Eksotisk & Ambitiøst Spaophold På Alsik Hotel i Sønderborg

Spaophold På Alsik Hotel: Det er ikke svært at slippe kontrollen, når man tager på et spaophold på Alsik Hotel. Dette hotel ligger i Sønderborg, og der er plads til alle, der kunne tænke sig en dejlig oplevelse. Hotellet ligger i nærheden af den gamle havnefront i byen, og det rækker hele 70 meter op fra jorden. Når man er på hotellet, er der derfor den skønneste udsigt ud over byens gader, og man vil kunne se der, hvor livet leves. Der vil dog også være udsigt ud over Flensborg Fjord, hvor man rigtig vil kunne se, hvordan skibene bevæger sig i bølgerne.

Med et spaophold på Alsik Hotel får man adgang til intet mindre end Danmarks største spa, der går under navnet Alsik Nordisk Spa & Wellness. Her finder man hele 4.500 m2, der er fordelt på fire etager. Spaen tager afsæt i ritualer fra den gamle nordiske tid, og man vil her finde nogle af de bedste bade traditioner. Omgivelserne er smukke, og de er inspireret af både lys, vand og natur. Der venter intet mindre end en helt særlig og fantastisk oplevelse her, og man får også noget af det bedste fra Sønderjylland.

Med et spaophold kan man få verdens bedste ferie. Arkitekten bag Alsik Hotel er Henning Larsen Architects, og der er blandt andet blevet lagt vægt på at skabe et byggeri, der er bæredygtige. Man vil desuden føle sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind, og det er himmelsk at få lov til at opleve dette sted.

Eksotisk Spaophold På Alsik Hotel
Spaophold På Hotel Alsik

Spaophold Hotel Alsik

Destination ikon Sønderborg / Hotel Alsik
Tid ikon 1 Overnatning i Dobbeltværelse Med Udsigt
Tjek ikon Fri Adgang Til Alsik Spa Pool Områder
Personer ikon 2 Personer Træner Til Nærvær & Forkælelse
Info ikon Læs Mere Om Et Spaophold På Alsik Hotel
Pris ikon Pris 2190,- For En Overnatning, 2 Personer

Dette Er Inkluderet I Et Spaophold På Hotel Alsik

Når man vælger et spaophold på Alsik Hotel, så får man ikke bare adgang til en spa. Man får nemlig meget mere end det, og der er i høj grad tale om stor grad af selvforkælelse. Det vil med sikkerhed komme til at føles med luksuriøst.

Alsik Hotel får man en overnatning i et dejligt dobbeltværelse. Der er udsigt fra værelset, og man kan enten vælge at ankomme søndag, mandag, onsdag eller torsdag. Man får adgang til Alsik Spa Pool-områder, og man får desuden 20 % rabat på en valgfri behandling med en varighed på 60 minutter. Derudover får man et personligt Alsik Spa Kit – det såkaldte “Nordic Glow” – med wellness-produkter. Der gives også adgang til Vitamin Bar i Nordisk Spa. Man får også adgang til Fitness & Yoga Studio, hvor der også er god mulighed for at bevæge sig og holde kroppen i vigør.

Under hele opholdet har man mulighed for at låne både badekåbe og slippers.

Efter en veloverstået dag med spa, træning og meget andet, kan man se frem til at nyde en 2-retters menu, der er udvalgt af køkkenchefen, i Restaurant Alsik. Middagen er fantastisk, og det samme er rammerne. Efter en veloverstået nat, vil man ligeledes stå op til en stor morgenbuffet, som man ligeledes kan nyde i restauranten.

Der findes selvfølgelig også gratis WiFi på hotellet, som man frit kan gøre brug af.

Spaophold Hotel Alsik

Om Alsik Hotel I Sønderborg

Alsik Hotel i Sønderborg åbnede i 2019 og har siden da budt på spaophold. Hotellet er stort og blandt de største i Danmark. Men selvom det er stort, så betyder det ikke, at der ikke er fokus på bæredygtighed. Snarere tværtimod. Her er bæredygtigheden nemlig i centrum. Den dag i dag er hotellet 76 % CO2-neutralt.

Hotellet har en placering lige ved den gamle havnefront i Sønderborg. Det betyder, at man her er tæt på både byliv, natur og Flensborg Fjord. Der venter derfor rigtig mange skønne oplevelser i lokalområdet, og disse kan man tage del i, når man er på et spaophold. Et sådant ophold behøver nemlig ikke udelukkende handle om at ligge i spaen, selvom det naturligvis er en stor del af det. Der er rigtig meget, som man kan give sig til på disse kanter.

Hotel Alsik

Hyggeligt & Afslappende Spaophold For Alle

Har man hang til dejlige spa oplevelser, så kommer man ikke udenom at besøge Alsik Hotel. Man kan vist roligt sige, at der her venter en oplevelse, som man ikke får ret mange andre steder. Det er nemlig, som tidligere nævnt, Danmarks største spa, der fordele sig på hele fire etager. Der er tale om intet mindre end en luksus spa, og det kan man mærke med det samme, man ankommer. Selve hotellet er også ren luksus, og man får alt i alt en oplevelse, som er svær at sammenligne med andre.

Når man tager på spaophold på Alsik Hotel, så skal man rigtig forkæles. Her er det nemt at sænke skuldrene, og det er naturligvis dejligt, hvis man deler oplevelsen sammen med nogen, man holder af. De bedste fornøjelser skal trods alt deles med andre mennesker, for så bliver de meget bedre. Det kan også være en rigtig god måde at have et varigt minde på.

Det behøver ikke være svært at få et spaophold til at passe ind i hverdagen. Snarere tværtimod. Det gode er også, at man kan tage af sted på alle tider af året, og uanset hvornår man ankommer, vil man føle sig velkommen. Det er helt fantastisk at boltre sig i spaen, og man kan roligt sige, at man her får lige netop den afslapning og forkælelse, som man fortjener. Har man brug for at lade op efter en længerevarende stresset periode, så kan det også være det perfekte tidspunkt at tage af sted på. Et spaophold hos Alsik Hotel kan gøre en stor forskel for alle mennesker, og man kan roligt glæde sig til alt det, som stedet har at byde på.

Prøv Danmarks Største Spa

Med et spaophold på Alsik Hotel venter en enestående spaoplevelse. Man finder her meget smukke omgivelser og en atmosfære, der er særdeles afslappende. Her er det ikke svært at blive inspireret til at give slip i både krop, sind og sjæl. I Danmarks største spa, som det jo netop er, bliver der kræset om selv den mindste detalje. Dette gøres for at skabe en perfekt sanseoplevelse for de besøgende. Med et spaophold kan man være i spaen alt det, man vil, og så er der altså heller ikke noget bedre end at spise en god middag eller slappe af på værelset efterfølgende.

I spaen finder man mere end 60 forskellige spa- og wellness oplevelser, der er fordelt på de 4.500 m2. Der er derfor masser af plads, og selvom der er mange besøgende, vil man nemt kunne finde en plads, hvor man kan være for sig selv. Der hersker ro og orden på stedet, og man kan ikke blive andet end imponeret over det store spa område. For mange mennesker vil det være første gang i deres liv, at de ser en spa, der er så imponerende. Det er helt bestemt en spa, der skal opleves.

Trænger man til en pause fra hverdagen, så venter der komplet velvære med et spaophold på Alsik Hotel. Mulighederne er rigtig mange, og man kan få timevis til at gå med at gå på opdagelse i den store spa afdeling. Det er også den bedste måde at være sammen med dem, man holder af på. Der er ikke nogen tvivl om, at vi mennesker bare har det bedre, når vi slapper af, og der er ingen tvivl om, at det er muligt her.

Spaophold Hotel Alsik Sønderborg
Nyd Den Dejlige Spa

Som en del af et spaophold er det naturligvis vigtigt at opleve spaen så meget som overhovedet muligt. Det er i hvert fald det, de fleste mennesker kommer for, når de vælger et sådan ophold. Så snart, man træder ind i spa afdelingen, vil man kunne mærke, at den store spa er inspireret af det nordiske. Den byder nemlig på både lys, vand, natur og skove. Det er fantastisk at tage med på den rejse, der er ind i de gamle, nordiske baderitual. Her finder man den perfekte kombination af både vand, varme og kulde.

Man kan også vælge mellem både nye og klassiske spa- og wellness behandlinger, der alle har deres helt eget særpræg. Man kan roligt tale om, at de ligefrem er banebrydende. Behandlingerne har desuden rødder i nogle af de bedste spa traditioner, der overhovedet findes. I afdelingen kan man dog også mærke, at der er fokus på nytænkning. Man kan derfor godt forvente, at man kommer til at opleve noget, som man ikke tidligere har set. Det er naturligvis også noget af det, der er spændende ved at vælge et spaophold på Alsik Hotel. 

Her kan man glæde sig til at blive forkælet med en spa oplevelse, der er både unik og personlig.

Med et spaophold på Alsik Hotel bliver det nemt at koble af fra al den stress og jag, som de fleste mennesker kender fra hverdagen. Imens man er her, vil man kunne mærke, hvordan kroppen både kan genfinde balance, ro og harmoni. Det er intet mindre end helt fantastisk, og man vil mærke stor velvære.

Alsik Hotel

Forny Hverdagen - Tag På Et Hotel Alsik Spaophold

Når man er i spa afdelingen, så vil man også rigtig kunne nyde udsigten over vandet i Alssund. Det kan man nemlig gøre fra det unikke loungeområde, hvor der er god plads til at slappe. Man kan også vælge at besøge det store fitnessstudie, der er på stedet. Det holder åbent 24 timer i døgnet for de gæster, der er på hotellet. Det bliver derfor ikke svært at finde tid til dette, mens man er der.

Alsik Hotel glæder sig til at byde alle velkomne, og der er ingen tvivl om, at selv den mest kræsne gæst vil finde stor tilfredsstillelse ved at være her. 

I Alsik Spa Pool finder man en både rolig og afslappende atmosfære. Her finder man også de særlige elementer af både vand, varme og lys. Disse er med til både at skabe harmoni og balance. Når der skal være tid til afslapning og fordybelse på samme tid, så er det spaen, man skal træde ind i. Alle sanserne bliver her bragt i spil, og man finder mange unikke spa oplevelser, som man dermed ikke finder andre steder.

Spaen byder på mange forskellige oplevelser, og det gælder om at få dem alle med, når man er her. Overalt i spaen er det som om, at naturen er trukket ind, og man kan her tage på en helt enestående rejse. Man vil kunne mærke årstidernes skiftende lys, og stedet byder på naturlige oplevelser, som er med til at gøre det hele endnu mere spændende. Det er vigtigt, at man finder sig helt egen rytme, mens man er her. Man vi med sikkerhed også komme videre herfra med fornyet energi. Det er også et sted, der er oplagt at besøge flere gange i livet – og måske endda årligt.

Hotel Alsik Sønderborg

Oplevelser I Spaen

Da spa afdelingen byder på mange forskellige oplevelser, kan det forud for et spaophold være godt at sætte sig ind i, hvad det egentlig er, man her kan opleve. Man kan naturligvis også bare gøre det, når man ankommer.

Spaen byder blandt andet på Mystic Dome Sauna. Her kan man få en dejlig varm oplevelse, som består af en rejse gennem årstiderne. Har man brug for at få en særdeles afslappende oplevelse, så kan man prøve Aquameditation Sauna, der både byder på vand og lysterapi. Det kan også være skønt med en skrub, og det kan man få med krops- og ansigtsmasker, der både er økologiske og naturlige. I Mountain Crystal Steam Bath bydes der på naturlige krystaller, og man kan hurtigt opleve de helbredende kræfter, der er i disse, kombineret med både damp og varme.

I Panorama Fire Sauna kan man også nyde varmen, samtidig med at man får en helt vildt pragtfuld udsigt ud over Alssund. Det kan være den mest fantastiske måde at slappe af på. Når man har brug for en afkøling, så kan det ske i Ice Room & Fountain. Her kan man blive kølet af efter en tur i saunaen, og man vil også få en helt naturlig detox af kroppen. I Foot Reflexology Baths kan man forkæle sine fødder på en helt særlig og stimulerende måde. Der er ingen grænser for, hvad der bydes på, når man vælger at spaophold på Alsik Hotel, og det er intet mindre end en storslået Spa, som man finder på stedet.

Alsik Hotellet
Et Spaophold Vækker Kroppen Til Live

Spa afdelingen har naturligvis også mange andre oplevelser at byde på, og man kan rolig glæde sig til at opleve den. Der bydes også på en Vitamin Bar, hvor man både kan genopbygge og hydrere sin krop, mens man er her. De såkaldte Experience Showers er også en forrygende oplevelse, og har man igen brug for lidt mere afslapning, så kan man få nogle rolige momenter i Fire Relaxation Lounge eller Waterbed Relaxation Lounge.

Da der er rigtig mange oplevelser i spaen, skal man sætte god tid af til at opleve den. Man kan nemt få nogle timer til at gå her. Det gode ved et spaophold på Alsik Hotel er også, at man har god tid til at opleve det hele. Man kan selvfølgelig også få tid til at opleve dele af Sønderborg. Uanset om man er ung eller gammel, så kan man være helt sikker på, at der her venter en oplevelse, som man sent vil glemme.

Man bliver naturligvis dejlig afslappet, når man er i spaen, men det er også den mest effektive måde at vække kroppen til live igen på. Man skal huske at tage oplevelsen i eget tempo, og når man har brug for en lille pause eller stund for sig selv, så er der heldigvis også plads til det.

Som gæst kan man udelukkende forvente en enestående oplevelse, og skulle man have lyst til at få en behandling, så kan man også det. På stedet findes dygtige og kompetente terapeuter, der vil gøre, hvad de kan, for at forkæle gæsterne. Man kan her få både nye og mere traditionsrige spabehandlinger. Det er vigtigt at vide, at alle behandlinger bygger på den dybeste respekt for den naturlige balance i kroppen. Personalet gør sig desuden umage, så man på den måde mærke tanke for sit eget personlige velvære.

Spa Ophold På Alsik Hotel

Book Dit Spaophold På Alsik Hotel I Dag

Et spaophold på Alsik Hotel er blandt danskernes favoritter. Her får man en samlet pakke, der med stor sandsynlighed kan overstige de forventninger, man har til et godt spaophold. Her venter intet mindre end Danmarks største spa, og man får også en helt fantastisk udsigt ud over Sønderborg. Det er nemt at slappe af på stedet, og man vil føle sig godt mødt af personalet. Man kan tydeligt mærke, at bæredygtighed er i centrum, og hele oplevelsen er meget luksuriøs.

Er det ved at være tid til at komme lidt væk fra hverdagen, så kan det være, at det er nu og her, at der skal bookes et spaophold på Alsik Hotel. Det er i hvert fald en oplevelse, der kan gøre en stor forskel i hverdagen. Lige fra man ankommer vil man kunne mærke luksuriøsiteten, og så gælder det ellers bare om at glæde sig til at prøve spaen. Det er trods alt det, man kommer efter, og den er heldigvis i sin helt egen klasse. Der er plads til alle på Alsik Hotel, og det er et oplagt hotel at besøge, uanset hvem man er.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0