Spa Dag: Nyd En Dejlig Veninde Spa Dag På Sjælland, Fyn Eller I Jylland

Spa dag er en af de mest fantastiske oplevelser som man overhovedet kan give sig selv. Det er dog også en ting, som langt de fleste danskere sparer væk i hverdagen. Når man har travlt og skal passe en masse forskellige pligter, så er det måske ikke lige det man prioriterer at bruge penge på. Det er dog en frygtelig skam. Man skal nemlig sørge for at forkæle sig selv lidt ellers kan man ende med at blive stresses og udmattet.

Hvis du kender en, der arbejder for meget og som ikke forkæler sig selv, så kan et gavekort til en spa dag være en rigtig god ide. Det kan være at deres budget er presset eller også synes de ikke at de har tid til det. Men hvis man giver dem et gavekort, så kan de jo ikke rigtigt løbe fra det, og på den måde får de en herlig spa dag. Det er ikke bare en herlig oplevelse, men man får også en masse helbredsmæssige fordele ved bl.a. massage. Så man får en oplagt mulighed for at slappe af og nyde livet. 

Så enten kan du forkæle en du kender med et gavekort, eller også kan du købe det til dig selv. Det er en oplagt måde at forkæle sin kæreste på, hvis man trænger til at bringe mere romantik ind i hverdagen. Så kom i gang og vælg et af de mange spahoteller, så i kan komme afsted og blive forkælet efter alle kunstens regler.

Spa Dag Hos Arndal

Priser fra 1395 DKK

Spa Dag På Marienlyst Strandhotel

Priser fra 395 DKK

Spa Dag På Himmerland Golf & Spa Resort

Priser fra 250 DKK

Spa Dag Hos Læsø Kur

Priser fra 670 DKK

Spa Dag Hos Lübker

Priser fra 299 DKK

Spa Dag Hos Helle Thorup

Priser fra 1995 DKK

Spa Dag Hos Pure Nature

Priser fra 2895 DKK

Masser af forskellige behandlinger

Noget af det man hurtigt opdager, når man kigger på spa ophold og spa dag er at der findes så mange forskellige former for wellnessbehandlinger, at det halve kunne være nok. Massage er som man nok kan regne ud, blandt de allermest populære og det er ikke uden grund. Massage betyder simpelthen noget i retning af ”at ælte lidelser væk”. Det giver egentlig ret god mening når man tænker på hvordan en massage foregår, og sådan har det altså været i mange tusinde år. Det er altså langtfra noget nyt, men det må jo have bevaret sin popularitet af en grund. Massage er en fantastisk metode til at opretholde et godt helbred og desuden få en følelse af velvære i hele kroppen. 

Massage og dets lige er med til at modvirke stress. Derudover kan det øge ens blodcirkulation og sænke blodtrykket. Der er naturligvis andre fordele såsom lindring af ledsmerter og lignende problemer. Virkningen er faktisk ikke udelukkende behandlende, da det også kan have en forebyggende effekt. Se hvad de forskellige spahoteller tilbyder af forskellige behandlinger og vælg en af dem, der kan friste dig. Det kunne f.eks. være en hotstone massage, hvor der anvendes varme lavasten til at fjerne spændinger i kroppen. Man vil virkelig kunne mærke hvordan alle ens muskler løsnes op og spændingerne forsvinder. Hvis man ønsker det, kan man også prøve særlige ting som chokolademassage eller en god gammeldags dybdegående massage, hvor massøren sørger for, at man får lige hvad man har brug for. Uanset hvad, så kan du finde en behandling, der passer til dig og den du holder af.

spa dag

Forkæl krop såvel som sjæl

Med en spadag for 2 får du ikke alene en fysisk oplevelse, men også en oplevelse for sjælen. Den ganske unikke kombination af varme, kulde, massage og lignende er med til at løsne op i muskler og led. Det fjerner ophobning af væsker og lindrer smerter. Resultatet er mere smidighed, velvære og en unik følelse af at have det godt.

Lad dig behandle og forkæle hvis du elsker den afslappende og døsige fornemmelse som man får efter at have være nedsænket i varmt vand. Du vil aldrig nogensinde få så god en nattesøvn som efter en spadag. Man er udmattet, døsig og ikke mindst fyldt til bristepunktet med velbehagelighed. Se det store udvalg af behandlinger og andre services på de enkelte hotellers hjemmesider.

spa dag sjælland
Tag din bedste ven til spa dag

Når man ikke rigtigt føler at man kan overskue sin hverdag og alting bare bliver for belastende, så er der en som man altid kan regne med. Er man i et forhold er det naturligvis ens partner, men ellers er det ens bedste ven. En rigtig ven kan man altid regne med og den slags kan man ikke sætte nogen pris på. Det er uvurderligt og den slags skal man sørge for at fejre nu og da. Det kunne f.eks. være med en spa dag for to. En dag hvor i begge bliver forkælet til den helt store guldmedalje og kan nyde et lille afbræk fra hverdagens stress og jag

Når du tager en god ven med til et spa for en dag, så kan i nyde at blive forkælet og stresse helt af. I kan altså tilbringe kvalitetstid sammen og få snakket en masse. Kombineret med kølige drikke og frisk fugt er det altså en genial opskrift på en hyggelig dag. Køb et gavekort til en spa dag og inviter din bedste ven med. Det er noget de husker og som de vil gengælde en dag. 

I den travle hverdag, hvor man har pligter, forhold og meget andet, der trækker i en, så kan det godt være svært at få afsat tid til venner og veninder. Det er ikke noget man gør med vilje, men faktum er at det ofte sker. Men man kan altid rette op på det med en tur i spa. Tag en veninde spa dag og kom hinanden nærmere igen. Husk hvorfor i er de bedste veninder og sørg for at fejre det. Uanset om i vil have en spa dag Jylland eller en spa dag Sjælland, så er mulighederne mange og i kan sikkert finde et skønt spahotel i nærheden.

spadag
Spa er en god oplevelse uanset køn

Der er nok lidt en tendens til at spa dage og ophold mest er noget for kvinder. En dag hvor de kan få massage, blive forkælet og føle sig som prinsesser. Men er det ikke også noget man vil kunne sætte pris på som mand? Nyder mænd ikke også at blive forkælet og få lækker massage? Jo det gør de i hvert fald og derfor er spa dag tilbud lige så relevante for mænd som det er for kvinder. Hurra for det 21. århundrede hvor ligestillingen for alvor har slået sig fast. Mænd skal også have lov at gå i spa, lige som kvinder skal have lov at køre racerbiler og springe i faldskærm. Ens køn afgør ikke længere hvad man kan og ikke kan. 

Nu er der naturligvis en masse mænd, der frygter at spa for en dag udelukkende handler om æteriske olier, duftlys, frugtdrinks og ansigtsbehandlinger. Ikke fordi det ikke handler om disse ting, men der er naturligvis også meget mere i det. Det er ikke uden grund at elitesportsudøvere får massage og slapper af i spa. En grundig massage kan løsne op for ømme muskler, uanset om man har spillet fodbold eller passet hus. Så hvorfor være bange for det, blot fordi der er et duftlys og blid musik? Det hjælper blot en med at slappe mere af.

En man der elsker at gøre noget ud af sig selv vil sætte stor pris på en spa dag. Han forstår at sætte pris på sig selv og sin krop, så derfor er han helt tryg ved at gå i spa. Massage og de mange andre behandlinger kan være med til at passe og pleje ens hud, så man bevarer sit ungdommelige og sunde udseende. Derudover er det sundt for sjælen, da man får ladet sine batterier op, og kan klare hverdagens udfordringer på ny. Så overvej at give ham et gavekort til en spa dag.

spa dag københavn
Find lækre spaoplevelser overalt i landet

Nu hvor du efterhånden er blevet overbevist om at en spadag lige er sagen, så er det jo kun tilbage at finde den, der passer bedst muligt til dine behov. Men det kan jo være meget nemt at sige, men en helt anden ting er rent faktisk at gøre det. For hvor finder man et godt og billige spa ophold? Det er faktisk meget nemt.

Du kan finde spa dag København ved blot at kigge her på siden. Vi har et stort udvalg af gavekort til spahoteller, hvor man kan lade sig forkæle på alle måder. Der er masser at vælge imellem indenfor spa dag i København, men det naturligvis ikke det eneste. Der er også mulighed for spa dag Fyn, Jylland og sågar i Sverige og Tyskland. Det handler blot om at finde dem, og det kan du her på siden. Priserne er lave og man vil helt sikkert være tilfreds, når man ser, hvor meget der følger med i prisen. 

Så tag et kig på listen og se om ikke der skulle være et spa ophold, der kunne friste dig. Det skulle undre os meget, hvis ikke. Der er noget for enhver pengepung og for enhver præference, så du behøver altså kun at finde din spa dag ét sted. Tag en med du holder af og hav en vidunderlig spa dag.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

/ 5. Bedømmelser:

Luk menu