Kærlige & Personlige Sølvbryllupsgaver Som Vil Skabe Glæde & Smil

Sølvbryllupsgave er en ting, som man skal glæde sig over at give, for når to mennesker har holdt sammen i tykt og tyndt i 25 år, derfor skal et sølvbryllup fejres med maner. Det betyder at der skal være fest og farver, og dertil hører naturligvis også sølvbryllupsgaver. Hvis du er blevet inviteret til at sølvbryllup, hvilket er ret sandsynligt siden du er herpå siden, så kender du alt til hvor besværligt det kan være at købe en gave til sølvbryllup. Men heldigvis for dig er Gaveavisen specialister i gaver, så du kan helt sikkert finde en god gave her eller i hvert fald få sølvbryllup gave ideer.

Vi har et stort udvalg af lækre gaver, der vil kunne tilfredsstille selv det mest kræsne sølvbryllupspar. Uanset om det gaver til boligen, personlige gaver eller oplevelsesgaver, så kan du finde lige det du søger her. Så find sølvbryllupsgave ideer hos Gaveavisen og glæd dem du holder af.

Det at give en sølvbryllupsgave til venner er efterhånden en sjældenhed, i hvert fald når man ser på statistikkerne for skilsmisser. Den slags er naturligvis sørgeligt, men det gør også bare at der er endnu større grund til at fejre, når nogen rent faktisk holder sammen. Så det fortjener også den perfekte sølvbryllupsgave til det trofaste par.

Søde & Kærlige Sølvbryllupsgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Dialægt Citatplakat Forældre

Priser fra: 398 kr.
Er du på udkig efter den perfekte sølvbryllup gave til forældre? Så vil denne herlige citatplakat fra Dialægt helt sikkert få et smil frem på læben hos dem med klassiske mor- og far-citater som: ”Dengang far var dreng” og ”Tag nu noget mere tøj på”. En sjov gaveidé, der også vil pynte flot på væggen.

2. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Glæd dine forældre, venner eller et andet særligt sølvbryllupspar med en smuk buket blomster. Det er en skøn gestus, der viser, at du tænker på dem på deres store dag. Hvis du gerne vil gøre gaven endnu mere personlig, kan du skrive et kort til, hvor du ønsker dem tillykke.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Bridgewalking Lillebælt er den perfekte sølvbryllup gave til ægteparret, der ikke ønsker sig noget. Ingen gave er så værdifuld som spændende oplevelser, og på Bridgewalking kan man mærke hjertet slå lidt hurtigere og nyde den gode udsigt sammen med sin elskede. Det er en helt uforglemmelig oplevelse, som de vil takke dig for.

4. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Leder du efter en personlig og unik sølvbryllup gave til et helt særligt par? Så er denne personlige nøglering en herlig gaveidé. Skriv parrets initialer, deres bryllupsdag eller noget helt tredje på en smuk nøglering – det er både en praktisk, dekorativ og personlig gave, som de med garanti vil blive glade for.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Glæd parret, der har været gift i 25 år, med en skøn vinsmagning i sølvbryllup gave. Det er både romantisk og lærerigt at være til en vinsmagning, hvor man lærer om vinens historie og får smagt på mange forskellige varianter af den herlige drik. Det er en perfekt gave til sølvbryllupsparret, der ikke ønsker sig noget.

6. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En god bog er en af de gaver, man sjældent går helt galt i byen med. Find en bog i modtagerens yndlingsgenre, og du kan være sikker på, at den vil falde i god jord. Er parret til krimier, kærlighedsromaner eller biografier? Uanset hvad kan du med sikkerhed finde en den perfekte bog i gave til sølvbryllupsparret.

7. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
En gavekurv er en skøn måde at ønske sølvbryllupsparret tillykke med deres store dag på. Vælg en smuk gavekasse med sødt og grønt, en kurv med god lakrids eller en hyggekurv med blomster og chokolade. Alle elsker at få lidt godt til ganen, så det er en oplagt gave til sølvbryllup.  

8. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Vil du gerne give sølvbryllupsparret en helt særlig oplevelse, som de aldrig vil glemme? Så send dem helt op i skyerne med en vild og romantisk ballonflyvning. Det er en sølvbryllup gave, der får pulsen til at stige, og det er en helt ubeskrivelig følelse at blive ét med fuglene og se landskabet oppefra.

9. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Når man har været gift i 25 år, skal det fejres med stil. Med denne fanebærer fra Kay Bojesen på bordet er hurtigt pyntet op til fest. Kay Bojesen er kendt for sine smukke træfigurer, hvor der er kælet for enhver detalje, og denne fanebærer er bestemt ingen undtagelse. En herlig gave til sølvbryllup.

10. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Vil du gerne give sølvbryllupsparret mulighed for at lave noget sjovt sammen? Hvis de nyder at lave mad sammen, så er et hyggeligt madkursus en genial gaveidé til sølvbryllup. Her får de nemlig både kvalitetstid nye madkundskaber. Så kan de imponere vennerne med hjemmelavet sushi, tapas eller fyldt chokolade til den næste fest. 

11. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Parret, der elsker museer og udstillinger, fortjener at få denne eller en af de andre fine museums plakater i sølvbryllup gave. Plakaterne viser alle et smukt motiv i de flotteste farver, som med garanti vil pifte indretningen op.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Gin er blevet en populær drik i de seneste år, og det er der god grund til. Det er nemlig en særdeles velsmagende drik, som kun bliver bedre sammen med en god tonic. På en ginsmagning lærer man meget mere om både gin og tonic, og så får man selvfølgelig lov at smage løs. En herlig sølvbryllup gave.

13. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
”Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning” er den perfekte bog for Mads & Monopolet fans. Bogen er nemlig en samling af de allerbedste, skøreste og underligste dilemmaer, der har været med i det populære radioprogram. Det er altså en skøn sølvbryllup gave, der vil skabe mange timers underholdning.

14. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
En ølsmagning er en herlig gave til sølvbryllupsparret, der ikke ønsker sig noget. Her får de nemlig både kvalitetstid sammen, ny viden om øl, og så får de lov at smage løs på den lækre drik. Der er altså lagt op til en hyggelig aften, som de med garanti vil se tilbage på med et smil.

15. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Nogle gange behøver man ikke at købe de fineste og dyreste ting for at give en god gave. Denne klassiske uldplaid er varm, blød og hyggelig, så den er perfekt at pakke sig ind i på en kold vinteraften. Find en farve, der passer til sofaen eller lænestolen, og du har fundet den perfekte sølvbryllup gave.

16. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis man gerne vil lave god mad, må man have udstyret i orden. Glæd det madglade sølvbryllupspar med disse japanske køkkenknive, der både er smukke og i særdeles høj kvalitet. Så skal man aldrig mere kæmpe med at skære sejt kød eller tomater. Det er en perfekt gave til sølvbryllup.

17. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Vil du gerne udfordre dine forældre, venner eller et andet par, der har været gift i 25 år? Så er et gavekort til Dinner In The Dark en oplagt sølvbryllup gave. Her spiser man nemlig en lækker middag i mørke, så det gælder om at føle sig frem og ikke få mad i hele hovedet. 

18. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Det er altid dejligt at blive forkælet med skønne produkter, og denne fugtgivende ansigtscreme fra Australian Bodycare er ingen undtagelse. Cremen er en oplagt gave til hende, men mange mænd nyder også at pleje deres hud. Den naturlige ingrediens, tea tree oil, har en helbredende virkning, der gør huden ekstra sund og smuk at se på. 

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Hvis du gerne vil forkæle sølvbryllupsparret endnu mere, så er denne luksus ansigtsbehandling en herlig gaveidé. Man glemmer hurtigt hverdagens stress og jag, når man får lov at slappe af og nyde massage og behandling med skønne produkter. Det er en sølvbryllupsgave, som parret helt sikkert vil takke dig for.

20. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Der er intet mere irriterende end at sidde i en kold og hård stol. Glæd et heldigt par med et blødt og behageligt lammeskind, der kan gøre enhver stol til en drøm at sidde på. Vælg et skind i klassisk hvidt eller en mere frisk farve. Uanset hvad er det en skøn gave til sølvbryllup.

21. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Hvem elsker ikke chokolade? Hvis du er helt på bar bund, når det kommer til at finde en perfekt sølvbryllup gave, så er dejlig chokolade en sikker vinder. Bloomit har flere forskellige æsker med fyldt chokolade i høj kvalitet, og så kan også tilføje en specialøl eller en fin blomst.

22. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Glæd sølvbryllupsparret med en smuk byplakat, der illustrerer en by, de har et helt særligt forhold til. Hos Dialægt finder du byplakater fra en lang række danske byer, så du kan helt sikkert finde den fineste illustration af netop den by, du leder efter. Det er en skøn gave til sølvbryllup.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Hvad er bedre end en brunch? En chokoladebrunch hos Peter Beier, selvfølgelig. Glæd det chokoladeglade par med denne herlige oplevelse i sølvbryllup gave. Så kan de smage alt fra chokoladedyppede jordbær og chokolade spread til hjemmebagt brød og ost, mens de nyder hinandens selskab. En perfekt gaveidé til sølvbryllup, de helt sikkert vil blive glade for.

24. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Det kan være svært at finde en fin sølvbryllup gave, som ikke vil havne bagerst i et skab. Men disse fine citatplakater vil med sikkerhed få en fast plads på væggen. Vælg blandt et utal af smukke citatplakater.

25. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Har du svært ved at finde den perfekte sølvbryllup gave? Så kan du være sikker på, at du ikke går galt i byen med denne fine Kay Bojesen abe. Den har et tidløst design, så den passer perfekt ind i stort set alle hjem, og så vil den aldrig gå af mode.

26. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Hvis du leder efter en helt særlig gave til sølvbryllup, så bør du forkæle parret med en tredages miniferie på Comwell Hotels. At have været gift i 25 år skal fejres med manér, og hvad kunne være bedre end romantisk kvalitetstid, lækker mad og total afslapning? Det er en gave, de med sikkerhed vil sætte pris på.

27. Ægteskab Definition

Priser fra: 199 kr.
Denne plakat beskriver ægteskabet på en sjov og anderledes måde, som vil få smilet frem hos den, der læser den. Det er den perfekte gave til sølvbryllup parret, der helt sikkert vil kunne genkende sig selv i plakaten. Så hvis du er på udkig efter en sjov og sød sølvbryllup gave, er det en perfekt idé.

Gode Ideer Til Sølvbryllupsgaver

Som nævnt er det at fejre sølvbryllup ikke bare en lille ting, for det er et bevis på at man har holdt sammen i 25 år og sikkert også længere, da de færreste bliver gift før de har været kærester i nogle år. Det er meget imponerende og det skal fejres på en storslået måde, hvor man giver de glade par den bedste sølvbryllupsgave. Men hvad denne gave skal være, kan godt være en smule svært at finde på. Alle er jo forskellige og derfor kan man ikke bare give hvad som helst.

Men det kommer i høj grad også an på hvad ens relation er til parret, da man som del af den nærmeste familie typisk giver bedre og større gaver, end f.eks. venner af familien. Så hvis du skal købe en sølvbryllupsgave til dine forældre, så er det vigtigt at du giver noget, der ikke alene er flot og spændende, men det skal også være en personlig gave, der symboliserer hvor meget dine forældre betyder for dig. Det må såmænd gerne være noget utraditionelt, for det gør blot gaven endnu unik og speciel for dine forældre. Naturligvis må det ikke vær for specielt, da man så risikerer at det falder lidt til jorden. Det handler altså om at finde den rette balance mellem tradition og nytænkning når man skal finde på sølvbryllupsgave forældre.

ideer til sølvbryllupsgave

Personlige Gaver Til Sølvbryllup

Hvis man står parret meget nær, så kan det være en rigtig god ide, hvis man giver dem en personlig sølvbryllupsgave. En gave, der symboliserer den kærlighed og de mange år de har tilbragt sammen. Det kan måske være at du har kendt dem siden ungdommen og har været en del af deres liv siden de mødtes. Så kender man dem naturligvis rigtigt godt og derfor kan man være med til at give dem det bedste sølvbryllup med en unik gaveide til sølvbryllup.

Et rigtigt godt forslag er at man måske skaffer en gave, hvor der kan indgraveres en citat om deres kærlighed til hinanden og de bånd, der er knyttet mellem dem. Noget som de vil holde af og mindes i mange år frem. Det kan være alt fra et billede, et smykke eller noget helt tredje, så der er nok at vælge imellem.

En personlig gave sølvbryllup er noget, der ikke alene viser at man har tænkt meget over hvad man vil give, men det er også en gave, der minder dem om hvor meget dit venskab betyder for dem. Det samme gælder hvis det er en sølvbryllupsgave til ens forældre. Det at man gør noget ekstra ud af gaven har stor betydning og mange gange vigtigere end dyre gaver.

personlig sølvbryllupsgave

Sølvbryllupsgave Til Ham

Er du så heldig at blive inviteret til et sølvbryllup, eller er du blot bekendt til en gut som netop har sølvbryllupsdag. Så er det helt på sin plads, at finde en god sølvbryllupsgave til ham samt en fin lille gave til hende, eventuelt en buket blomster eller lidt dejlig chokolade. Men lad os nu komme tilbage og finde en sølvbryllupsgave til ham, som han vil blive utrolig glad for. 

Men hvad skal du så give ham i sølvbryllupsgave? Eksempelvis kunne du give ham en personlig gave, som siger noget om jeres forhold og hans person. Du kunne ligeledes give en fremragende oplevelsesgave så som en ginsmagning eller en ølsmagning som I sammen kan nyde eller som han kan nyde med hans hustru. Du kan ligeledes finde ideer til din sølvbryllupsgave til ham ovenover, her har vi lavet en liste med gode sølvbryllupsgaver.

Sølvbryllupsgave Til Ham

Sølvbryllupsgave Til Hende

Skulle din dejlige veninde være den lykkeligt gifte kvinde som nu kan fejre sølvbryllupsdag med sit livs kærlighed. Så er det vidst på tide at du får købt en sølvbryllupsgave til hende, uanset om der er fest eller ej. For som en af hendes bedste veninder eller hvad end din relation til hende er skal du naturligvis glæde hende med en sølvbryllupsgave, særligt hvis du er blevet inviteret med til sølvbryllups fest. Hvis dette er tilfældet er der slet intet at rafle om.

Men hvad skal du så give i sølvbryllupsgave til hende tænker du måske, og det er da et glimrende spørgsmål. Vi vil faktisk anbefale dig at tage et kig på vores inspirationsliste ovenover, har har vi nemlig samlet en lang række aldeles fremragende ideer til sølvbryllupsgaver til hende såvel som til ham. Her er både repræsenteret helt klassiske sølvbryllupsgaver samt mere vovet og spændende gaveideer til sølvbryllup.

Sølvbryllupsgave Til Hende

Sølvbryllupsgave Til Forældre

Hvis du er søn eller datter til et par lykkeligt gifte forældre som nu kan fejre 25 års ægteskab. Er det naturligvis på sin plads at diske op med en sølvbryllupsgave til forældre, enten en gave du selv har kreeret eller en du har været ude i byen at shoppe. Men hvad skal du dog give til dine forældre tænker du måske, for det er da ikke lige hver dag at ens forældre har sølvbryllup og sidst de fejrede deres bryllupsdag med fest og høj musik har du formentlig ikke været synderlig gammel og ej heller spekuleret voldsomt meget over hvad du dog skulle give dem i kobberbryllup gave.

Derfor er det nu din tid til at shine, ved at finde frem til en ualmindelig god sølvbryllupsgave til forældre og vise at du sku godt kan finde ud af at give en personlig gave når det rigtig gælder. Så tænk lidt over hvad dine forældre holder meget af at lave sammen, eller noget i som familie ofte har gjort sammen. Derved vil du helt sikker komme på en god sølvbryllupsgave til forældre.

Sølvbryllupsgave Til Forældre

Sølvbryllupsgave Til Venner

Hvis du skulle være så heldig at have et vennepar som har sølvbryllupsdag, så er du sikkert også blevet inviteret til en sølvbryllups fest. Hvis dette er tilfældet er det helt sikkert at du skal ud at have fundet en sølvbryllupsgave til venner, som nu har været gift i 25 år. Men hvad skal man dog give sådan et lykkeligt gift vennepar i sølvbryllupsgave, det har vi her på siden en god bunke ideer til.

Du kunne eksempelvis give en helt klassisk gave så som Kay Bojesen figur, dejlig chokolade eller en rigtig god bog. Ligeledes kunne du give sjove og hyggelige oplevelser som du kunne nyde sammen med venneparret, dette kunne eksempelvis et madlavningskursus hvor i sammen kan lave noget dejligt mad og nyde lidt god vin. Sidst men ikke mindst kan du give en dybt personlig gave så som et eller andet venneparret elsker at lave sammen og hvor de måske kunne have mere sjov med din sølvbryllupsgave til dem.

Sølvbryllupsgave Til Venner
Det Perfekte Sølvbryllupsgave Prisleje

Før man kan købe den bedste sølvbryllupsgave, så skal man sætte sig ned og overveje et budget. Sølvbryllupsgave til forældre er jo ingenlunde en gratis affære og derfor skal man være sikker på at man lægger sig fast på et beløb, inden man går på jagt efter ideer til sølvbryllupsgave. Det gælder naturligvis ikke kun ved forældre, men også når man skal købe sølvbryllupsgave til venner eller den udvidede familie.

Som nævnt ovenfor, så forventer man naturligvis mere af ens bør og nærmeste familie. Det kan dog være en presset situation at komme i, hvis man ikke har for mange penge. Man vil jo gerne give den bedste sølv bryllupgave, som de husker og vil tale om længe efter. Der er dog muligheder for at komme med en flot gave, for man kan jo bare slå sig sammen med andre, der er i samme båd som en selv. Slå jeres finanser sammen og køb en smuk gave, som virkelig vil få modtagerne til at slå øjnene op. Det er en rigtigt smart måde at give en ekstralækker gave på, men uden at man selv står med hele ansvaret.

Læs ligeledes om: GuldbryllupsgaverDiamantbryllupsgaver.

den perfekte sølvbryllupsgave
Forslag Til Sølvbryllupsgaver

Der er mange steder hvor man kan finde sølvbryllupsgave til ham og hende, men hvis man gerne vil have den bedste gave, så skal man benytte Gaveavisen. Vi har et kæmpe udvalg af gode forslag sølvbryllupsgave, så du behøver faktisk bare at vælge den, der passer bedst til din smag og din pengepung.

Vælg imellem oplevelsesgaver, ting til hjemme og andre herlige gaver, der passe perfekt som gaveide sølvbryllup. Husk altid på, at man giver en gave fordi man holder af nogen og den gave symboliserer en masse ting. Derfor gør man klogt i at vælge en gave til sølvbryllup, der skiller sig lidt ud og ikke minder om alle de andres gaver.

Men hvis man kender parret godt nok, så burde man også nemt kunne finde den perfekte gave, så de kan få det bedst mulige sølvbryllup.

Læs ligeledes om: Papirbryllupsgaver.

sølvbryllupsgave

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: