Studentergaver Som Vil Give Smil & Glade Dage Til Den Nye Student

Studentergaver – Når foråret er ved at være forbi og sommermånederne sig, så er det tid til at årets studenter springer ud, men store smil og hvide huer med farvede bånd. Det er naturligvis noget, der skal fejres og det sker med masser af studenterfester og ikke mindst studentergaver. De unge mennesker er Danmarks fremtid og det er ikke noget lille ansvar at stå med, så det er kun på sin plads at de bliver fejret behørigt. Her hos Gaveavisen kan du finde alt hvad man kunne ønske sig, når det kommer til studentergaver. Der er noget for enhver smag og enhver hver pengepung.

Når man skal finde på en studentergave til de nye studenter, så er det naturligvis altid et spil i lotteriet, medmindre man har snakket om ønskerne på forhånd. Det kan jo være, at det vil være passende med gaver, der er mere praktisk end sjove, hvis nu den unge studen skal flytte hjemmefra eller måske på en rejse til udlandet. Måske vil et lille økonomisk bidrag til rejsen være en velkommen gave, eller måske hjælp til indskud til en bolig. Mulighederne er mange når det kommer til gaven til studenten og derfor er det naturligvis rart at kunne finde inspiration til den. Gaveavisen har som nævnt noget for enhver smag, så du burde nok kunne finde noget, der vil falde i studentens smag.

Sjove Studentergaver Til Studenten

1. Dialægt Citatplakat Studenten

Priser fra: 249 kr.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.

3. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.

5. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

6. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.

7. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.

8. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

9. Ting Til Festival

Pris: Afhængig Af Ting

10. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.

11. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

12. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.

13. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.

14. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

15. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

16. Poster & Frame

Priser fra: 179 kr.

17. Parfume

Pris: 100 kr.

18. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

19. Kaj Bojesen Figurer

Pris: Afhængig Af Figur

20. Flytte Hjemmefra Kogebog

Pris: 200 kr.

21. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

22. Fotocollage

Pris: 119 kr.

23. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.

24. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

25. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover

26. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

27. Solbriller

Pris: 899 kr.

28. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.

29. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

30. Beer Pong Bord

Pris: 1149 kr.

31. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

32. Kjole

Pris: 300 kr.

Studentergaver Man Aldrig Glemmer

At blive student hører med blandt de mest skelsættende tidspunkter i ens liv. Man har brugt 2-3 år på en uddannelse, hvilket i den alder er enormt længe og derfor er det virkelig noget, der sætter spor i ens bevidsthed. Man ville ønske at man kunne blive i øjeblikket for altid og holde fast i den magiske fornemmelse af frihed og muligheder. Dette er nok den primære grund til at en personlig studentergave hører til blandt de mest populære studenter gaver. Personlige studentergaver inkluderer f.eks. indgraverede smykker, fotografier eller noget helt tredje. Mulighederne er mange og man kan helt sikkert finde på noget, der vil falde i studentens smag.

Er det en søn eller en datter, der er blevet student, så kan man som forælder godt føle sig forpligtet til at finde på noget udover det sædvanlige. Det er dog langt fra nemt og for mange kan det blive en ret stressende oplevelse. Man kan med fordel snakke med andre i samme båd eller måske finde på en god fælles gave. Alternativt kan man gå online og finder masser af inspiration til gode studentergaver. Der er hundrede af sites, hvor man kan få gode forslag og tips til hvordan man finder årets studentergave. Hvis det virkelig glipper, så kan man bide i idet sure æble og spørge den vordende student direkte om hvad de ønsker sig. Det er ofte den nemmeste løsning og i det mindste kan man være sikker på, at man giver en studenter gave, der virkelig er ønsket.

Uanset hvordan man gør det, så er det vigtigt at man finder en gave som studenten vil huske i mange år frem. Ligegyldigt om det er et smykke, en rejse eller noget helt tredje.

Studentergaver

Den Perfekte Studentergave

Det er som man nok kan fornemme en stor udfordring at give gaver til studenter. De har mange krav og ønsker til studenterfesten, studenterkørsel og ikke mindste studentergave ønsker. Det skal være en gave, der er praktisk, passer til det magiske tidspunkt i studentens liv og ikke mindst er lidt unik. Man har jo ikke lyst til at give en gave, der bare forsvinder i mængden af gaver som studenter får.

Man skal huske på at en student er på et sted, hvor de endelig føler sig helt voksne og fri. Det er afslutningen på en rejse, der begynder allerede ved konfirmationen og som nu endelig ender med at man står som et voksent menneske, der har alle muligheder i hele verden. Uanset om man skal videre med sin uddannelse eller ud i verden og have oplevelser, så er det et skelsættende tidspunkt, som man aldrig får igen. Det er en ting, som gerne skal afspejles i gaver til studenten. Men hvordan gør man det så bedst?

Først og fremmest må man ikke være bange for at give en forkerte gave til student. Så længe den er givet med omtanke og med hjertet på rette sted vil den blive modtaget med glæde. Studenterønsker varierer meget, da nogen blot ønsker sig penge og andre ønsker sig ting til deres kommende lejlighed. Det er jo et tidspunkt, hvor man endelig klipper navlestrengen og flytter ud for sig selv. Dette giver en masse muligheder for gaver, der ikke alene er praktiske, men som også vil være en del af studentens første egen lejlighed.

Men hvis man stadig har lidt svært ved at finde på den rette gave, så kan vi jo se lidt nærmere på hvad man giver henholdsvis mandlige og kvindelige studenter.

Studentergaver Til Hende

Som man nok hurtigt kan regne ud, så er der gaver som er mere oplagte til unge kvinder end til mænd. Dem skal vi se lidt nærmere på her, men det er vigtigt at huske på, at ingen er ens. Så intet her er hugget ud i sten, og flere af disse gaveideer vil også sagtens kunne gives til en mand.

Unge kvinder, der har slidt sig gennem en studentereksamen, trænger første og fremmest til at slappe af. Efter eksamener, fester, studenterkørsel og studentergilder er man træt og udmattet, hvilket gør følgende til meget passende gaveideer til student. Wellness ophold, spadage og dets lige er virkeligt gode ideer, der med garanti vil kunne hjælpe en stresset studine med at slappe af. Et gavekort til en af dem kan fås i alverdens afskygninger og Gaveavisen har naturligvis lige dem du står og skal bruge. Afslapning, forkælelse og wellness er noget enhver kan have brug for, men når man har gennemgået en studentereksamen, så er det dobbelt så tiltrængt.

Men det betyder jo ikke at man ikke kan give gaver, der er lidt mere sjove. Piger vil jo også gerne have spændende oplevelser, der får adrenalinen til at pumpe og som man husker resten af livet. Det kunne f.eks. være ture i svævefly, faldskærmsudspring eller måske noget helt tredje. Man kan med fordel give det som en studentergilde gave og glæde sig over studentens overraskende udtryk. Det er utraditionelt og unikt, og ikke mindst en gave man husker.

Studentergaver til hende

Studentergaver Til Ham

Friske unge studenterfyre skal naturligvis også have studentergaver og som du sikkert har gættet, så har Gaveavisen et godt udvalg til rådighed. Der er noget til enhver type og til enhver lejlighed, men disse passer især godt til studenterønsker.

Når man endelig har fået sin flotte studenterhue på hovedet og har gennemført en stor eksamen, så er det på tide at man bliver voksen. Man afslutter det med et ordentligt knald med studenterkørsel og gilder, men derefter er det oplagt at man giver studenten oplevelser, der er lidt mere afslappede og voksne. Hvad kunne være bedre end en whiskysmagning eller ginsmagning? Det er en oplevelse, der ikke alene er delikat, men som man også kan lære noget af.

Det betyder dog ikke at den friske drengerøv skal lægges helt på hylden, for der er naturligvis også masser af herlige studentergaver til unge mænd, der elsker fart og spænding. Det kan være et vildt spændende faldskærmsudspring eller måske en tur i en sportsvogn. Eller hvad med et Djævleræs?

Mulighederne er mange og fælles for dem er, at de alle vil blive modtaget med kyshånd af den nye student. Forhåbentligt har du fået lidt inspiration til hvad du kan give en nybagt student i studentergave.

Studentergaver til ham

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0