Søde & Sjove Studentergaver Til Hende Som Hun Vil Elske At Modtage

Studentergaver til hende er altid en svær opgave, for det skal være noget helt specielt og må ikke tages for let på. Men studentertiden er altid noget ganske særligt, for det er tiden hvor tusinder af unge danskere bliver færdige med mange års skolegang. Nu er tiden komme til at blive voksne og træde ud af sine forældres skygger. Det kræver fest, en hue og ikke mindst gode studentergaver. 

Overalt ser vi unge mennesker, der efter års hårdt arbejde kan slappe af og slå sig løs, og alle af os der har prøvet der kan huske den forløsning man oplever. Det er simpelthen noget af de mest unikke og vidunderlige i verden, og det er ikke bare på grund af fest og studenter gaver. Man har gennemført noget specielt og vundet sin hue, så nu kan hele verden bare komme an.

Nu er tiden kommet, hvor det er venner og familie, der skal svede for der skal findes på gaven til studenten og det er alt andet end nemt. Ikke fordi piger er mere besværlige end fyrene, men på den anden side går de mere op i at en gave er den helt rette. Så når du skal købe årets studentergaver, så bør du nok sætte dig ind i nøjagtigt hvad det er hun ønsker sig. På den måde kan du være sikker på, at det bliver en succes når du giver hende den perfekte studentergilde gave. Men hvordan finder man den perfekte gave?

Sjove Studentergaver Til Hende

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Spiritus

Trending Gaveide

Luksus Brunch

1. Dialægt Citatplakat Studenten

Priser fra: 249 kr.
Glæd den nyudklækkede student med denne fine citatplakat i studentergave til hende. På plakaten finder du ni sjove citater, som hun med garanti kan nikke genkendende til. Det er en skøn gaveidé til hende, som både vil pynte flot på værelset og vække skønne minder fra gymnasietiden.

2. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Det kan være svært at finde den helt rette studentergave til hende, som ikke ønsker sig noget. Men hvis hun kan lide slik og søde sager, så vil hun helt sikkert elske at få et flødebollekursus i gave. Her kan hun lære at lave lækre flødeboller sammen med en, hun holder af – og der er masser af smagsprøver undervejs.

3. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Når gymnasietiden er slut, er det på tide at læse noget andet end sagaer og tunge historiebøger. Giv læsehesten en god bog i studentergave, som hun kan hygge sig med i sommerferien. Uanset om hun er til krimier eller romantiske noveller, så kan du finde den perfekte bog hos Saxo.

4. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Giv den nybagte student en oplevelse, som hun sent vil glemme. Med Dinner In The Dark spiser man en lækker middag i bælgravende mørke. Det er en helt vildt sjov og udfordrende oplevelse, hvor man for alvor lærer at sætte pris på sin synssans. En skøn studentergave til hende.

5. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Det er skønt at høre musik på farten, men ofte skal man bøvle med et par høretelefoner, der er gået i hårdknude. Apple AirPods er helt trådløse, så det er nemt og hurtigt at sætte sin yndlingsplayliste på og nyde musikken. Det er en herlig studentergave til hende, der fortjener noget helt særligt.

6. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Glæd den madglade student med et par lækre japanske køkkenknive, som hun kan få glæde af hele livet. Du kan vælge imellem flere forskellige knive, som alle er lavet i højeste kvalitet og med sans for detaljerne. En skøn studentergave til hende, som vil gøre madlavningen til en leg.

7. Ting Til Festival

Pris: Afhængig Af Ting
Er du på udkig efter en sjov studentergave til hende, der skal på festival til sommer? Så bør du gå på udkig hos Coolstuff efter de fedeste ting til festival. Vælg et sjovt spil som Boob Battle, eller find en mere praktisk ting som en varmepose eller en Sit-n-Go Køletaske.

8. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Vil du gerne give en varm og hyggelig studentergave til hende? Så er en klassisk plaid en skøn gaveidé. Nu hvor den hårde gymnasietid er slut, er der tid til at hygge foran fjernsynet under en varm plaid. Plaiden kan også tages med på terrassen, så man kan holde varmen på en sommeraften, når solen er gået ned.

9. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Mange unge tager et sabbatår efter gymnasiet, hvor de rejser ud i den store verden med rygsæk på. Glæd den eventyrlystne student med en backpacker rygsæk. Det er en herlig studentergave til hende, som fortjener det bedste udstyr på sine eventyr. Så er det bare at købe flybilletterne og tage af sted!

10. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Forkæl den nybagte student med et blødt lammeskind. Skindet kan lægges over en stol, så man kan sidde som en dronning, mens man læser sin yndlingsbog  eller ser en god film. De bløde lammeskind kan også bruges som et lille, lækkert gulvtæppe, der med garanti vil skabe hygge på værelset.

11. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Det kan være en umulig opgave at finde den perfekte studentergave til hende, som ikke ønsker sig noget. Men så er det godt, at man altid kan give et cafébesøg for 2. For hvem vil ikke blive glad for at få en god kop kaffe på en skøn café sammen med en, man holder af?

12. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
En anden herlig studentergave til hende er en luksus brunch for 2. Her kan den nybagte student nyde en sen morgenmad sammen med en god veninde eller kæreste, mens de kan tale om alt mellem himmel og jord. Det er en herlig gave, som man aldrig går galt i byen med.

13. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Leder du efter en fin ting i studentergave til hende, som går op i design og indretning? Så er en flot museums plakat lige det, som du går og leder efter. Her finder du en lang række plakater med moderne og unikke designs, som alle vil pynte på væggen.

14. Parfume

Pris: 100 kr.
En parfume er en skøn studentergave til hende, som skal være klar til sommerens mange fester. Vælg hendes signaturduft, eller forkæl hende med noget nyt og spændende. Uanset hvad er en velduftende parfume en herlig gaveidé, som stort set alle vil blive glade for at få.

15. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Efter de mange eksamener er det tid til at komme helt ned i gear og nyde livet. En luksus ansigtsbehandling er en skøn studentergave til hende, som har knoklet løs i gymnasiet og nu fortjener at blive forkælet lidt ekstra. Hun vil med garanti gå fra behandlingen med fornyet energi og silkeblød hud.

16. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Det kan være en jungle at finde den helt rette studentergave til hende, som har alt. Men så er det godt, at du altid kan give hende en fin figur fra Kay Bojesen. Vælg den klassiske abe eller fugl, eller vælg noget mere unikt. Uanset hvad er det en skøn gave, som man kan få glæde af hele livet.

17. Flytte Hjemmefra Kogebog

Pris: 200 kr.
Når man har afsluttet gymnasiet, er det snart på tide at flyve fra reden. Denne skønne flytte hjemmefra kogebog er en genial studentergave til hende, som ikke skal leve af pasta med ketchup og kopnudler, når mor ikke længere kan lave mad til hende hver dag. Den vil hun med garanti sætte pris på at få.

18. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Glæd musikelskeren med en skøn bluetooth højtaler. Der er en lang række højtalere at vælge imellem, som både kan være fast inventar på værelset og tages med på farten. Fælles for dem alle er, at det er hurtigt og nemt at forbinde telefonen til højtaleren, og så er det ellers bare at sætte den fedeste playliste på.

19. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Vil du gerne give en personlig og unik studentergave til hende? Så er en fin fotocollage en skøn gaveidé. Du kan lave en collage med de bedste billeder fra gymnasietiden, så hun kan se tilbage på de tre år med et smil. Den vil med garanti få en fast plads på væggen.

20. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Er du på helt bar bund, når det kommer til at finde den rette studentergave til hende? Hvis hun har en smartphone, vil hun helt sikkert sætte pris på at få et mobilcover. Coveret beskytter den dyrebare telefon, så den ikke går i stykker, når hun er i byen med vennerne. En herlig gaveidé til hende.

21. Solbriller

Pris: 899 kr.
Et par solbriller er en skøn studentergave til hende, som ikke ønsker sig noget. Solbrillerne kan både tages med på ferier, festivaler og strandture, så man ikke får den skarpe sol i øjnene. Find et par briller, som passer til hende, og de vil med garanti falde i god jord.

22. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Sneakers er højeste mode blandt unge, men især hvide sneakers bliver hurtigt beskidte og slidte at se på. Dette sneaker cleaning kit kan få selv de mest snavsede sko til at blive kridhvide igen. Det er en skøn studentergave til hende, som går op i sine sko.

23. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Et gavekort til tapas for 2 er en herlig studentergave til hende, som ikke ønsker sig materielle ting. Du kan invitere hende med på en hyggelig middag, eller du kan give hende gavekortet, så hun selv kan invitere en god veninde eller kæreste med på en hyggelig aften spanske delikatesser.

24. Beer Pong Bord

Pris: 1149 kr.
Dette fede beer pong bord er et must-have til sommerens studenterfester. Bordet kan bruges både inde og ude, og så er det nemt at klappe sammen og gemme væk, når det ikke bruges. Der er lagt op til mange sjove fester med masser af beer pong turneringer.

25. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Er du på udkig efter en sjov oplevelse i studentergave til hende, der bor i nærheden af København? Så er en tur med GoBoat København en herlig gaveidé. Tag en picnickurv og måske et brætspil med, og så er der lagt op til en skøn sejltur på Københavns smukke kanaler i godt selskab.

26. Kjole

Pris: 300 kr.
Glæd den nyudklækkede student med en fin kjole, som hun kan have på til sommerens fester. Der er mange forskellige kjoler at vælge imellem, så uanset om hun er til blomster, vilde mønstre eller noget helt simpelt, så kan du finde en kjole, som passer perfekt til hende. En skøn studentergave til hende.

Personlige Studentergaver Til Hende

Studenter tiden nærmer sig med hastige skridt, så har du en dejlig veninde eller et familiemedlem som snart kan fejre at hun er færdig med gymnasiet og derved kan kalde sig student skal du naturligvis have fundet en personlige studentergaver til hende. For det at blive student er noget ganske særligt! Det sker ganske vidst kun en enkel gang i ens liv, så der skal virkelig festes igennem, nu hvor anledning er til det. Humøret er utrolig højt og der er bare drinks, godt vejr og dejlige mennesker så langt øjet rækker. 

Men hvad skal man dog finde på at glæde hende med i studentergave tænker du helt sikkert! For det er faktisk ikke altid lige let at finde en personlig studentergave til hende, men gør dig gerne lidt umage og gennemtænk en fantastisk studentergave til hende som hun virkelig vil blive glad for. Det kunne være noget så jordnært som et cafebesøg for 2 eller en tur i tivoli København, hvor I bare kan hygge jer sammen nogle timer og nyde hinandens nærvær.

Personlige Studentergaver Til Hende

En Ny Epoke I Studinens Liv Begynder

I Danmark er det meget almindeligt at halvdelen af de unge mennesker vælger at blive studenter. Vi er et land, hvor viden er meget værd og hvor man gerne vil have en videregående uddannelse. Derfor er der så mange tusinde studenter og derfor bliver der købt vanvittig mange gaver til studenter. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at der er mange ting man kan få brug for når man er blevet student. Det kan nemlig være at man skal til at flytte hjemmefra eller måske skal man ud og se verden. Uanset hvad, så burde det egentlig være nemt at få en ide til studentergave. 

En ung kvinde, der er klar til at flytte hjemmefra, har brug for en hel masse ting, for selvom man har et velindrettet værelse hjemme hos ens forældre, så skal man bruge en del ting, når man flytter. Så hvis du tænker: ”Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?”, så skal du blot tænke på, hvad du kan få brug for i din egen lejlighed. Studenterønsker kunne f.eks. være service, bestik og lignende ting. Men det er også ting som møbler og ikke mindst pyntegenstande. Især pyntegenstande som vaser og andet nips er populært hos pigerne. Heldigvis er det også en meget populær studenter gave. 

Men det er jo også populært at tage på rejser i hele verden når man er blevet student. Så penge til rejsen er naturligvis oplagt som en personlig studentergave til ham. Det kunne også være udstyr til rejsen såsom rygsække, vandresko og meget andet. Uanset hvad, så skal man være opmærksom på hendes studenter ønsker, da det kan give inspiration til gaver. 

studentergave til hende

Giv Studenten Oplevelser Hun Aldrig Glemmer

Hvad giver man studentergaver? Det spørgsmål er der virkelig mange venner og pårørende, der stiller sig selv når der er en nybagt student. Man vil jo gerne komme med en virkelig god gave, som hun husker og som får en særlig plads i hendes hjerte. Gaver til studenten kan jo omfatte alverdens ting, lige fra penge og møbler til smykker og oplevelsesgavekort. Især oplevelsesgavekort er blevet en populær gave, for det giver en mulighed for at give en gave, som er helt unik og som modtageren aldrig glemmer igen. 

Så hvis de andre studenterønsker er reserverede af andre, så kan man aldrig gå helt forkert med et lækkert gavekort til en spændende oplevelse eller noget lignende. Uanset hvad, så kan du finde masser af lækre gaver og oplevelser her på siden, der vil være perfekte som årets studentergave. Man kan finde en passende oplevelse til alle typer studiner, da der både et wellnessophold og spadage, men også ting som et madlavningskursus og byvandringer. Det er altså en meget alsidig gave til student, hvilket jo bare er herligt. 

Lige meget hvad der er af studentergave ønsker og ønsker til studentergilde, så skal man tage hensyn til at alle har forskellig smag og derfor kan man ikke bare købe noget tilfældigt. Det er en enestående og vigtig tid i hendes liv, så sørg for at du finder på de bedste gaveideer til student, så hun får den bedst mulige oplevelse. Det fortjener hun. Så kig dig omkring her på siden og se om der ikke skulle være noget perfekt der kan opfylde alle studenterønsker. Det burde nok være muligt, hvis man er lidt kreativ.

Læs ligeledes om: Kandidatgaver.

studentergaver til hende

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

×

 
Stor rabat nu - Få 20% rabat hos Truestory på alt - Brug rabatkode "truestorydays" (brug koden i sidste trin efter indtastning af adresse) Besøg Truestory her