færreste kan hamle op med, og det har i den grad også givet pote, da han nu kan kalde sig for verdens bedste svæveflyverpilot.

Mindre kan naturligvis også gøre det, og du behøver ikke at eje dit eget fly for at kunne dyrke svæveflyvningen som hobby. Hvis du er blevet interesseret i at prøve kræfter med svæveflyvning, så kan du starte med at købe et gavekort til en tur. Det er ikke så dyrt, og hvis du skulle opdage en skjult passion, så står det dig frit for at kontakte en af landets 30 svæveflyveklubber. Verden ligger åben. Hvem ved, måske kan du en dag gå Rasmus Ørskov i bedene.

Svæveflyvning Herning
Svæveflyvning Den Oplagte Gaveide

Hvis du kender en, der elsker spændende og smukke oplevelser, så er et gavekort til svæveflyvning en oplagt idé. Det er en gave, som man virkelig kan glæde sig til at skulle bruge, men det kan naturligvis også give sommerfugle i maven, for som nævnt tidligere kan det være grænseoverskridende at sætte sig ind i et fly, der ikke har nogen motor.

Men hvorfor nøjes med at give svæveflyvningen som gave? Det ville da være endnu sjovere, hvis du også købte et gavekort til dig selv, så I kan få den fantastiske oplevelse sammen. Det vil blive en uforglemmelig tur, som kun bliver bedre, når man deler den med en, man holder af – hvis man altså tør.

Hvis du gerne vil give en unik gave, så er et svæveflyvning gavekort det perfekte valg – uanset det er til en, der virkelig ønsker sig at prøve en svæveflyvning, eller om det er en ”hadegave” til en ven, der kan holde til lidt drilleri. Man kan i hvert fald være sikker på, at det er en gave, der ikke bliver glemt lige med det samme.

Leder du efter oplevelsesgaver i højden? Måske en helikoptertur – bridgewalking – ballonflyvning – faldskærmsudspring kunne have din interesse.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: