Anderledes & Sjove Studentergaver Til Ham Som Vil Skabe Glæde

Studentergaver til ham, der lige har fået sin hue på og som nu skal ud og stå på egne ben kan godt være svære at finde. I hvert fald hvis man gerne vil give ham den perfekte gave for at fejre den store dag. En god studentergave skal være både personlig, betænksom og praktisk, så det er nødvendigt at man tænker sig grundigt om, når man skal finde på denne. Heldigvis er der masser af inspiration at finde her på siden, så du kan finde de bedste gaver til studenter.

Der er masser af forskellige gaver at vælge imellem, uanset om man vil have en sjov gave, en praktisk gave eller måske en gave, der kan benyttes når han skal flytte hjemmefra. Ellers kan man altid spørge hans forældre og søskende til råds, og skulle det være ens egen søn, der skal ud den store verden, så ved man nok godt hvad han har mest brug for.

Sjove Studentergaver Til Ham

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

5. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

8. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

9. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

10. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

11. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.

12. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

13. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.

14. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

15. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

Den Store Verden Venter Studenten

Det er noget ganske unikt at være færdig som student og få den forjættede hue på. Det markerer en særlig tid en ens liv, hvor man for alvor træder ind i de voksnes rækker. Men på den anden side er man stadig meget ung og for en ung fyr kan det godt være lidt svært at tænke: ”Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?”, for det skal jo gerne være noget voksent. For venner og familie kan opgaven være endnu sværere, og derfor er det vigtigt at man kender den unge student godt.

Mange studenter vælger at flytte hjemmefra når de får huen på, så gode studentergaver kunne f.eks. være noget, der kan bruges i den forbindelse. Giv praktiske gaver til studenten, såsom gryder, møbler, bestik eller noget helt andet, som han ville kunne få glæde af når han flytter. Er han allerede flyttet, så er der sikkert noget han står og mangler, som vil være en god ide til studentergave. 

Mange unge mænd er heller ikke de mest opmærksomme på indretning, i hvert fald ikke ud over sofa og tv. Derfor kan man give ting til indretningen i studenter gave også selvom det ikke nødvendigvis står på listen over ønsker til studentergilde. Det behøver jo ikke være vaser og blomster, men måske noget mere i en ung mands stil. En lækker kampe eller måske et indrammet plakat er oplagte gaveideer til student.

studentergaver til ham

Giv Studenten Oplevelser For Livet

Der er rigtigt mange studerende, der faktisk ikke flytter hjemmefra lige med det samme, for der er så meget at opleve og det er jo rart at have den frihed, som man får ved at bo hjemme. Unge mænd og kvinder holder meget af at rejse efter endt studie og derfor kan studentergave ønsker sagtens inkludere ting, der passer til rejser. Gaver til studenten kunne f.eks. være vandrestøvler, en rygsæk til rejsen eller måske bare penge til rejsen. Det handler blot om at være opfindsom, og så hjælper det naturligvis hvis man ved, hvad den nybagte student planlægger at foretage sig efter studiet.

Men en anden god ide til en personlig studentergave kunne f.eks. være lækre oplevelser. Der findes simpelthen så mange oplevelser, at det halve kunne være nok og derfor kan man også finde noget for enhver smag. Årets studentergave kan altså med fordel være et gavekort til en lækker oplevelse. Er han glad for fart og action, så kunne det måske være en ide med en tur i helikopter. Men man kan også kombinere rejselysten med oplevelser og give ham et gavekort til at køre Formel 1. Det er en fantastisk studenterfest gave, som helt sikkert bliver taget vel imod.

hvad skal jeg ønske mig i studentergave
En God Start På Livet

Som om studenterhuen ikke var fantastisk nok, så kan man med gode studenter gaver være med til at give studenten den bedste start på voksenlivet. Som nybagt student har man ikke så mange penge, så enhver gave man får er noget, man ikke behøver at købe selv. Så hvis han selv har gode studenterønsker, så er det jo nemt at finde en gave til student festen. Jo bedre man kender ham des nemmere er det naturligvis, men selv hvis man ikke er i familie, så kan man stadig finde noget. Spørg evt. hans familie hvad giver man studentergaver? For de har helt sikkert gjort sig en masse tanker om det, og måske endda hørt ønskerne direkte fra studentens mund. Så bliver det jo ikke meget nemmere.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0