Sjove Konfirmationsgaver Til Ham & Hende Som Vil Få Smilet Frem

Sjove konfirmationsgaver er fast inventar når man kommer til foråret og de unge mennesker skal opleve et af de største øjeblikke i deres liv. Konfirmationen er skelsættende for teenagere og derfor skal det være en mindeværdig ting, som de aldrig glemmer igen. Men hvad giver man så en konfirmand på den store dag? Skal det være en seriøs gave, som viser en masse følelser eller skal det være en sjov gave, som man kan grine af? Muligheder er der nok af, hvis man bare sørger for at være lidt kreativ. 

Først og fremmest er det ens relation til konfirmanden, der er afgørende for hvilken gave man giver. Hvis man er forælder, bedsteforælder eller lignende til konfirmanden, så giver man naturligvis store, fine gaver, som koster en masse penge. Det er ofte gaver, der ligger udenfor venners prisklasse, men det betyder ikke at man ikke kan komme med gode gaver alligevel.

Man kan naturligvis komme med penge, hvilket altid er en populær ting, men hvis man nu sørger for at være lidt kreativ, så kan man komme på sjove gaver, der får latteren frem. Det er især populært blandt konfirmandens unge venner, samt jævnaldrende fætre og kusiner. Gaven behøver ikke være dyr eller formel, så længe den er givet med omtanke. Herunder kan du finde et par sjove ideer til konfirmationsgaver, så du kan gøre konfirmanden glad.

Sjove Konfirmationsgaver Til Ham & Hende

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Er du på udkig efter den perfekte gave til konfirmanden, der ikke ønsker sig noget? Så er et gavekort til Du Glemmer Det Aldrig en sjov konfirmationsgave, som enhver ung mand eller kvinde vil elske at få. Gavekortet giver adgang til over 400 forskellige oplevelser, så der er helt sikkert noget, konfirmanden har lyst til at prøve.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Et par skønne bukser fra Shaping New Tomorrow er en herlig konfirmationsgave til ham. Han vil elske disse bukser, som både har et klassisk look og er enormt behagelige at have på. Bukserne fås i mange forskellige pasformer og farver, så du kan nemt finde det par, som passer til hans personlige stil.

3. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Slip for at bøvle med dumme ledninger, der er gået i kludder nede i lommen. Et par Apple AirPods er nemlig helt trådløse, så man nemt og hurtigt kan høre musik på farten. Med stemmestyring er det nemt at sætte sin yndlingssang på og skrue op og ned for lydstyrken. En sjov gave til konfirmanden.

4. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Glæd konfirmanden med en sjov oplevelse, som han eller hun aldrig vil glemme. På en ballonflyvning er der garanti for sus i maven, når man svæver højt over skyerne og kan se den smukke udsigt. Det er en sjov konfirmationsgave til en, der ikke lider af højdeskræk.

5. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.
Er konfirmanden ikke typen, der ønsker sig fine smykker eller mærkevaretøj i konfirmationsgave? Så er en mobiloplader en praktisk og sjov konfirmationsgave, som ethvert ungt menneske vil blive glad for. Så løber man aldrig mere tør for strøm på sin elskede telefon, når man er på farten.

6. Drone

Pris: 229 kr.
Når man skal konfirmeres, er man blevet for gammel til at lege med fjernstyrede biler og dukker. Derfor er en drone en sjov konfirmationsgave til den unge mand eller kvinde, der ikke har glemt sit indre legebarn. Når man har lært at styre den flyvende robot, kan man begynde at udforske luftrummet og tage vilde videoer.

7. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Er du på jagt efter en sjov konfirmationsgave til ham eller hende, der har en sød tand? Så bør du glæde konfirmanden med et herligt flødebollekursus. Det er en skøn oplevelse, som man kan dele med en god veninde eller ven. Her lærer man at lave lækre flødeboller, mens man får lov at smage løs på de søde sager.

8. Armbåndsur

Pris: 399 kr.
Når man træder ind i de voksnes rækker, skal det fejres med stil. Glæd konfirmanden med et lækkert armbåndsur i konfirmationsgave. Det er en praktisk gave, som også kan fuldende ethvert look. Der er mange forskellige slags ure at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde et, der vil falde i konfirmandens smag.

9. Parfume

Pris: 100 kr.
Parfume er en skøn gave til både ham og hende, der nyder at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Forkæl konfirmanden med en ekstra luksuriøs parfume, som kan bruges i mange år. Det er en skøn og sjov gave til konfirmation, som du med garanti ikke vil gå galt i byen med.

10. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Det kan være umuligt at finde den perfekte gave til konfirmanden, der ikke ønsker sig noget. Hvis du helst ikke vil give penge, kan du med fordel glæde den unge mand eller kvinde med nogle biografbilletter. Det er en sjov konfirmationsgave, som stort set alle vil elske at få.

11. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Glæd det musikalske unge menneske med en skøn bluetooth højtaler i konfirmationsgave. Det er hurtigt og nemt at forbinde sin telefon til højtaleren, og så er det ellers at spille sin yndlingsplayliste for fulde gardiner. Det er en sjov konfirmationsgave, som nemt kan tages med på farten.

12. Caps & Huer

Pris: 250 kr.
Caps og huer er højeste mode blandt unge, og derfor er det en herlig konfirmationsgave til den unge mand eller kvinde, der ikke ønsker sig noget. Vælg en vamset hue, der vil varme på en kold vinterdag. Du kan også finde en smart cap, der kan sætte prikken over i’et i ethvert outfit.

13. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
En helikoptertur er en vildt fed konfirmationsgave til ham eller hende, der elsker at mærke suset i maven. Der er intet mere fantastisk end at flyve højt op i skyerne og se landskabet fra en helt ny vinkel. Du kan invitere hele familien med, og I vil få en uforglemmelig oplevelse sammen.

14. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Er du helt blank i jagten på at finde en sjov konfirmationsgave? Så kan du altid glæde konfirmanden med et fedt mobilcover. Det er en gave for både piger og drenge, som beskytter den dyre smartphone og tilføjer et mere personligt element. Hos Incover kan du finde mange forskellige covers, så der er helt sikkert et, der passer til konfirmanden.

15. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Er du på jagt efter en sjov konfirmationsgave til en, der ikke kan sidde stille? Så er et gavekort til Urban High Roping en helt genial gaveidé. Man mærker med garanti suset i maven, når man bevæger sig rundt i rebbanerne 50 meter over jorden og slutter det hele af med fire store svævebaner.

16. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Glæd konfirmanden med en sjov konfirmationsgave, der også vil pynte på værelset. Denne fine Danish Sayings plakat fra Dialægt vil med garanti få smilet frem på læben hos den unge mand eller kvinde. Den indeholder nemlig direkte oversættelser af typiske danske talemåder som ”The Field of Lars Diahrrea”.

17. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Hvem har ikke kigget op på himlen og drømt om at flyve som en fugl? Selvom vi mennesker ikke har vinger, kan vi komme tæt på med en svæveflyvning. Her svæver man lydløst rundt i luften og kan se verden fra en helt ny vinkel. Det er en fantastisk og sjov konfirmationsgave til en, der fortjener at komme på eventyr.

18. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Vil du gerne give en unik og personlig gave, der viser konfirmanden, hvor meget han eller hun betyder for dig? Så kan du samle de mest mindeværdige billeder af konfirmanden og dig i en skøn fotocollage. Det er en sjov konfirmationsgave, der vil vække minder og pynte på værelset.

19. Solbriller

Pris: 899 kr.
Et par solbriller er en fed og praktisk gave, som stort set alle vil elske at få. For hvem nyder at få den skarpe sol i øjnene på en varm sommerdag? Find et par smarte solbriller, der passer til konfirmandens stil. Det er en fed konfirmationsgave til både piger og drenge.

20. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.
Drømmer den unge konfirmand om at rejse ud i rummet en dag? Så kan han eller hun få en forsmag på drømmen med et gavekort til bodyflight i vindtunnel. Her kan man udforske luftrummet på en helt ny måde, mens man svæver vægtløst rundt. En sjov konfirmationsgave til den kommende astronaut.

21. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.
På Go High Klatrepark kan man for alvor få udfordret sine grænser. Det er ikke en oplevelse for sarte sjæle, da man klatrer rundt mellem træerne i hele 28 meters højde. Så hvis du leder efter en sjov konfirmationsgave til den frygtløse, er dette en helt perfekt gaveidé.

22. Kjole

Pris: 300 kr.
En kjole er en herlig konfirmationsgave til hende, der går op i mode. Hos Lykke by Lykke finder du et stort udvalg af kjoler for enhver smag, så du kan med garanti finde en, der passer til hendes personlige smag. Den vil hun helt sikkert blive glad for at få.

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Leder du efter en sjov konfirmationsgave til hende eller ham, der bor i nærheden af hovedstaden? Så bør du glæde konfirmanden med et gavekort til GoBoat København. Her sejler man rundt på Københavns skønne kanaler, mens man kan nyde den smukke udsigt sammen med sine bedste venner eller sin familie.

24. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Der er intet mere irriterende end en telefon med et dårligt batteri. Hvis konfirmandens telefon altid går død for strøm, vil en GreyLime Power Owl med garanti være en kærkommen konfirmationsgave. Den fine powerbank sørger for strøm på farten, og så har den et unikt design, så den skiller sig ud fra mængden.

25. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Et gavekort til Prøv Virtual Reality er en sjov konfirmationsgave til gameren, der skal tage sit spil til nye højder. Man forsvinder hurtigt væk fra virkeligheden, når man først har fået brillerne på. Så befinder man sig i et helt andet univers blandt levende døde eller onde orker og drager.

26. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Glæd den langhårede pige med et fint hårbånd fra Pieces. Det er en sjov konfirmationsgave til hende, der ikke ønsker sig noget, for hun vil med sikkerhed elske at kunne sætte sit lange hår op med et fint hårbånd. Der er en lang række farver og mønstre at vælge imellem, og de kan bruges til både hverdag og fest.

27. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Sneakers er højeste mode blandt unge. Men de fede sko kan hurtigt blive beskidte, og især hvide sneakers kan nemt komme til at se gamle og slidte ud. Glæd det unge sneakerhead med dette smarte sneaker cleaning kit i konfirmationsgave. Det indeholder alt, man skal bruge for at få de elskede sko til at blive skinnende rene igen.

28. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Nogle konfirmander ønsker sig dyre smykker og gadgets, mens andre hellere vil have sjove oplevelser i konfirmationsgave. Glæd den energifulde konfirmand med et gavekort til klatring København. Her får man hele to timers klatring med instruktør, så man hurtigt kan give Spiderman kamp til stregen. Det er en sjov oplevelse for ham eller hende, der ikke er højdeskræk.

29. Guitar

Pris: 499 kr.
En guitar er en skøn konfirmationsgave til den musikalske pige eller dreng. Hos Danguitar finder du både guitarer til nybegyndere og de mere luksuriøse Chateu-guitarer i ekstra god kvalitet til de mere erfarne guitarister. Så kan nybegynderen hurtigt lære et par lejrbålssange, og den øvede kan måske blive den nye Jimi Hendrix.

30. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Ønsker konfirmanden sig ikke noget i konfirmationsgave? Så glæd den unge mand eller kvinde med en herlig oplevelse. På en ridetur i Dyrehaven kommer man rundt omkring i den smukke natur sammen med en, man holder af. Turen er både egnet for nybegyndere og de mere rutinerede ryttere.

31. Toilettaske

Pris: 199 kr.
Vil du gerne give en praktisk og sjov konfirmationsgave til en, der har alt? Så er en smart toilettaske et godt bud. Hos Fenomen finder du toilettasker til piger og drenge i mange forskellige moderne designs, så du kan nemt finde en, der passer perfekt til konfirmandens personlige stil.

32. Yogamåtte

Pris: 229 kr.
Yoga er en ældgammel træningsform, der er blevet mere og mere populær i Vesten i de senere år. Det træner både krop og sind, og så er det nemt at gå i gang derhjemme. Glæd konfirmanden med en skøn yogamåtte i en flot farve og måske med et fint mønster.

33. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Mange unge mennesker drømmer om at blive jagerpiloter en dag. Glæd konfirmanden med et gavekort til en F16-simulator i konfirmationsgave, hvor han eller hun kan få en smagsprøve på at flyve et F16-fly. Man får først en grundig instruktion, og så er det ellers bare at nyde turen.

34. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
Leder du efter en sjov konfirmationsgave til en, der ikke ønsker sig noget? Så bør du overraske den unge mand eller kvinde med en fed popcornmaskine. Den forvandler hurtigt værelset til en hjemmebiograf, og så er det bare at sætte en god film på og invitere vennerne.

35. Fiskeudstyr

Pris: Afhængig Af Udstyr
Tag en gammel sweater på, og lad bare skægget stå… Glæd den unge fisker med fiskeudstyr i konfirmationsgave. Hos Fisk På Krogen kan du finde alt det udstyr, man skal bruge på en fisketur. Så er det bare at tage vennerne med og komme ud i det blå.

Sjove Konfirmationsgaver Med Penge

Hvis du er så heldig at være blevet inviteret til en konfirmation eller er du nære venner med konfirmandens forældre, så vil det være helt på sin plads at du finde en  sjove konfirmationsgave med penge! For penge er som bekendt en ualmindelig populær konfirmationsgave, men ligeledes en utrolig kedelig gave, hvis ikke der er gjort lidt ud af indpakningen. At få overrakt et par sedler i en kuvert hvorpå der står tillykke med konfirmationen er ikke just den sjoveste konfirmationsgave i hele verden.

Men hvad er så sjove konfirmationsgaver med penge tænker du sikkert! Det har vi her tænkt dig at give et par eksempler på! Som du kan se på billedet nedenfor, vil det være aldeles fremragende at måde op til konfirmationsfesten med en pengekatapult og skyde penge ud over konfirmanden.  Man kan ligeledes lave sjove skulpturer ud af penge, det er udelukkende fantasien der sætter grænser for hvad du kan lave af sjove konfirmationsgaver med penge.

Sjove Konfirmationsgaver Med Penge

Pengetræet Er Altid Populært

Hvis man er dårlig til at finde på gaver, så kan man naturligvis vælge den nemmeste løsning og give konfirmanden penge. Penge kan de altid finde på noget at bruge til, og derfor kan du være sikker på, at gaven blive vel modtaget. Men det er altså også bare en gave, der kan blive en smule kedelig. I hvert fald hvis man bare giver en konvolut med pengesedler i og en lille hilsen. Men penge behøver ikke være en kedelig gave. Pengetræet er nemlig den perfekte metode til at lave sjove konfirmationsgaver med penge. 

Er man en smule fingernem, så kan man hurtigt sammensætte et lille træ, hvor pengene enten hænger som pynt eller hvor de udgør en mere væsentlig del af træet. Der er mange måder at lave et pengetræ på, men hvis man laver en hurtig søgning, så kan man nemt finde instruktioner. Det er en gave, som helt sikkert er morsom og opfindsom, så selvom det i sidste ende bare er en pengegave, så er den stadig noget specielt.

sjove konfirmationsgaver
De Sjoveste Gaver Til Konfirmanden

Når det kommer til sjove ideer til konfirmationsgaver, så har vi en masse gode ting i vores udvalg. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Glæd f.eks. konfirmanden med en gigantisk Toblerone, som man kan gå og småspise af i lang tid. Men det kunne også være et sjovt Spikeball spil. Det passer perfekt til en sjov dag med kammeraterne. Naturligvis kan man også være kreativ og give konfirmanden en Candy Grabber slikautomat. Hvis du er blevet inspireret til en sjov konfirmationsgave, så er du godt rustet til forårets mange konfirmationer.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: