Sort Sol Safari - Oplev Det Betagende Naturfænomen

Sort sol safari er en oplevelse som mange danskere ikke kender til og det er noget, som endnu færre nogensinde kommer til at opleve. Men det er en skam, for sort sol er en af de ting, som man aldrig nogensinde glemmer igen. Det er en unik oplevelse, der giver en mulighed for at komme nærmere naturen og få et indblik i stærens liv. På et sort sol safari får man den sælsomme dans at se, når mange tusinder af stære laver deres opvisning. Det er dog en opvisning, der kan betyde liv eller død for fuglene, da det hele er på grund af rovfugles tilstedeværelse.

Er du interesseret i sort safari, så har du nu en unik mulighed for at komme til det. Sortsafari er en unik ting, som hører sig Sønderjylland til og med et gavekort til Sort sol tur kan du selv komme til at opleve det. Så hvad venter du på?

Oplev Sort Sol Safari Med Guide
Sort Sol Safari

Sort Sol Safari

Destination ikonSønderjylland – Sort Safari
Tid ikon 3-4 Timers Sort Sol Safari Oplevelse
Tjek ikon Adgang i Lukkede & Private Naturområder
Personer ikon 1 Person Som Er Klar På Eventyr
Info ikon Læs Mere Om Sort Sol Safari
Pris ikon Priser Fra 195,- Pr. Person

Sort Sol Safari

Destination ikon Sønderjylland – Sort Safari

Tid ikon 3-4 Timers Sort Sol Safari Oplevelse

Tjek ikon Adgang i Lukkede & Private Naturområder

Priser Fra 195 DKK Pr. Person

Oplev Sort Sol Safari Med Dem Du Holder Af

Hvis du ikke er helt klar over hvad sort sol er, så kan det forklares ganske kort. Det er et ganske unikt trækfænomen, der finder sted rundt om i Europa. Men intet sted ser man det oftere og i højere grad end i det sydlige Jylland. Det er en af de ting, der er med til at sætte lille Danmark på verdenskortet, i hvert fald når det kommer til særprægede naturoplevelser. 

Sort Sol fugle er stære, der under deres træk sydpå opholder sig i marsklandet i Sønderjylland. Her opholder der sig adskillige grupper af stære. Disse grupper kan nå på omkring 300.000 fugle, hvilket er en ganske imponerende mængde. Det er når de er samlet i disse flokke, at man kan være så heldig at opleve den sorte sol. Sort Sol fænomenet finder sted to gange årligt, nemlig om foråret når fuglene vender hjem til Danmark og om efteråret, når turen går til varmere himmelstrøg. 

Når solen begynder at gå ned og skumringen nærmer sig, kan det ske at man er heldig at se de tusinder af stære lave de mest vidunderlige mønstre på himmelen. Man tør næppe tro sine egne øjne, når man se de utallige fugle bevæge sig synkront med en præcision, som vi mennesker kun tør drømme om. Deres reaktionsevne er hele 20 gange hurtigere end et menneske, så de laver disse imponerende manøvrer uden de store vanskeligheder. Det betyder dog ikke, at det ikke er imponerende at se på. 

Sort sol vadehavet er altså en af de ting, som man skal unde sig selv at opleve sammen med en man holder af. Så book din egen sort sol safari og giv et gavekort til den du vil have med. Det er en oplevelse for livet.

Sort Sol

Få Den Bedst Mulige Oplevelse Med Sort Sol Safari

Sort sol billetter er ikke specielt dyre og det er noget, der virkelig giver valuta for pengene. En sort sol tour er naturligvis ikke nogen garanti for at man kommer til at se fænomenet, da det er umuligt at styre naturens gang. Men de erfarne guides er eksperter i at finde frem til de bedst steder at opleve sort sol Ribe eller sort sol Tønder. Så hvis man skal have de bedste forudsætninger for at få et succesfuldt safari, så lytter man til hvad de siger og følger nøje med. 

Naturligvis kan man gøre sin del for ikke at ødelægge chancerne. Der er nemlig en flere ting, der kan skræmme fuglene bort og så bliver det naturligvis et kedeligt safari. Man skal sørge for at respektere naturen og ikke forstyrre den unødigt. Så vær opmærksom på dette.

Pas på med at lave larm, der kan skræmme stærene bort. Det kræver nemlig kun at én enkelt stær skræmmes, og så forsvinder hele flokken. Dette betyder også at man ikke skal anvende kamera med blitz eller andre larmende apparater. Man må leve med, at der kan blive lidt mørkt. Men det er det hele værd, når fuglene danser på himmelen. Det siger naturligvis også sig selv, at man ikke skal have løsgående hunde med, da på alle måder er skræmmende for fuglene. Man kan have hund med nogle steder, men ikke alle. Generelt er det en oplevelse, der er bedst uden hund. 

Hvis man sørger for at respektere naturen, kan man få et helt fantastisk sort sol safari. Der er masser af muligheder i Sønderjylland. Så oplev sort sol Højer eller sort sol Rømø. Valget er dit, så du skal blot vælge det sted, der passer dig bedst. 

God fornøjelse. 

sort sol safari arrangement
Hvem Er Sort Sol Safari & Hvordan Er Deres Guidet Tur?

Hvis man skulle være interesseret i at opleve sort sol, men ikke har modet på at tage af sted alene, så kan vi i den grad anbefale, at man benytter sig af Sort Sol Safari, der igennem flere år har arrangeret ture ud i Nationalpark Vadehavet. Virksomheden har den vision at naturen er noget, der skal bevares og opleves. Det betyder at de arrangerer ture, der har til formål at undervise gæsterne i naturen og den mange fantastiske dyr. Uanset om det er de gigantiske stæreflokke eller majestætiske ørne, så er en tur med Sort Sol Safari en garanti for, at man får en virkelig god oplevelse.

Deres guidede ture er kendt vidt omkring og faktisk har de hvert år hele 50.000 gæster, der er med ude for at opleve det helt utroligt fænomen, der er Sort Sol. Turen er ganske enkelt noget af det bedste, der er at opleve i hele landet, for det er så unikt og noget, som du ikke kan opleve andre steder. Så tag din familie med og giv dem en oplevelse for livet med en af Sort Sol Safaris guidede ture ud i Nationalpark Vadehavet, hvor I skal se ting, som i aldrig vil glemme igen. Det er lærerigt og kan være med til at øge en respekt for naturen og alt det, som den har at byde på. Vi kan i hvert fald love, at du med Sort Sol Safari og deres guidet tur kan få en rigtig god dag, som du vil mindes i lange tider.

Sort Sol Safari Ribe

Ribe er er en af Danmarks ældste og aller smukkeste byer. Det er en by, der har en masse at byde på, uanset om man er til kultur, historie, fest eller noget helt andet. Med sin beliggenhed i det Sønderjyske er det naturligvis også givet, at Ribe er en by, der ligger omkranset af vidunderlig natur og det betyder naturligvis også, at man kan tage ud og opleve Sort Sol nær Ribe. Det er en ufatteligt spændende oplevelse, der vil få dig til at tabe både næse og mund. Sort Sol Ribe kan man tage ud og opleve, hvis man kører selv eller måske lejer en cykel. Det er dog vigtigt, at man opfører sig ansvarligt og ikke forstyrrer dyrelivet.

Sort Sol Ribe er oplevelsen for dig, der enten er bosat nær Ribe og som gerne vil nyde den lokale natur, men det er naturligvis også en perfekt oplevelse for turister, der skal se det helt unikke naturfænomen. Vi anbefaler, at man booker en tid med en guidet tur, så man får de bedste muligheder for at opleve fænomenet. Du kan købe et gavekort her på siden og vi kan godt love, at du får fuld valuta for pengene med Sort Sol Ribe. Husk kameraet, men lad være med at benytte blitz, da det kan skræmme fuglene og ødelægge hele oplevelsen. Lyder det som noget for dig, så venter Ribe bare på dig og på at vise dig et naturfænomen, som er unikt for Sønderjylland. En naturoplevelse, som man vil huske resten af sit liv.

Sort Sol Safari Ribe

Sort Sol Safari Højer

Sønderjyske Højer er med sin placering tæt på grænsen et spændende sted at besøge og hvis man er naturinteresseret, så er det naturligvis endnu bedre. For Højer ligger helt ude mod vest og derfor er det en oplagt mulighed for enhver, der er interesseret i Nationalpark Vadehavet. Selvsamme nationalpark er naturligvis også stedet, hvor man kan komme hen og opleve et af de mest unikke og særprægede naturfænomener i hele Nordeuropa. Man kan nemlig se hundreder af tusinder svaler, der kommer flyvende i store flokke ved solnedgang. De flyver i enorme formationer, der kan ligne en sort skygge på himmelen og sågar skærme for solen, deraf navnet sort sol. Lyder dette som noget for dig og vil du gerne opleve Sort Sol Højer, så kan du bestille et gavekort her på siden, til stor glæde enten for dig selv eller en du holder af.

Hvis du skal opleve Sort Sol Højer, så er det en rigtig god ide at deltage i en organiseret tur, da de kan få adgang til områder i Nationalparken, som almene borgere ellers ikke er forundt. Desuden skal man blot stige på en bus og lade sig transportere til stedet. Nemmere bliver det altså ikke. Husk dog det gode fodtøj, en kikkert og vindtæt tøj.

Sort Sol Højer er en oplevelse for både voksne og børn, så tag endelig hele din familie med og giv dem en oplevelse, som de vil mindes resten af livet. For det er virkelig en af de mest unikke naturfænomener i hele landet.

Sort Sol Safari Højer

Sort Sol Safari Tønder

Helt nede ved grænsen mellem Danmark og Tyskland finder man Tønder og det er et herligt sted, der ligger i naturskønne omgivelser. Hvert eneste år krydser mange tusinder at bilder grænsen mellem de to lande og det betyder naturligvis også en masse turister, der kommer for at opleve de mange ting, som Danmark kan byde på. Men hvad kan man så opleve i Tønder? Jo man kan f.eks. tage på Sort Sol safari. Ligesom i Ribe eller Højer kan i Tønder opleve det helt unikke naturfænomen, som har tiltrukket tusinder af gæster i tidens løb. Ikke uden grund, for det er virkelig en spændende oplevelse, som på engang er smuk, men også ærefrygtindgydende. Op mod en million fugle, der på en gang formørker himmelen kan give enhver gåsehud.

Sort Sol Tønder er altså lige oplevelsen for dig, der gerne vil opleve hvordan kæmpe stæreflokke, danser på himlen og gør himmelen helt sort. Tag med på en af de arrangerede ture eller tag på eventyr alene, hvor du vil kunne opleve dette spændende fænomen. VI anbefaler dog, at man starter med at tage med Sort Sol Tønder på tur ud i Nationalpark Vadehavet, hvor de kender til alle de gode stede. Dette giver dig de bedste forudsætninger for at opleve Sort Sol og få denne skønne oplevelse. Det er spændende og noget som man sagtens kan tage familien med til. Så tag ungerne og din bedre halvdel med ud og oplev Sort Sol Tønder. I kommer aldrig til at glemme den oplevelse, især ikke hvis i tager nogle gode billeder.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: