Autentisk & Luksuiøst Spaophold På Alter Meierhof Vitalhotel I Flensborg

Spaophold Alter Meierhof: Hos Alter Meierhof tilbydes der ægte velvære, og her kan man komme på et spaophold i dejlige omgivelser. Hotellet er 5-stjernet, og man finder derfor højest mulige kvalitet på stedet. De besøgende er også yderst tilfredse med et ophold her på stedet. Har man brug for et godt afbræk fra hverdagen, så er det helt perfekt at komme her. Man får nemlig et spaophold, der kan tilfredsstille de fleste, og klassen er meget høj. Fra den dansk/tyske-grænse tager det ikke mere end 20 minutter at ramme Alter Meierhof, og her venter de bedste spa- og wellness oplevelser.

Det 5-stjernede luksushotel ligger lige ned til Flensborg Fjord. Det betyder naturligvis også, at der er rig mulighed for at lægge et besøg forbi Flensborg enten før eller efter spaopholdet. Man bliver indkvarteret på dobbeltværelser, og om aftenen er der middag på hotellets brasserie. Her bydes på en udsøgt 3-retters menu. Der er naturligvis fri adgang til Alter Meierhof’s “Hof-Therme”. 

Når man oplever den spændende spaafdeling, kan man helt selv vælge mellem to oplevelser. Man kan enten vælge 30 minutters Lagoon Aromatic Bubble Bath eller en papaya-peeling. Begge dele foregår i et rasul bad, der er inspireret af Mellemøsten. Hos Alter Meierhof finder man også et hamambad på hele 1.400 kvm, mens der også tilbydes både dampbade og forskellige former for wellness-behandlinger. Der er derfor plads til den bedste form for forkælelse.

Der findes to forskellige restauranter på hotellet. Den ene er den 2-stjernede Michelin-restaurant, der går under navnet Meierei Dirk Luther.

Autentisk Spaophold Alter Meierhof
Spaophold Alter Meierhof

Spaophold Alter Meierhof

Destination ikon Flensborg / Alter Meierhof Vitalhotel
Tid ikon 1 Overnatning I Et “Meierhof” Værelse
Tjek ikon Dejlig Mad & Fri Adgang Til Spa Området
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Et Spaophold Alter Meierhof
Pris ikon Pris 2989,- For En Overnatning, 2 Personer

Om Alter Meierhof

Alter Meierhof ligger i den nordlige del af Tyskland. Når man rammer den danske/tyske grænse tager det ikke mere end 20 minutter, før man er der. Hotellet ligger i Glücksburg lige ved Flensborg Fjord, og der er derfor både en god udsigt og rig mulighed for at få andre oplevelser med i købet. Stedet er velbesøgt året rundt, og man kan komme her i løbet af alle årets årstider.

Her kan man tage på et fantastisk eventyr og lidt af en opdagelsesrejse. Man kan også fordybe sig i den verden, man finder på stedet. Det er skønt at slappe af i den rummelige spaafdeling, og man kan også nyde kulinariske godterier på stedet. Der er dog også rig mulighed for at udforske Østersøkysten, der er særdeles mangfoldig. Der er ikke nogen tvivl om, at Nordtyskland har noget helt særligt over sig.

På hotellet finder man det perfekte miljø til at slappe af. Det er derfor en helt ideel måde at slippe ud af det hektiske miljø, som hverdagen byder på for de fleste. Her kan man få et både sikkert og behageligt ophold, og på stedet er der også udviklet særlige regler om både hygiejne og beskyttelsesforanstaltninger. Dette til glæde både for gæsterne og medarbejderne.

Alter Meierhof tilbyder en god stemning og ansatte, der har en oprigtig begejstring. Det er nemt at mærke, at der her er en passion for gæsterne, og at alt er, som det skal være. Hotellet er en perle af luksus, og det er nemt at finde ro og tid til afslapning. Her kan man få nogle helt uforglemmelige øjeblikke. Alter Meier glæder sig til at byde gæsterne velkommen, og man kan være helt sikker på, at der bliver sat en ære i, at man bliver forkælet under sit ophold.

Spaophold Hos Alter Meierhof

Værelserne Hos Alter Meierhof

Hos Alter Meierhof findes i alt 54 forskellige værelser og suiter. Flere af dem har en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord, som man i stor stil kan nyde, mens man er der. Derudover findes der også værelser med udsigt til enten den omgivende skov eller bydelen ved navn Meierwik. Noget af det, der er helt særligt ved stedet, er, at ikke to værelser er ens. Det betyder også, at man vil mærke en stor opmærksomhed på den måde, det enkelte værelse er indrettet på. Der er særligt fokus på detaljer. Det er en personlig hjertesag for Alter Meierhof, at man både føler sig godt tilpas og hjemme, mens man er på et ophold her.

Det er ikke svært at mærke, at der bliver gjort noget ud af det, og der er store chancer for, at man øjeblikkeligt vil føle sig godt tilpas, når man tjekker ind på det værelse, man har fået. Når man vælger et spaophold, vil man få en overnatning i et af de såkaldte Meierhof-værelse. Der er her tale om et stilfuldt værelse på 25 – 30 kvm. Værelset har naturligvis eget bad og toilet, og der er derudover alt det, man skal bruge. Denne værelsestype vil have udsigt ud over både skoven og bydelen, og det vil derfor være landsiden, at det er vendt mod.

Har man lyst til at læse nærmere om de forskellige værelsestyper, og kunne man tænke sig at se et eller flere billeder fra dem, så er det blot at gå ind på hotellets hjemmeside. Her finder man al den information, man skal bruge, inden man ankommer på stedet.

Spaophold På Alter Meierhof

Spa Afdelingen Hos Alter Meierhof

Hos Alter Meierhof finder man den såkaldte Hof-Therme. Der er her tale om både spa, beauty of wellness. I sin tid blev Alter Meierhof inspireret til at skabe dette, og det kom på baggrund af et ønske om at røre det inderste. Men ikke nok med det så skulle det også være knyttet både til afslapning og den dybere lykke. Udover det var der også et ønske om, at det skulle være naturligt. Det hele finder man på dette sted, og det gør ikke desto mindre det hele endnu mere fantastisk, at hotellet er omgivet af både vand, skov og eng. Det er derfor den idéelle kilde til både ro og afslapning.

Wellnessområdet byder på hele 1.400 kvm, hvor der er masser af mulighed for både afslapning og den dybeste ro, som man har brug for. Det helt store højdepunkt i Hof-Therme er, at der findes store og opvarmede pools både indendørs og udendørs. Mens man svømmer, har man en dejlig udsigt ud over fjorden – helt til den danske kyst. Det er en fantastisk måde at være ét med det hele på, mens man samtidig bare er til stede.

Spa Afdelingen byder også på et dejligt saunalandskab, der er smukt indrettet. Her kan man nyde den meditative ro, men man har også mulighed for at opleve en af de mere levende infusion ceremonier. I saunaerne er der dejlige muligheder for at opleve en skøn saunagus, og disse finder sted mange gange i løbet af en dag. Efter en veloverstået en af slagsen, kan man tage en kold dukkert i netop koldtvandsbassinet. Man kan naturligvis også vælge at tage en dejlig frisk gåtur i hotellets have. Der findes dog også et hvileområdet i spaafdelingen, hvor der er plads til både afslapning og afbalancering.

Alter Meierhof
Restauranter Hos Alter Meierhof

På Alter Meierhof er der rig mulighed for både nydelse og god gourmet. Det er der nemlig mulighed for i hotellets restaurant Meierei Dirk Luther. Det er nemlig det gastronomiske flagskib på stedet. Der bliver her serveret retter fra det franske køkken, og alle retterne fremstilles med et moderne twist. Maden er perfekt tilberedt, og til fremstillingen bliver der brugt de fineste produkter. Restauranten er desuden blevet hædret af Michelin-guiden. Siden 2008 har den haft to af de meget eftertragtede stjerne.

Restauranten har åbent fra tirsdag til torsdag fra kl. 18:30. Man skal reservere bord for at få plads.

Alter Meierhof byder også på et brasserie, hvor man blandt andet kan nyde sin morgenmad. Dette er muligt hver dag fra kl. 7 om morgenen. Der serveres dog også aftensmad på brasseriet, og det bliver serveret hver eneste dag fra kl. 18. Her kan man nyde særlige kreationer, og menuen varierer alt efter hvilken årstid, der er tale om. Har man lyst til at se nærmere på, hvad der er på menuen, så er det bare at kigge forbi, når man er på stedet.

Der er naturligvis også mulighed for, at man læse meget mere om de to spisesteder ved at tilgå stedets hjemmeside. Her findes al relevant information.

Spa Ophold Alter Meierhof
Service Hos Alter Meierhof

Alter Meierhof tilbyder en bred vifte af services og aktiviteter. Det er et fantastisk sted at være. Der er heller ikke nogen tvivl om, at der findes en enestående udsigt til netop den danske kyst. Alt dette kan man få ved at vælge et spaophold hos Alter Meierhof.

Foruden de fine spisemuligheder, findes der også flere barer på stedet, hvor man kan nyde lidt godt at drikke. Man kan også deltage i forskellige former for arrangementer, mens det også er muligt at komme til sommer-spa. Har man lyst til at læse mere om, hvad der sker på stedet, så kan man naturligvis også det på hjemmesiden.

Når man vælger et spaophold, får man en morgenmad på brasseriet med i prisen. Man får desuden frisk frugt ved ankomsten, og man får også mulighed for både at låne en badekåbe og badetøfler. Derudover får man selvfølgelig, og måske vigtigst af alt, fri adgang til den smukke spa. Man vil desuden få et bad eller en rasul-ceremoni. Om aftenen vil der vente en 3-retters middag på brasseriet.

Der venter mange herlige oplevelser hos Alter Meierhof.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0