Eksotisk & Enestående SpaDag På Himmerland Golf & Spa Resort

SpaDag Himmerland Golf & Spa Resort: Der findes ikke noget bedre end lyden af rislende vand og den ultimative afslapning. Det får man alt sammen, når man vælger at opleve en spadag på Himmerland Golf & Spa Resort. Her bydes både på en brusende, varm jacuzzi og en dejlig atmosfære, der lægger op til både ro og afslapning. Det eneste, det kræver af en at komme her, er, at man læner sig tilbage.

Når først man er her, så vil det føles som om, at tiden flyver af sted. Man skal derfor gøre, hvad man kan, for at få det hele med. Det gælder også om at åbne alle sanser, så man kan få det ultimative ud af oplevelsen her. Selvom man blot vælger en enkelt spadag på Himmerland Golf og Spa Resort, så vil det føles som en miniferie. Der er nemlig så meget, man kan opleve, at det vil føles helt vildt. Der er nemlig et meget stort udvalg af flere forskellige bade, hvor man rigtig kan slænge sig. Der er også et bredt udvalg af saunaer, hvor man kan sidde og slappe af og få varmen. Derudover bydes der på et hav af behandlinger, som man selv kan vælge til. Når man vælger at prøve det hele af, så er der ingen tvivl om, at man får en komplet og samlet følelse af både helhed og velvære. Der vil være tale om den bedste form for selvforkælelse, og det er noget, som alle mennesker fortjener.

SpaDag På Himmerland Golf & Spa Resort
SpaDag Himmerland Golf & Spa Resort

SpaDag Himmerland

Destination ikon Farsø / Himmerland Golf & Spa Resort
Tid ikon Nyd En Hel Dag I Nordic Spa Himmerland
Tjek ikon Fri Entré Til Nordic Spa HimmerLand 
Personer ikon 2 Personer Som Elsker En Autentisk Spa
Info ikon Læs Mere Om Nordic Spa Himmerland
Pris ikon Priser Fra Blot 275,- Pr. Person

SpaDag Himmerland

Destination ikon Farsø / Himmerland Golf & Spa Resort

Tid ikon Nyd En Hel Dag I Nordic Spa Himmerland

Tjek ikon Fri Entré Til Nordic Spa HimmerLand 

Priser Fra 275 DKK Pr. Person

Oplev En Himmelsk SpaDag

Der er intet, der bliver overladt til tilfældighederne, når dørene åbnes til en himmelsk spadag på Himmerland Golf & Spa Resort. Der er ingen tvivl om, at fuglene for alvor synger på disse kanter. At vælge en spadag kan være det bedste afbræk fra hverdagen, og det er også en god måde at lade op på.

Med en Spa Dag får man som det første entré til Nordic Spa Himmerland. Der er her tale om et meget luksuriøst spa område, der kan tilfredsstille alle, der er på udkig efter en god og stærk oplevelse for både krop og sjæl. Man får også adgang til både badelandet og fitnesscenteret, såfremt man skulle have lyst til at folde sig ud her også. Med i prisen er der også en luksus badekåbe samt et håndklæde og et par tøfler. Så er man helt klar til at indtage spaområdet, og det er helt bestemt svært at holde begejstringen tilbage, når først man er der.

Man får desuden mulighed for at få forfriskninger fra spabaren. Det er en dejlig ting, for man kan hurtigt få brug for noget at spise eller drikke, når man er i spaen. Her bydes der på både koldt vand, saft og frisk frugt.

Spaen er inspireret efter den nordiske minimalisme, og det er også den måde, den er indrettet på. Det er med til at give den helt rette atmosfære. Indretningen understøtter også den perfekte oplevelse af wellness, og der findes her de bedste rammer til at slappe af.

Himmerland Golf & Spa er et prisvindende Resort, og det har eksisteret siden 1979

SpaDag På Himmerland Golf & Spa Resort

En SpaDag Er For Alle

Lige fra man ankommer til Himmerland Golf & Spa Resort er det bare om at nyde dagen. Omgivelserne er naturskønne, og det er kun behageligt, at der også her er noget kønt at kigge på. Dog drejer det sig naturligvis om at opleve spaen, og særligt fordi man kun er her en enkelt dag. Det er den unikke oplevelse, der lægges vægt på her på stedet, og det betyder også, at man sagtens kan komme her, selvom man er meget kræsen.

Man finder nemlig de bedste betingelser for at få den perfekte spadag. Spaen består af mange forskellige faciliteter, og der er både plads til ro og forkælelse. Velvære er også et af de nøgleord, der er gældende for en spadag hos Himmerland Golf & Spa Resort. Ikke nok med at man kan nyde de mange muligheder, der er i spa afdelingen, så kan man også vælge at købe flere forskellige typer af behandlinger, såfremt man skulle ønske det. Det kan helt bestemt være en måde at forkæle sig selv lidt ekstra på.

Der er altid lagt op til mange skønne timer i gode rammer i spaen. Her får man den pause, man trænger til, og det har alle mennesker brug for i en travl hverdag. Vælger man en spadag på Himmerland Golf & Spa Resort, så er det med garanti en dag, som man sent vil glemme.

Spa Dag Himmerland Golf & Spa Resort
Få Den Perfekte SpaDag Hos Himmerland Golf & Spa Resort

Med en spadag på Himmerland Golf & Spa Resort er det som om, at tiden bliver sat på pause. Det kan være den bedste måde at lade op på. Her kan man give slip på alle sine tanker og bare bevæge sig ind i det uvisse. På en udendørs terrasse finder man en varm sauna oplevelse. Her er både høj temperatur og lav luftfugtighed. Det er den ultimative måde, hvorpå man kan opleve, hvordan man sveder affaldsstoffer ud, alt imens at varmen bare stiger. Ved siden af saunaen finder man et koldt chok bad, som man kan benytte efter en dejlig varm tur i saunaen. Der er her tale om et koldtvandskar, der virkelig kan vække sanserne til live. Det er altid forfriskende med et koldt dyp, og skulle man have lyst, så kan man altid hoppe i saunaen igen bagefter.

I spaområdet findes også et relaxbassin, der ligger lidt væk fra det øvrige område. Her kan man slappe af, få fred og bare nyde det dejlige varme vand. Har man lyst til at prøve et dampbad, så findes det også her. Det er sundt for kroppen og huden, og det er en helt særlig oplevelse at læne sig tilbage og sidde der og dampe. På den måde kan man både få åbnet porerne og samtidig udskilt affaldsstoffer. Man kan også smutte en tur i bio saunaen, der ikke er så varm som de almindelige saunaer. Denne sauna er perfekt til at løse op i muskler og led. Både indendørs- og udendørs finder man selvfølgelig også et helt almindeligt spabad, som man kan nyde livet i.

Læs ligeledes om: Spadag for 2

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: