Skydiving Danmark - Crazy Tør Du Springe Ud I Et Skydive

Skydiving er vel den ultimative virkeliggørelse af udtrykket ”Bare spring ud i det”, for det er i bund og grund det man gør. Man spænder en faldskærm på ryggen og springer ud af et fly langt over jorden. Det er ekstremt, det er skræmmende og det er absolut vidunderligt. Et faldskærmsudspring er nok en af de mest fantastiske oplevelser man nogensinde kommer til at opleve. Nu har du også selv muligheden uden nødvendigvis at skulle være Jægersoldat. 

Et gavekort til skydiving er glimrende måde at prøve at spring i faldskærm og det er naturligvis helt sikkert. Man bliver instrueret af erfarne eksperter, der har hundreder af spring i bagagen, så de har helt tjek på tingene. Om man vælger at springe solo eller tandem er op til en selv, så hvis man er en rigtig vovehals, så kan ens første spring blive solo. Der er intet i verden, der kommer bare i nærheden af at være så vildt som sky diving. Det er en enkelt ting, men samtidig også så vild og adrenalinpumpende at man aldrig nogensinde glemmer det igen.

Skydiving i Danmark
Skydiving I Hele Danmark

Skydiving i Hele Danmark

Destination ikonSjælland – Fyn – Jylland
Tid ikon 6-8 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Prøv EU’s Højeste Skydive
Personer ikon 1 Person Max Vægt 90-95 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Skydive
Pris ikon Priser Fra 2195,- Pr. Person

Skydiving Over Sjælland

Skydiving Sjælland

Destination ikonTureby – Faldskærmsklubben DFC
Tid ikon 5-7 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Spring Ud Fra Et Fly I 3000 Meters Højde
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Skydive
Pris ikon Priser Fra 2899,- Pr. Person

Skydiving Over Jylland

Skydiving Jylland

Destination ikonVamdrup – Skydive2000
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvetur Inden Springet
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Skydive
Pris ikon Priser Fra 2299,- Pr. Person

Skydiving Over Herning

Skydiving Herning

Destination ikonHerning – Dropzone Denmark
Tid ikon 5 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 55-60 Sekunder I Helt Frit Fald
Personer ikon 1 Person Vægt Mellem 35-110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Skydive
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Skydiving Over Fyn

Skydiving Fyn

Destination ikonOdense – Odense FaldskærmsCenter
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvning Inden Springet
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Skydive
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Skydiving Over Nordjylland

Skydiving Nordjylland

Destination ikonAars – Nordjysk Faldskærmsklub
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 30-50 sekunders Frit Fald
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 100 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Skydive
Pris ikon Priser Fra 2199,- Pr. Person

Skydiving - Solospring Hos Dropzone Denmark

Skydiving - Solospring

Destination ikonHerning – Dropzone Denmark
Tid ikon 5 Timers Skydiving Oplevelse i Herning
Tjek ikon Erfaren Instruktør Med i Flyet Ved Springet
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 16 År

Info ikon Læs Mere Om Dette Skydive – Solospring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Skydiving - Solospring Uddannelse

Skydive - Solospring

Destination ikonVamdrup – Skydive 2000
Tid ikon 5 Timers Skydiving Oplevelse i Vamdrup
Tjek ikon Teori, Sikkerhed, Påklædning, Faldskærme
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 16 År

Info ikon Læs Mere Om Dette Skydive – Solospring
Pris ikon Priser Fra 1950,- Pr. Person

Skydiving Hos Faldskærmsklubben DFC

Skydiving Hos Faldskærmsklubben DFC

Priser fra 2899 DKK

Skydiving En Overjordisk Oplevelse

Skydiving i Hele Danmark

Priser fra 2195 DKK

Skydiving Hos Skydive2000

Skydiving Hos Skydive2000

Priser fra 2299 DKK

Skydiving Hos Dropzone Denmark

Skydiving Hos Dropzone Denmark

Priser fra 1649 DKK

Skydiving Hos Odense FaldskærmsCenter

Skydiving Hos Odense FaldskærmsCenter

Priser fra 2295 DKK

Skydiving Hos Nordjysk Faldskærmsklub

Skydiving Hos Nordjysk Faldskærmsklub

Priser fra 2199 DKK

Skydiving - Solospring Hos Dropzone Denmark

Priser fra 2295 DKK

Skydiving - Solospring Uddannelse

Priser fra 1950 DKK

Skydiving Danmark

Danmark er ikke et vanvittigt stort land. Faktisk er vi blandt de mindste nationer i verden, men det vi ikke har i størrelsen, gør vi op for på mange andre måder. En af de måder hvor Danmark brillerer er med den ufatteligt smukke natur, der ikke alene omfatter store skove, grønne enge og ikke mindst de smukke strande. Næsten uanset hvor man kommer hen vil man kunne finde smuk natur, der er værd at se på og det gælder i endnu højere grad, hvis man ser det hele oppefra. Så hvis du er interesseret i at prøve skydiving, så bor du altså i det helt rette land. Skydiving Danmark er en fantastisk oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for, hvis man er en vaskeægte adrenalin junkie.

Uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så vil du have den smukkeste natur omkring dig og den vil du får en ganske unik mulighed for at opleve oppefra med et gavekort til skydiving Danmark. Overrask en du holder af eller forkæl dig selv med et faldskærmsudspring over den vidunderlige danske natur. Du vil ikke fortryde det. Der findes et utal af klubber og virksomheder, der tilbyder skydiving og hvis man aldrig har prøvet det før, er det en virkelig god måde at komme i gang på. Skydiving Danmark er ekstremt, det er smukt og det er simpelthen så sjovt, at det ikke kan siges med ord. Det skal prøves.

skydiving danmark

Skydiving Sjælland

Nu vi snakker om ikke at være så stort, så er Sjælland måske ikke den største landmasse i Danmark, men der er ingen tvivl om, at det er et af de smukkeste steder i hele landet. Overalt på Sjælland kan man se smukke ting og der er ingen tvivl om, at det kun bliver smukkere hvis man set det fra oven, hvilket man jo kan komme til med et spændende skydive. Skydiving Sjælland er for dig, der ikke rigtigt kan få det vildt nok og som gerne vil teste dine egne grænser. Du kommer til at se Sjælland fra oven og mærker adrenalinen pumpe, mens vinden suser dig om ørerne. Jorden nærmer sig med hundreder af kilometer i timen og man mærker at man lever. Endelig udløses ens faldskærm og man kan nyde den ro, der pludselig omgiver en. Snyd ikke dig selv for denne spændende oplevelse.

Skydiving Sjælland er for dig, der gerne vil prøve at leve livet på grænsen og hvis du gerne vil i gang på en nem måde, så kan vi varmt anbefale at du køber et gavekort her hos Gaveavisen. På den måde kan du frit vælge den klub, som du helst vil springe hos så ellers bestille en tid. Det er en uforpligtende og nem måde at komme i gang med Skydiving København på og derfor er det også perfekt egnet som gaveide.

Så hvad venter du på? Skydiving omkring København er en perfekt måde for eventyrlystne sjæl at presse dem selv på og samtidig kan man se vores smukke land fra en helt ny vinkel. Det er med andre ord en oplevelse man skal unde sig selv mindst én gang.

Skydiving Sjælland

Skydiving Jylland

I forhold til Sjælland og Fyn er Jylland stort. Det er rigtigt stort og det betyder naturligvis også, at man finder nogle af de smukkeste naturområder i hele landet. Ikke alene har man skove, moser og marker at se på, nej man har også en unik mulighed for at se den smukke vestkyst med de uendelige strande. Det er et syn, der kan give en tårer i øjnene og det er altså ikke kun på grund af vinden, der suser forbi ens ansigt i et skydive. Faldskærms Entusiaster fra hele landet valfarter til Jylland for at skydive der, for det er virkelig det bedste sted i hele landet. Skydiving Jylland vil være perfekt for dig, der godt kan lide at presse dig selv til det yderste og som ikke kan nøjes med det næstbedste.

Der findes klubber overalt i Jylland og derfor kan du nemt finde et sted at prøve skydiving. Faktisk er skydiving Århus meget populært, for der findes virkelig megen smuk natur omkring landets næststørste by, for slet ikke at tale om byen i sig selv. Det er en perfekt måde at forkæle sig selv på eller en som man holder af. Køb et gavekort til skydiving Jylland her hos gaveavisen og snart kan du komme ud og få en oplevelse for livet.

Længere inde i landet kan man prøve skydiving Viborg, der med sit kuperede terræn og smukke søer er blandt de smukkeste byer i hele landet. Naturen omkring Viborg er også helt unik og dermed er det et perfekt område at prøve skydiving i. Så vil du have en smuk oplevelse er skydiving Viborg det du har ledt efter.

Skydiving Jylland

Skydiving Fyn

Når snakken falder på Jylland og Sjælland, så er der en tendens til at Fyn går lidt i glemmebogen. Der er så stor konkurrence mellem de to store områder, at man nemt kan komme til at overse Fyn og det er en skam. Fyn har nemlig masser at byde på og det gælder ikke mindst når man prøver skydiving Fyn. Så får man virkelig bekræfter den gamle sang der lyder: ”Fyn er fin”. Fordi Fyn ikke er så stor som Sjælland eller Jylland, så kan man mere eller mindre se hele øen og det er altså noget, der virkelig kan indgyde ærefrygt. Man får indtrykket af hvor højt man er oppe og virkeligheden går op for en. Man er på vej til at springe ud af at fly. Men det er okay, for skydiving Fyn er blandt de absolut bedste oplevelser man overhovedet kan få i Danmark.

Odense er en af landets største byer og det opdager man i høj grad når man ser den fra oven. Med skydiving Odense får du en helt unik mulighed for at se byen oppefra og det er noget, som man ikke bør snyde sig selv for. Især ikke hvis man kender byen og vil kunne genkende alt. Købet gavekort allerede i dag og så kan du frit vælge en af de mange klubber, der tilbyder skydiving Fyn og prøve er faldskærmsudspring over Odense. Tag en ven med og I vil have et minde som aldrig forlader jer, så det er i høj grad pengene værd.

Skydiving Fyn

Tandem Skydiving

Når snakken falder på Jylland og Sjælland, så er der en tendens til at Fyn går lidt i glemmebogen. Der er så stor konkurrence mellem de to store områder, at man nemt kan komme til at overse Fyn og det er en skam. Fyn har nemlig masser at byde på og det gælder ikke mindst når man prøver skydiving Fyn. Så får man virkelig bekræfter den gamle sang der lyder: ”Fyn er fin”. Fordi Fyn ikke er så stor som Sjælland eller Jylland, så kan man mere eller mindre se hele øen og det er altså noget, der virkelig kan indgyde ærefrygt. Man får indtrykket af hvor højt man er oppe og virkeligheden går op for en. Man er på vej til at springe ud af at fly. Men det er okay, for skydiving Fyn er blandt de absolut bedste oplevelser man overhovedet kan få i Danmark.

Odense er en af landets største byer og det opdager man i høj grad når man ser den fra oven. Med skydiving Odense får du en helt unik mulighed for at se byen oppefra og det er noget, som man ikke bør snyde sig selv for. Især ikke hvis man kender byen og vil kunne genkende alt. Købet gavekort allerede i dag og så kan du frit vælge en af de mange klubber, der tilbyder skydiving Fyn og prøve er faldskærmsudspring over Odense. Tag en ven med og I vil have et minde som aldrig forlader jer, så det er i høj grad pengene værd.

Tandem Eller Solo?

Før du bestiller et gavekort til skydiving er det vigtigt, at du beslutter hvilken type spring du vil have. For der findes to typer og en af dem, bør man måske gemme til man er blevet lidt mere erfaren. Hvis man skal sky dive for første gang, så anbefales det altså, at man vælger et tandemspring. Tandemspring betyder altså at man springer ud af flyet med en anden på ryggen. Det lyder måske ikke så praktisk, men taget i betragtning at ens passager er en erfaren tandemmaster, så er det måske ikke så dum ide endda. En tandemmaster har prøvet det så mange gange at han kan det i søvne. Han kan holde hovedet kold og bevare det kølige overblik, uanset hvad der sker. Dette betyder at du blot skal nyde turen og ikke mindst den fantastiske udsigt. 

Når du så har prøvet et par tandemspring, så kan du begynde at overveje et solospring. Et solospring er indbegrebet af at spring faldskærm. Når man er så langt oppe i luften, så er man helt alene og det er en fantastisk oplevelse. Det kan godt være, at man kan se andre springere, men i sidste ende er man selv herre tingene, og det er en fornemmelse man aldrig glemmer igen. Man føler at man lever.

Men uanset om du vælger et tandemspring eller solo, så er det blandt de vildeste oplevelser du nogensinde kommer til at opleve. Der er heldigvis masser af muligheder for skydiving Danmark, så du kan helt sikker finde et sted i nærheden af din bopæl. Så hvis du vil skydive København, så skal du blot kontakte et af stederne og bestille. Dette kan du nemt gøre hvis du køber et gavekort til skydiving.

skydiving

Er Det Dyrt At Skydive?

Det er ikke gratis at springe faldskærm og for nogen vil det måske føles som en ganske dyr oplevelse. Men når man tager selve oplevelsen i betragtning, så er det faktisk en ganske rimelig pris man for et meste får. Ikke alene skal man med et fly langt op i luften, men man skal også instrueres og faldskærmene skal omhyggeligt pakkes. Alt sammen tager tid og koster penge, så det er naturligvis udgifter, der skal dækkes.

Når det så er sagt, så et gavekort til skydiving København virkelig ikke særligt dyrt. For lidt over 2.000 kroner kan man komme til at se landet ovenfra og det er virkelig en oplevelse som man ikke bær snyde sig selv for. Det kan naturligvis være at man kan finde en særligt god pris, hvis man er villigt til at kære lidt efter det. Så hold øje med priserne for skydiving rundt om i landet, så kan du komme til at gøre en god handel.

Det er også smart at kigge lidt på priserne, hvis man gerne vil give et skydive i gave til en god ven.

sky diving
Skydiving En Oplevelse For Livet

Der er mange sjove oplevelsesgaver man kan give sine venner. Man kan tage dem med til madlavningskursus, ølsmagning eller måske på en tur i luftballon. Men der er intet, der kommer i nærheden af at være så vildt og ekstremt som et faldskærmsudspring. Derfor er det også den absolut vildeste gave man overhovedet kan give. 

Så hvis du har en god kammerat eller måske en adrenalinjunkie i familien, så kan du overraske dem med et gavekort til skydiving til jul eller fødselsdag. Det er i høj grad en betænksom gave, som de aldrig nogensinde vil glemme dig for. De modtager gavekortet pakket flot ind og det gør hele oplevelsen mere speciel. Man kan desuden være helt sikker på, at de ikke får en gave, der er bare tilnærmelsesvis så fed og spændende som et gavekort til sky diving. 

Vil du gør gave ekstra dejlig, så køber du også et gavekort til dig selv, så i kan dele oplevelsen. Det eneste der er federe end at springe i faldskærm alene er at gøre det sammen med en man holder af. Man har nogen at snakke med både før og efter springet, og det er i noget der kan bringe jer tættere sammen. Man får altså et minde man vil værdsætte resten af sit liv. På den måde er et gavekort til sky diving gaven, der bliver ved med at give.

skydive
Vær Opmærksom På Dette

Før du tager springet og man så må sige, så skal du være opmærksom på følgende: Det er en ekstrem oplevelse at springe faldskærm, så du kommer til at føle nervøsitet. Men du kan være sikker på, at du er i gode hænder. De professionelle instruktører ved nøjagtigt, hvad de laver og du kan føle dig fuldstændig tryg.

Så der er altså ingen grund til at holde dig tilbage, men tag i stedet og bestil et gavekort til sky diving. Det er en oplevelse som du aldrig nogensinde kommer til at glemme, så tag springet og husk at nyde turen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: