Idyllisk & Yders Autentisk Slotsophold På Broholm Slot (Sydfyn)

Slotsophold Broholm Slot: Hos Broholm Slot kan man et slotsophold i særklasse. Området er idyllisk, og det samme er slottet. Værelserne er desuden i en klasse for sig, og man skal længe efter noget, der er tilsvarende. Allerede i det øjeblik, man nærmer sig slottet, og det tårner op i horisonten, kan man mærke, at der er noget helt særligt over dette sted. Det gælder om at tage det fine tøj på, for på den måde kommer det hele til at gå op i en højere enhed. Så snart man kan skimte slottet, kan man mærke det eventyr, der her hersker.

Med et slotsophold på Broholm slot er der tid til at slappe af og nyde livet. Der er gode muligheder for at få nogle dejlige gåture rundt omkring i parken, mens der også er masser af plads til at få en god snak i gemakkerne. At være her er lidt ligesom at få en stor bid af et eventyr.

Et slotsophold består af en overnatning i en særdeles fantastisk slotsværelse. Man kan enten vælge mellem en suite eller et dobbeltværelse, og de har noget særligt at byde på. Om eftermiddagen får man både kaffe og te med en dejlig hjemmebagt kage. Det sker i de hyggelige stuer, der findes på Broholm Slot. Om aftenen kan man nyde en dejlig 3-retters gourmetmenu, der altid er inspireret af årstiden. Det betyder, at menuen varierer, alt efter hvilken tid på året der er tale om. Har man lyst til drikkevarer, skal man selv betale for det.

Idyllisk Slotsophold På Broholm Slot
Slotsophold Broholm Slot

Slotsophold Broholm Slot

Destination ikon Gudme Sydfyn / Broholm Slot
Tid ikon 1 Overnatning I Skønt Slotsværelse/Suite.
Tjek ikon 3-Retters Gourmet Inspireret Af Årstiden
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Slotsophold Broholm Slot
Pris ikon Pris 2299,- For En Overnatning 2 Personer

Nyd Det Dejligste Slotsophold

Med det samme man ankommer til det skønne slot, er det som at træde ind i en helt anden verden. Det er øjeblikkeligt nemt at blive ét med stemningen, og man kan ikke andet end at nyde den tid, man får her. Efter en dejlig dag og en god nats søvn, kan man stå op til en dejlig morgenbuffet. Her bydes på et stort udvalg af lokale specialiteter, som man i stor stil kan nyde. Man kan naturligvis få alt det at spise, som man vil, og man vil derfor ikke gå sulten fra bordet. Ankommer man med bil til slottet, så er der gratis parkering på stedet. Det er også muligt at komme hertil med offentlige transportmidler.

Broholm Slot ligger i Gudme på Fyn, og her finder man de dejligste omgivelser. Det er det perfekte sted at nyde et dejligt slotsophold sammen med en, man holder af. Der er tid til at nyde hinanden og smage på noget god mad. Men der er selvfølgelig også plads til at udforske området, hvis man foretrækker det.

Man skal være opmærksom på, at det ikke er tilladt at ryge på værelserne, og det samme er tilfældet, når det drejer sig om restauranter. Det er en politik, der er indført på stedet, for at gøre det mere behageligt for alle at være der. Det skal derfor naturligvis overholdes.

Man kan tjekke ind på hotellet om eftermiddagen fra kl. 15, og så gælder det ellers bare om at nyde de tilbud, der findes her på stedet. Man kommer med garanti ikke til at kede sig, og slottet har et fantastisk område, som man kan bevæge sig rundt på. Et slotsophold på Broholm Slot er måske den gave, man skal give til sig selv i år. Man kan selvfølgelig også give et slotsophold i gave til en, man holder af.

Slotsophold På Broholm Slot

Prøv Et Slotsophold I De Skønneste Omgivelser

På Broholm Slot træder man direkte ind i et stykke Danmarkshistorie. Slottet er nemlig 700 år gammelt, og både konger og kulturarv har været en del af denne fortælling. Den kan man også få et langt større indblik i, når man ankommer til slottet. Broholm Slot er omgivet af både parker og voldgrave, og her kan man rigtig nyde naturen. Der findes også en såkaldt herregård sø på stedet, som der både herske ro og idyl omkring.

Når man ankommer til et slotsophold på Broholm Slot, så vil man med det samme blive taget imod af et venligt og professionelt personale. Man kan øjeblikkeligt mærke, at der bliver taget hånd om en, og at forholdene er særlige. Man vil med sikkerhed også blive mere end almindeligt overrasket, når man åbner døren til det værelse, man får anvist. Der er nemlig tale om værelser i høj kvalitet, og de bærer helt bestemt præg af den overklasses, der gennem tiderne har overnattet her på stedet.

Noget af det bedste ved dette sted er, at fortid og nutid forenes på en klassisk måde. Man kan derfor få det bedste med fra mange forskellige tider.

Broholm Slot
Book Dit Ophold I Dag

Når tankerne går på et slotsophold på Broholm Slot, så behøver man ikke tænke alt for meget over det. Her får man nemlig, hvad man kommer efter. Man kan allerede i dag booke et slotsophold på stedet, og man kan selvfølgelig også vælge at købe et gavekort til det. Så kan man helt selv bestemme, hvornår man indløser det. Har man købt et gavekort, så kan man selvfølgelig også booke med det samme.

Hvis man ønsker at forkæle sig selv på den mest ultimative måde, så er der ingen tvivl om, at et slotsophold på Broholm Slot vil være det helt rigtige valg. Her får man noget af det allerbedste fra Fyn, og gæsterne på slottet vender også tilbage igen og igen. Der bliver ikke gået på kompromis med noget på stedet.

Restauranten er perfekt, og man kan få nogle helt vildt dejlige gåture i området. Uanset hvilken tid på året, det er, er det helt fantastisk at få et slotsophold her. Det er nemlig væsentligt at vide, at hver årstid har sin charme.

Slottet ligger placeret i den smukkeste fynske natur lige mellem Nyborg og Svendborg. Slottet har både tårne, spir og voldgrave. Der findes også et parkanlæg. Man får med sikkerhed et luksuriøst slotsophold her, og det er spændende at blive draget med ind i 700 års historie.

Slotsophold Broholm Slot Sydfyn
Ultimativ Forkælelse Med Et Slotsophold

Når man vælger et slotsophold på Broholm Slot, så kan man også være helt sikker på, at man får en helt vildt fortryllende nat. Når man vågner om morgenen, så kan det næsten føles som at vågne i en barons seng. Det er naturligvis med til at gøre hele oplevelsen endnu mere fantastisk og storslået. Slottet har i alt 16 forskellige værelser, og de har hver sin individuelle stil. Det er naturligvis også noget af det, der er med til at gøre et slotsophold helt særligt.

Der er masser af tid til at nyde den smukke natur omkring slottet, og det gælder bare om at få udforsket hele området. Som en del af et slotsophold får man også en smagfuld gourmetoplevelse, og der er ingen tvivl om, at maden her er helt udsøgt. En middag i restauranten er med sikkerhed som prikken over i’et, når man er på stedet.

Broholm Slot byder alle velkomne, der har hang til selvforkælelse og et skønt slotsophold.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0