Sort Sol Safari: Oplev Det Betagende Naturfænomen, Bestil Dine Sort Sol Billetter

Sort sol safari er en oplevelse som mange danskere ikke kender til og det er noget, som endnu færre nogensinde kommer til at opleve. Men det er en skam, for sort sol er en af de ting, som man aldrig nogensinde glemmer igen. Det er en unik oplevelse, der giver en mulighed for at komme nærmere naturen og få et indblik i stærens liv. På et sort sol safari får man den sælsomme dans at se, når mange tusinder af stære laver deres opvisning. Det er dog en opvisning, der kan betyde liv eller død for fuglene, da det hele er på grund af rovfugles tilstedeværelse.

Er du interesseret i sort safari, så har du nu en unik mulighed for at komme til det. Sortsafari er en unik ting, som hører sig Sønderjylland til og med et gavekort til Sort sol tur kan du selv komme til at opleve det. Så hvad venter du på?

Oplev Sort Sol Safari Med Guide
Sort Sol Safari

Sort Sol Safari

Destination ikonSønderjylland – Sort Safari
Tid ikon 3-4 Timers Sort Sol Safari Oplevelse
Tjek ikon Adgang i Lukkede & Private Naturområder
Personer ikon 1 Person Som Er Klar På Eventyr
Info ikon Læs Mere Om Sort Sol Safari
Pris ikon Priser Fra 195,- Pr. Person

Sort Sol Safari

Sort sol er et fantastisk naturfænomen,, bestående af op i mod 1 milion stære der sflyver samlet ved solnedgang. Denne natur oplevelse varer cirka 3-4 timer & inkluderer en busrundtur i marsken frem til stærenes overnatningsområde, samt muligheden for at opleve andre spændende dyr & fugle.
Priser fra 195 DKK

Oplev Sort sol safari sammen med en du holder af

Hvis du ikke er helt klar over hvad sort sol er, så kan det forklares ganske kort. Det er et ganske unikt trækfænomen, der finder sted rundt om i Europa. Men intet sted ser man det oftere og i højere grad end i det sydlige Jylland. Det er en af de ting, der er med til at sætte lille Danmark på verdenskortet, i hvert fald når det kommer til særprægede naturoplevelser. 

Sort Sol fugle er stære, der under deres træk sydpå opholder sig i marsklandet i Sønderjylland. Her opholder der sig adskillige grupper af stære. Disse grupper kan nå på omkring 300.000 fugle, hvilket er en ganske imponerende mængde. Det er når de er samlet i disse flokke, at man kan være så heldig at opleve den sorte sol. Sort Sol fænomenet finder sted to gange årligt, nemlig om foråret når fuglene vender hjem til Danmark og om efteråret, når turen går til varmere himmelstrøg. 

Når solen begynder at gå ned og skumringen nærmer sig, kan det ske at man er heldig at se de tusinder af stære lave de mest vidunderlige mønstre på himmelen. Man tør næppe tro sine egne øjne, når man se de utallige fugle bevæge sig synkront med en præcision, som vi mennesker kun tør drømme om. Deres reaktionsevne er hele 20 gange hurtigere end et menneske, så de laver disse imponerende manøvrer uden de store vanskeligheder. Det betyder dog ikke, at det ikke er imponerende at se på. 

Sort sol vadehavet er altså en af de ting, som man skal unde sig selv at opleve sammen med en man holder af. Så book din egen sort sol safari og giv et gavekort til den du vil have med. Det er en oplevelse for livet.

sort sol safari
sort sol
sort safari
sortsafari

Få den bedst mulige oplevelse med sort sol safari

Sort sol billetter er ikke specielt dyre og det er noget, der virkelig giver valuta for pengene. En sort sol tour er naturligvis ikke nogen garanti for at man kommer til at se fænomenet, da det er umuligt at styre naturens gang. Men de erfarne guides er eksperter i at finde frem til de bedst steder at opleve sort sol Ribe eller sort sol Tønder. Så hvis man skal have de bedste forudsætninger for at få et succesfuldt safari, så lytter man til hvad de siger og følger nøje med. 

Naturligvis kan man gøre sin del for ikke at ødelægge chancerne. Der er nemlig en flere ting, der kan skræmme fuglene bort og så bliver det naturligvis et kedeligt safari. Man skal sørge for at respektere naturen og ikke forstyrre den unødigt. Så vær opmærksom på dette.

Pas på med at lave larm, der kan skræmme stærene bort. Det kræver nemlig kun at én enkelt stær skræmmes, og så forsvinder hele flokken. Dette betyder også at man ikke skal anvende kamera med blitz eller andre larmende apparater. Man må leve med, at der kan blive lidt mørkt. Men det er det hele værd, når fuglene danser på himmelen. Det siger naturligvis også sig selv, at man ikke skal have løsgående hunde med, da på alle måder er skræmmende for fuglene. Man kan have hund med nogle steder, men ikke alle. Generelt er det en oplevelse, der er bedst uden hund. 

Hvis man sørger for at respektere naturen, kan man få et helt fantastisk sort sol safari. Der er masser af muligheder i Sønderjylland. Så oplev sort sol Højer eller sort sol Rømø. Valget er dit, så du skal blot vælge det sted, der passer dig bedst. 

God fornøjelse. 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu