Hyggeligt & Autentisk Spaophold På Marienlyst Strandhotel

Spaophold Marienlyst Strandhotel: Med et spaophold på Marienlyst Strandhotel kan man rigtig få tid til at forkæle sig selv. Her venter en ultimativ oplevelse i historiske omgivelser, hvor der ikke mangler noget som helst. Vælger man et spaophold her på stedet, så får man en overnatning i et dobbeltværelse. Med i prisen får man også en udvalgt 3-retters menu, som spises i Restaurant Marienlyst, der findes på stedet. Man får naturligvis også éntre til spaen, der både har faciliteter indendørs og udendørs. Herudover får man også mulighed for at låne både badekåbe og slippers. Om morgenen kan man spise morgenbuffet i restauranten. Her findes kvalitetsrig morgenmad, og man kan vælge lige præcis det, man ønsker at spise. Under hele opholdet er der naturligvis gratis WiFi, ligesom det også er muligt at parkere på stedet. Man får desuden gratis entré til Casino Marienlyst.

Vælger man et spaophold hos Marienlyst Strandhotel, så får man en helt særlig oplevelse. Spaen er både klassisk og moderne på samme tid, og her finder man de bedste faciliteter, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne. For at benytte spa område skal man være fyldt 16 år, men derudover er der ingen grænser. Man vil opleve stor forkælelse, og man kan boltre sig frit i det store spa område. Man kan også hygge sig på terrassen, og der findes en fabelagtig udsigt på stedet. Man kan få rigtig mange timer til at gå i spaen, men der er også god tid til at opleve den omkringliggende natur, der er super skønt.

Smukt Spaophold Marienlyst Strandhotel
Spaophold Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel

Destination ikon Helsingør / Marienlyst Strandhotel
Tid ikon 1 Nat I Dobbeltværelse Med Havudsigt
Tjek ikon Entré til Strandspa & En 3-Retters Menu
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Marienlyst Strandhotel
Pris ikon Pris 2696,- For En Overnatning 2 Personer

Værelserne Hos Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strand Hotel ligger lige ved vandet i Helsingør i det skønne Nordsjælland. Man kan tjekke ind kl. 15, og man skal tjekke ud igen næste dag senest kl. 11. På ankomstdagen får man adgang til spaen kl. 15, og man vil have adgang til den helt indtil kl. 14 på afrejsedagen. På hotellet findes kvalitetsrige værelser. Når man vælger et spaophold, får man tildelt et dobbeltværelse. Værelserne er både store, rummelige og lyse, og det vil bestå af en dobbeltseng, en lille bord og en stol. Der er god plads til bagagen, og man kan også bruge tid på at opholde sig på værelset, såfremt man har lyst til det. Der findes mørklægningsgardiner, og det betyder, at man kan sove trygt og godt – selv på de lyse sommeraftener.

Hotellet har i alt 227 værelser, og de er alle nyindrettede. Selvom stedet bærer præg af megen historie, er det samtidig også super moderne. Hele hotellet er meget velholdt, og man kan nemt mærke, at der lægges vægt på den gode kvalitet. Man får med hotellets egne ord udsigt til en skøn nats søvn, når man overnatter på strandhotellet. I alle værelserne findes luksuriøst interiør, og man vil føle sig godt tilpas og i gode hænder. Hvis man har brug for at arbejde, kan man benytte sig af det skrivebord, der findes på værelset. Er der desuden nogle former for services, som man har brug for at tilkøbet, så er det blot at rette henvendelse i receptionen. Der er nemlig ingen grænser for, hvad der er muligt på Marienlyst Strandhotel.

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotels Historie

Marienlyst Strand Hotel er et historisk sted. Her er plads til alle, og man vil blive mødt i dejlige omgivelser. Hotellet har eksisteret siden år 1861, og det er opkaldt efter Juliane Marie, der var Frederik den 5.’s dronning. Det gik ikke ret lang tid, før strandhotellet blev anerkendt i hele Europa, og der kom i den forbindelse rigtig mange prominente gæster til stedet. Både kongelige, fyrster og den københavnske overklasse gæstede stedet og var med til at præge den gode stemning. 

Både Kong Christian den 9. og Prins Hans var tiltrukket af stedet, og boede her hver eneste sommer på værelse nr. 15. Der var også tider, hvor Prinsen af Wales nød en god middag i restauranten. Marienlyst Strand Hotel har med andre ord gennem historien været et hotel for de kongelige, og stedet er den dag i dag også spækket med luksuriøs stemning.

Når man overnatter på strandhotellet, så er der rigtig mange muligheder. Ikke bare på hotellet, men også i de nærliggende områder. Man kan blandt andet kigge forbi Kronborg Slot, og der er også rig mulighed for både at spille tennis, golf og meget andet.

Vil man forkæle sig selv på den bedst tænkelige måde, så er det bare at booke et ophold hos Marienlyst Strandhotel.

Spaophold Hos Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel Lokation

Marienlyst Strand Hotel har en helt fantastisk placering. Det ligger nemlig i Helsingør i Nordsjælland, og her står alle muligheder åbne. Det er lige på kanten af Øresund, og det betyder også, at der er en helt fantastisk udsigt. Hotellet er naturligvis ikke kun for kongelige, og hver eneste dag året rundt er der også helt almindelige mennesker, der kigger forbi for at få noget selvforkælelse. Man kan sagtens allerede nu glæde sig til nogle af de absolut bedste og mest afslappende dage.

Strandhotellet mener selv, at de har det mest spændende strandhotel i Danmark. For at afgøre om dette er sandt, skal man naturligvis selv kigge forbi. Uanset hvad er der tale om en unik oplevelse på disse kanter, som man både kan give til sig selv og til dem, man holder af. Det er nemt at komme hertil – både med offentlige transportmidler og med bil – og man kan gratis parkere på stedet.

Stemningen er både dejlig og løssluppen, og der er masser af kvadratmeter, som man kan boltre sig for. Derudover er der faciliteter for enhver, og omgivelserne er særdeles stilfulde.

Spaophold Marienlyst Strandhotel Helsingør
Restauranten Hos Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strand Hotel har en populær restaurant. Her får man skønne madoplevelser, og der er mad, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne person. Restauranten betragter ikke sig selv som en hotel restaurant – de måler sig derimod med de bedste restauranter i branchen. Det er heller ikke svært at smage, at kvaliteten er i top, når man sætter sig til bords. Spiser man på stedets restaurant, så vil man føle, at bare mad oplevelserne er hele opholdet værd. Det siger ikke så lidt.

I restauranten er der rig mulighed for at få mange forskellige anretninger. Der er både plads til en intim gourmetmiddag og en hurtig frokost. Restauranten gør sig altid umage, og man vil med garanti kunne smage, at der er blevet kræset om retterne.

Køkkenet har høje ambitioner, og det er køkkenchef Nanna Maria Hansen, der styrer det. Fokus er på måde miljø, klima og bæredygtighed, og det er nemt at mærke, når man kommer her. Man finder både lokale råvarer og fisk, der er fanget i Øresund. Selve strandhotellet er nemlig omkranset af Øresund, og det gør helt bestemt hele oplevelsen endnu mere charmerende og fantastisk.

Spaophold På Marienlyst Strandhotel
Marienlyst Strandhotel Spaområdet

Marienlyst Strand Hotel byder på et kæmpe stort spaområde. Der findes et væld af muligheder, og man får adgang til alle faciliteterne på stedet. Man kan blandt andet få en lækker saltterapi, mens det også er muligt at svømme i et dejligt, opvarmet bassin. Her venter 37 grader, og man kan få sig en skøn svømmetur. Der er også rig mulighed for at mærke kontrasten mellem det varme vand og den friske luft, der er omkring en.

I spaområdet finder man også den skønne badstue, hvor man kan få en dejlig krops scrub. Man kan også sætte sig i pejsestuen, hvor der er rig mulighed for at slappe af og hygge sig. Her kan man hoppe i dampbadet, og det varme gys sætter godt gang i kroppen. Pejsestuen byder også på en dejlig atmosfære, hvorfra man kan se ud over Øresund og Kronborg Slot. Det er en fantastisk måde at sidde og slappe af på, og man kan tage den helt med ro. Stedet byder også på to forskellige strand saunaer og en enkelt panorama sauna. Her kan man rigtig nyde varmen, og det er heller ikke nogen hemmelighed, at det også er muligt at nyde udsigten, mens man sidder her. Man kan også sætte sig ud på de lækre spa terrasser, hvor man naturligvis også kan nyde udsigten.

Spa ophold Marienlyst Strandhotel
Derfor Skal Du Vælge Et Spaophold Hos Marienlyst Strandhotel

Hvis man gerne vil på et skønt, afslappende og udsøgt spaophold, så kan man med fordel vælge Marienlyst Strandhotel. Her findes nemlig nogle af de bedste og mest luksuriøse muligheder, og spaområdet er kæmpestort. Strandhotellet gemmer på en helt unik historie, og det er placeret i de skønneste omgivelser i det berigende Nordsjælland. Værelserne er fantastiske, og restauranten er som prikken over i’et. Man vil ikke blive skuffet, når man kommer her. Det eneste, der ikke er nok af her på stedet, er naturligvis tid. Man kan dog heldigvis blive hængende i spaen, efter at man har tjekket ud.

Man vil ikke blive skuffet, når man vælger et spaophold hos Marienlyst Strandhotel. Foruden spaen findes der også et hav af andre faciliteter på stedet, og man kan også nyde de naturskønne omgivelser i stor stil. Værelserne er dejlige, og har man brug for at arbejde lide, så er der også plads til det. På hotellet finder man et af de mest populære spa-områder i Danmark, og det er helt bestemt en oplevelse, man ikke må snyde sig selv for. Et ophold her på stedet er for alle danskere.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0