Sjove julegaver som helt sikkert vil få smilet frem hos modtageren

Sjove julegaver er måske ikke så udbredt et begreb, i hvert fald ikke blandt voksne. Det er egentlig en skam, for der findes efterhånden så mange sjove gaver online, at det halve kunne være nok. Men det betyder jo også bare, at det er på tide med en ny tradition. Flere sjove julegaver til mænd og kvinder er lige det, der skal til når tingene begynder at blive lidt for højtidelige. Julen er trods alt en festlig tid, og selvom det også er en højtidelig fest, så skal den altså også være sjov. Så hvis du leder efter den perfekte gave til pakkespil eller måske bare til en god kammerat, så skal du tage et kig i vores udvalg af sjove julegaver til hende og ham. 

Der er et sandt ocean af sjove julegaver og uanset hvem modtageren er, så kan du finde noget passende her på siden. Det er ligegyldigt om det er en gave til din mor, din svigerfar eller bare en veninde, for udvalget er stort og varieret. Så hvis der skal skrues lidt op for mandehørmen, så er Shot Roulette partyspil en skæg gave, hvorimod et tæppe med ærmer er mere til de hyggelige stunder. 

Vælg det der falder i din smag, men husk endelig på at sjove julegaver til børn ikke nødvendigvis er det samme som sjove julegaver til far eller ens kammerater. Men det er nok ret indlysende, hvem der skal have hvad.

Sjove Julegaver Til Ham & Hende

Yderst Populær

Mini Donut Maker

Trending Gaveide

Minikøleskab

Sikker Favorit

Smart Notesbog

1. Sammenfoldeligt Badekar

Priser fra: 1399 kr.
Den perfekte julegave som både er sjov og praktisk, er et sammenfoldeligt badekar. Det er en god gave til én du holder af, som ikke har plads til et normalt badekar. Selvom badekarret kan se fjollet ud, skaber det mange dejlige og afslappende bade for den, du giver det til.

2. Kropspude

Priser fra: 499 kr.
Kender du én, som er en lille smule mere single end godt er? Hvis du er træt af at høre på, de mangler nogle at putte med, kan du give dem en kropspude. Den er utroligt behagelig at ligge med og kan lidt imitere at der ligger en anden person.

3. Mini Donut Maker

Priser fra: 199 kr.
Skal du finde en sjov julegave til en person med en kæmpe sød tand? Så kan du nu give dem en mini donut maker, som de vil holde af. Den fungerer på samme måde som et vaffeljern, men laver sjove og fine donuts. De kan bagefter dyppes i glasur.

4. Kugledyne

Priser fra: 699 kr.
En kugledyne er en god julegave til dem, som har svært ved at sove. Den er ekstra tung og giver derfor en masse afslapning til de urolige sovere. De kan være en dejlig og praktisk gave at give til nogen i julegave, de bestemt vil sætte pris på.

5. Personliggjort Toblerone

Priser fra: 129 kr.
Har du en ven med en kæmpe sød tand, du gerne vil give et godt grin? Så kan du give dem en personliggjort Toblerone, med deres navn på, i julegave. De vil være glad for chokoladen og samtidigt grine af det personlige strejf, du har sat på den.

6. Boksebold Til Skrivebordet

Priser fra: 129 kr.
Vil du lave lidt sjov med en person som nogle gange kan få en sur mine? Med en boksebold til skrivebordet kan du lade dem få afløb for deres frustrationer på en sjov måde. Den kan sættes fast på bordet og blive slået til, hver gang de bliver sure.

7. Smart Notesbog

Priser fra: 279 kr.
En smart notesbog er perfekt til personen i dit liv som stadig tager old school noter i hånden. Den er smart fordi de kan skrive noter og scanne det ind på mobilen, så de kan blive gemt digitalt. Bagefter kan siden viskes ud, så de løber aldrig tør for sider.

8. Omelet Maker

Priser fra: 239 kr.
Der findes et hav af forskellige køkkenredskaber som kan hjælpe med at lave madlavningen sjovere og nemmere. En omelet maker er både sjov og praktisk, hvis du kender nogen, som elsker at lave omelet. Nu kan de få sit helt eget redskab til det og lave masser af omeletter.

9. Supergigantisk Bamse

Priser fra: 1449 kr.
Din ven, som aldrig helt er vokset op og blevet moden, vil elske at gå en supergigantisk bamse i julegave. Det er også en sjov gave at give, fordi de vil blive overvældet af den enorme gave. Bamsen er dejlig blød og hyggelig at ligge op ad i sengen.

10. Bryg Din Egen Øl

Priser fra: 279 kr.
Til ølelskeren i dit liv kan du give et Bryg Din Egen Øl sæt. Bruger de masser af penge på at købe øl, kan de nu prøve at lave det selv fra bunden. Det er en sjov gave og en hyggelig aktivitet for dem at lave selv eller med dig.

11. Coca-Cola Minikøleskab

Priser fra: 1199 kr.
Vil du gerne drille den store cola-drikker i dit liv? Nogle folk kan slet ikke få nok af Coca Cola og drikker det måske mere end hvad godt er. Nu kan du give dem et Coca-Cola minikøleskab til alle deres colaer, som er formet præcis som en dåsecola.

12. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
En Lil Davinci Tegningeramme er perfekt til forældre eller andre, som har masser af børnetegninger eller andre tegninger liggende. Den virker både som en udstillingsramme og som et billedarkiv. Det gør det nemt at opbevare mange billeder og skifte mellem, hvilke der bliver vist og hvilke som ligger bagerst.

13. Smart Æggekoger

Priser fra: 219 kr.
Kender nogen som elsker at lave æg, men aldrig kan finde ud af det? Så kan du give dem en smart æggekoger i julegave, som kan hjælpe. Den bliver indstillet til at koge æggene præcis, som det er ønsket. Samtidigt fortæller æggekogeren dem, hvor kogte æggene er blevet.

14. Money Maze

Priser fra: 79 kr.
Lad en af dine venner blive udfordret med en money maze. Her bliver de nødt til at løse et puslespil for at kunne komme ind til pengene, der er inden i den. Det er en lidt sjovere måde at give penge i gave, som samtidigt kan skabe et godt grin.

15. Minikøleskab

Priser fra: 529 kr.
Et minikøleskab er den perfekte sjove julegave til den person som elsker kolde drikke. Den er god til at have stående på sit værelse, så man altid er klar til at slukke tørsten. Især til kollegieværelser, kollektiver eller til fest kan et minikøleskab være smart og praktisk at have stående.

16. Helautomatisk Vinpumpe

Priser fra: 259 kr.
Giv en god og sjov julegave til vinelskeren med en helautomatisk vinpumpe. Hvis de godt kan lide vin, vil denne vinpumpe tage det til næste niveau. Den hjælper med iltning og sørger for at vinen får sin ultimative smag, for at få det bedste frem i den.

17. Deluxe Tæppe Med Ærmer

Priser fra: 249 kr.
Til personen som aldrig forlader sin seng, vil et deluxe tæppe med ærmer være den perfekt julegave. Det er en sjov og fjollet gave, som opgraderer det klassiske tæppe. Perfekt til at ligge i sengen med en god bog eller sidde i sofaen og se gode film og serier.

18. Saltlampe Fra Himalaya

Priser fra: 239 kr.
En saltlampe fra Himalaya er en fin julegave at give, som er smuk pynt. Den er sjov, fordi lampen er lavet af salt og kan slikkes på, hvor den vil smage af salt. Men den er også smuk at have stående og giver et fint og afdæmpet lys i rummet.

19. Bubble Waffle Jern

Priser fra: 289 kr.
Bubble Waffles er blevet et kæmpe hit i løbet af de senere par år. Men ofte er det noget man skal betale mange penge for at købe i specifikke boder. Nu kan du give nogen et bubble waffle jern i gave, så de kan lave dem helt selv derhjemme.

20. Knæpude

Priser fra: 239 kr.
Mange elsker at sove med en pude mellem benene af forskellige grunde. Det hjælper især, hvis nogen har svage knæ, problemer med hoften eller bare synes, at det er behageligt. Med denne knæpude kan du give nogen en specifik pude, som de kan bruge til at sove med mellem benene.

21. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Det kan være svært at holde sig opdateret på hinandens liv og få nye fotos. Ved at give en digital fotoramme i julegave kan du give nogen muligheden for at holde sig opdateret på dit liv. Upload billeder direkte fra din mobil til rammen, som bruges som et slideshow.

Sjove Julegaver Til Ham

Når man skal finde en rigtigt sjov julegave til manden, der har alt, så kan man hurtig føle, at man står med håret i postkasse, for hvad skal man finde på? Hvis man nu er lidt optimistisk og tager ja-hatten på, så kan man vende den om og sige, at man nu har frit valg på alle hylder. Du behøver i bund og grund bare finde på en julegave, som kan få ham til at grine og så er den hjemme, og det er jo ikke så svært at få en mand til at grine. Gaveavisen har naturligvis et kæmpestort udvalg af forskellige sjove julegaver til ham der har alt og som er rigtigt træls at købe julegaver til. Find inspiration her på siden, så du kan finde på den helt rette gave. Der er nemlig noget for enhver smag og naturligvis også for ethvert budget.

Sjove julegaver til ham behøver faktisk ikke koste en formue, for det er ikke prisen, der betyder noget, men hvor meget omtanke du har lagt bag. Det er det, der er med til at gøre en gave personlig og til noget særligt. Heldigvis har vi så meget i vores katalog, at du med garanti kan finde noget, der vil gøre ham glad. Du skal altså bare finde noget, der passer til hans interesser og som kan lokke et smil frem hos ham.

Der findes jo masser af gaver, der er markedsført specifikt til mænd og det er ofte sjove gaver, som kan få ham til at trække på smilebåndet. Det burde altså ikke være så svært og med Gaveavisens store udvalg er det rent ud sagt nemt.

Sjove Julegaver Til Ham

Sjove Julegaver Til Hende

At finde den aller sjoveste julegave til hende er på ingen måde en helt enkel opgave, for det er ikke alle, der har samme kriterier for hvad der egentlig er sjovt. Så hvis man leder efter sjove julegaver til hende, så er det vigtigt, at du sørger for at der er en dybere mening med gaven. Det skal med andre ord være en sjov gave, der også er personlig og betyder noget for hende der modtager den. Ellers bliver det bare en joke, hvilket naturligvis kan være godt nok. Men skal det være rigtigt godt, så skal de sjove julegaver til hende også have mere betydning end bare humor.

Julen er en vidunderlig højtid hvor den gode stemning skal mærkes i alle og det kan man i høj grad komme til, hvis man sørger for at huske humoren. Gode julegaver er sjove og derfor har Gaveavisen naturligvis sørget for, at der er masser af sjove julegaver i vores katalog. Det betyder, at du uden større vanskeligheder kan forkæle din kæreste, søster eller veninde med en skæg gave, som kan lokke et stort smil frem på hendes læber.

Det er naturligvis vigtigt, at du sørger for at vælge sjove gaver til hende, som også passer til hendes humor. Ikke alle har den samme humor og hvis man bliver for lummer eller barnlig, så kan det nemt falde til jorden. Men hvis du kender modtageren godt, så burde det ikke være noget problem at finde på en rigtig sjov gave til hende. Så tag et kig hos Gaveavisen og slå dig rigtigt løs med sjove gaver til en du holder af.

sjove julegaver til hende

Sjove Julegaver Til Børn

Når den søde juletid nærmer sig, kan man så småt begynde at overveje hvilke julegaver man vil købe til venner og familie. Det nemmeste er at finde sjove julegaver til børn, for de mindste har ofte meget specifikke ønsker og hvis man følger deres ønskeseddel, så kan det altså ikke gå helt galt. Det er en sand fornøjelse at kunne købe julegaver til børn, for deres glæde er så oprigtig og ægte, at man slet ikke kan undgå at komme i julestemning. Julens magi går ikke tabt på dem.

Men hvad gør man, hvis man ikke har fået en ønskeseddel og selv skal finde på sjove julegaver til børn? Jo man kan jo starte med at overveje, hvad barnet normalt kan lide. Hvis det er en lille pige, der elsker LEGO eller lignende, så er sagen jo egentlig rimelig klar, især hvis man ved lidt om de specifikke sæt. Det samme gælder med en dreng, der elsker videospil. Sæt dig lidt ind i hvad barnet kan lide og så kan du hurtigt finde på nogle rigtigt gode julegaver.

Gaveavisen er det bedste sted at besøge, hvis man er gået lidt i stå og mangler inspiration. Vi har en masse gode ideer til sjove julegaver til børn, uanset om det er traditionelle gaver eller om det skal være oplevelsesgaver for de mindste. Tag et kig og se hvad vi kan tilbyde, så du kan finde de allerbedste og sjoveste julegaver til ungerne. På den måde kan du sikre dig, at der bliver god julestemning og at alle får lige det som de ønsker sig.

Sjove Julegaver Til Børn

Sjove Julegaver Til Far

Når du skal ud at finde på en god julegave til din far, så husk altid på, at det er vigtigt med god humor. En gave, der kan få ham til at grine og have det sjovt, er altid en sikker vinder. Så tag et kig her hos Gaveavisen og se vores mange sjove julegaver til far. Hvem vil ikke elske at få sjove gaver, som kan lokke et smil frem? Især i den søde juletid kan det hele nemt blive lidt for andægtigt, så hvis man kan lokke et godt grin frem, så bliver stemningen så meget desto bedre.

Din far er et af de vigtigste mennesker i dit liv og derfor er det også vigtigt, at du giver ham gode julegaver. Gode sjove julegaver til far er dem, der har en dybere mening og som også fungerer på det personlige plan. Det er ikke nok bare at få ham til at grine, for der må også gerne være en mening bag. Heldigvis har du sikkert en masse gode minder med din far, som vil kunne være den perfekte inspiration til en sjov julegave. Din far vil elske at modtage en personlige julegave, der kommer sammen med et godt minde eller en lille anekdote.

Se hvad Gaveavisen kan tilbyde af sjove julegaver til far. Uanset om de skal være en oplevelsesgave eller noget mere traditionelt, så har vi lige det du går og leder efter. Husk at bestille gaverne i god tid, så de kan nå frem til jul og du kan give din far den allerbedste og sjoveste julegave.

Sjove Julegaver Til Far

Sjove Julegaver Til Mor

Det er ikke spor nemt at købe julegaver til mor, for en mor skal have det bedste man overhovedet kan finde. Det fortjener hun nemlig. Men det er virkelig svært af finde en rigtig god gave, hun ikke forventer og det kan være ret frustrerende. Heldigvis kan Gaveavisen hjælpe dig med at finde frem til den bedste gave, som din mor helt sikkert vil sætte pris på.

Lad være med at købe de klassiske gaver som smykker, makeup eller tøj, for det er generisk og rent ud sagt kedeligt. Vær lidt mere kreativ og giv din mor noget, som hun virkelig vil blive glad for. Med andre ord skal du købe sjove julegaver til mor. Gaver, som hun aldrig vil kunne gætte og som virkelig kan lokke smilet frem på hendes ansigt. Mor er den mest vidunderlige, stærke og betænksomme kvinde du nogensinde kommer til at kende og det fortjener hun at blive belønnet for. En sjov julegave til hende er både personlig og noget ud over det sædvanlige, og Gaveavisen har naturligvis et stort udvalg, så du kan finde den helt rette af slagsen.

Uanset om det er et gavekort til en lækker oplevelse sendt sammen med et sjovt kort eller om det er gaven i sig selv, der er sjov, så kan du være sikker på at sjove julegaver til mor vil være et meget populært påhit til jul. Det er vigtigt at have noget at grine af, og det gælder også for vores mødre. Giv din mor en sjov julegave og opleve, hvordan den glade julestemning bliver en lille smule gladere.

Sjove Julegaver Til Mor

Få Smilet Frem Med Sjove Julegaver

Når der gives julegaver, så er det altid spændende at se om man får hvad man ønsker sig. Men der er nogle familiemedlemmer, der aldrig rigtigt kan finde ud af at ønske sig noget. Det gør det hele en smule besværligt for dem, der skal komme med gaver. Men hvis man ikke kan finde ud af at ønske sig noget, så risikerer man jo bare at få en sjov gave. Sjove gaver kan sammenlignes med det, der i gamle dages kaldtes en hadegave. Det er ikke fordi man hader modtageren, men fordi man gerne vil drille dem lidt. 

Så en sjov gave må gerne være noget fjollet, der ikke nødvendigvis er meget praktisk og som kan få folk til at grine. En Pooping Unicorn slikautomat er måske ikke den mest praktiske ting i verden, men for pokker hvor er den skæg. Det samme gælder for et Oppusteligt T-Rex kostume. Disse ting er perfekte at give til en god kammerat, der har samme humor som du selv og som kan se det sjove i gaverne. Det er måske ikke lige de ting man kommer med til sin mormor.

Skal det være til ens forældre eller bedsteforældre, så kan sjove gaver f.eks. være en kæmpe Toblerone eller måske et lækkert elektrisk varmetæppe. Der er altså masser af muligheder for sjove gaver, og uanset hvem man er, så skal man ikke føle sig sikker, når familiens spøgefugl tager på indkøb. Man ved aldrig om man ender op med en slikautomat eller et tissemands fægtespil. Så er i advaret.

sjove julegaver