Sjove Konfirmationsgaver: Guide Fyldt Med Sjove Ideer Til Konfirmationsgaver

Sjove konfirmationsgaver er fast inventar når man kommer til foråret og de unge mennesker skal opleve et af de største øjeblikke i deres liv. Konfirmationen er skelsættende for teenagere og derfor skal det være en mindeværdig ting, som de aldrig glemmer igen. Men hvad giver man så en konfirmand på den store dag? Skal det være en seriøs gave, som viser en masse følelser eller skal det være en sjov gave, som man kan grine af? Muligheder er der nok af, hvis man bare sørger for at være lidt kreativ. 

Først og fremmest er det ens relation til konfirmanden, der er afgørende for hvilken gave man giver. Hvis man er forælder, bedsteforælder eller lignende til konfirmanden, så giver man naturligvis store, fine gaver, som koster en masse penge. Det er ofte gaver, der ligger udenfor venners prisklasse, men det betyder ikke at man ikke kan komme med gode gaver alligevel.

Man kan naturligvis komme med penge, hvilket altid er en populær ting, men hvis man nu sørger for at være lidt kreativ, så kan man komme på sjove gaver, der får latteren frem. Det er især populært blandt konfirmandens unge venner, samt jævnaldrende fætre og kusiner. Gaven behøver ikke være dyr eller formel, så længe den er givet med omtanke. Herunder kan du finde et par sjove ideer til konfirmationsgaver, så du kan gøre konfirmanden glad.

Pengetræet er altid populært

Hvis man er dårlig til at finde på gaver, så kan man naturligvis vælge den nemmeste løsning og give konfirmanden penge. Penge kan de altid finde på noget at bruge til, og derfor kan du være sikker på, at gaven blive vel modtaget. Men det er altså også bare en gave, der kan blive en smule kedelig. I hvert fald hvis man bare giver en konvolut med pengesedler i og en lille hilsen. Men penge behøver ikke være en kedelig gave. Pengetræet er nemlig den perfekte metode til at lave sjove konfirmationsgaver med penge. 

Er man en smule fingernem, så kan man hurtigt sammensætte et lille træ, hvor pengene enten hænger som pynt eller hvor de udgør en mere væsentlig del af træet. Der er mange måder at lave et pengetræ på, men hvis man laver en hurtig søgning, så kan man nemt finde instruktioner. Det er en gave, som helt sikkert er morsom og opfindsom, så selvom det i sidste ende bare er en pengegave, så er den stadig noget specielt.

sjove konfirmationsgaver

De sjoveste gaver til konfirmanden

Når det kommer til sjove ideer til konfirmationsgaver, så har vi en masse gode ting i vores udvalg. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Glæd f.eks. konfirmanden med en gigantisk Toblerone, som man kan gå og småspise af i lang tid. Men det kunne også være et sjovt Spikeball spil. Det passer perfekt til en sjov dag med kammeraterne. Naturligvis kan man også være kreativ og give konfirmanden en Candy Grabber slikautomat. Hvis du er blevet inspireret til en sjov konfirmationsgave, så er du godt rustet til forårets mange konfirmationer.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu