Nyd En Vidunderlig SpaDag Hos Kurbad Limfjorden Med Vin & Tapas

SpaDag Kurbad Limfjorden i Struer byder på bobler, varmt vand, massage, afslapning, ansigtsbehandling, rolig musik, smuk udsigt. Alt det kan du få, hvis du kommer til spadag ved Kurbadet Limfjorden.  

Spadag hos kurbad Limfjorden er for de ultimative livsnydere, som elsker at blive forkælet. En spadag hos Limfjorden Kurbad byder på afslapning, wellness og rolige omgivelser, som vil få dig helt ned i gear og glemme alt stress og jag. Derudover kan du gå fra spadagen med lækker hud, bløde muskler og rene fødder – en spadag ved Kurbad Limfjorden giver dig nemlig både mulighed for at få forskellige ansigtsbehandlinger, forskellige massager og en række forskellige spa og sauna oplevelser.   

En spadag hos Kurbad Limfjorden er noget de fleste vil nyde. Men helt oplagt er det, at du fx tager afsted på en spadag for 2 med din mor, din søster eller en veninde – på den måde kan i få rigtig kvalitetstid sammen i hinandens selskab, samtidig med, at personalet hos Kurbad Limfjorden vil forkæle jer igennem hele jeres spadag.   

Er du stresset eller kører du på lidt for højt tryk i hverdagen, så kan en spadag hos Kurbad Limfjorden være med til at få dig helt ned i gear. Faktisk kan én dag gøre rigtig meget i forhold til, at du hurtigt vil komme til at føle dig ovenpå igen.   

Mange par booker også en kurbad Limfjorden spadag, for at få en luksus spa oplevelse sammen. Giver du din kæreste en spadag ved kurbad Limfjorden, så kan du roligt regne med, at du bliver populær. 

Dejlig SpaDag Hos Kurbad Limfjorden
SpaDag Kurbad Limfjorden

SpaDag Kurbad Limfjorden

Destination ikonStruer – Kurbad Limfjorden
Tid ikon Nyd En Komplet Dag Med Spa & Kurbad
Tjek ikon Adgang Til Spa Samt Tapas & Vin For 2
Personer ikon 2 Personer Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Kurbad Limfjorden
Pris ikon Priser Fra 895,- For 2 Personer

Giv En SpaDag Hos Kurbad Limfjorden

Vil du give en særlig gave til en du holder af, så er et gavekort til spadag hos Kurbad Limfjorden en god ide. Det vil være en af de gaver, som man virkelig vil blive glad for at få. Det med at forkæle sig selv og købe en spadag, det er nok ikke noget mange gør bare til sig selv, eller det er i hvert fald ikke sådan noget man husker at få gjort for sig selv. Derfor er et gavekort til spadagen hos Kurbad Limfjorden et populært gavevalg, som du sjældent vil gå galt i byen med. Så står du og skal til at købe fødselsdagsgave eller julegave, så tag lige et ekstra kig på tilbuddet om spadag hos Kurbad Limfjorden ved Struer. 

Du kan købe gavekort til spa og wellness dag ved Kurbad Limfjorden på forskellige beløb. De forskellige behandlinger såsom voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger, stenmassage og meget mere har forskellige prisklasser. Når du køber et gavekort til en person, så kan de helt selv vælge hvilken behandling eller hvilken oplevelse de vil benytte sig af hos Kurbad Limfjorden. 

SpaDag Hos Kurbad Limfjorden

Praktisk Om SpaDagen Hos Kurbad Limfjorden

Det gode ved en spa dag hos Kurbad Limfjorden er, at du ikke skal gøre noget ud over at møde op. Men så snart du er trådt ind af døren på din Kurbad Limfjorden spadag, så vil du opleve at du bliver taget godt imod af det søde personale, som kun har til opgave at forkæle dig hele dagen, og gør lige det for dig og din krop, som du har brug for.   

En spadag hos Kurbad Limfjorden i Jylland kan fås i forskellige prisklasser. En spadag hvor du “bare” vil have adgang til de mange lækre bade: spa, dampbad, vandfald osv., kan du få fra ca. 249 kr. Vil du fx købe behandlinger med til din spadag, så bliver det selvfølgelig dyrere. Du kan de på kurbad Limfjordens hjemmeside, hvad de tager for de forskellige behandlinger. 

Hos kurbad Limfjorden er det muligt at booke en weekend med spaophold. Det indebærer, at du så kan nyde de mange muligheder i kurbad Limfjorden over to dage. Om natten kan I indkvartere jer på et dejligt hotel i Struer, hvor i kan få en god nats søvn og lækker mad inden i tager i kurbadet dagen efter igen. Sætter i en hel weekend af med to spadage hos kurbad Limfjorden, så vil jeres krop elske jer. For det giver virkelig jer muligheden for at komme helt, helt ned i gear. 

Alle voksne over 18 er velkomne i kurbad Limfjorden. Unge mellem 16 og 18 år er også velkommen med en ledsager over 18 år. Børn kan ikke komme med i kurbad Limfjorden. Er du svært gående eller handicappet, så er der faciliteter til det i kurbad Limfjorden. Vi anbefaler at du ringer inden og høre om, hvilke muligheder og tilbud der er til dig med et handicap.  

På kurbad Limfjordens hjemmeside kan du læse meget mere om deres tilbud og hvilke ting du kan opleve på din spadag hos Limfjorden Kurbad. Her kan du også reservere pladser til kurbadet. Der er nemlig maks begrænsning på, hvor mange der må være i kurbadet. Så inden du tager til struer for at komme til spadag i Kurbad Limfjorden, så er det en god ide at ringe og reservere en plads, så er du sikker på ikke at komme forgæves. Det ville være ærgerligt.

Spa Dag Hos Kurbad Limfjorden

Hvor Ligger Kurbad Limfjorden?

Kurbad Limfjorden ligger lige på kanten af Venø bugt og Limfjorden, så når du er i spaet på Kurbad Limfjorden, så kan du imens du er indenfor nyde den smukke udsigt ud over Venø bugt.  

Udover at ligge ud til Venø bugt ligger kurbad Limfjorden i byen Struer, som ligger i midt og Vestjylland. Lydens by som Struer bliver kaldt.   

Kurbad Limfjorden ligger i helt nye bygninger på 9000 kvadratmeter og rummer kun ren luksus. Det er altså helt nye og lækre lokaler, som du vil befinde dig i, når du skal nyde din spa-dag hos kurbad Limfjorden i Struer.  

Når du har nydt din spadag hos kurbad Limfjorden kan du jo oplagt tage ud i Struer by og spise på en af byens restauranter. Det er også oplagt at kombinere din Kurbad Limfjorden spadag med en naturoplevelse omkring Limfjorden og venø bugt. Her kan du fx tage ud på nogle af de flotte vandreruter i naturen omkring fjorden. Mulighederne er mange. 

Det er let at komme til Struer, også hvis du kommer langvejs fra. Toget fra København går fx direkte til Struer, så det kan ikke blive nemmere. Er du i bil, så er der også motorvej meget af vejen til Struer.  Så når du skal til spadag hos kurbad Limfjorden, så behøver transporten dertil i hvert fald ikke at være noget problem. 

SpaDag For 2 Hos Kurbad Limfjorden
Dette Får Du Med En SpaDag Hos Kurbad Limfjorden?

I løbet af en spadag hos Kurbad Limfjorden vil du få tilbud om en række forskellige behandlinger. Du har frit mulighed for at vælge, hvad du bedst kunne tænke dig at blive forkælet med i løbet af din luksuriøse spadag i de smukke og rolige omgivelser, som Kurbad Limfjorden giver dig med.   

Noget af det bedste ved spadag hos Kurbad Limfjorden er, at du bare kan boltre dig i de flotte og nye omgivelser, som rummer forskellige saunaer, forskellige bade, forskellige boblebade, dampbade osv. Listen er lang. Der er alt muligt at finde hos Kurbad Limfjorden.  

Under en spadag hos Kurbad Limfjorden har du mulighed for at få forskellige behandlinger. Du kan fx vælge forskellige massagebehandlinger. Fodmassage, skulder og rygmassage, dybdegående rygmassage, ansigtsmassage og meget mere. Ud over massager kan du få forskellige behandlinger under din spadag hos Kurbad Limfjorden. Du kan få peeling af hud, chokoladebehandling, voksbehandlinger og meget, meget mere.     

Kurbad Limfjorden byder på så mange forskellige behandlinger, og har personale, som er specialiseret indenfor mange forskellige behandlinger, massage og terapi – alt dette kan du få stor glæde af, når du kommer til spadag hos Kurbad Limfjorden Struer.    

Når din spadag hos Kurbad Limfjorden er slut, har du mulighed for at købe lækre produkter med hjem fra kurbad Limfjorden. Det kan fx være nogle af de produkter, som er blevet brugt under din behandlinger. Det synes mange kunder er en god mulighed, da man derfor har testet produkterne på egen krop inden man køber dem med hjem. 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0