Anderledes & Sjove Studentergaver Til Ham Som Vil Skabe Glæde

Studentergaver til ham, der lige har fået sin hue på og som nu skal ud og stå på egne ben kan godt være svære at finde. I hvert fald hvis man gerne vil give ham den perfekte gave for at fejre den store dag. En god studentergave skal være både personlig, betænksom og praktisk, så det er nødvendigt at man tænker sig grundigt om, når man skal finde på denne. Heldigvis er der masser af inspiration at finde her på siden, så du kan finde de bedste gaver til studenter.

Der er masser af forskellige gaver at vælge imellem, uanset om man vil have en sjov gave, en praktisk gave eller måske en gave, der kan benyttes når han skal flytte hjemmefra. Ellers kan man altid spørge hans forældre og søskende til råds, og skulle det være ens egen søn, der skal ud den store verden, så ved man nok godt hvad han har mest brug for.

Sjove Studentergaver Til Ham

Yderst Populær

Shaping New Tomorrow Bukser

Sikker Favorit

Spiritus

Trending Gaveide

Luksus Brunch

1. Dialægt Citatplakat Studenten

Priser fra: 249 kr.
Forevig de tre lange år med eksamener, fester og kærestesorger med denne fede citatplakat fra Dialægt. Plakaten indeholder en masse sjove citater, som den nybagte student helt sikkert vil kunne nikke genkendende til. Det er en sød og sjov studentergave til ham, som indkapsler gymnasietiden og studenterugen helt perfekt.

2. Shaping New Tomorrow Bukser

Pris: 750 kr.
Leder du efter en studentergave til ham, der går op i kvalitet og komfort? Så bør du glæde ham et par lækre Shaping New Tomorrow bukser, der er perfekte til både hverdag og fest. Bukserne har nemlig et elegant og tidløst design, og så er de enormt behagelige at have på.

3. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Hvis du er på jagt efter en hårrejsende gave til drengerøven med benzin i blodet, så er Kør Djævleræs den helt perfekte studentergave til ham. Her handler det om at hamre speederen helt i bund og se, hvem der hurtigst kan komme rundt på racerbanen. En vild og uforglemmelig oplevelse.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Når man endelig har fået huen på, er det på tide at få læst noget andet end kedelige historiebøger. Hos Saxo finder du skønlitteratur i alle genrer, så den nybagte student kan koble af med en uhyggelig gyser eller en spændende krimi. Det er en skøn studentergave til ham.

5. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Efter tre hårde gymnasieår skal man ud og få de vildeste oplevelser. Hvis du leder efter en særlig gave til en eventyrlysten ung mand, vil han elske at få et tandemspring i studentergave. Det er en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse, som man vil tage med sig resten af livet.

6. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Hos Nordgreen finder du smukke og luksuriøse ure i høj kvalitet, der er designet med omtanke for miljøet. Det er en skøn studentergave til den unge mand, der lige er blevet færdig med gymnasiet. Med et lækkert armbåndsur kan man nemlig være sikker på at se knivskarp ud til de kommende studenterfester.

7. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Når man har fået studenterhuen på efter tre lange år, skal det fejres med stil. Hvis du gerne vil give studenten en helt særlig oplevelse, bør du glæde ham med et gavekort til Dinner In The Dark. Her spiser man en lækker middag i bælgravende mørke. Det er en oplevelse, man sent vil glemme.

8. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Med et par Apple AirPods er du sikker på at give en studentergave, som den unge mand vil blive glad for. Disse trådløse høretelefoner kombinerer stilrent design med lækker lyd, og så skal man aldrig mere bøvle med irriterende ledninger. Det er en helt genial studentergave til ham.

9. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
De sidste eksamener i 3.g er endelig overstået, og det skal fejres! En tillykke buket er en skøn gave, der markerer, at det hårde arbejde har båret frugt, og at det nu er tid til at nyde livet. Skriv en sød hilsen, og du har den perfekte studentergave til ham.

10. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Når man er færdig med gymnasiet, er det snart på tide at rykke teltpælene op og flytte hjemmefra. Forkæl den madglade unge mand med et par lækre japanske køkkenknive i studentergave. De vil gøre madlavningen til en leg, og så er de enormt flotte at vise frem i køkkenet.

11. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Leder du efter en helt særlig gave til den nybagte student, der fortjener en vild og uforglemmelig oplevelse? Så bør du glæde ham med en helikoptertur i studentergave. Man glemmer hurtigt alt om eksamener, forsinkede afleveringer og for meget fravær, når man svæver rundt som en fugl mellem skyerne.

12. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Denne fine fanebærer fra Kay Bojesen markerer på fineste vis enhver festlig lejlighed. Og der er i den grad noget at fejre, når man med blod, sved og tårer endelig har fået studenterhuen på. Fanebæreren er designet af Kay Bojesen i 1942, og den nybagte student kan få glæde af den hele livet.

13. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Efter gymnasiet tager mange unge et sabbatår, hvor de kommer ud og oplever verden. Med en fed backpacker rygsæk bliver man hurtigt klar til at tage på eventyr. Rygsækkene fås i mange forskellige modeller, farver og størrelser, så der er en for enhver smag. En perfekt studentergave til ham.

14. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Huen skal fejres med et skønt cafébesøg for 2. Giv den nybagte student mulighed for at invitere kæresten eller bedstevennen med på en god kop kaffe og et lækkert måltid mad. Det er altid skønt at tilbringe tid sammen med dem, man holder af. En oplagt studentergave til ham, der ikke ønsker sig noget.

15. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
En anden skøn studentergave til ham er en luksus brunch for 2. Der er intet bedre end at kunne sove længe og spise en sen morgenmad sammen med en, man holder af. Så kan man nyde et skønt måltid med æg, bacon og andet godt, mens man nyder hinandens selskab.

16. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Når man har fået studenterhuen på, er man et skridt tættere på voksenlivet. Så er det på tide at fjerne de gamle, slidte fodboldplakater og udskifte dem med indrammede motiver og citater. citatplakat.dk har et bredt udvalg af plakater med rammer, som har de fineste motiver og citater.

17. Parfume

Pris: 100 kr.
Parfume er en af de gaver, som man sjældent går helt galt i byen med. Du kan glæde den nybagte student med hans yndlingsduft, eller du kan overraske ham med noget nyt og spændende. Uanset hvad vil en god parfume hurtigt gøre ham klar til sommerens mange studenterfester.

18. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Er du på jagt efter en fin studentergave til ham, der elsker sin hjemby? Uanset om det er Aarhus, København eller Odense, så kan du finde en skøn byplakat med netop den by, du leder efter. Plakaterne har alle et smukt design, så de vil med garanti sætte prikken over i’et på værelset.

19. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Disse fine figurer fra Kay Bojesen er dansk design, når det er bedst. De tidløse træfigurer pryder mange danske hjem, så det er en helt perfekt studentergave til den unge mand, der har alt. Glæd ham med den klassiske abe eller fugl, eller giv en smart trælimousine til bilentusiasten.

20. Flytte Hjemmefra Kogebog

Pris: 200 kr.
Når studenterhuen er i hus, er det snart på tide at flytte hjemmefra. Glæd den unge mand med denne flytte hjemmefra kogebog, så han ikke kommer til at leve af pasta med ketchup eller kopnudler. Det er en skøn og praktisk studentergave til ham, som han med garanti vil få glæde af.

21. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Leder du efter en helt særlig studentergave til ham, der elsker at mærke suset i maven? Så bør du glæde ham med et gavekort til en uforglemmelig svæveflyvning. Her svæver man lydløst igennem luften, mens man kan nyde den smukke udsigt, der folder sig ud under fødderne på en.

22. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fotocollage er en unik og personlig studentergave til ham, der har en særlig plads i dit hjerte. Find de bedste billeder fra gymnasietiden, og sæt dem sammen i en skøn fotocollage. Det vil være et evigt minde om tre fantastiske år med spirende venskaber, søvnløse nætter og vilde fester.

23. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Sæt gang i studenterfesterne med en lækker bluetooth højtaler. Den trådløse højtaler er nem at flytte rundt mellem de forskellige fester, og det tager ikke mange sekunder at forbinde telefonen med højtaleren. Det er en fed studentergave til ham, der er klar til at høre fed musik natten lang.

24. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Giv den nybagte student en oplevelse ud over det sædvanlige. Hvis han er en vandhund, vil han helt sikkert elske at komme på et undervandsjagt kursus. Her lærer man at fange fisk under vandet med en harpun, hvilket er enormt sjovt og udfordrende. Det er en skøn og anderledes studentergave til ham.

25. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Et mobilcover er en helt genial studentergave til den unge mand, der elsker sin smartphone. Der skal nemlig ikke meget til, før de moderne mobiltelefoner går i stykker. Derfor er det enormt praktisk at have et mobilcover på, som både ser smart ud og beskytter ens kæreste eje.

26. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Når man har fået sin studenterhue på, er man et skridt tættere på voksenlivet. Når man flytter i sin første lejlighed, skal den pyntes med stilrene pyntegenstande som denne klassiske Kay Bojesen abe. Den tidløse træabe sætter prikken over i’et i ungdomshyblen og gør den en smule mere voksen.

27. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Den nybagte student med benzin i blodet skal fejres med en tur i sportsvogn på bane. Vælg mellem den lynhurtige Audi R8 eller den knivskarpe Porsche 911 Turbo S. Begge biler kan få hjertet til at slå et ekstra slag, når man drøner afsted med en fart på op til 400 km/t.

28. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Er du på jagt efter den perfekte studentergave til ham, der elsker sine sneaks? Så er dette sneaker cleaning kit en helt genial gaveidé. Kittet indeholder en guide til rengøring af sneakers, to flasker rensevæske og en børste, så hans elskede sko hurtigt bliver så gode som nye.

29. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Bogen ”Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning” er en samling af de vildeste, sjoveste og pinligste dilemmaer fra det populære radioprogram Mads & Monopolet. Så hvis du kender en nybagt student, der altid lytter med lørdag formiddag, er denne bog en herlig studentergave til ham.

30. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Leder du efter en studentergave til ham, der ikke ønsker sig noget? Så er et gavekort til tapas for 2 et sikkert hit. Her kan han selv invitere sin ven eller kæreste på en hyggelig middag. Så kan du være sikker på at give en gave, der ikke havner bagerst i et skab.

31. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
En hoptimist er en klassiker, når det kommer til gaver. Den søde, lille figur fås nemlig i mange forskellige udgaver, så der er noget for enhver smag. Vælg f.eks. en Baby Rooliga eller en Smiley Cool. Det er en sød studentergave til ham, som helt sikkert vil pynte på værelset.

32. SACKit højtaler

Priser fra: 1.699 kr.
Leder du efter en gave til den festlige student? Så bør du overveje at give en eksklusiv og stilren batteridrevet bluetooth højtaler, så studenten kan tage feststemningen og lyden med sig.

33. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Hvad giver man til manden der har alt? En håndstøvsuger, så han altid kan holde bilen ren. Håndstøvsugeren er trådløs, og der medfølger flere mundstykker, så man kan bruge den overalt, uden at få ridser.

34. Proteinpulver

Pris: 219 kr.

Skal du give en gave til en der træner, går op i sin sundhed eller måske sit udseende, så er Wispy’s proteinpulver den perfekte gave. Proteinpulveret fra Wispy har en vidunderlig smag og findes i mange forskellige smagsvarianter. Proteinpulveret er desuden af allerhøjeste kvalitet og udviklet i Danmark.

Den Store Verden Venter Studenten

Det er noget ganske unikt at være færdig som student og få den forjættede hue på. Det markerer en særlig tid en ens liv, hvor man for alvor træder ind i de voksnes rækker. Men på den anden side er man stadig meget ung og for en ung fyr kan det godt være lidt svært at tænke: ”Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?”, for det skal jo gerne være noget voksent. For venner og familie kan opgaven være endnu sværere, og derfor er det vigtigt at man kender den unge student godt.

Mange studenter vælger at flytte hjemmefra når de får huen på, så gode studentergaver kunne f.eks. være noget, der kan bruges i den forbindelse. Giv praktiske gaver til studenten, såsom gryder, møbler, bestik eller noget helt andet, som han ville kunne få glæde af når han flytter. Er han allerede flyttet, så er der sikkert noget han står og mangler, som vil være en god ide til studentergave. 

Mange unge mænd er heller ikke de mest opmærksomme på indretning, i hvert fald ikke ud over sofa og tv. Derfor kan man give ting til indretningen i studenter gave også selvom det ikke nødvendigvis står på listen over ønsker til studentergilde. Det behøver jo ikke være vaser og blomster, men måske noget mere i en ung mands stil. En lækker kampe eller måske et indrammet plakat er oplagte gaveideer til student.

Se ligeledes vores studentergaver til hende.

studentergaver til ham

Giv Studenten Oplevelser For Livet

Der er rigtigt mange studerende, der faktisk ikke flytter hjemmefra lige med det samme, for der er så meget at opleve og det er jo rart at have den frihed, som man får ved at bo hjemme. Unge mænd og kvinder holder meget af at rejse efter endt studie og derfor kan studentergave ønsker sagtens inkludere ting, der passer til rejser. Gaver til studenten kunne f.eks. være vandrestøvler, en rygsæk til rejsen eller måske bare penge til rejsen. Det handler blot om at være opfindsom, og så hjælper det naturligvis hvis man ved, hvad den nybagte student planlægger at foretage sig efter studiet.

Men en anden god ide til en personlig studentergave kunne f.eks. være lækre oplevelser. Der findes simpelthen så mange oplevelser, at det halve kunne være nok og derfor kan man også finde noget for enhver smag. Årets studentergave kan altså med fordel være et gavekort til en lækker oplevelse. Er han glad for fart og action, så kunne det måske være en ide med en tur i helikopter. Men man kan også kombinere rejselysten med oplevelser og give ham et gavekort til at køre Formel 1. Det er en fantastisk studenterfest gave, som helt sikkert bliver taget vel imod.

Læs ligeledes om: Kandidatgaver.

hvad skal jeg ønske mig i studentergave

Personlig Studentergaver Til Ham

Har du en kammerat, et familiemedlem eller en kæreste som snart er student, og du derfor er blevet til studenterfest. Hvis det er til fældet, vil det være oplagt at du får anskaffet dig en personlig studentergaver til ham. Det behøver ikke være noget stort og vildt, særligt ikke hvis din relation til studenten er familier, en sød lille og betænksom studentergave er mere end fornemt. Hvis du er et nært beslægtet familiemedlem så som forældre til student gælder der lidt andre regler, her er det nemlig lidt af en tradition at man giver en lidt større studentergave til ham.

Men hvad er så lige en personlig studentergave til ham, nu hvor vi har slået fast at prisen ikke afgører det. Faktisk er det vigtigste at gaven afspejler ham som person, så hvis han har en fritidsinteresse som han går utrolig meget op i vil det være oplagt at give ham noget som han kan bruge i den anledning. Ligeledes hvis der er noget han elsker at gøre, kan man glæde ham med netop dette som en fin studentergave.

Læs ligeledes om: Personlige svendegaver til ham.

personlig studentergaver til ham
Studenterhuen Er En God Start På Livet

Som om studenterhuen ikke var fantastisk nok, så kan man med gode studenter gaver være med til at give studenten den bedste start på voksenlivet. Som nybagt student har man ikke så mange penge, så enhver gave man får er noget, man ikke behøver at købe selv. Så hvis han selv har gode studenterønsker, så er det jo nemt at finde en gave til student festen. Jo bedre man kender ham des nemmere er det naturligvis, men selv hvis man ikke er i familie, så kan man stadig finde noget. Spørg evt. hans familie hvad giver man studentergaver? For de har helt sikkert gjort sig en masse tanker om det, og måske endda hørt ønskerne direkte fra studentens mund. Så bliver det jo ikke meget nemmere.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: