Autentisk & Luksuiøst Spaophold På Hotel Skansen i Sverige

Spaophold Hotel Skansen: kan tilfredsstille selv den mest kræsne livsnyder. Hotel Skansen ligger i Båstad i Sverige, og man får her en bid af noget af det bedste fra Sverige. Hotellet ligger derfor på den anden side af Øresund, og det er forholdsvis nemt at komme hertil. Dette uanset om man kører i egen bil, eller om man tager hertil med offentlige transportmidler.

Med et spaophold på Hotel Skansen kan man få en rigtig lækker weekendtur. Her er plads til både nydelse og forkælelse, og man kan nyde opholdet sammen med dem, man holder allermest af. Spaophold er noget af det mest populære blandt danskerne, og der er mange gode grunde til at vælge det her i den lille by Båstad.

Ved første øjekast ser byen måske ikke ud af så meget. Men det er kun lige indtil, at man opdager, at der her gemmer sig et af de bedste spa hoteller, som man finder i Sverige. Man får også en helt fabelagtig udsigt ud over Kattegat, og der er tid til at falde helt ned. Et spaophold på hotellet er helt fantastisk, og man får valuta for alle pengene. Det betyder ikke noget, om man er garvet i denne verden, eller om det er første gang, man skal af sted på et sådant ophold.

Når først man har prøvet et spaophold på Hotel Skansen, så bliver det svært at sige farvel til Sverige igen. Men så er det selvfølgelig vigtigt at vide, at man altid kan komme tilbage igen.

Skønt Spaophold På Hotel Skansen
Spaophold Hotel Skansen

Spaophold Hotel Skansen

Destination ikon Båstad (Sverige) / Hotel Skansen
Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse
Tjek ikon Fri Entré Til Spa & Badehus Samt Middag
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Spaophold Hotel Skansen
Pris ikon Pris 2160,- For En Overnatning 2 Personer

Prøv Et Udsøgt Spaophold På Hotel Skansen

Det er fantastisk at nyde udsigten ud over Kattegat, mens man ligger i den varme sauna. Men et spaophold byder naturligvis også på meget andet end det. Når man booker et spaophold – eller køber et oplevelsesgavekort til det, så får man først og fremmest en overnatning i et dejligt hotelværelse. På værelset finder man alt det, man skal bruge, og det indbyder også til, at man kan bruge nogle timer på at slappe af her, hvis det er det, man har brug for. Sengen er god, og der findes også andre faciliteter i værelset. Man kan med sikkerhed få en rigtig god nats søvn, efter et veloverstået besøg i spaen. Der er ingen tvivl om, at man også er dejligt træt efter sådan en omgang.

Med i prisen får man også en dejlig 3-retters menu på stedet. Her kan selv de mest kræsne mennesker få smagsløgene tilfredsstillet, og man vil med garanti gå mæt og glad fra bordet. Menuen svinger fra årstid til årstid, og man kan blot vente og glæde sig til at se, hvad man kan få at spise. Man kan naturligvis også finde alle de relevante informationer på hjemmesiden forud for afrejsen. Det er også en god måde at forberede sig på, at man lige tjekker ud, hvad der er på menuen.

Man får selvfølgelig også fri éntre til både spa og badehus. For mange er det den vigtigste del af et spaophold, og man kan roligt glæde sig til at se nærmere på hele afdelingen.

Det tager ikke mere end en time at køre fra København og til Hotel Skansen i Båstad. Landskabet er smukt, og rammerne er perfekte til et spaophold.

Spaophold På Hotel Skansen

Hotel Skansen - Et Spaophold For Alle!

Et spaophold hos Hotel Skansen i Sverige er for alle. Der indbydes til afslapning, og rammerne er både rolige og trygge. Spa Faciliteterne er helt særlige. På stedet finder man blandt andet Kallbadhuset. Det er et hus, der er bygget ude på vandet. Her kan man blandt andet sidde i en dejlig varm sauna og samtidig nyde udsigten ud over Kattegat. 

I spaen er der masser af gode muligheder for både kolde og varme gys. Man kan blandt andet vælge kolde dyk i vandet, og man kan nyde den dejlige varme, der er i stedets saunaer. Der er ikke nogen tvivl om, at et spaophold på Hotel Skansen også er for de mest kræsne. Har man lyst til at få et større og mere omfattende indblik i spaen, så kan man nemt tjekke de billeder ud, der er at finde på hjemmesiden. De giver et godt indtryk af de forhold, der er at finde på stedet.

Foruden adgang til spaen, så får man som en del af et spaophold også adgang til både fitness og træning. Man kan derfor sagtens lave meget andet end bare spaen. Så kan man også få lidt af det hele med, og det kan helt bestemt være som prikken over lét, når det drejer sig om det perfekte ophold.

Man kan roligt glæde sig til en miniferie, der både er for krop og sjæl. Langt de fleste mennesker kan finde tid til et lækkert ophold på Hotel Skansen, og det gode er, at det ikke ligger ret langt væk fra Danmark.

Spa Ophold Hotel Skansen

Oplev Hotel Skansen's Spa Univers

Hos Hotel Skansen finder man intet mindre end et spa univers. Man kan både glæde sig til at prøve dampende sauna bade og forskellige former for behandlinger i de behandlingsrum, der findes på stedet. Spaen byder også på et dejlige relax-områder, hvor der findes en flot pool, der er organisk formet. Her finder man også vinduer ud mod stranden, så man rigtig kan nyde udsigten imens.

Der er også mulighed for, at man kan træde direkte ned i vandet via en stige, der går gennem rosenbuske, der dufter helt himmelsk. Man kan også sidde og nyde livet på bryggen, der befinder sig i badehuset.

Ønsker man den ultimative oplevelse, så kan et spaophold på Hotel Skansen være svaret. Her får man en himmelsk oplevelse, og intet er overladt til tilfældighederne på dette sted. Rammerne er perfekte, og man får alt det, som man kommer af. Der er her også tale om et sted, som man forvente meget af. Der står med sikkerhed luksus på menukortet, når man kommer her. Det kan være den bedste måde at få et afbræk fra hverdagen på – og man kan helt bestemt lade op på bedst tænkelige vis.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0