Hyggeligt & Afslappende Spaophold På Hotel Thinggaard

Spaophold Hotel Thinggaard: Hos Hotel Thinggaard i Thy kan man få et helt fantastisk spaophold, der er velegnet til både det kræsne menneske samt helt almindelige mennesker med hang til et lækkert ophold. Fokus er naturligvis på velvære og på harmoni mellem krop og sjæl. Men der er også god plads til at slappe af samt få det bedste med fra området.

Vælger man et spaophold på Hotel Thinggaard, får man det bedste fra Nordjylland. På hotellet vil man få et dobbeltværelse tildelt, og allerede fra man ankommer til stedet, vil man føle sig forkælet. På værelset vil der nemlig være fyldte chokolader fra Thy, og de smager helt henrivende. Det er med andre den bedste start på en god ferie. Herudover vil man også enten lokalt brygget øl eller saft på værelset. Der er dermed rig mulighed for at få sanserne og smagsløgene stillet allerede ved ankomsten. På værelset vil også være både gratis kaffe, varme chokolade og te.

Vigtigst af alt, så får man en hel dags entré til Sydthy Kurbad i Nordjylland. Her er der også fri adgang til både isvand og frugt, så man går hverken sulten eller tørstig derfra. I kurbadet stilles der desuden gratis håndklæder til rådighed.

Efter at have tilbragt en dejlig dag i kurbadet, venter der en 4-retters gourmet middag i hotellets restaurant. Denne vil blandt andet bestå af lokale råvarer.

I dobbeltværelset finder man også en fladskærm med kabel-tv, og der er derfor rig mulighed for at se lidt fjernsyn efter en dejlig dag. Der er desuden gratis internet på stedet. Om morgenen venter en spændende morgenbuffet, hvor man får sulten stillet.

Spaophold På Hotel Thinggaard
Spaophold Hotel Thinggaard

Spaophold Hotel Thinggaard

Destination ikon Hurup Thy – Hotel Thinggaard
Tid ikon 1 Overnatning I Elegant Dobbeltværelse
Tjek ikon 3-Retters Middag Samt Morgenbuffet
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Pris ikon Pris 1896,- For En Overnatning 2 Personer

Spaophold Hotel Thinggaard

Destination ikon Hurup Thy – Hotel Thinggaard

Tid ikon 1 Overnatning I Elegant Dobbeltværelse

Tjek ikon 3-Retters Middag Samt Morgenbuffet

Priser Fra 1896 DKK For 1 Overnatning, 2 Personer

Hotel Thinggaard Lokation

Hotel Thinggaard ligger i Hurup Thy i de mest pragtfulde omgivelser. Her er der plads til afslapning i stedets rolige omgivelser, og man kan koble 100 % af. Thy er blandt andet kendt for den dejlige natur, og her får man noget af det bedste fra Nordjylland. Man kan både forkæle sig selv og dem man holder af med et dejligt ophold.

Man møder luksus, lige fra man træder ind ad døren, og det er desuden fantastisk at opleve den vilde natur, der er i området. Hotel Thinggaard ligger nemlig lige op til Nationalpark Thy, hvor man også kan gå eller cykle nogle dejlige ture. Man kan med andre ord få den perfekte ferie eller det skønneste ophold her på disse kanter, hvor alle sanser kan blive tilfredsstillet.

På hotellet bydes der på meget luksuriøs selvforkælelse, og kvaliteten er i den høje ende. Man kan vælge mellem flere forskellige spa-pakker, og man kan få lige nøjagtigt den paise, man trænger til. Det er også muligt at vælge et romantisk spaophold for 2.

Den nordjyske lune skinner også igennem på hotellet, og der hersker en både skøn, afslappet og uformel stemning, hvor der er plads til alle typer af mennesker. Hotellet er velbesøgt året rundt, og der er god tid til at trække stikket. Sydthy Kurbad danner de perfekte rammer for den skønneste spa oplevelse, og man aftenen kan man spise dejlig mad i Thinggaards restaurant. Råvarerne hentes fra Limfjordslandet, og hotellet er med til at arbejde på at gøre de regionale råvarer til mere synlige og tilgængelige, hvor der også er fokus på den bæredygtige kvalitet.

Spaophold Hos Hotel Thinggaard

Værelserne Hos Hotel Thinggaard

Hos Hotel Thinggaard kan man enten vælge mellem et enkelt- eller et dobbeltværelse. Værelserne er fine og rummelige, og vælger man et dobbeltværelse, er der naturligvis en dobbeltseng. Har man behov for det, så er der også mulighed for at booke handicapvenlige værelser. Disse er ekstra store og mere rummelige end de almindelige værelser.

Der findes i alt 32 værelser på stedet, og de har alle sammen et privat badeværelse med både bad og toilet. Alle værelserne er stilfulde, og de har også hvert et opholdsrum. Det betyder, at man sagtens kan bruge nogle timer på værelset, såfremt man skulle have lyst til at slappe af her. Det findes også TV på alle værelserne. Værelserne er både dejlige og komfortable, og det samme er sengene. Efter en god nats søvn kan man gå direkte til restauranten for at spise morgenbuffet. Her kan man få alt, hvad hjertet begærer, og man behøver ikke gå fra buffeten, før man er helt mæt.

Hotel Thinggaard Thy

Spa Afdelingen På Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard har et samarbejde med Sydthy Kurbad, og det er her, spaen findes. Her finder man en helt særlig verden, hvor man træder ind i en ultimativ form for selvforkælelse. Sydthy Kurbad ligger også i Hurup Thy. Kurbadet byder på et univers af både spa og velvære, og man finder også en service på stedet, der er ud over det almindelige. 

Omgivelserne er himmelske, og man kan være helt sikker på at få en rigtig god oplevelse, når man kommer her. Det findes altid smilende personale på stedet, der står klar til at levere lige netop den oplevelse, man har brug for. Skulle man have brug for at stille spørgsmål eller få vejledning til den optimale anvendelse af kurbadet, så kan man også få hjælp til dette. I kurbadet finder man tre forskellige områder, og disse ligger alle sammen i sammenhæng med hinanden. Der er her tale om en café, et kurbad område og en kurbad have.

Hotel Thinggaard
Caféen Hos Hotel Thinggaard

I caféen kan man til hver en tid nyde  dejlig isvand, som man kan drikke efter behov. Med i prisen er også alt det frugt, man kan spise, samt flere forskellige dejlige varme drikke. Der findes også borde og stole, som man kan sidde ved efter behov. Her kan man lytte til dæmpet musik, som giver lige netop den ro, som man har brug for, når man kommer her. Har man lyst til det, kan man også forud for besøget bestille mad i caféen.

Spaophold På Hotel Thinggaard
Kurbad Området

I kurbad området finder man en finsk sauna. Den har en temperatur på helt op til 80 – 100 grader. Der findes også en biosauna med en varme på 60 grader. Har man lyst til en sauna, der er i den lidt køligere ende, så kan man benytte sig af den såkaldte soft sauna. Denne er på 42 grader. Der findes også en saltgrotte med en temperatur på 40 grader. I kurbad området finder man også et dejligt dampbad, hvor man kan sidde og slappe af. Der er også en oplevelsesbruser og et koldtvands rum. Har man lyst til mere varme, så findes en varmebænk med fodbad, 2 kabiner med infrarød samt et stort massagebassin, der har en temperatur på 36 grader. Her kan man ligge og flyde og samtidig kigge op på stjernehimlen. Alt imens spiller der dejlig afslappende musik, der er dæmpet, så man kan blive dejligt rolig.

Spa Ophold Hotel Thinggaard
Kurbad Haven

I kurbad haven finder man også nogle dejlige oplevelse. Her bydes blandt andet på en udendørs sauna, der har en glasbund. Denne er bygget på flere pæle i en sø, og i denne sø svømmer der guldfisk. I haven finder man også en spa, der kan rumme 8-personer, mens der også er et såkaldt vildmarksbad, der tændes op med brænde. Her ligger varmen på cirka 40 – 42 grader. Kurbad Haven rummer også en svede tipi, der bærer præg af en sand indianer stemning. Derudover blomstrer haven hele året rundt, og det er netop også derfor, at den har fået navnet “De 4 årstider”.

Det er vigtigt at vide, at både spa, sauna, svede tipi og vildmarksbad har åbent alle dage.

Spa Ophold På Hotel Thinggaard
Restauranten

Hotel Thinggaard byder på dejlig mad, og det er skønt at tilbringe en aften her efter en fantastisk og afslappende dag i spaen. Restauranten er en gourmetrestaurant, og her tilstræber man sig på at lave mad lige fra hjertet. Der bliver samtidig også gået op i, at retterne ligger på et niveau, hvor man kan nyde maden helt uden nogen former for bekymring. Det vil med andre ord sige, at maden er fremstillet i god kvalitet.

I gourmetrestauranten findes en kombination af klassisk mad samt mad fra det nye nordiske køkken. Menukortet er delt op i stedets 5-retters gourmetmenu og et a la carte kort. Det er vigtigt at vide, at restauranten serverer mad til alle aldre, og at der på stedet findes vin fra så godt som alle lande verden over.

Spaophold Hotel Thinggaard Hurup Thy
Service Hos Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard tilstræber sig at levere en udsøgt service til alle besøgende. De sætter en ære i at byde alle gæster velkomne og at levere den service, der forventes, når man er på et ophold på disse kanter. Foruden spaophold kan man også vælge et ganske almindeligt hotelophold, og har man lyst, kan man også købe mad ud af huset. Der er også plads til selskaber på stedet, og er der et arrangement, man kunne tænke sig at afholde, er det blot at tage kontakt til hotellet.

Hotellet byder på luksus og afslapning, og man kan også vælge et weekend-, gourmet- eller golfophold på stedet.

Det kan på mange måder siges, at Hotel Thinggaard er den ultimative mulighed for at få de bedste oplevelser i Nordjylland. Hotellet er nemlig perfekt lokaliseret. Det ligger heller ikke mere end 30 km fra Thisted, så der er også god mulighed for at lægge et besøg forbi denne by, når nu man er på disse kanter.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: