Sjove Oplevelsesgaver Til Enhver Personlighed & Anledning

Sjove oplevelsesgaver: Der er masser af festlige lejligheder, hvor han, hun, den store eller den lille skal fejres. Og det med manér! Det kan være en konfirmation, et bryllup, en polterabend, en fødselsdag og så videre, og så videre. Festlige lejligheder løber vi ikke tør for. 

Du kan her læse mere generelt om sjove gaver. I resten af denne artikel har vi mere specifikt fokus på sjove oplevelsesgaver.

Når vi fejrer nogen, skal der helst komme lidt lækker mad på bordet og noget godt at drikke – men vigtigst af alt, skal der være en gave, som gør dagen uforglemmelig og fortæller den fejrede, at vi holder af ham eller hende.

Hvilken gave skal man så lige finde på? Er det en flot lysestage, som får den fejrede til at springe op af stolen af begejstring? Eller et par tennissko i den helt rigtige farve? 

Vi mener, at gaver skal være noget unikt og kreativt og helst sætte sig fast i hukommelsen, så du selvfølgelig bliver husket som den bedste ven/tante/bror/kusine eller hvad du nu ellers er for den fejrede. Sjove oplevelsesgaver er derfor vores svar på en original gave, der let overgår de gaver, man ellers går ind og køber i en butik. 

36 Sjove Oplevelsesgaver I Danmark

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

8. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

13. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

16. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

17. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

18. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

22. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

25. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

26. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

27. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

28. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

29. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

30. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

31. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

32. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

33. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

34. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

35. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

36. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

Hvad Er Sjove Oplevelsesgaver?

Oplevelsesgaver fås i alle former, farver og størrelser, men det er ikke alle oplevelser, som vi kan gå hen og putte i kategorien ”sjov”. En middag på en fem-stjernet restaurant er for eksempel en dejlig oplevelse, men ikke ligefrem til at dø af grin over og får det heller ikke til at kilde i maven. 

Sjove oplevelsesgaver er de oplevelser, som lokker smilet frem og får adrenalinen til at stige en smule (eller meget). Det er oplevelser, som man vil tænke på efterfølgende igen og igen og fortælle vennerne om, så man kan grine ad det sammen. 

Har du for eksempel nogensinde prøvet et faldskærmsudspring? Det er der mange, der ikke har, og derfor er skydiving et rigtig godt eksempel på en sjov oplevelsesgave. Eller til kobberbryllups-parret kan salsa for to gå hen og blive til masser af sjov og latter – især når der bliver fortalt om oplevelsen til resten af familien dagen efter.

Sjove Oplevelsesgaver

Hvem Kan Have Glæde Af Sjove Oplevelsesgaver?

Vi må hellere lige nævne her, at den rette type oplevelse skal vælges til den rigtige person. Hvem siger måske, at din mormor vil blive begejstret for at få muligheden for at skydive? Det ville sandsynligvis gå hen og blive lidt af en om’er, så derfor er det vigtigt, at du først og fremmest sørger for at matche gavemodtager med den rette oplevelse.

Sjove oplevelsesgaver findes der heldigvis mange typer af, og hvis mormor ikke er frisk på at skydive, så kan du jo invitere hende til en ballonflyvning.

Eller tag både gamle og unge med til pingvinfodring i zoo. Det er den type oplevelser, der underholder alle i øjeblikket samtidigt med, at venner og familie bliver rystet tættere på hinanden.

Måske kender du også den der type person, som altid laver sjov med andre og aldrig kan sidde helt stille på numsen, før en eller anden er blevet filmet til en funny fails video og uploadet på YouTube? Prøv at forær den person en oplevelse med funballz, hvor der er mulighed for at gå på vandet inde i en plastik-boble (hvilket i øvrigt er meget svært og komisk for alle andre at kigge på).

Sjov Oplevelsesgave
Hvorfor Vælge En Sjov Oplevelsesgave?

Oplevelser bliver ikke bedre, fordi de er sjove, men de har det med at skille sig ud fra mængden. Måske foretrækker din mor at komme på et komplet spa-ophold for en weekend frem for at få en tur i en militærtank iklædt hjelm og en skudsikkervest. Og det er også ok! Men du kan måske forestille dig, at det ikke vil være massagen, som hun stadig snakker om, når I samles til fødselsdagen året efter. 

De sjove oplevelsesgaver er altså dem, der gør særligt indtryk, fordi de ofte er anderledes og specielle. Det er måske endda oplevelser, som du ikke selv havde tænkt på kunne være en mulighed eller vidste eksisterede. 

De fleste af os lever i en meget monoton hverdag, hvor fredagsdruk, lørdags-biograftur og søndagskaffe med familien er nogle af de største højdepunkter, vi kommer ud for i løbet af ugen. Men tænk hvis du kunne ændre på dette for en af dem, du holder af? Tænk hvis du kunne give ham eller hende en oplevelse, som er så god og sjov, at hverdagen pludselig ikke synes helt så kedelig længere. Det kan du let, når du køber en sjov oplevelsesgave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: