Nyd Et Eksotisk & Luksuiøst Spaophold På Kurhotel Skodsborg

Spaophold Kurhotel Skodsborg: Hos Kurhotel Skodsborg kan man komme på et såkaldt Spa Stay. Det er et unikt spaophold, hvor man kan sætte hverdagen på pause. Foruden et skønt spa område, finder man også både skov og hav lige i nærheden. Det er nemt at få fornyet energi, når man vælger et spaophold på dette sted. 

På Kurhotel Skodsborg er der rig mulighed for både genopladning og selvforkælelse. l følge stedet selv finder man her Danmarks mest romantiske spaophold. Kurhotellet ligger meget naturskønt nord for København, og der er havudsigt. Vælger man et spaophold her, så får man overnatning i et standard dobbeltværelse. Der er erfarne spa behandlere ansat her, og det betyder, at der findes perfekte rammer for et godt ophold. På stedet møder man også detaljeorienterede kokke, der sikrer, at man får serveret mad, der er velsmagende og spækket med god kvalitet.

Booker man et spaophold hos Kurhotel Skodsborg, kan man indkvartere kl. 15 eller senere. Der vil være afrejse næste dag kl. 12. Med i prisen får man en badekåbe og et par slippers. Man får også fri adgang til både spa og fitness. Det er vigtigt at vide, at man som minimum skal være fyldt 15 for at kunne benytte sig af begge dele. Derudover venter der en lækker 3-retters middag om aftenen og med i prisen er også en vinmenu. Spisningen foregår på kur hotellets egen restaurant. Efter en god nats søvn bydes der på et stort og indbydende morgenbord, hvor der er dejlig morgenmad til alle.

Luksuiøst Spaophold På Kurhotel Skodsborg
Spaophold Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg

Destination ikon Skodsborg / Kurhotel Skodsborg
Tid ikon 1 Nat I Standartværelse Med Dobbeltseng
Tjek ikon Skøn 3-Retters Middag I Brasserie Carl
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Kurhotel Skodsborg
Pris ikon Pris 2600,- For En Overnatning 2 Personer

Om Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg ligger i byen af samme navn, nemlig Skodsborg. Det er et 5-stjernet hotel, og der er derfor tale om luksus i højeste kvalitet. Skodsborg ligger blot 22 km. nord for København, og det svarer til godt og vel en halv times kørsel i bil. Det er også nemt at komme både til og fra hotellet med offentlige transportmidler. Det er ikke nogen hemmelighed, at kurhotellet er et af de mest luksuriøse spa hoteller i Danmark. Spa Afdelingen er arkitekttegnet, og den og også vundet en pris. Det er Henning Larsen Architects, der har stået bag spa afdelingen.

Når man ankommer til Kurhotel Skodsborg, så er det ikke svært at mærke, at der her indbydes til både velvære og afslapning. Omgivelserne er naturskønne, og der er en helt fantastisk udsigt ud over Øresund. Det er naturligvis med til at skabe det bedst tænkelige ophold. Stedets bygninger er hvide, og man kan ved første øjekast se, at der ligger en storslået historie bag. Når man træder ind, vil man med det samme kunne se, at der både er tale om et moderne og internationalt spa hotel. Her er det nemt at nyde noget af det bedste i livet – og det er helt bestemt heller ingen sag at sætte tiden lidt i stå. Uanset om man blot er på stedet et par timer, en dag eller har et længerevarende ophold, er der god mulighed for at tage del i den helt særlige stemning

Med et spaophold får man adgang til det hele. Stedet byder også både mere end 120 træningshold, og den lyse spa har hele 16 forskellige badoplevelser. Har man lyst til at nære både det indre og det ydre, så kan man efterfølgende vælge mellem forskellige ansigts-og kropsbehandlinger.

Spaophold Hos Kurhotel Skodsborg

Spa Afdelingen Hos Kurhotel Skodsborg

I spa afdelingen bliver det ingen sag både at slappe godt af og at genfinde balancen. Her er det nemt at få lige netop den oplevelse, der skal til i hverdagen, for at det hele hænger godt sammen. Når det er tid til en pause, så er det oplagt at besøge Kurhotel Skodsborg, og spa afdelingen er i en klasse for sig. Her venter både skønne badopleveser og muligheden for flere forskellige professionelle behandlinger, som man selv kan vælge til efter behov. 

Spaen er nyrenoveret, og her bydes man indenfor i både saunaer og dampbade, og man finder også en hydro spa samt en udendørs jacuzzi. Spaen holder åbent hver dag mellem kl. 7 og 19, og man kan frit benytte hele afdelingen under et spaophold. Omgivelserne er trygge, og man vil føle sig godt tilpas.

Det er nemt at mærke, at spaen er prisvindende, og dette ser man fra første gang, man træder ind i den. At hotellet ligger så naturskønt, som det gør, er også afgørende for den rolige stemning, der findes i spaen. I spaen er der højt til loftet, og det er samtidig meget åbent. Det betyder, at dagslyset nemt kan strømme ind. Her er det ingen sag at sætte hverdage på lige netop den pause, den træner til, og der er rig mulighed for at lade sig forkæle i det komplette wellness-univers, der findes på steder. Her venter intet mindre end et eventyr. Har man brug for inspiration, så kan man få det af spa værterne. De inspirerer nemlig meget gerne til, hvordan man kan få mest muligt ud af sit ophold.

Spaophold På Kurhotel Skodsborg

Eksotisk & Luksuiøs Spa Afdeling

I sparen kan man blandt andet nyde kurhotellets Nordic Bathing Rituals, og man finder som det første nogle skønne saunaer, hvor man rigtig kan slappe af og nyde varmen. Der er også plads til at lave forskellige former for åndedrætsøvelser i saltgrotten. Det er den perfekte måde at lade roen sænke sig. Her bliver man nemlig helt rolig i både krop og sind. Der er også rig mulighed for at få en god omgang massage i stedets store bassin, der er 100 kvm. Her findes nemlig flere hydro jets. Har man brug for endnu mere varme, så findes der infrarød varme flere steder. Har man brug for en anderledes oplevelse, så kan man prøve et hot & cold-brusebad, der for alvor nok skal sætte gang i kroppen.

Der bydes også på både dampbad og scrub, og kunne man tænke sig en helt almindelig svømmetur, så findes der er et svømmebassin på 21 meter. Der er også mulighed for at prøve Sensory Sky. Udendørs findes desuden en lækker jacuzzi samt koldtvandskar.

Når man er i spa afdelingen, så bestemmer man helt selv, i hvilken rækkefølge man vil opleve de forskellige oplevelser. Man bestemmer også, hvor længe man vil være i spaen ad gangen. Har man brug for hjælp, skal man blot henvende sig til personalet, der står klar med en masse forslag til, hvordan man får så meget som muligt ud af spaen.

Spa Ophold Kurhotel Skodsborg
Restauranten På Kurhotel Skodsborg

På Kurhotel Skodsborg findes både en restaurant og en bar. På stedet lægges der vægt på, at en sund og glad krop også handler om det, den bliver næret med rent madmæssigt. I restauranten står der kreative klokke klar til at servere alverdens spændende måltidsoplevelser. Maden vil både fryde smagsløgene og give den energi, der er behov for.

Restauranten hedder Brasserie Carl, og menukortet er stort. Man finder både frokost- og aften anretninger, og der er noget for enhver smags. Der findes også en del økologi på kortet. Kvaliteten er i den høje ende, og man kan både vælge kødretter og vegetariske retter. Stedet byder også på en hel del desserter, og det kan tilmed være svært, hvilken en man skal vælge. Uanset hvad man vælger at spise, så lægger restauranten vægt på, at man får sæsonens bedste mad. Atmosfæren er både stilren og uformel, og den holder åben hver dag mellem kl. 7 og 23.

Kurhotel Skodsborg
Værelserne Hos Kurhotel Skodsborg

Ved ankomsten til Kurhotel Skodsborg vil man med det samme få anvist sig værelse. Når det er et spaophold, man skal på, vil man, som tidligere nævnt, blive tildelt et standard dobbeltværelse. Her finder man alt, hvad man har behov for, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Værelserne er både hyggelige og rummelige, og de er meget mere end bare standard. Der er store vinduer i værelserne, og det betyder, at man nyde det dejlige lys og den rene luft. Stedet ligger lige ved kysten, og det er tydeligt at mærke.

Der er naturligvis også komfortable senge, og de sikrer, at man er særdeles veludhvilet efter en god nats søvn. På den måde er man også klar til den nye dag. Hotelværelserne er indbydende, og de er samtidig enkle med moderne design og gode materialer. Ønsket er, at man skal føle sig hjemme på stedet, og det er også lykkes. Her er nemlig plads til den bedste nydelse, afslapning og ikke mindst genopladning.

Bestil Kurhotel Skodsborg
Derfor Skal Du Bestille Et Spaophold Hos Kurhotel Skodsborg

Ønsker man at få et spaophold på et af de mest luksuriøse steder i Danmark, så er det naturligvis Kurhotel Skodsborg, man skal vælge. Omgivelserne er perfekte til den bedste form for afslapning og afkobling fra hverdagen. Derudover er hotellet helt i top. Spa Afdelingen er prisvindende, og det betyder, at man her finder noget, som man ikke finder ret mange steder. Man kan boltre sig i afdelingen hele dagen, og der findes mange muligheder for at forkæle både krop og sjæl.

Kurhotellet ligger også i dejlige naturskønne omgivelser, så der er også rig mulighed for at blive inspireret og betaget af det, der er udenfor. Når man har tilbragt en hel dag i spaen og med at nyde den dejlige udsigt, kan man få en dejlig middag i restauranten. Kurhotellet er det perfekte sted for par.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0