Luksuiøst Spaophold På Falkenberg Strandbad I Sverige

Spaophold Falkenberg Strandbad: Hotel Falkenberg Strandbad i Sverige danner de perfekte rammer om et godt spaophold. Hotellet ligger i byen af samme navn, nemlig Falkenberg, der ligger på den svenske vestkyst. Bygningerne er hvide og smukke, og man kan se helt klart ud over Kattegat. Det smukke have befinder sig nemlig lige ude foran hotellet, og har man lyst, kan man naturligvis også bade i det. Udsigten er så smuk, at det kan være svært at løsrive sig, men heldigvis har hotellet en dejlig spa afdeling, som man kan benytte sig af. Det er også lige præcis det, man er kommet efter, når man vælger et spaophold hos Falkenberg Strandbad. 

Selv fra hotellets spaafdeling kan man se ud over Kattegat, og det kan man gøre, mens man slapper af i loungen. Man kan også tage en svømmetur i bassinet, eller man få den bedste varme oplevelse i selve spaen. Når først man er på stedet, vil man kunne forstå, hvorfor netop Falkenberg Strandbad er et af de bedste spa hoteller, som man finder i Sverige. Det tager tilmed ikke ret lang tid at komme dertil her fra Danmark. Særligt ikke hvis man befinder sig på Sjælland.

Vælger man et spaophold hos Falkenberg Strandbad, så får man en enkelt overnatning i et dejligt dobbeltværelse. Værelset er velindrettet, og man vil føle sig godt tilpas. Om aftenen får man en 3-retters menu i restauranten, og man får også adgang til en stor morgenbuffet. Der er desuden ubegrænset adgang til selve spa afdelingen og alle aktiviteterne her.

Spaophold På Falkenberg Strandbad
Spaophold Falkenberg Strandbad

Spaophold Falkenberg Strandbad

Destination ikon Falkenberg – Falkenberg Strandbad
Tid ikon 1 Nat I Dobbeltværelse Med Havudsigt
Tjek ikon Entré til Spa Afdelingen & Aktiviteterne
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Pris ikon Pris 2779,- For En Overnatning 2 Personer

Spaophold Falkenberg Strandbad

Destination ikon Falkenberg – Falkenberg Strandbad

Tid ikon 1 Nat I Dobbeltværelse Med Havudsigt

Tjek ikon Entré til Spa Afdelingen & Aktiviteterne

Priser Fra 2779 DKK For 1 Overnatning, 2 Personer

Om Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad er velbesøgt og særligt af folk fra Norden. Danskerne er også meget glade for det og tager gerne over på den anden side for at få del i herlighederne. Her kan man nyde nogle dejlige dage, og spaen er helt udsøgt og fantastisk. Har man lyst til en afslappende ferie, så får man det her. Omgivelserne er desuden pragtfulde og et særsyn for øjet. Stemningen er afslappet, og man kan både nyde udsigten fra poolen og den sauna, der findes udendørs. Fra værelserne er der selvfølgelig også en fabelagtig udsigt, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne. 

Falkenberg Strandbad befinder sig på Skrea stranden, og havet er derfor meget tæt på. Her på stedet indbydes der helt naturligt til en afslappende ferie, og omgivelserne er meget smukke. Her finder man noget af det bedste fra den sydlige del af Sverige. Da strandbadet ligger i den sydlige ende, er det også forholdsvis nemt for danskere at komme dertil. Det er uanset, om man selv kører i bil, eller om man vil dertil med offentlige transportmidler. Falkenberg Strandbad er mest af alt kendt for deres spa afdeling, der er i en klasse for sig. Men stedet er også kendt for at levere en god og høj service. Det er også denne, der er med til at sikre, at netop dette hotel hører til nogle af det bedste.

Uanset om man er på udkig efter et afslappende spaophold eller en romantisk ferie, så kan Falkenberg Spabad være svaret. Det er et oplagt sted at tage hen, hvis man ønsker at forkæle både krop og sjæl og give sig selv den bedste form for selvforkælelse. Den svenske sydvestkyst er fantastisk, og gæsterne er også meget tilfredse med morgenmaden på stedet.

Spaophold Hos Falkenberg Strandbad

Værelserne Hos Falkenberg Strandbad

På Falkenberg Strandbad finder man værelser, der fremstår både hyggelige, rolige og nydelige. Der findes en minibar på alle værelser, og værelserne har generelt alt det, man har behov for. Sengen er god, og man får en dejlig nats søvn. Der er også god plads til den bagage, man har med sig. Værelserne er desuden rummelige og smukt indrettede. De danner de perfekte rammer for at få et godt ophold. Det er derfor også oplagt at tage et par timer eller mere på værelset, hvor man bare slapper af. Stedet har i alt 136 værelser, og man finder også både TV og pengeskab på værelserne.

Alle værelser har naturligvis også eget badeværelse. Man skal være opmærksom på, at halvdelen af værelserne har udsigt ud mod havet. Det er ikke tilladt at ryge på værelserne. Kvaliteten og komforten er rigtig fin, og der findes både tøfler, badehåndklæde og håndklæder. Der er også mulighed for, at man kan få et ekstra håndklæde, såfremt man har brug for det. Med de velindrettede værelser bliver det ingen sag at få et skønt ophold hos Falkenberg Strandbad.

Spaophold På Falkenberg Strandbad

Spa Afdelingen Falkenberg Strandbad

Spa Afdelingen er meget luksuriøs, og den kan tilfredsstille selv den mest kræsne spa elsker. Spa Afdelingen blev tilbage i 2014 kåret til at være den mest romantiske spa. Den fik her tildelt titlen Best Luxury Hotel Spa Sweden. Der er ikke nogen tvivl om, at det er i spa afdelingen, at man finder selve hjertet af hotellet. Her kan man blandt andet svømme foran en pejs med levende ild. Det er en helt særlig oplevelse, som efterlader en med et stort indtryk. Man finder naturligvis også alt det traditionelle, der gør en spa god. 

Både indendørs og udendørs er der pools, der er smagfuldt anlagte. Man finder en meget afslappet afstemning på stedet, der gør, at man blot har lyst til at læne sig tilbage og nyde det hele. Stemningen er på samme tid også eksotisk, og det gør også, at det føles som en del af en helhed at være på stedet. Det er nemt at sænke skuldrene, så man får slappet helt af, og spa afdelingen summer generelt af stor velvære.

Man kan f.eks. prøve champagne poolen, der har bløde bobler. Der er også rig mulighed for at hoppe i den opvarmede udendørs pool. Den er på hele 33 grader. Stedet byder også på flere forskellige saunaer med hver sit tema. Det, der også er med til at gøre det særligt interessant at være på dette sted, er, at man også kan prøve både tyrkisk Hamam og marokkansk Rasul. Kender man endnu ikke så meget til dette, så er det nemt at finde information om det online. Man kan også få et stort udvalg af både ansigts- og kropsbehandlinger. Det kan være som prikken over i’et efter en dejlig, lang tur i spaen. Man kan desuden være lige så længe i spaen, som man har lyst til, under sit ophold.

Spa Ophold Falkenberg Strandbad
Restauranterne På Falkenberg Strandbad

Hos Falkenberg Strandbad finder man naturligvis også en god og kvalitetsrig restaurant, der byder på god mad. Faktisk er der hele tre forskellige restauranter at vælge imellem. Restaurant Familie er inspireret af det nordiske køkken. Der er dog samtidig indslag fra alle dele af verden. Restaurantens fokus er på den personlige atmosfære, og der findes her mad på menuen for hele familien. Menuen varierer dog fra gang til gang, og det er derfor interessant at se, hvad den har at byde på, når man er på stedet. Restauranten er hyggelig, og der er også god plads til, at man kan sidde og tale med hinanden.

Restaurant Köket får man en madoplevelser, der taler til alle sanser. Her er der fokus på både lidenskab, godt håndværk og service. Menuen består blandt andet af lokale råvarer, og den varierer derfor også. Man må med spændende vente og se, hvad der bliver serveret på dagen. Man vil i hvert fald med sikkerhed ikke blive skuffet.

Bistro Mer er en sommerrestaurant. Her får man super lækker mad, og der er også mulighed for, at man kan få maden serveret udendørs. Så er det bare at nyde sommerens sol eller en dejlig sommeraften, hvor solen er gået ned.

Efter en veloverstået middag, kan man vælge at hoppe en tur i baren. Her kan vælge mellem mange forskellige skønne cocktails, og man kan naturligvis også nyde en dejlig fadøl. I baren findes en skøn stemning, og musikken er også god. Selvom der er tale om en bar, er der også plads til at snakke med hinanden. Man bestemmer selv, hvornår man ønsker at slutte aftenen af. Dog er det vigtigt at vide, at baren ikke holder åben hele natten.

Falkenberg Strandbad
Lokationen

Falkenberg Strandbad er placeret på den svenske sydvestkyst. Det ligger lige ud til havet direkte på Skrea Strand. Her er vidunderligt, og særligt om sommeren vil man kunne mærke det helt særlige ved dette sted. Dog er det også fantastisk at komme her på andre tider af året. Det er ikke nogen hemmelighed, at et spaophold kan benyttes på alle tider af året. Hver årstid har sin charme på disse kanter. Det er nemt at komme til og fra stedet.

Hotellets første bygning blev bygget helt tilbage til år 1937, så stedet har efterhånden en hel del år på bagen. I dag finder man i Falkenberg Strandbad noget der minder om The Hamptons. Både arkitekturen beliggenheden og stemningen på  minder nemlig meget om hinanden.

Falkenberg Strandbad er nok Sveriges mest romantiske spabad, og det kan opleves af enhver. Især om sommeren tiltrækkes rigtig mange mennesker til stedet, og resten af året er der også mange mennesker, som tiltrækkes af vind i håret kombineret med en dejlig varm oplevelses i spaen. Har man lyst til at opleve et spændende eventyr, så skal man sætte sine ben på disse kanter. Det gælder bare om at få booket opholdet, så man kan komme af sted.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: