Sushikursus: Lær At Lave Hjemmelavet Sushi i København & Århus

Sushikursus er en super sjov & lærerig oplevelse, som er mulig at opleve i København & Århus. Hvis du er en af de mange danskere som nyder at invitere dine kære med på sushi restaurant, så vil det være helt oplagt at lære at lave jeres egen sushi ved at deltage i et sushikursus. Ved at bestille et af følgende gavekort vil i få et masse ny viden om hvordan man laver sushi efter de traditionelle japanske sushiteknikker. Disse sushikurser afholdes nemlig af dygtige sushikokke, så der er garanti for at i vil lære en hel masse, samtidig med at i hygger & har det sjovt. Så inviter din skønne kæreste eller bedste veninde med til et sushikursus for 2 i København eller Århus.

Disse skønne sushikurser er faktisk en slags 2-i-1 oplevelse, for ikke nok med at i får lov at lære at lave jeres helt egen sushi, så skal alt den skønne sushi i ender ud med at få lavet naturligvis spises. Derfor vil der til sidst være en hyggelig fælles spisning, hvor i kan nyde den sushi i selv har lavet. 

Sushikursus For Begyndere i København & Århus
Sushikursus København Sushi Saiko

Sushikursus København

Destination ikonKøbenhavn – Sushi Saiko
Tid ikon 2½ Times Sushikursus Hos Sushi Saiko
Tjek ikon Sushikursus For Begyndere i København
Personer ikon 1 Person Som Vil Lære At Lave Sushi

Pris ikon Priser Fra 699,- Pr. Person

Sushikursus Århus Restaurant Soya

Sushikursus Århus

Destination ikonÅrhus – Restaurant Soya
Tid ikon 3 Timers Skønt Sushikursus Hos Soya
Tjek ikon Skønt Sushikursus For Begyndere i Århus
Personer ikon 1 Person Som Vil Lære At Lave Sushi

Pris ikon Priser Fra 395,- Pr. Person

Sushikursus København

Tid ikon 2½ Times Sushikursus Hos Sushi Saiko

Priser Fra 699 DKK Pr. Person

Sushikursus Århus

Tid ikon3 Timers Skønt Sushikursus Hos Soya

Priser Fra 395 DKK Pr. Person

Sushikursus København

Hvis du leder efter et sushikursus i København har vi det helt rette kursus til dig der er vild med sushi. Sushi Saiko er nemlig en af København’s førende sushi resturanter, & deres dygtige sushikokke står nu klar til at deres bedste tricks fra sig, så du bliver god til at lave sushi. Du vil i løbet af 2,5 time lære det bedste & vigtige japanske sushi teknikker, så du frem over kan lave din helt egen hjemmelavede sushi. Ja faktisk vil du være istand til at invitere alle dine venner & veninder til sushi efter dette sushikursus københavn. 

Sushikurset et velegnet for begyndere da du vil få undervisning i både praktiske & teoretiske sushi færdigheder. I vil altså lære alt fra hvor meget ris i skal bruge til at lære at skære fisken i rette stykker samt at rulle jeres helt egen sushi. Efter kurset får i lov til at spise alt den skønne sushi som i har formået at lave i løbet af kurset. 

Sushikursus København

Sushikursus Århus

Århus er som bekendt smilets by & hjemsted for et af de bedste sushikurser i hele Danmark. Restaurant Soya har nemlig åbnet dørene op & invitere alle sushi elskere indenfor til et sjovt & lærerigt sushikursus Århus. Deres ualmindelig dygtige sushi kokke står fra start til slut klar til at hjælpe dig, så du kan lære at lave de skønneste stykker sushi. Så har du en lille drøm om at lære at lave sushi & har de verse blogposts & Youtube videoer endnu ikke båret frugt ja så er dette sushikursus som skabt til dig. Her vil nogle af de bedste sushikokke nemlig lære dig hvordan man laver traditionel japansk sushi.

Endnu bedre er det at i efter kurset får lov at nyde alt den dejlige sushi som i selv har lavet i løbet af kurset. Her er der rig mulighed for at bedømme hvordan smagen & ikke mindst det vigtige udtryk tager sig ud. Uanset hvad vil i gå fra kurset med en god oplevelse i bagagen & i vil nu kunne invitere jeres ynglings mennesker på sushi i privaten.

Sushikursus Århus

Sushikursus For 2

Alle oplevelser er bedre hvis man minimum er 2 personer, dette gælder ligeledes et sushi kursus. Det er da helt sikkert også derfor at det er ret populært med et sushikursus for 2, dette giver nemlig mulighed for at du kan invitere din kæreste, bedste veninde eller en helt tredje med til et hyggeligt & lærerigt sushikursus. Vi anbefaler faktisk altid at man som minimum er 2 deltagere til et sushi kursus, da det hurtigt kan blive lidt kedligt & ensomt hvis man er helt alene & ikke kender de andre deltagere.

Så overvej at bestille et sushikursus for 2, hvis du går med drømmen om at lære at lave skøn sushi. Det er faktisk en ret oplagt kæreste aktivitet samt en glimrende veninde aktivitet at deltage i et sushi kursus. Så tjek det ud & nyd nogle hyggelige timer i hinandens selskab til et sushikursus for 2.

Lige nu er det blandt andet muligt at deltage i et sushi kursus for 2 både i København & Århus.

Sushikursus For 2

Sushikursus For Begyndere

Hvis du aldrig før har forsøgt dig at lave hjemmelavet sushi, eller blot har forsøgt dig et par gange & endnu ikke helt har tillokket dig samtlige teknikker & skills. Så vil det være helt oplagt for dig at kigge efter et sushikursus for begyndere. Disse er der heldigvis en del af i Danmark, særligt i de største byer, eksempelvis kan du finde et sushikursus for begyndere i både København & Århus. Med dit gavekort i hånden, kan du her lære at lave hjemmelavet sushi, helt fra bunden uden nogen som helst form for erfaring. Du vil gennem hele kurset kunne få hjælp samt stille spørgsmål til en professionel sushikok. Du vil derfor i løbet af blot et par timer opleve at blive ret god til at lave sushi. 

Det vil være helt oplagt deltage i et sushi kursus for begyndere, hvis du gerne vil lære at lave hjemmelavet sushi. Vi vil anbefale dig at skrive rundt til nogle venner eller veninder & tage afsted til et sushi kursus sammen. Netop fordi at det er sjovest at lære noget nyt sammen med andre.

Læs ligeledes: Pizza KursusMadlavningskursusKokkeskole

Sushikursus For Begyndere

Sushikursus Polterabend

Hvis du leder efter en sjov & hyggelig polterabend aktivitet, så er et sushi kursus helt perfekt. Her kan man nemlig samles relativt mange mennesker, drikke noget dejlig vin & sammen forsøge sig at lave nogle skønne stykker sushi. Så et sushikursus polterabend er bestemt en god mulighed. Hvis i er en større gruppe kan i helt sikkert få jeres helt egen sushikok som kan lære jer de gode traditionelle japanske sushiteknikker.

Alt efter om i leder efter et sushikursus polterabend i København eller Århus, har vi lige nu et rigtig godt samarbejde med henholdsvis Sushi Saiko & Restaurant Soya. Disse skønne sushi restauranter har vel nok nogle af de dygtigste sushikokke i Danmark & har alle mod på at lære fra sig. Så tjek dem ud hvis i gerne vil fejre polterabend i forbindelse med et sushikursus. 

Bestil jeres sushi kursus polterabend ved at klikke på en af følgende knapper nedenfor.

Sushikursus Polterabend

Sushikursus For Børn

De fleste børn elsker sushi & en del har sikkert sushi som deres livret. Hvis det er tilfældet, har de sikkert også spurgt om i ikke skal prøve at lave hjemmelavet sushi. Men det er måske aldrig rigtig blevet til noget, fordi det er bøvlet at lærer at koge rejer i olie & ellers var det bare ikke nogen stor succes. Hvis det nogenlunde er tilfældet, så kan vi med glæde anbefale jer at deltage i et sushi kursus for børn. Her er nemlig rigeligt med plads til både børn & voksne. 

Lige pt. kan i lære at lave hjemmelavet sushi ved at deltage i et sushikursus for børn enten i København eller Århus. Her vil en super dygtig sushikok lære jer hvordan man laver de lækreste stykker sushi, ved at lære jer de traditionelle japanske sushiteknikker.  Der er lagt op til et hyggeligt arrangement hvor i sammen vil få nogle hyggelige timer, ved at lære at lave sushi. Efterfølgende vil der være fælles middag, hvor i vil få lov at smage jeres helt egen hjemmelavet sushi.

Sushikursus For Børn
Lær At Lave Hjemmelavet Sushi

Hvis du virkelig elsker sushi, har du sikkert ligeledes haft en lille drøm om at kunne lave din helt egen hjemmelavet sushi. Men det er måske aldrig rigtig blevet til noget fordi du ikke lige har haft tid, eller bare aldrig har taget interaktiv. Men nu er der denne helt oplagte mulighed for at lære at lave hjemmelavet sushi, der er findes nemlig en håndfuld sushi restauranter rundt om i Danmark som arrangere sushikurser. Her får du i løbet af x antal timer undervisning af dygtige sushikokke, som er villige til at lære dig de hemmelige traditionelle japanske teknikker. Så som at lave hosomaki, hvordan man skærer forskellige fisk & grønsager, sushi kokken vil ligeledes vise dig de hemmelige japanske ingredienser så du får lavet den perfekte sushirulle.

Så hvis du altid har haft en lille drøm om at lære at lave hjemmelavet sushi, bør du ikke tøve et sekundt med at bestille et sushikursus gavekort til dig & din kæreste, bedste ven, veninde eller et helt 4 skønt menneske. Vi har lige pt. en lille håndfuld sushikurser i de største danske byer som du frit kan tilmelde dig ved blot at klikke på en af knapperne. Rigtig god fornøjelse.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: