SpaDag Hos Læsø Kur: Nyd En Prisvindende SpaDag Hos Læsø Kur & Salt

Det er helt fantastisk at opleve en spadag hos Læsø Kur. Her vil man uden tvivl kunne komme i den 7. himmel. Har man ikke prøvet det før, så er det noget, man med rette må åbne både øjne og ører for. Læsø Kur er indrettet i den nu tidligere Vesterø Havnekirke. Det eneste, der står tilbage fra den originale bygning, er det hvide kirketårn. Hvis man er klar til den bedste dag i sand wellness-stil, så er det på Læsø, at det sker. Her kan man helt bestemt også høre fuglene synge, og der er plads til både ro og fordybelse.

En spadag hos Læsø Kur er en oplevelse for alle, og man kan dele oplevelsen med en, man holder af. Det er en skøn måde at være sammen på, og det er noget, man roligt kan glæde sig til. Man får som det første entré til Læsø Kur. Derudover får man 2 x frokostsandwich, så man også kan få stillet sulten. Der vil desuden være fri adgang til forskellige former for forfriskninger hele dagen igennem. Man får selvfølgelig også mulighed for både at låne badekåbe og håndklæde.

Vesterø Havnekirke er den dag i dag ombygget til kurbad, og det er særdeles vellykket. Her bliver både bade og behandlinger baseret på Læsøs berømte salt. Man finder her et moderne, nordisk kurbad, som er en stor oplevelse. Det er helt bestemt også være at rejse efter den. Man finder både sauna, saltbade, koldtvandskar og meget mere, og man kan roligt glæde sig til det.

Vidunderlig SpaDag For 2 Hos Læsø Kur
SpaDag Læsø Kur

SpaDag Læsø Kur

Destination ikonLæsø – Læsø Kur
Tid ikon 1 Hel SpaDag For 2 + Frokostsandwich
Tjek ikon Fri Adgang Til Forfriskninger Hele Dagen
Personer ikon 2 Personer Som Minimum Er Fyldt 13 År
Info ikon Læs Mere Om Denne SpaDag Læsø Kur
Pris ikon Priser Fra 670,- For 2 Personer

SpaDag Får Både Krop & Sjæl

Både krop og sjæl vil blive tilfredsstillet og næret, når man vælger en spadag hos Læsø Kur. Det er med andre ord alle sanserne, der bliver bragt i spil, og der er kun ren nydelse på menukortet, når man kommer her. Det vil man allerede mærke i det øjeblik, man træder ind ad døren. Hvis man har lyst til en spaoplevelse, hvor englene for alvor kommer til at synge, så kan man få den her. 

Læsø dukker op ude midt i Kattegat, og det første, man lægger mærke til, er det hvide kirketårn. Det er også her, at man finder Læsø Kur. Her venter udelukkende ren forkælelse og velvære, og det er baseret på den salt, der kommer fra øen. Det er dog også baseret på både ler og havalger. Når man vælger en spadag her, så vælger man en dag i et meget langsomt tempo. Man får også indblik i den skønne natur, der er i området, og det er dejligt at mærke den personlige omsorg, der findes på stedet. Læsø Kur findes i gåafstand fra færgen, og det er dermed meget nemt at komme hertil.

Når man kun har en enkelt dag at gøre godt med, så er det helt oplagt at vælge en spadag hos Læsø Kur. Man kan sagtens nå at få alt det bedste med, og det er heller ikke nogen hemmelighed, at det vil føles som om, at tiden flyver af sted. Det heldige er, at ma altid kan komme tilbage og prøve herlighederne igen.

SpaDag Hos Læsø Kur

Oplev Det Skønne Læsø Kur

Hos Læsø Kur kan man nyde en helt fantastisk spadag, hvor der bliver kræset for alle dele af mennesket. Man kan både nyde den almindelige spa, og man kan få forskellige former for personlige behandlinger. Har man lyst til en eller flere behandlinger, så skal man sørge for at bestille tid til disse dagen inden. Der skal desuden betales særskilt for disse.

På terrassen finder man en dejlig udendørs spa. Fra denne er der udsigt over Kattegat, som man kan nyde, mens man ligger i spaens dejlige varme. Spaen har en temperatur på 37 grader, og den kan derfor nydes i al slags vejr. Det behøver derfor ikke være sommer, for at man kan prøve denne.

Læsø Kur byder også på tre forskellige saltbade. Har man lyst til at prøve disse, så anbefales det, at man ikke barberer sig indtil 48 timer forinden. Saltbadene er baseret på den salt, man finder på Læsø. Denne salt er berømt og kaldes også for det hvide guld fra Læsø. Vandet er egnet til hudpleje, og gennem mange år der det blevet benyttet til at lindre forskellige former for hudsygdomme.

Der findes naturligvis også en indendørs spa. Den sprudler helt automatisk hver 5. minut, og der er her mulighed for at kravle ind i en lille hule, hvor man kan blive masseret af boblerne. Det er en herlig oplevelse.

Man finder selvfølgelig også både saunaer og koldtvandsbrusere i kurbadet. Der findes ikke noget, der er meget bedre end en kold skyller efter en dejlig varm tur i saunaen. Der er to forskellige saunaer at vælge imellem, og de har begge dæmpet belysning. Det betyder, at roen med det samme sænker sig, når man sidder der. Det er også et oplagt sted at lukke øjnene for en stund eller to.

Læsø Kur

Bliv Forkælet På En SpaDag

En spadag hos Læsø Kur danner de perfekte rammer om en dag, der står i forkælelsens tegn. Der er mange faciliteter i spaen, og man kan naturligvis benytte dem alle, lige så meget man vil. Har man lyst til en beroligende oplevelse, så kan man sætte sig i et dejligt, varmt dampbad. Det vil være med til at pleje huden, og man vil øjeblikkeligt kunne indtage en afslappet holdning. Det hjælper også til at åbne porerne og rense ud. Der er også mulighed for, at man kan få peelet sin hud. Dette sker naturligvis i ægte salt fra Læsø. Når huden først er blevet varmet godt igennem, så kan man forsigtigt skrubbe huden med den skønne salt. Det sørger på den måde for at fjerne døde hudceller, og det vil desuden efterlade huden blød. Derefter er den helt modtagelig for pleje.

Man kan få udleveret Læsø salt i receptionen.

Bliv Forkælet På En SpaDag
Få Luksuriøse Behandlinger Til En SpaDag

Har man lyst til at få forskellige former for behandlinger som en del af en spadag hos Læsø Kur, så gælder det bare om at få booket tid til det også. Man kan både vælge mellem forskellige ansigts- og skægbehandlinger, mens det også er muligt at få en algeindpakning. Man kan læse mere om de forskellige former på hjemmesiden, og det er også her, at man booker tid.

Det er også muligt at få lerindpakning, mens man også kan booke tid til en body scrub med enten ler eller rav. Man kan roligt sige, at det er ganske luksuriøst at få disse behandlinger, og det er også meget spændende at kigge dem igennem for at se, hvad man kunne tænke sig. Man kan også vælge mellem massage eller aromaterapi.

En spadag hos Læsø Kur er uden tvivl en dag, hvor man kommer til at slappe fuldstændig af. Det er sjældent, at man finder så meget forkælelse på ét samlet sted. Det kan også være spændende at se nærmere på Læsø enten før eller efter spaoplevelsen.

Læs ligeledes: Spa DagSpadag For 2Spa Ophold

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0