Eksotisk & Autentisk Spaophold i Smukke Himmerland (Farsø)

Spaophold Himmerland Golf & Spa Resort: Gemmer sig en fortryllende verden af oplevelse. Her kan man få et helt særligt spaophold, som man nydes af alle med trang til forkælelse i særklasse. Opholdet er eftertragtet blandt danskerne, og her får man noget af det bedste fra Himmerland. Her kan man boltre sig i det varme vand, og der er ikke nogen tvivl om, at det er det bedste afbræk fra hverdagen. Det skønneste er naturligvis også, når man vælger at nyde oplevelsen sammen med en, man holder af.

Når man vælger et spaophold på Himmerland Golf og Spa Resort, så findes der både spabade og -behandlinger, som man kan gøre brug af. Det må siges at være en af de bedste kure til at få det det bedre på. Det er uanset, om man blot trænger til at trække stikket fra hverdagen en rum tid, eller om man har brug for at restituere og slappe af i kroppen. Et spaophold vil med sikkerhed også være en rigtig god måde at få mere energi på.

Resortet ligger i rolige omgivelser i Himmerland, og omkring det ligger nogle dejlige grønne golfbaner. Naturen er fredfyldt, og der er rig mulighed for, at man kan se langt ud i horisonten. Det er uanset, hvilken retning man spejder i. Her på stedet får man tid til både fordybelse og forkælelse. Der er med sikkerhed også plads til nydelse for alle fem sanser. Man vil desuden føle sig i rigtig gode hænder her på stedet, der indbyder til ren luksus.

Spaophold Himmerland Golf & Spa Resort
Himmerland Golf & Spa Resort

Spaophold Himmerland

Destination ikon Farsø – Himmerland Golf & Spa Resort
Tid ikon Overnatning I Stilfuldt Værelse Med Udsigt
Tjek ikon Fri Entré Til Nordic Spa HimmerLand 
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Spaophold Himmerland
Pris ikon Pris 1590,- For En Overnatning 2 Personer

Spaophold Himmerland

Destination ikon Farsø – Himmerland Golf & Spa Resort

Tid ikon Overnatning I Stilfuldt Værelse Med Udsigt

Tjek ikon Fri Entré Til Nordic Spa HimmerLand

Priser Fra 1590 DKK For 1 Overnatning, 2 Personer

Prøv Et Luksuriøst Spaophold I Himmerland

Med et spaophold på Himmerland Golf og Spa Resort får man en fantastisk oplevelse, der er svær at måle med så meget andet. Man får for det første en overnatning i et værelse, der er både lyst og stilfuldt. Her vil man enten kunne se ud over golfbanerne, eller man vil kunne betragte den smukke Sjørup Sø. Med i prisen får man også en lækker morgenbuffet, hvor man rigtig kan guffe i sig. Her kan man nemlig få lov til at spise alt det, man kan.

Man får naturligvis også gratis éntre til Nordic Spa Himmerland, hvor man rigtig kan boltre sig og få den skønneste oplevelse. Man får i den forbindelse også mulighed for både at låne badekåbe, håndklæde og tøfler. Der er her tale om produkter i ren luksus.

I spa afdelingen finder man professionelt personale, der står klar til at hjælpe en med det, man har brug for. Så bliver det ingen sag at gå på opdagelse i det dejlige spa område, der har rigtig meget at byde på. Hvis man har lyst til at gøre opholdet endnu mere luksuriøst, så kan man booke forskellige former for behandlinger, der kan være som prikken over i’et, når det kommer til det perfekte spaophold.

Foruden adgang til spaen, så får man også fri adgang til både badelandet og fitnesscenteret.

På resortet findes intet mindre end tre forskellige restauranter, som man med fordel kan spise på. Man kan naturligvis helt selv vælge, hvad det er for en af dem, man foretrækker, og det handler selvfølgelig om smag og behag. Hver restaurant har sit helt eget gastronomiske særpræg, og det betyder også, at udvalget spænder bredt. Der er derfor god mulighed for, at man kan nyde dejlig mad i forbindelse med opholdet.

Spaophold Himmerland Golf Og Spa Resort

Spaophold I Naturskønne Omgivelser

Der er ikke noget bedre end at vælge et dejligt spaophold i naturskønne omgivelser. Det finder man med sikkerhed her i Himmerland, og så er der også god plads til at nyde nogle dejlige stunder i naturen. Det er det helt perfekte at gøre enten før eller efter en tur i spa afdelingen. 

Himmerland Golf og Spa Resort er et prisvindende resort, og det har siden 1979 været anerkendt for golfanlægget. De seneste år er det dog også blevet udvidet med et hotel, spa afdeling, et stort badeland, en bowlingbane og meget andet. Det betyder, at man som gæst her på stedet har rig mulighed for at krydre sit ophold. Alt er nemlig samlet under ét tag. Når man nyder et dejligt spaophold, kan man derfor også sagtens kigge nærmere på de andre muligheder, der findes på stedet.

På stedet lægges der vægt på at tilbyde er resort, hvor man som gæst kan få en helt unik oplevelse. Det betyder også, at man vil føle sig meget velkommen, når man kommer her. Der venter intet mindre end en ultimativ oplevelse, og det kan føles lidt som at være i himmerige.

Man finder alt i alt de bedste betingelser for et godt og velbesøgt spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort. Spaen byder på mange forskellige faciliteter, og der er plads til både velvære, ro og forkælelse. Der findes også en stor palette af muligheder for forskellige behandlinger, som man med fordel kan købe sig til. I selve badet er der også lagt op til mange skønne timer i hele fantastiske rammer. Her kan både krop og sind få lige netop den velfortjente pause, som der fra tid til anden er brug for fra hverdagen. Man får med andre ord her et ophold, som man meget sent vil glemme.

Spaophold Himmerland Golf & Spa Resort

Et Spaophold Er Det Perfekte Afbræk Fra Hverdagen

Et spaophold på Himmerland Golf og Spa Resort er med sikkerhed det perfekte afbræk fra hverdagen. Her kan man få nogle dejlige dage, hvor der er plads til, at man kan falde helt ned. Der er ingen tvivl om, at det at afkoble i en spa kan gøre underværker. Når man efterfølgende kan slutte dagen af med en dejlig middag på en af de tre restauranter, så bliver det kun endnu bedre. Det er et fortryllende eventyr, der her venter, og der vil også være både tid og plads til, at man kan gå en tur i naturen.

Hos Nordic Spa bliver tiden sat på pause, og så er det, at man kan få den forkælelse og det afbræk fra hverdagen, som man trænger til. Man bliver budt indenfor til både velvære og afslapning, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der her er muligt. På terrassen finder man den finske sauna, der er en sauna med meget høje temperaturer. Her kan man rigtig sved affaldsstofferne ud.

Spaen byder også på en skønt chok bad, der er et koldtvandsbad, der ligger udendørs. Den er placeret lige ved siden af saunaen, og man kan til hver en tid springe i for at få en kold dukkert.

Et stykke fra det øvrige område finder man et relaxbassin, hvor man rigtig kan nyde varmen i både fred og ro. I spaen findes også et dampbad, der er godt for både krop og sind, og det er sundt for både huden og kroppen. Her kan man også få udskilt alle former for affaldsstoffer. Man finder også en bio sauna, der ikke er så varm som den traditionelle finske sauna.

Alt dette kan man nyde i forbindelse med et spaophold hos Himmerland Golf & Spa Resort.

Læs meget mere på deres officielle hjemmeside: himmerland.eu

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: