Ideer Til Små Gaver Som Er Perfekte Til Alle Anledninger & Personer

Små gaver er en perfekt ting, hvis man gerne vil give en lille erkendtlighed til en vigtig person i ens liv, men desværre ikke har de store finanser at gøre godt med. Det kan godt være udfordrende at give gaver, hvis man har et stramt budget, men heldigvis er små gaver til ham og hende blevet yderst populære. Dette gør, at man sagtens kan forkæle dem man holder af, uden at skulle ruinere sig selv. Det handler blot om at lade kreativiteten råde og finde på noget, der skiller sig lidt ud i forhold til de mere traditionelle gaver.

Små gaver er en oplagt måde at sende en lille venlig tanke på, for gaver behøver jo ikke kun høre jul og fødselsdage til. De kan gives hele året og af et utal af grunde. Er der nogen, der skal opmuntres lidt? Er det en, der har gjort en ekstra indsat på det seneste og fortjener lidt påskønnelse? Eller det bare en lille gave, som bliver givet ”bare fordi”? Uanset hvad, så er det altid velset med en gave og med små gaver til voksne, kan man gøre det for et ganske lille beløb. Her på siden har vi et bredt udvalg af små gaver til børn, samt små gaver til voksne.

Små Gaver Som Giver Stor Glæde

1. HAMA Maxi Perler

Priser fra: 60 kr.

2. PIXI Bøger

Priser fra: 12 kr.

3. Mini-Stempel

Priser fra: 15 kr.

4. bObles Lille Bogstav

Priser fra: 20 kr.

5. Magiske Tryllekugler

Priser fra: 30 kr.

6. Magiske Sommerfugle

Priser fra: 20 kr.

7. Viskelæder Is

Priser fra: 12 kr.

8. Gurli Gris' Bedste Opgaver

Priser fra: 30 kr.

9. Læbestift Viskelæder

Priser fra: 20 kr.

10. Modellervoks Forme

Priser fra: 50 kr.

11. Sikkerhedssaks Til Børn

Priser fra: 35 kr.

12. Snip Snap Snude

Priser fra: 12 kr.

13. Modellervoks

Priser fra: 60 kr.

14. Klistermærker

Priser fra: 10 kr.

15. Glitterlim

Priser fra: 30 kr.

16. Enhjørning Udstikker

Priser fra: 50 kr.

17. Klistermærker Med Små Venner

Priser fra: 25 kr.

18. Mini-Stempel

Priser fra: 15 kr.

19. Lovely Armbånd

Priser fra: 40 kr.

20. Gurli Gris' Sjoveste Opgaver

Priser fra: 30 kr.

21. Mini Enhjørning Puslespil

Priser fra: 15 kr.

22. Magisk Sne

Priser fra: 15 kr.

23. Tatoveringer

Priser fra: 40 kr.

24. Kuglepen Med Regnbueglitter

Priser fra: 40 kr.

25. Gummi Edderkop

Priser fra: 40 kr.

26. Spiegelburg Spøgelseslim

Priser fra: 40 kr.

27. Pruttepude

Priser fra: 35 kr.

28. Små Notesbøger

Priser fra: 30 kr.

Små Gaver Kan Gives Året Rundt

Der er naturligvis masser af anledninger til at give gaver i løbet af et år. Der er naturligvis jul og fødselsdag, som vi også nævnte før. Men derudover er der også mors dag, fars dag og meget mere. Der vil man jo gerne give gaver og det gør bestemt ikke noget, hvis det er lidt mere specielt end den sædvanlige buket blomster. Heldigvis er der masser af gode ideer til små gave til hende og ham, så det er jo bare at gå på jagt. 

Der kommer jo også små højtider som Valentins dag og lignende, og der er det efterhånden også blevet en tradition med gaver. Så her kan man med fordel købe små søde gaver til ham og hende, så man kan skabe lidt ekstra romantik.

små gaver
små gaver til børn

Små Gaver Til Børn

Børn elsker gaver, det kan der vist ikke være nogen tvivl om. De er bare så vilde med at åbne pakker og det er en fornøjelse for os voksne at se spændingen i deres ansigter. Vil man se det oftere kan man naturligvis altid komme med små billige gaver til børn. De forlanger ikke meget og det kan virkelig være en positiv oplevelse for alle.

Derudover er der også muligheden for at købe små gaver til pakkekalender, samt adskillige små gaver til fødselsdag. Der er blot med at være kreativ, hvis man elsker at giver gaver. Budgettet er heller ikke nogen hindring, når man giver små gaver, for de er sjældent ret dyre. Medmindre de købes hos en guldsmed, naturligvis.

Men hvis du er interesseret i at finde inspiration til små gaver, så tag et kig her på siden og se hvad du kan  finde.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0